Åre nästa vecka!

Publicerat: 2010-03-30 Kl: 22:58:55 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
En kopp varmchocklad m. grädde och en ägg-räkmacka kommer sitta fint i magen till kvällsfika. Imorse innan skolan tog jag och P en promis. Sen vart det 60 min träning på Ego med Bella direkt efter skolan och sen på kvällskvisten blev det ännu ett pass, denna gång på Helex med Magda! :-) Vart mycket träning idag, imorgon blir det betydligt lugnare. Ett pass på Helex blir det! P har precis kommit hem från träning han med, så nu ska vi fika!! :)

Snart påsk= massvis med mumsig plockmat med nära och kära! Jag ska jobba påskhelgen men hinner ändå med att umgås med släkten! :) Det blir kanon att både tjäna fina pengar & umgås med släkten. Nästa vecka åker vi till stugan i Åre! :-) Ska bli skönt att komma bort och se något annat än trista Sundsvall!

Nu säger P att varmchockladen är klar!
Vi hörs imorgon. Godnatt!

Hejhoopp!

Publicerat: 2010-03-29 Kl: 14:51:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
I lördags firade vi Isabelle. Middag och gotta bjöds det på! :) Det vart väldigt lyckat! :) Det var meningen att vi skulle avsluta kvällen på Stads. Men väl där, så vände jag om och gick hem igen! Vi delade upp oss för skjusen och det slutade med att jag stod själv där utanför stads och frös benen av mig. P hade kommit hem från matchen, så vi slog på en film och somnade vid ett tiden istället!

Igår, Söndag vart det en lång sovmorgon, tvättning, träning, fika hos Bella & Emil samt veckohandling!


Poker hemma hos Magdalena och Petter i Fredags! :-)


Peder sugen på Magdas Kurt..


Födelsedagsbarnet! ;-)

Idag har vi startat den nya kursen, Ledarskap och Organisation. Vi hade kursstart klockan 8.30 imorse och ska promenera bort till skolan om 10 minuter igen. Då ska vi ha en föreläsning i organisationsteorier. Visst låter det roligt? ;-)

Eftersom vi haft världens hål nu mitt på dagen så har jag gjort tacopajen som vi ska äta till middag senare. Skönt att ha den klar i kylskåpet och bara ställa in den i ugnen när man kommer hem klockan fem! :) Ikväll är P träningsledig.. och vi ska besöka Birsta City och IKEA. Måste köpa 10 tidskriftssamlare till vårt skåp och lite annat smått och gott! :-)

:-)

Publicerat: 2010-03-27 Kl: 12:34:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Det vart en trevlig kväll hemma hos Glenn och Johanna igår. Middag, hockey, vin- ostbricka och en massa surr! Det var länge sedan vi sågs så det var trevligt att umgås! :)

Senare på kvällskvisten blev det poker hos Magdalena. Hade ingen tur denna gång heller.. P tog hem vinstpotten. Men det var roligt att sällskapa och umgås även fast man åkte ut.. ;)

Ikväll ska Bella firas!
P har match på Vesthagen klockan nio ikväll. Jag trodde han skämtade när han berättade det i början av veckan. Fotboll på en lördagkväll? ja.. så är det!

Nu blir det en lunch!
Hejsvejs!

Fredagkväll

Publicerat: 2010-03-26 Kl: 17:41:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Bjuppar på kvällens..






Glans leggings (nya)- H&M
Naturrosa långärmad (ny)- Vero Moda
Kavaj- Bangkok
Väska: Mulberry- Bangkok
Converse

Vinna eller förlora?

Publicerat: 2010-03-26 Kl: 16:28:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag fyller Bellastumpan år! Stort grattis till dig vännen!
Imorgon drar vi till med partaj! ;-)

Opponeringen på förmiddagen gick alla tiders. Läraren tyckte att vi gjorde ett mycket bra opponentskap! Man kan endast bli Godkänd eller Underkänd på rapporten. Så vi håller tummarna för ett G. Skulle kännas tungt att behöva komplettera.

