Gott nytt år!

Publicerat: 2010-12-31 Kl: 16:27:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vi ska alldeles strax befinna oss hos Glenn och Johanna! Ikväll skålar vi in det nya året med underbara vänner!!


GOTT NYTT ÅR! :)

2010

Publicerat: 2010-12-31 Kl: 14:07:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Året som gått har varit ett underbart år! 

Januari



3 veckor i Thailand

(Ont i fötterna efter all shopping i Bangkok! ;))
När vi kom hem från Thailand i mitten på Januari så såg vi fram emot att få komma hem till vår nyrenoverade lgh som vi hade fixat innan jul! Dessutom ville vi hem och klämma och känna alla fina julklappar vi fick på julafton (dagen innan vi åkte till Thailand!).


Termin 4 på Sjuksköterskeutbildningen körde även igång i Januari då vi kom hem.

Februari

P nominerad till Medelpads idrottsgala den 10 Februari.





Under februari fyllde jag 21 år.




Ännu mer fest..





Mars

Pokerkväll med några från klassen!


Firade Bella!

April
Klicka för att stänga bilden
Åkte till ÅRE.
Klicka för att stänga bilden


Fotboll på vårkanten..



Firade Johanna! :)

Påskmiddag hos familjen!


Valborg




Maj

Första grillningen!









Tjejkvällar!



Påväg på Leahs dop..


Jag och Victoria åkte på en bortamatch.

Juni


Fotboll..




Klicka för att stänga bilden
Sthlm med Victoria. Träffade Karin & Moa där!
Klicka för att stänga bilden


Turkiet-Side med hjärtat! Träffade underbara människor!
Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden

Juli

Glenn & Johanna på middag!

Sthlm med Bella, Emil, Evelina & Pontus!







Bad!







Gatufesten







Middag på Casino


Augusti

2 års förlovade!


Släktmiddag!







September
Termin 5 i skolan börjar!







Oktober










November

Jag och P firade 6 år!


Jag åkte på utbildningsresa till Vasa!


December
Firade Petra. Vart tre rätters ute på Alnö (har ingen bild).


Lilla julafton!


Jul




Hade velat lagt in ännu fler bilder från det gågna året men då skulle hela bloggen bli täckt av bilder!!! :) Men vilket fall.. Ett fantastiskt år har gått!

Nyår i Thailand 2009/2010

Publicerat: 2010-12-31 Kl: 12:27:00 | I kategori: Resor | 0 kommentarer
PHI PHI är ett fantastiskt ställe att fira nyår på! Det var flera av våra vänner som tyckte att vi skulle skippa Phi Phi då det är så mycket turister där runt jul & nyår, och vissa tyckte att vi absolut skulle besöka Phi phi! :) Vi är grymt nöjda över att vi åkte dit. Vart dock väldigt dyrt. Vi bodde för 600 kr natten i 4 nätter. Vi kom till Phi Phi två dagar innan nyår. Fullbokat överallt när vi kom, fanns enbart två alternativ att välja på. Bo i en sunkig bungalow eller på ett väldigt lyxigt hotell. Fanns inte så mycket att fundera över. På nyår (och annars också) vill man ju bo fint! :) Ni anar inte hur bungalown såg ut. Det är inte lätt att leva med mig när det gäller att resa kan jag tala om. Har väldigt (enligt P: extremt) stora krav på boendet. Han skulle typ kunna bo i ett tält på stranden bland ormar, farliga människor och äckliga insekter.... Haha! Men faktiskt.. Under resans gång så vart jag mindre och mindre känslig och från att ha betalat 600 kr/natten så gick vi ner till 120kr/natten. ;) Vilket fall.. Phi Phi är ett toppenställe att fira nyår på!!! Där finner man ungdomar från hela världen, till och med bekanta sundsvallsbor ;)

En av kvällarna (alla kvällar) på PhiPhi så satt vi på strandbaren carlito's:

P: Jag såg på facebook att Patrik åkte till Thailand för en månad sedan..
Fem min senare..
P:  Va äre jag ser! Där sitter han ju!! (Två bord bort!)

Det är inte första gången vi råkar ut för detta heller! :) Flera gånger utomlands så har vi träffat på bekanta, grannar osv. Världen är bra liten ibland!!

I år firar vi in det nya året hemma hos Johanna & Glenn i Haga! :) Ska bli jätte trevligt!! :)

Nyåret 2009/2010:


Snorklingsutflykt på dagen..


Förrätt!


Varmrätt!


Köpte oss en lykta! Den är gjord av rispapper som skickas upp i luften med hjälp av varmluft. Luften i lampan värms av en tänd vaxbit i botten på lyktan som lyfter som en varmluftballong. Genom att skicka upp denna sänder man ett budskap, som till exempel ett nyårslöfte eller en kärleksförklaring (Källa: Google).













Myskväll & miljonbingo!

Publicerat: 2010-12-30 Kl: 18:04:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
P står och kockar middagen just nu! :) Blir fläskfile, klyftpotatis, rödvinsås/beasås och sallad. Jag har precis dukat & tänt ljusen på köksbordet. Mysfaktorn fixad! :)

Vi vann en ny lott på uppesittarkvällen den 23:e så ikväll ska det spelas miljonbingo här hemma. Föresten.. På en av lotterna jag fick av Glenn & Johanna igår vann jag 50 kr! :) Blir till att hämta ut två nya triss efter nyår! Tack för den fina omtanken! :)

Nu ska vi strax äta, sedan ska vi kika på hockeyn ett tag innan Eldsjälsgalan börjar!

Ikväll skulle jag gärna vilja vinna något från färgfemman! :) En volvo S60 skulle vara något..

Mörbultad!

Publicerat: 2010-12-30 Kl: 16:05:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Natten har varit hemsk. Så fort jag vänt mig i sängen har jag vaknat och känt av värken. Jag känner mig mörbultad. Igår hade jag ont i ryggen och armen. Idag har jag typ ont i hela kroppen. Besöket hos läkaren gick bra, hon trodde att det kanske handlar om en sträckning i den stora nackmuskeln och likaså i armen. Hon gick igenom hela kroppen för att kolla reflexerna. Förhoppningsvis släpper värken efter några veckor. Om det inte lagt sig inom några veckor så skulle jag återkomma! När man tänker efter, gud vad fort saker och ting kan hända!! Helt sjukt. Fy! När vi åkte förbi sidoräcket på E4:an idag så fick jag ont i magen. Jag måste ju säga att jag är glad att det gick bra trots allt. De hade kunnat slutat betydligt värre.

Nu i vinter har vi använt around däck som är nästintill oanvänd, bra mönsterdjup och så. Men idag så var vi iväg och införskaffade oss nya däck, rejäla dubbdäck. Känns som ett väldigt bra köp!! Han på däckfirman påstog att de var fler som hade bytt från around till dubb nu i år, just för att det är så spårigt och dubb är såklart det optimala för vinterväglag. Han på firman påstog att vi nu hade "stans bästa däck". Hördes tryggt! Nu har vi både sprillans nya sommardäck och vinterdäck. Men.. Det kostar att åka säkert.

När vi ändå var i farten så införskaffade vi en ny adapter/strömkabel till min dator. Den gick lös på 500 kr. Tråkig utgift. Men jag behövde verkligen en ny nu eftersom min tidigare strömkabel varit glapp och nu helt slutat att fungerat. Jag tackar mitt hjärta för den. :) Vi mötte även upp Bella för en lunch! :)

Ja... idag har vi satt sprätt på en massa pengar! Imorgon skålar vi in det nya året med underbara vänner och jag håller verkligen tummarna att min otur vänder & att värken försvinner snart. År 2011 ska bli ett bra år. Ett jäkligt bra år!

Efter nyår så ska jag sätta in en dagens ros i tidningen! Fantastiska människor som stannade och hjälpte mig igår!!! :)

SKITDAG!

Publicerat: 2010-12-29 Kl: 23:45:03 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer
Hej allihopa! Fyfan för den här dagen! Jag har krockat för första gången i mitt liv idag! Fan också.. Jag var på väg ut till IKEA för att handla galgar till garderoben vid fyratiden (rusningstrafik), kom till Skönsbergskurvan och där fick jag väärldens sladd på bilen. Jag körde ca 70 km/h. Jag tappade helt kontrollen. Var snorhalt. Efter tre snurriga varv så smällde det. Rakt in i sidräcket. Det bara flög delar av bilen!!! Jag klarade mig bra men vart väldigt chockad och bara skakade. Det var två underbara människor som stannade och hjälpte mig. Jag var så chockad att jag knappt kunde få fram några ord när dem försökte prata och lugna mig. Jag satt kvar länge för att ta luft och försöka lugna mig. Dem erbjöd sig att hjälpa mig hem. Men eftersom bilen gick att köra så hjälptes vi åt att få lös bilen och jag körde hem själv (i chock). Chocken satt i länge, jag grät och skakade. P mitt hjärta vart så himla orolig över mig, allt jag fick fram i ord var: MEN kolla på BILEN... Vadå bilen, de spelar väll ingen roll vi har ju försäkring. Huvudsaken du mår bra!! -Ja, de har jag inte tänkt på. Efter någon timme då chocken släppt så började jag få värk i ryggen och i ena armen. Jag är glad att det ändå gick så bra som det faktiskt gick. Kollar man på E4an så syns det att jag blivit av med delar av framfronten.....

Imorgonbitti ska jag till läkaren som ska kika på både ryggen och armen. Försäkringsbolaget är kontaktad så nu ska vi bara boka in en tid på Volvo för reparation. Ska bli intressant att höra vad dem tror att hela kalaset kommer kosta. Tur som fasiken att vi bara behöver betala självrisken på 4000 kr...... De är nog tungt..
Inte nog med att jag kört av vägen idag, nu på kvällen när jag skulle slå på datorn så startar inte datorn....... Inte min dag! Men som sagt, jag är glad att jag sitter i soffan just nu och mår bra, förutom värken i armen och ryggen då. Men de ska kollas upp imorgon!
Kolla vad Glenn & Johanna kom med ikväll..
Vilka underbara människor man har runt omkring sig!!! :)
Så nu mina läsare vill jag upplysa er om att skönsbergskurvan inte är att leka med. SVINHALT!!