Efter opponeringen, promenerade vi hem. Åt en lättare lunch och gav oss iväg till Birsta där vi mötte upp mormor och morfar. Jag var smakråd åt mormor och sedan efter all shopping tog vi en fika på Charm alla fyra. Vilka otroligt goda smörgåsar dem gör där! Räkmackorna är ju gigantiska och chailattén är god, god, god! Det vart helt enkelt några trevliga timmar på Birsta idag! :-) Inte nog med det så tog jag en sväng på stan när vi kom hem, träffade Magdalena och Peder på stan också. Är nu hemma och ska strax hoppa in i duschen, för kl sex är vi bjuden till Johanna och Glenn! Ni vet väll vad det är ikväll? Avgörande matchen för HV-Timrå.. Spääääännande! :-D


Långärmad från Vero Moda, Linne och ett gäng hårklämmor från H&M



Lider du också av beslutångest ibland? Idag hade jag & Magdalena ordentlig beslutångest. Det fick bli den snyggaste flaskan vitt vi bara kunde hitta. ;-)

Trevlig helg! :-)

Home

Publicerat: 2010-03-25 Kl: 13:27:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
H&M Home får mig att bli både res-sugen och shoppingsugen! ;)





deklarationen 2009

Publicerat: 2010-03-25 Kl: 12:36:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Hemma från ett arbetspass. P kom och hämtade mig strax efter tio och när jag kom hem beställde jag e-leg och gick jag in på skatteverkets hemsida för att kolla hur kommande deklaration ser ut. och.. Im so Happy!!!! Får en rejäl summa tillbaka. Vilken kick.. Vilken dag det vart!!!

Nu ska vi gå igenom opponeringen inför morgondagen. Ihelgen är jag ledig och då ska Bellavännen firas! Ska bli riktigt roligt att höra hur hon haft det i NY! Inga planer för fredagskvällen. Magda pratade tidigare i veckan om nån pokerkväll.. Återstår att se vad som händer! :)

Nu blir det att förbereda opponeringen och sedan ska vi ringa olika företag som renoverar badrum.

Önskar er alla en trevlig torsdag! :)

Flitiga ben

Publicerat: 2010-03-23 Kl: 19:26:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Det vart Ego idag. Imorgon tänkte jag nog träna på Helex. Jag har ju möjlighet att variera lite nu då Magdalena har fixat ett smakprovskort på Helex åt mig. Eftersom vi bor där vi bor så behöver jag inte änns klä på mig en ytterjacka eller en långärmad, utan jag kan gå i linne om jag vill! Nära och bra! Synd att det ska vara så dyrt att träna på Helex, över 5000kr för studenter. På Ego kostar ett årskort 3495 kr för studenter. Skiljer mycket tycker jag! Men eftersom Magda fixat ett smakprovskort så tänkte jag nog köra mer på Helex nu. Jag joggade bort till Ego förrut idag och tränade ben och mage i 55 minuter. Tro det eller ej, men jag joggade även hem. ;-) Är helt slut i benen efter benövningarna jag körde. Imorgon undviker jag trappor!

Det blev en laxrätt till middag idag. Jag testade ett nytt recept och det var supergott, enkelt och halvnyttigt! ;)

Nu ska jag köra igång en tvätt och sen tänkte jag vara smart och ta en promenad för att få upp flåset och värmen så att jag sedan kan stå och kolla på P's match utan att frysa. Matchen börjar nio på Westhagen.

Hur ska mina ben orka en promis nu egentligen? Som dom skakade då jag kom hem från Ego...haha.. jaja.. Det återstår att se. En halvtimmes promis borde jag iallafall klara! :)

Hejsvejs!

Kvällspigg

Publicerat: 2010-03-22 Kl: 22:55:17 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Vart som sagt Birsta förrut innan hockeyn. Jag höll hårt i min plånbok medan P handlade och bjöd på middag. Han hittade bland annat två levis t-shirt på MQ och 10 strumpor. Har även varit i Söråker och hälsat på mormor & morfar, farmor & farfar! :) Kul att Timrå vann ikväll också!

Kvällspigg som vi är så ska vi börja med opponeringen nu.. Det är roligt att läsa andras rapporter tycker jag. Börjar vi med opponeringen nu, så blir det mer ledighet i veckan. Vilket är kanon då vi båda ska jobba i veckan :) På fredag får vi veta om vår rapport är bu eller bä. Då ska även vi redovisa vårt tycke om rapporten vi ska opponera på! Inte det lättaste att opponera på vänners rapporter tycker jag.. Men det är bara att gilla läget och göra det.

Inga planer för morgondagen. Träning på Helex kanske? Eller Ego? :)

Trevlig kväll, natt!

Timrå-HV

Publicerat: 2010-03-22 Kl: 15:15:57 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Sovmorgon till nio, finslipat och lämnat in B-uppsatsen på skolan, ätit lunchbuffé på Olearys med klassisar samt varit på stan.

Om en stund ska vi åka ut på Birsta och sedan blir det hockey.
Det är bäst Timrå lägger på ett ryck nu.. :)

Brr

Publicerat: 2010-03-21 Kl: 21:29:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Kvällsfika framför Johan Falk -Leo Gaut. Varmchoklad m. grädde och en smörgås satt fint i kroppen efter en kylig utekväll på Westhagen.

Inom 30 minuter sover jag. Är supertrött.
Godnatt! :)

Småkyligt

Publicerat: 2010-03-21 Kl: 17:47:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hemma från ett trevligt 24 timmars! :) Nu ska jag klä mig ordentligt och gå över till Westhagen för att kolla på P's match. Förhoppningsvis är det trevliga flickvänner på plats som man kan sällskapa med. Kanske till och med barn. Bäst att klä sig ordentligt! Sen efter matchen ska vi åka och veckohandla!

Imorgon ska den härliga B-uppsatsen in. Den är klar så det är bara att skicka in den.. Veckan ser lugn ut. Vi har enbart opponering denna vecka och den är på fredag. Skönt med lite ledighet nu när man haft många 05.30 mornar! ;) Veckan efter kör vi gång med en ny kurs- Ledarskap och organisation.

Ska springa ner till förrådet nu och se om jag kan hitta mina tretorn skor, dem är varma och sköna och passar perfekt en kväll som denna!

Fredagsmys!

Publicerat: 2010-03-20 Kl: 00:22:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
En fantastisk god middag tillsammans med min kära idag. Fredagsmys på hög nivå!! Det var länge sedan vi hade riktigt fredagsmys här hemma eftersom vi haft fullt upp med annat, som praktik, jobb, kalas osv. Det blev som sagt en god middag och en massa prat ikväll. Ikväll har vi bara varit!!

När vi var och handlade tidigare idag så fick vi med en skiva då vi köpte två OLW-påsar. Jag slog på den på vägen hem i bilen för att se vad det var för låtar! Gissa vilken låt som spelades i biltvätten på Frendo? "Det är fredagsmyyyys...." Haha

Magdalena och Petter kom hit förrut ikväll. Det var ett tag sedan vi sågs så det var roligt att träffas! :) Magdavännen har sökt jobb på ambulansen i sommar, och hon fick jobbet! Så himla roligt! :) Är jätte glad för din skull!!! :) ..och du kommer klara C-körkortet finfint!! :) Ikväll kollade vi på nya filmen Law abiding citizen och umgicks. Filmen var grym! Självklart smaskade vi massa gott också. Som alltid! ;) Nu har dem precis gått hem och vi ska snart krypa ner.

Imorgon blir det sovmorgon innan jag börjar jobba kl 14.00! :)

Trevlig helg på er alla! :)

Fina prylar från Jotex.se

Lyktan i sovrummet!

Publicerat: 2010-03-18 Kl: 11:12:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Här är lyktan jag köpte igår. Tänkte använda sandpapper och försöka få tillbaka gråa färgen på själva lykttaket. Nu är det målat vitt. En vit rosett ska också fästas på lykthandtaget!