SIA!

Publicerat: 2010-12-29 Kl: 18:32:00 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Som jag skrev tidigare så var jag och Bella och shoppade inredning på annandagen. Här hemma har vi nu fyllt på med en massa ljus från SIA. Både doftfria blockljus & med doft! Lite annat smått och gott fick också följa med hem! :)









Julklapp till sovrummet!

Publicerat: 2010-12-29 Kl: 00:13:20 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Hemma i stan igen efter en tur till Timrå. Vi kom hem för en liten stund sedan efter att ha släppt av och vinkat av Fredrik på tågstationen! :) Nu ligger vi nedbäddad i sängen framför Pirates of the caribbean.. För vet ni vad.. Här är vår gemensamma julklapp:

Nöjd!!

Publicerat: 2010-12-28 Kl: 19:30:00 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer
Klipp & färg på SPREJ idag! Vart jätte nöjd! :) Tack älskling för den fina julklappen! P jobbar kväll på sjukhuset så han har inte hunnit sett mitt nya hår än. När han slutar vid 21.30 kommer han och hämtar upp mig för att sedan åka ut till Timrå för att fika och säga hejdå till Fredrik (P's bror) som åker tillbaka till Tyskland inatt! :)







Shopping

Publicerat: 2010-12-28 Kl: 18:39:51 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Idag har jag och Bella varit ute i farten igen..


Både min mascara & foundation börjar ta slut så fyndade nytt idag.
Clinque make up set 50% på 240 kr.
Lancome foundation 50% på 645 kr.
= Fynd!


Underkläder, tre mössor (Svea-mössan ska P få), make up set & foundation!

Mina fina julklappar!

Publicerat: 2010-12-28 Kl: 16:50:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer















Förutom alla mina fina julklappar ovan så fick jag och P julklappar tillsammans också, bland annat byrån (se ovan), pengar, presentkort & sällskapsspel! :)

SPREJ HÅRSTUDIO

Publicerat: 2010-12-28 Kl: 11:40:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Var in till Nina i början av Dec för att boka klipptid. Men hon hade fullproppat innan jul. Så.. Idag är det dags. Klipp och färg! :)

Inte nog med att jag fick en underbar parfym av P strax innan jul. Här är julklappen jag fick på julafton:


Han är en fantastisk sambo! Jag blir så full i skratt varenda julafton. Vi (mest jag) har pratat varje år om att vi inte bör köpa en allt för dyr julklapp till varandra, för att istället efter jul köpa en gemensam julklapp, men varje år är det samma visa. Han köper och köper.. Han är bara för go! Underbart go! :) Jag vart jätte glad eftersom jag tycker att det är så dyrt att gå till frisören! En riktig toppen julklapp! :) Nu kommer jag bli både snygg i håret och gå runt och dofta gott! ;) Tack hjärtat!!

Nu undrar ni kanske vad P fick av mig?

Eftersom P brukar låna min mössa så köpte jag en egen till honom i julklapp. En äkta skin & pälsmössa! Perfekt nu när det är (har varit) så kallt ute. Köpte den på en frilufsbutik så den ska tåla kyla och fjällväder bra! P vart jätte glad! och även jag, nu får jag ha min för mig själv! ;) Hihi!
  

Thailand

Publicerat: 2010-12-28 Kl: 10:22:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

För ett år sedan var vi ju som sagt i Thailand i 3 veckor, 25/12-15/1!
Enligt vår resedagbok som vi skrivit under resan (som vi alltid gör då vi reser) så var vi ute på en båttur till bland annat Maya Bay och Monkey beach "precis idag, fast förra året".

Vill tillbaka till Thailand.. 




BRÄND bakom öronen..


P vart av med sin vattenflaska! ;)


Vadå turister? Haha!! På maya bay (känd från "The Beach"-filmen med Leaonardo DiCaprio).

Julbilder!

Publicerat: 2010-12-27 Kl: 23:44:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Här är några få bilder av alla 84 julbilder! :)


Vi på julaftonsmorgonen! Maximilian i pyjamas! ;)








Fina mammsen! :)






Sebastian & Linnéa!


Morfar!


Elin! :)


Alva, Tuvali och Elias hos farmor & farfar! :)

Frukostdags

Publicerat: 2010-12-27 Kl: 10:04:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Min nya mugg från SIA!