Tänkte börja göra mig klar för min sista praktikkväll nu! Ska iväg på ett ärende innan bara! :) Har även slutbedömning idag! Självklart mutar vi med gofika, vi elever har delat upp och ska ta med oss lite smått och gott! ;)

Idag åker även Bellasmulan till NY. Det ska bli roligt att höra hur gigantiskt stort manhattan verkligen är.. Vilket gigantiskt shoppingparadis det ska vara.. Hoppas flygningen går bra och att du (EMIL) inte somnar innan planet lyft! ;) Önskar en trevlig resa! Kram på er!!

En kväll i Birsta

Publicerat: 2010-03-17 Kl: 22:53:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag kom parfymerna jag beställde. Det gick fort att få dem tycker jag. Endast två dagar!!

Det vart en helkväll i Birsta för min del! Jag och P hade planerat innan att köpa presenter som tack till våra handledare som varit underbara!! Så ikväll var jag iväg och köpte tre presenter som vi kollat ut tidigare! :)

På BOOM hittade jag en jättefin ljuslykta som jag vart sugen på redan förra gången jag var där. Ikväll fick den följa med hem! Den gjorde sig fin i sovrummet! :)

Blev storhandling på MAXI innan jag åkte och hämtade P på Rättspsyk.
Imorgon blir det fikabjudning på avdelningarna. Kladdkakorna står uppradade här på köksbänken och ska snart in i ugnen. Testade ett recept jag fått av Bella som är från ett av stans caféer. Tack Bella! ;)

Nu är det dags att göra lite kvällsfika, invänta kladdkakorna och sen hoppa ner i sängen. Imorgon ringer klockan 05.45, jag börjar inte förän 14.30 men behöver ha bilen mitt på dagen så skjusar P till sjukhuset imorgonbitti.

Godnatt! :)

SOLIGT

Publicerat: 2010-03-17 Kl: 11:37:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Solen skiner för fullt så nu efter lite tvättning och städning ska jag ta mig ut i det härliga vädret! Klockan 13.15 ska jag befinna mig uppe på sjukhuset för att ha omvårdnadshanledning med gruppen! Handledningen brukar hålla på till ca 15. Vi brukar prata lite om allt möjligt, dock har jag inget särskillt att ta upp denna gång..
Men jag kanske kommer på något sen! :) P åker med mig när min handledning är slut, han jobbar hela dagen idag. Först praktiken på sjukhuset till 15 sen har han tagit på sig jobb på RPK i Nacksta direkt efter!

Ikväll är jag sugen på Birsta, så det är inte helt omöjligt att jag tar en sväng dit! ;)

Ha en underbar dag! :)

B-uppsats!

Publicerat: 2010-03-16 Kl: 19:02:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Middag ute på restaurang idag. Det är underbart att lyxa till det med ute mat mitt i veckan tycker jag. Annars går man ju oftast bara ut och äter på restaurang på helgerna, så idag blev det tisdagslyx.. :)

Vart en promenad och nu är det dags att få ihop B-uppsatsen! P ska precis åka och tvätta bilen på biltvätt och sen har han träning. Han har skrivit det mesta på resultatdelen så jag ska kämpa på med referenslistan och abstraktet nu. Vill få den klar, så att man kan slappna av ihelgen! :) Helt VÄRDELÖST att ha en rapportskrivning samtidigt som man är ute på praktik tycker jag!!

Men en kopp Södermalmste på det här.. så ska det gå!!




Nytt till hyllan i badrummet

Publicerat: 2010-03-16 Kl: 17:21:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår tog jag och beställde min favisdoft från Bellme.se.
Burberry The Beat.

I samma veva som jag beställde parfymen så tittade jag på dagens vara.
Då var det doften Elizabeth Arden Green Tea EdP 50 ml för endast 10 kronor. Vilket kap!

Det blev alltså både en Burberrys och en Elizabeth Arden!
Perfeeekt!



Det är skillnad på folk och folk

Publicerat: 2010-03-15 Kl: 22:41:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ett gulligt hemmagjort får stod vid entréntavlan när jag kom gående och skulle ner till bilen i garaget ikväll. 

Jag kollade närmare.. Fåret hade en namnskylt, Sigbjörn Olofsson! Alltså inte lika sött som det såg ut på håll!! På skylten framför stod det: Välkommen, jag tjänar 140 000 kr i månaden, hur mycket tjänar du?

Vilken bra start på dagen landstingspersonalen får imorgon...
Vissa tjänar 140 000 i månaden medan vissa (alla) blir uppsagda.. Visst är det bra härligt och rättvist?

Skrämmande tycker jag!
Man tänker inte på att det är patienterna som får lida..

Hoppas de vänder, om ca ett år vill jag ha ett jobb som sjuksköterska!

Man kanske ska sitta och vaka vid entrén imorgonbitti? Skulle vilja se Sigbjörns reaktion då han får se fåret då han dyker in på sjukahuset imorgon. Men han tar det väll bara under armen och går in på sitt härliga arbetsrum där 525 dagstidningar väntar! ;)

Nu en kopp te, en dusch och sängen!

Söndag!:)

Publicerat: 2010-03-14 Kl: 22:34:13 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ihelgen har jag hunnit jobba 24h, varit på fotboll, umgåts med Viktoria, varit på stadshuset, träffat bellagos, varit på ikea- birsta, varit och hälsat på familj/släkt i Söråker och lite mer smått och gott! :) Det känns härligt att jag gjort mycket smått och gott ihelgen! :)

 
Vart en lyckad utgång igår. Tog taxi från Södermalm till Stads och där träffade jag/vi massa trevliga människor som jag inte sett på länge! Kort och gott, en fantastisk trevlig kväll! Måste göras om!! :)

Under natten kom jag och Anna fram till att vi måste styra ihop nån middag. Skulle vara super trevligt att samla ihop några stycken, äta gott och umgås!! :) Nu sitter jag här och funderar.. Var, när och hur...? Skulle vara grymt roligt iallafall! :)

Nu har jag och p precis kommit hem. Jag har varit Söråkerrunt ikväll, hälsat på och umgåts med min underbara familj, släkt! :) Hämtade upp P på tillbaka vägen som gjort ett kvällspass på sjukhuset.

Imorgon jobbar vi båda kväll. P börjar 13.30 och jag 14.30! Innan det måste jag fixa ihop lite material till eftermiddagen..  Ska redovisa en artikel då. Tänkte ta en av artiklarna i arbetet som handlar om Hepatit C. Blir nog bra och det går nog finfint! :)

Imorgon går vi in på sista praktikveckan, galet fort tiden gått. Jag har lärt mig MASSOR!!! :)

En lördagkväll på Södermalmsgatan

Publicerat: 2010-03-13 Kl: 20:20:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Det blir en trevlig tjejlördagskväll på Södermalmsgatan hos Viktoria. Jag och Viktoria har varit och kollat på grabbarnas match på eftermiddagen och nu har vi precis njutit av en god kycklingpasta m. sallad till, samt gott i glaset.

Vi satsar på en utgång ikväll! :)

Vårsol

Publicerat: 2010-03-12 Kl: 11:34:13 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Vilket kanon väder!! 17,2 grader på balkongen och solen skiner för fullt! Äntligen är våren på väg!

Idag är både jag och P praktiklediga och ska jobba! :)
Jag ska jobba ett 24h pass från idag till imorgon och P ska jobba ett kvällspass på psyk på sjukhuset.

P har precis åkt och handlat för helgen och jag ska börja göra mig klar för jobbet. Imorgon vankas det lagfest för grabbarna, så jag och viktoria tänkte försöka hitta på något.. Vad vet vi inte än! ;)

Tvkväll

Publicerat: 2010-03-11 Kl: 19:01:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Natten på sjukhuset var intensiv och lärorik! Tänk vad mycket jag lärt mig under dessa veckor, helt otroligt när man tänker efter faktiskt! :) 

Ikväll blir det en lugn hemmakväll för min del. P är och kikar på hockeyn och sen har han träning direkt efter, så han är inte hemma förän halv tolv ikväll. 