Juldagarna

Publicerat: 2010-12-27 Kl: 00:04:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Haft fullt upp, därav dåliga uppdatering. Igår (juldagen) blev det en sväng ut till Mediamarkt och Elgiganten när P slutat jobba (kl.12). I samma veva ringde mammsen och frågade om vi ville komma ut och äta jullunch. På mediamarkt och elgiganten skulle försöka hitta en tv som ska stå på vår nya byrå (som vi fick i julklapp) som ska stå i sovrummet. Vi kom dock därifrån 0 kr fattigare. Den vi hade sett ut och som vi var sugen på, var slut. Tydligen skulle de komma in fler, så det får bli en tur ut till Birsta i veckan! På eftermiddagen blev vi bjuden på middag hos svärföräldrarna och sedan på kvällskvisten var det dags för biopremiären, Änglagård - tredje gången gilt. Kan varmt rekommendera den om ni sett dem två tidigare filmerna!! :) Vi var jätte nöjda över beslutet att gå på bio på juldagen istället för att gå ut! Vi hade en jätte mysig kväll tillsammans!! :)

Idag (Annandag jul) ställde vi klockan, mötte upp Bella & Emil ute i Birsta för kika in mellandagsrean. Var galet mycket människor. Människor överallt! Blev lunch på IKEA där de inte var lika fullt med människor. Vi allihop kom hem med flera påsar! Grabbarna shoppade kläder och Jag & Bella shoppade bland annat massa SIA saker! På eftermiddagen var det dags för annandagsmiddag som P's farmor brukar ha varje år. Fem timmar senare, klockan 20 befann vi oss hemma i stan igen efter en kanondag! :)

Imorgon ska vi pyssla på här hemma. P har monterat upp Hemnes-byrån nu ikväll så imorgon ska det sorteras och grejjas här hemma! Blir en perfekt fixardag! :)

Underbar dag!

Publicerat: 2010-12-25 Kl: 00:17:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Precis som alltid har jag haft en härlig och underbar julafton! Tack alla underbara för en fantastisk dag/ kväll med fin gemenskap, god mat och jätte fina julklappar!! :) Ni är underbara allihopa! Tack!!!

GOD JUL

Publicerat: 2010-12-24 Kl: 09:11:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
ÖNSKAR ALLA EN RIKTIG HÄRLIG OCH MYSIG JULAFTON!!! :)


Bild från förra året.

Uppesittarpaket

Publicerat: 2010-12-23 Kl: 16:42:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Mot Timrå till svärföräldrarna, familjen i Söråker och sedan är det dags för uppsesittarkväll på Veteslingan! :) Blir en mysig kväll! :)




Nyinflyttad, resfeber och uppesittarkväll- 23 Dec 2009!

Lackat

Publicerat: 2010-12-23 Kl: 16:04:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Förra året lackade vi paketen. I år har vi gjort lite annat!


Bild från förra året!

Dagen innan julafton! :)

Publicerat: 2010-12-23 Kl: 12:28:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag har precis kommit hem från en runda på stan. Nu väntar jag på att P ska vakna som jobbat natt. Han brukar vakna kring ett-tiden då han jobbat natt. :) När han vaknat ska vi äta lunch och sedan ge oss iväg till Johan & Emelie och lämna en julklapp till lilla Leah! :) Senare ikväll blir det uppesittarkväll!



Yankee Candle

Publicerat: 2010-12-23 Kl: 10:35:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Älskar doften Clean Cotton. Ljuset jag fick av Sara tänds flitigt (varje dag) här hemma! Luuuktar verkligen underbart! Rent och fräscht! :)

Redo att möta tomten!

Publicerat: 2010-12-23 Kl: 00:39:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu är alla julklappar inslagna!! :)



Onsdag

Publicerat: 2010-12-22 Kl: 21:11:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Varit ute och åkt hela dagen. Åkte strax efter 13 och kom precis hem. Uträtt massa ärenden i stan och i Birsta! :) Nu är vi riktigt redo för julen!

Lite julmat i Timrå och sedan blev jag avsläppt här hemma i stan av P som åkte vidare direkt till sjukhuset, för nattjobb! Jag saknar honom redan! :) Eftersom jag tycker om att slå in julklappar och göra fina klappar så tänkte jag sätta mig och göra de nu! Ska bara sätta på lite julmusik så jag får julstämning!

Vi kom hem med lite allt möjligt idag. Bland annat så fick denna gofilt följa med hem. Finns på BOOM och kostar 199 kr! :) Underbar & mysig!


21/12

Publicerat: 2010-12-21 Kl: 23:56:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Hemma från en härlig kväll i Söråker! :)

Just det.. Igår fick vi mejl av vår C-uppsats handledare ang projektplanen som vi skickat in. Mejlet gjorde oss glada. "Bra jobbat!! Ni har gjort ett jätte bra jobb!" Alltså ingen justering på projektplanen! :) Nu kan vi verkligen njuuuuuta av lite ledighet innan det är dags för statistik-tentaplugg i Januari!

Imorgon tar vi en välförtjänt sovmorgon innan vi åker iväg och uträtter några ärenden på eftermiddagen! :) Nu är det dags för sängen. Godnatt!

Snö snö snö

Publicerat: 2010-12-21 Kl: 11:51:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Mot stan i snöovädret! Men först en promenad till Mittuniversitetet för att lämna tillbaka två böcker och möta upp Petra som vi beställt lillebrors kola av. Sedan har P klipptid på Perssons, sista julklappen ska inhandlas och sedan efter det ska vi kika på utstyrsel till jul och nyår! :)

Pimpat granen

Publicerat: 2010-12-21 Kl: 11:06:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Änglagård 3

Publicerat: 2010-12-21 Kl: 01:03:37 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Vi har sprungit på Birsta hela kvällen. Julklappar har handlats och vi har jagat änglagård 1 & 2 som tokar. När klockan var 20.30 mötte vi upp mamma och Elin för ett litet brejk och matintag. Energin kom tillbaka, men vi insåg att vi behövde besöka stan för att köpa sista julklappen. Så imorgon fixar vi de!

Vi har köpt biljetter till Änglagård 3 premiären på Lördag. När P fick reda på att det var premiär på juldagen så bokade vi direkt. Juldagen brukar annars vara en dag som alla går ut på, men vi har faktiskt aldrig varit ut på juldagen. Vi har haft fest hemma hos oss på juldagen istället (inte förra året, då åkte vi till Thailand på juldagen!) Men tidigare år. I år kör vi på en "vit" jul och laddar för nyår istället. Då är vi bortbjuden till Johanna och Glenn! :) Vilket fall, vi har letat efter änglagård 1 & 2 i flera dagar, för att uppdatera oss innan biopremiären! Men SLUT överallt. Uthyrd på hemmakväll, trasig på videoteket, slut på Rocks, mediamarkt, elgiganten m.fl. Slut överallt. Men så när vi var inne på Akademibokhandeln idag för att kolla efter en julklapp så fann vi både 1an och 2an!! :) Snacka om flyt!

Vi har precis sett klart 1an och imorgon ser vi nästa! :)


Finns på Akademibokhandeln för 159 kr/ST.

20/12

Publicerat: 2010-12-20 Kl: 15:52:03 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Tidigare idag fick jag besök av Bella. Bjöd på lunch och sedan på eftermiddagen strosade vi in till stan! :) Jag fann en  klänning som jag blev jätte förtjust i och som jag tänkte ha på fredag! :) P har jobbat hela dagen idag. Han har fått hur många extra pass som helst framöver, ända till februari. Vilket är kanon! :) Vi kommer ha mycket egna studier framöver och eftersom P ofta jobbar natt så brukar han kunna sitta och plugga en del på nätterna! :)
P slutar 17 idag så när han kommer hem blir det kasslergratäng! :) Var länge sedan vi åt de... Så de ska bli mumsigt!
Sedan ikväll ska dom sista julklapparna inhandlas! Tänk att det är snart fredag & JULAFTON! Mysigt!!

Lilla julafton!

Publicerat: 2010-12-19 Kl: 16:52:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Vilken kanonkväll det vart igår! :) Julklappsutdelningen var bara sååå rolig!! Mycket skratt och mycket glädje! Vid ett-tiden kom vi på att vi skulle dra oss mot stan. Vi avslutade kvällen tillsammans på Invito i 30 minuter innan dem stängde. Jag och P tog ett stopp på Kebabcity innan vi strosade hemåt vid tre tiden! Tack alla fina vänner för en kanonkväll! :)

Idag har vi sovit ut, städat och nu är vi redo för en tripp till Timrå. Där ska vi tillbringa kvällen och baka hällakakor! :) Blir en mysig kväll!







E

Publicerat: 2010-12-18 Kl: 17:13:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Som jag skrev i förra inlägget så är det dags för årets lilla julafton ikväll! Har varit jätte svårt att hitta en julklapp som börjar på E! Jag har tänkt, tänkt och tänkt. Hittade till slut något som faktiskt börjar på E! :) Det ska bli intressant att se vad dem andra som börjar på E har köpt! Kanske har vi alla som börjar på E köpt samma sak? Vi får allt se! ;)



Pepp!

Publicerat: 2010-12-18 Kl: 14:40:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Dags för lillajulafton hos oss ikväll! Är laddad till 1000!

 

Jul!

Publicerat: 2010-12-18 Kl: 12:23:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Här är en bild på vår julgran! (Fattas en julstjärna längst upp).

Gott!

Publicerat: 2010-12-18 Kl: 00:15:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Haft en toppenkväll! Maten var hur god som helst. Ljuuuuvligt gott!!! :) Något som jag faktiskt vart förvånad över var P hemmagjorda Pesto. Han gjorde egengjord pesto till de nybakade brödet och jag som annars inte tycker om pesto vart dunder förtjust i det. Mmmmmh! Den skulle ni allt smaka!!! :) Maten var en 10 poängare! Det var jätte kul att träffa Terese och precis som sist (i Thailand) hade vi mycket att prata om! :) En jätte mysig kväll! 

Ni missade väll inte Robinson? Riktigt, riktigt spännande!!