Själv tänkte jag krypa ner i soffan under en filt och kolla på

19.30 Halv åtta hos mig
20.00 Sveriges värsta bilförare
21.30 När himmelriket rasar (barnamorden i Arboga)

Onsdag

Publicerat: 2010-03-10 Kl: 19:01:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Mammsen kom hit och hämtade upp mig för en runda på stan idag. Blev en god sallad på bagetterian och sen en sväng i gallerierna! :) Jag kände mig febrig och hängig, men det var trevligt ändå! :) Det där gör vi om snart igen tycker jag! :)

Ett nattpass på sjukhuset väntar, men först ska jag ge mig ut på en promenad i slaskvädret medan P har löpträning. Jag tänkte gå i elljusspåret i Timrå medans. Gummistövlarna ska på!

Tror jag behöver vila och återhämta mig för att bli helt frisk. Så IMORGON ska jag göra det!!

Nu en alvedon.. Sen är jag redo för en promis..



Längtar tillbaka..

Sjukling på grönborgs..

Publicerat: 2010-03-09 Kl: 13:17:18 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Varit sjukling. Gick dagpass på praktiken igår, trodde jag mådde bra. Men ganska snabbt visade det sig att jag inte mådde piggelin. Men eftersom vi hade handledarträff på eftermiddagen så kämpade jag på! När jag kom hem la jag mig för att vila, somnade bums och P väckte mig kl åtta så att jag skulle kunna somna sedan igen.. :) Åkte och handlade lite och sen var det bara att krypa ner igen.

Idag blir det ett kvällspass på sjukhuset, jag mår iallafall bättre idag. Min handledare har semester denna vecka så jag går med olika handledare denna vecka, vilket jag tycker är jätte bra!! Alla gör olika och jag kan ta del av olika tekniker och saker. Alla är så trevliga på avdelningen så jag tycker det bara är roligt att gå med olika!

Imorgon ska jag gå natten. Det ska bli spännande. Jag är en nattuggla så jag borde kunna hålla mig vaken natten igenom!

Den här veckan går jag alltså bara tre pass.
Gårdagens pass: 06-45-16.00
Dagen pass: 14.30-21.45
Morgondagens pass: 21.30-07.00

Nu innan praktiken ska jag läsa på lite om malaria och bältros!
Sen bär det av, först mot biblioteket för att låna några böcker till uppsatsen, sen mot sjukhusets garage!

  



Loppisfynd, ljustake för 12kr.

Tävling

Publicerat: 2010-03-08 Kl: 20:40:36 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag tävlar om ett presentkort värt 300kr från Liljaliving i Nikitas blogg

Tävla HÄR du med!

Sjukling

Publicerat: 2010-03-07 Kl: 00:15:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Har gått och blivit dunder förkyld!! Som tur är har jag underbara arbetskamrater som sa till mig att gå hem  tidigare idag.. Tack snälla ni! :) Det blev alltså en lördagkväll framför tvn för vår del ikväll. Mitt hjärta åkte och köpte lite gott till kvällen, kom hem med två påsar med massa gott i.. Äter dock inte allt gott ikväll! ;) Jag vill inte vara sjuuuk!! Avskyr! Tur jag har en underbar sambo här hemma som sköter om mig lite nu när varken orken eller humöret är på topp! :) Nu 1g Alvedon, sen sängen! Kanske är jag superpigg imorgon!! Drömmma får man...

Måste ju ha ork till att skriva uppsatsen imorgon!!!

5/3

Publicerat: 2010-03-05 Kl: 22:30:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
5/3 idag.. och hemma från ett kvällspass och är super trött i benen! Vi har haft varit fullt upp ikväll. Självklart intressant och bra för min del, då jag hela tiden suger åt mig nya saker! :) Idag tror jag att jag blandat antibiotika x8! Är det någonting som jag verkligen kan och som jag tar med mig så är det blandning av antibiotika! De sitter!!

Imorse kom våning och villa tillsammans med Sundsvalls tidning i brevinkastet! Där fanns jag med som vinnare av duschväggen. Jätte roligt att jag(vi) vann! Det är bra med ett bidrag såhär på vägen.. :) Motivering fanns också med i tidningen..