Fredagkväll

Publicerat: 2010-12-17 Kl: 15:59:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Firar jullovet med en smarrig middag! Ikväll ska P göra något i matväg jag är väldigt väldigt nyfiken på! Jag har inte en aning om vad det blir. Har bara sett ingredienserna och det ser väldigt lovande ut! :) Det verkar bli potatisgratäng och någon kötträtt.. Mmmh! P har även bjudit hit sin barndomsvän Terese på middag. Terese är på hemmaplan igen efter några år som reseledare. Vi hälsade på henne i Thailand i fyra dagar och vi hade hur trevligt som helst! Jag tror att kvällen kommer bli minst lika trevlig! :)

 

Fixardag!

Publicerat: 2010-12-17 Kl: 15:04:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igårkväll när jag skulle logga in på blogg.se så gick det inte. Därav vart det inget inlägg igår! Igår hade vi en  fixardag. Två svängar ut till svärföräldrarna i Timrå och två besök ut till Birsta. När vi kom hem på kvällskvisten kunde vi checka av flera julklappar på julklappslistan! :) När P kom hem från träningen vid 22 så slog vi på robinson och jag måste ju säga det, nu är det riktigt riktigt spännande!! Ska bli spännande att se kvällens avsnitt.

Igår införskaffade vi oss också en gran. Till en början vägrade P köpet, han skulle ha en riktig, "äkta" gran. Efter att ha åkt runt på flera olika affärer och kollat på plastgranar så fick jag som jag ville. Jag tycker också att de är jätte mysigt med "äkta" gran, men eftersom vi hade barr över hela lägenheten sist så känns de här som ett mycket mycket bättre alternativ tycker jag. Vilket fall.. Plastgranar, vilken djungel... Alla möjliga färger, storlekar, tjocklekar, längder osv! Efter att ha åkt runt på fem olika butiker i Birsta så hittade vi till slut en gran som P godkände. Den står nu pyntad och fixad i vardagsrummet! Visar er en bild senare! :)

FÖRESTEN... Idag gick vi på juuullov!!!!!
U.n.d.e.r.b.a.r.t!

Sundsvall kvällstid!

Publicerat: 2010-12-15 Kl: 20:07:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Goddag

Publicerat: 2010-12-15 Kl: 12:47:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Goddag! Idag tog vi en välbehövlig sovmorgon och kom inte ur sängen förrän kl 11. Superskönt. Idag ska sista raderna på projektplanen skrivas. Eftersom jag inte hade något bättre för mig igårkväll så satt jag och skrev på projektplanen till sent igårkväll, så nu är det bara en liten, liten del kvar att skriva. Skönt! Idag ska vi bli klar!

Tisdag

Publicerat: 2010-12-14 Kl: 19:53:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

På förmiddagen skrev vi på projektplanen och på eftermiddagen blev det julklappshandling i Birsta. Vi har några julisar kvar att köpa, och dem tänkte vi köpa på torsdag & i helgen! :) Till middag blev det IKEA's julbord tillsammans med P's mamma och syster! :)

Imorgon ska vi försöka skriva klart projektplanen. Sedan på torsdag har vi metodövning i statistik och sist men INTE minst- Examinationsseminarium på fredag i Design. Sedan tar vi JULLOV! Fyyytusan vad det känns behövligt!

Jag har aldrig varit så omotiverad och less på att plugga som jag är nu! Ni förstår inte. Kursen är jätte tråkig och allt är bläää! Jag hoppas det vänder. Konstigt nog så verkar jag inte smittat av mig på P. Han verkar väldigt motiverad och laddad inför C-uppsatsen! Och tur är ju det!! :) Lite jullov så hoppas jag att motivationen är tillbaka sen! :)

Godmorgon

Publicerat: 2010-12-14 Kl: 08:10:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ska precis börja vandra mot skolan. Böcker ska lånas på biblioteket och sedan ska vi skriva vidare på projektplanen! 

Snart är det äntligen dags för lite jullov!! Känns väldigt lägligt kan jag meddela!!


Halv åtta hos oss!

Publicerat: 2010-12-13 Kl: 19:23:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Här hemma slår vi nu över till TV4. Dags för halv åtta hos mig! :) Därefter ska vi kika på Svenska hjältar-galan innan fotbollen börjar klockan nio.... Dessa matcher..

Projektplan..

Publicerat: 2010-12-13 Kl: 18:21:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Idag har vi suttit och skrivit på projektplanen hela dagen! Vi har varit väldigt flitiga idag! Nu har vi precis lagt böckerna och artiklarna åt sidan. Imorgon kämpar vi vidare igen! :)

Överaskning!

Publicerat: 2010-12-12 Kl: 21:10:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Den här skönheten, Chloé- Eau de parfym hade P med sig hem från England! 

Lovely!! :)



Har världens finaste, bästa och underbaraste sambo! Den absolut bästa! ♥ P!

Några till klappar..

Publicerat: 2010-12-12 Kl: 19:10:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

11-12 Dec 2010

Publicerat: 2010-12-12 Kl: 17:16:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igår blev det en utgång med ett gäng klassbruds! Först var vi hos Lina och sedan blev det Oscar! Strosade hemåt vid tvåtiden med P som också var på ute på Oscar!
Vart en toppenkväll! Förfesten var som alltid, bäst & roligast!

Trodde att jag skulle vara minst sagt SEG idag. Men imorse var vi båda piggelin. Låg och drog oss till kl. 11 och sedan vid 12.15 mötte vi upp Johanna & Glenn på stan för en brunch på Charm. Riktigt gott och trevligt var det! :)

Efter brunchen brummade vi vidare till Skönsmon. 1 års kalas! Firade världens gulligaste och goaste tjej, Leah! Hon är så himla gooo! Det märks att tiden har spurtat iväg. Ett helt år har gått. Tyckte hon nyss låg här i vår soffa och bara var 1 vecka gammal! :) Vad tiden går FORT!

Ikväll blir det julmys här hemma! P har varit lite halvkrassig i halsen senaste dagarna. Jag hoppas att jag klarar mig och att de går över för honom snart. Vi har verkligen inte tid att vara förkyld nu. Nä! I veckan ska det pluggas flitigt. Projektplanen ska bli klar! Vi vill ha den klar innan jul så att man sedan kan fokusera på tentan.

Nu ska julklappar slås in här hemma! Det är roligt att plocka fram alla möjliga papper och göra fina paket! :)

Trevlig söndagkväll!

11/12

Publicerat: 2010-12-11 Kl: 16:09:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ett 26 timmars arbetspass är nu gjort! :) Det sa bara svisch så var klockan tre idag. Trodde jag skulle få träffa karln efter jobbet, men inatt när han anlände på Arlanda fick jag reda på att han skulle på  överaskningsgalej idag! :) Helt sjukt vad jag längtat och saknat honom! Dessa 6 dagar har känns som en evighet, även fast att jag haft 1000 saker att göra. Det pirrar i magen av tanken att vi kommer ses ikväll. Haha! Precis samma känsla som när man är nykär! 6 år tillsammans och fortfarande nykär då alltså! ;)

Idag fyller finaste Petra år! Stort grattis till dig vännen! :)

Nu ska jag kika om det finns något gott & roligt i kylskåpet, är inte så värst roligt att laga mat åt bara sig själv. Men något lördagsgott borde jag ju göra iordning. Hhum.. Något med kyckling, ädelost och soltorkade tomater kanske det får bli idag...

Publicerat: 2010-12-10 Kl: 11:13:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Kolla vad jag fick av Sara och Victoria igår!! :) 
Ni är ju för goa!





Nu är de läge att börja göra sig klar för ett arbetspass! Tänkte hinna med en sväng till Gårdsbutiken i Bandsjön innan jag börjar jobba! :)

Trevlig helg på er!

Julemys

Publicerat: 2010-12-09 Kl: 23:40:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ikväll har jag, Victoria & Sara druckit en flaska saffransglögg! Mmmhmmums! En härlig tjejkväll!

Imorgon tar jag sovmorgon. SKÖNT! Har tagit helg från allt vad skola innebär. Den här veckan har varit otroligt intensiv (precis som förra) så det blir skönt med helg. Imorgon går jag på ett 26h arbetspass på eftermiddagen. De blir finfint! :) Imorgonkväll kommer mitt hjärta hem från England, ska bli mysigt att träffas på lördag igen när jag slutar! :) Längtar efter mitt hjärta! :)

Stort!

Publicerat: 2010-12-09 Kl: 23:16:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Här var grabbarna igår och kikade på Arsenal-Partizan Belgrad!

VILKEN GIGANTISK arena!

Arsenal -Emirates Stadium

..

Publicerat: 2010-12-09 Kl: 18:51:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Dags för lillajulafton den 18:e December!





Onsdag: julbord och julklappsinköp

Publicerat: 2010-12-08 Kl: 22:15:01 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Julbord har ätits på IKEA och julklappar har shoppats med brudarna idag!
Inatt ska Bella vara min nattgäst. Mysigt! Vi försöker just nu få till en forskningsplan inför metodövningen som är nästa vecka.. Heja oss!


Julbak, julmusik & julmys!

Publicerat: 2010-12-07 Kl: 18:00:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Kom hem från skolan vid 16.00! Puuh vilken hemsk dag! Men nu är grupparbetet klart iallafall och det känns otroligt skönt! Det känns skönt att vi gjort klart det redan nu. Arbetet ska inte lämnas in förrän nästa tisdag. Nu är det bara projektskissen som ska bli klar och metodövningen som är kvar innan JULLOV!

Nu är grabbsen på plats i England också. Planet vart försenat 15 timmar. Dem anlände i Manchester sent igårkväll! Fick både ett sms och ett mail igårkväll om att allt hade gått bra. Snart är dem nog på väg till arenan för att se Manchester united - Valencia! :)

För mig blir det julbak, julmusik och julmys hos Magdalena ikväll!

Trevlig kväll!

Uppdatering

Publicerat: 2010-12-06 Kl: 16:07:25 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Hemma från en heldag i skolan. Grupparbete på förmiddagen och kvantitativ analys på eftermiddagen!