Nu ska jag slå mig ner i soffan. P sitter redan där med två kompisar och nöter fifa10! Det blir en rätt tidig kväll för oss tippar jag på.. Ska skjusa P till jobbet halv sju imorgonbitti eftersom jag behöver ha bilen till jobbet klockan åtta. Jobbar åtta till nio imorgon! :) Jag hoppas på finväder så att vi kan åka på utflykt imorgon! :)

Trevlig helg på er allihopa! :)

Nytt i tyg

Publicerat: 2010-03-05 Kl: 11:00:03 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Passade på att åka ut till Birsta igår innan jag skulle hämta P på sjukhuset på kvällskvisten. De var VIP kväll på Peak och hela 40%! Fyndade en väska som jag tänkte ha när jag tränar eller åker bort och behöver ha med mig en lite större väska!:) Jag vet att jag redan har 5 liknande väskor, men jag lider av väsksjukdomen! ;)




Nya löparbyxor från Stadium


Köpte även en liten överaskning till P på Stadium. En vår/höstjacka! :)

Nu ska jag börja göra mig klar, äta en brunch och sen åka bort till Ego och möta upp Bella. Vi ska inte gå på pass idag, utan det blir individuell träning! :) Sen har jag praktik 14.30-21.45! Håller tummarna för en bra fredagskväll på sjukan! :)

Tjoheeej!

 

Onsdagsledig

Publicerat: 2010-03-03 Kl: 23:35:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 

 

Heldag med Bella idag! Jag och Bella började med en liten sväng på stan och sen blev det en lunch på waynes tillsammans med Johanna! :) Sen tog vi en till sväng på stan innan vi åkte vidare ut till Gårdsbutiken i Timrå. Där fanns det mycket smått och gott! Därefter gjorde vi Birsta runt. Kyckling till middag på veteslingan på kvällskvisten, smakade smaskens! :)

En fantastisk rolig dag med mycket surr och shopping.. :)
Det blev underkläder, byxor, kjol och dekoration till hemmet för min del idag! :)

Nu ligger jag i sängen och har ett problem.. Vilken tidning ska jag börja med?



Fick några presenter med Veckorevyn.. :)

Börjar 06.45 imorgonbitti, så borde ha slagit igen ögonen för länge sedan...
En tidning, sen sova!

Hämtmat idag

Publicerat: 2010-03-02 Kl: 23:21:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Nyttig middag idag..... Men det var väldigt gott och det var länge sedan vi åt skräpmat!! Lever bara en gång!

Ikväll har jag varit och hälsat på i Söråker medan P haft möte och träning i Timrå. Det är alltid lika roligt att träffa alla där ute! :) Nu väntas sängen! Är ledig imorgon men ska upp tidigt ändå.. Tänkte plugga lite innan jag ska vara på stan halv elva! Ska spana in vårnyheterna samt luncha! :)

Natti! :)

Ny leksak i hemmet..

Publicerat: 2010-03-02 Kl: 13:19:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igårkväll när jag kom hem från sjukhuset fick jag syn på Pontus nya leksak som han varit och köpt under dagen. Det nya svarta XBOX 360 elite m. spel till! Jag funderar på att ställa upp och spela en match fifa10 med honom, men jag kommer vara det sämsta motståndet han mött genom tiderna! ;) Men vad gör det... :D

Pontus sitter och skriver och ritar på en stor tavla här hemma som han ska ha till kvällen då han ska hålla ett fotbollsmöte med laget. Så när han har paus så ska erbjuda mig att spela en match.... Undra om han kommer bli paff när jag frågar!!!!

Vill besöka Gårdsbutiken i Timrå idag innan P har möte! Det vill min älskling också?? Snälla säg JA! ;)







Nytt

Publicerat: 2010-03-02 Kl: 13:02:53 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Nytt fjäderhjärta till hallen! :)


Ny ljuslykta till vardagsrummet!


Ny klocka till köket! :)

Måndag igen

Publicerat: 2010-03-01 Kl: 12:43:57 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag ska jag våga visa mig ute med mina nya glasögon som jag köpte på MBK. Synundersökning, bågar och glas för endast 250 kr! Billigt och bra! Håller tummarna att kvalitén också är bra..





..NU mot Butik Anneli, sedan blir det ett kvällspass på sjukhuset ikväll! :)
Ha en bra kväll allihopa!
RSS 2.0