Grabbarna sitter fast nere på Arlanda. Planet som skulle gå tidigt imorse till Manchester blev inställt pga dimma, MEN förhoppningsvis kommer dem iväg ikväll! Fytusan.. Dem har tillbringat både natten & den här dagen på Arlanda och inte sovit en blund. Hoppas verkligen dimman försvinner så planet kan lyfta ikväll! SAS kommer stå för ersättning, tur är väll det. Synd bara att dem missar en hel dag i Manchester! Tur att matchen är imorgon och inte ikväll iallafall!!

Nu ska några julklappar införskaffas!
Trevlig kväll! :)

Champions league för P

Publicerat: 2010-12-05 Kl: 20:35:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ikväll ger sig P iväg på en fotboll/grabbresa! :) Planet går tidigt imorgonbitti till England från Arlanda. Jag kommer sakna honom hur mycket som helst, men jag är jätte glad för hans skull att han får åka iväg och se två matcher han verkligen vill se! De är ju faktiskt hans tur att åka iväg nu, jag har ju varit iväg på två tjejresor! :)

Eftersom det är två champions league matcher så kommer jag kunna se matcherna via tv (viasat kanal 6 & 10) här hemma. Kan ju vara lite kul! :) På tisdag är det Manchester United - Valencia i Manchester, på onsdag Arsenal - Partizan Belgrad i London!



Nu ska jag pussa lite på mitt hjärta innan han åker! :)

I veckan ska det pluggas flitigt... Inte alls taggad för det! Men får tänka positivt... SNART ÄR ALLT PLUGGANDE ÖVER!! :) ÅÅååååh vad jag längtar dit! Samtidigt skrämmer det mig lite, tänk.. snart klar sjuksköterska..

Canada Snow till herrn

Publicerat: 2010-12-05 Kl: 17:49:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Idag fann vi dem på Birsta! Jag är ruskigt sugen jag också på ett par!
Varma, mysiga och sköna vinterskor! :)

Dags för Brunch à la Vegas

Publicerat: 2010-12-05 Kl: 11:21:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Nytt till tvbänken!

Publicerat: 2010-12-04 Kl: 21:01:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Hudik

Publicerat: 2010-12-04 Kl: 19:00:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Hemma från en trevlig dag i Hudiksvall!
Pontus mamma & syster kom och hämtade oss vid tiotiden imorse och sedan har vi tillbringat hela dagen i Hudik! :) Vi hade lika trevligt som sist när vi var iväg! Kom hem med fem påsar med massa saker i! Fyra stycken julklappar fann jag också idag! :) Perfekt!

När vi kom hem vid 16 åkte vi vidare ut till Birsta nästan direkt. P skulle kika på ett par nya skor! Efter två varv på Birstacity gav vi upp, utplockat- fanns inga storlekar kvar! Vi ska göra ett nytt försök på stan imorgon på Scorett och Nilson innan P åker till England! :)

Ikväll ska vi till Johanna & Glenn i Haga! Ska bli jätte trevligt! :)
Trevlig kväll!

Fredagsmys med min andra hälft!

Publicerat: 2010-12-03 Kl: 19:30:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Alla ljusen här hemma är tända.
Sushi, chips & dipp skall intas ikväll!

Vem tycker du ska vinna Idol 2010?
Vi håller på Jay! :)

Helg!

Publicerat: 2010-12-03 Kl: 14:20:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår efter skolan blev det en fika på Stenstans bageri & konditori med Bella & Madde. Cafét ligger Trädgårdsgatan 22 och jag kan varmt rekommendera det! Ett jättemysigt ställe! :)

Idag hade vi först en föreläsning i statistik och sedan hade vi ett möte inbokat med vår C-uppsatshandledare! Vi fick lite förslag inför skrivandet så nu kan vi bara köra på!! Men nu tar vi helg från allt som har med skola att göra! Ska bli otroligt skönt!

På söndag åker mitt hjärta till England på en grabbresa, dem ska se två
champions league matcher, en i Manchester & en i London. Stort!! :)


Veckan har varit otroligt intensiv så vi ska garanterat njuuuuta ihelgen!

Hoppas att ni får en härlig helg! :) 

Att mysa i

Publicerat: 2010-12-02 Kl: 18:52:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag fick två velour mysdressar från H&M följa med hem, en grå och en vit! :)




Peppakakshus från Sundsvall

Publicerat: 2010-12-01 Kl: 23:24:33 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Kikade precis in på Hemnet och fick syn på detta:
http://www.hemnet.se/beskrivning/1093016

 

Mot

Publicerat: 2010-12-01 Kl: 17:04:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
..Timrå och Söråker! :)

 

Publicerat: 2010-12-01 Kl: 15:47:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Skulle gärna vilja byta ut skolan och kylan mot detta just nu:

   
Foton från Dec-Jan 2010!

En favorit i garderoben!

Publicerat: 2010-12-01 Kl: 14:32:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
RSS 2.0