Två tröttisar

Publicerat: 2010-10-31 Kl: 22:54:27 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Jag har inte kommit ur pyjamasen än, 22.54!


Imorgonbitti kommer Madde hit kl. 10. plugg plugg plugg!
Godnatt!

Nu ska jag berätta!

Publicerat: 2010-10-31 Kl: 20:21:41 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

För ungefär 1 månad sedan anmälde jag mitt intresse att åka iväg på en utbildningsresa, genom mittuniversitetet- Institutionen för Hälsovetenskap! Utbildningen är i Vasa, Finland. De är representanter från sjuksköterskeutbildningen i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Kursen är uppdelad i fyra olika ämnen, sedan fick man önska ett ämne man ville utbilda sig lite mer inom, och då valde jag självmord. Dem andra ämnena är droger, sexualitet och övervikt. Man får utbildning i alla fyra men man blir mer specialiserad på ett.

Det var tydligen ganska många som hade sökt, både från Sjuksköterskeutbildningen i Sundsvall och Östersund så det blev lottdragning. En av lotterna har fallit på mig! Så det är jag som åker från Mittuniversitetet i Sundsvall och en annan tjej som åker från Mittuniversitetet i Östersund! :) Åker tåg Sundsvall- Arlanda, sedan flyger vi vidare till Vasa. Blir borta i 5 dagar. 14-19 November! :)

Det ska bli superspännande och INTRESSANT!! Jag är väldigt glad att jag fick ämnet jag önskade. Men.. innan jag åker iväg på resan så måste jag plugga som tuuusan! Vi börjar snart kursen statistik som jag verkligen inte ser fram emot!! Jag har varit och fått instruktioner på vad jag ska göra för uppgift eftersom jag missar en vecka i skolan pga utbildningsresan. Egentligen är det ett seminarium men eftersom jag är borta då så får jag göra det skriftligt. Skit! Så i veckan ska jag börja göra den där förbannade statistikuppgiften som jag INTE vill göra. En tung och jobbig uppgift. Till uppgiften ska jag bland annat använda en hur tjock bok som helst.. på engelska!!.. Jag som äääälskar engelska!! verkligen.. Jaja.. DET SKA BLI ROLIGT ATT ÅKA IVÄG PÅ UTBILDNINGEN IALLAFALL och bo på hotell.. Hotellfrukost!!!!!!!! :D

...

Publicerat: 2010-10-31 Kl: 16:49:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Mår som man förtjänar!

Publicerat: 2010-10-31 Kl: 14:14:45 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Trött och sliten efter en lyckad maskeradfest igår! Känner mig som 130 år idag. 35 bilder togs med min kamera igår så lägger upp på alla bilder facebook sedan! :)

Nu blir det tacos (allt i ett: frukost, lunch & middag) och sedan måste jag sätta mig med uppsatsen. VILL INTE! Men jag måste bli klar.. Ska leta två vetenskapliga artiklar på engelska och sammanfatta dem idag. Det blir dagens MÅSTE. Imorgonkväll MÅSTE alltihopa vara klart. Ska redovisa på tisdag.

Hoppas att ni mår bättre än mig och att ni får en trevligare söndag än mig! :)

Jag har en rolig nyhet att berätta för er ikväll som jag inte berättat här.. Håll ut! ;)













Middag och maskeradfest

Publicerat: 2010-10-30 Kl: 18:24:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Fredagsmys!

Publicerat: 2010-10-29 Kl: 19:27:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag hyrde vi med oss tre filmer hem.
Forever Strong, Invictus & Marine2. Nån som sett dem? :)

Madde är påväg hit, gottat står framme på bordet och snart är det dags för idol. Pontus hänger tvätt och jag har precis fixat dipp. Kommer bli en kanonerskväll!

Invito

Publicerat: 2010-10-29 Kl: 14:10:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
NU TAR VI HEEEELG! :D

Tentan är nu skriven! Svårt att säga hur det gick, vissa frågor kändes lätt och vissa frågor kändes svåra, precis som de brukar vara. Håller tummarna! :) Efter tentan mötte jag och P upp mammsen på stan. Mammsen bjöd oss på lunch på Invito! Väldigt trevligt och fantastisk gott var det, riktigt mumsigt! Tack så mkt mammsen! ♥ :) Nu har vi precis kommit hem från stan och jag tänkte krypa ner under en filt och läsa lite nya tidningar som jag fått med posten i veckan, som jag inte hunnit läst än.

Fredag
- Fredagsmys, idol, 3 hyrfilmer

Lördag
- Emelie och Johan kommer på middag, därefter vidare på halloweenfest.

Söndag
- Sovmorgon & plugg för min del och P ska upp och jobba kl. 07 på morgonen.. ZzzZ.


Vad har ni läsare för planer ihelgen? :)
Trevlig helg!

Hej!

Publicerat: 2010-10-28 Kl: 11:34:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår var det SISTA dagen på psykiatripraktiken. Helt sjukt vad tiden gått fort! Jag har haft en TOPPEN praktik och jag har lärt mig massor. Ja, SPÄNNANDE & LÄRORIKT! Både jag och P är grymt nöjda över våra placeringar och vi båda har blivit erbjuden att jobba där till sommaren som syrra! Det känns jätte kul att vi gjort bra ifrån oss! ;) Vi får se vad som händer till sommaren, finns lite planer! :) Min handledare vart jätte glad över presenten, jag hade köpt en jätte fin ljuslykta och kladdisarna jag bjöd på var också populär! ;)

Igår blev det en kvällsfika på Waynes med brudarna. Supertrevligt var det! :) Vi hade mycket att prata om så tiden spurtade iväg. Vid halv tio hämtade jag P uppe på sjukhuset och sedan blev det en timmes plugg när vi kom hem.

Idag är det plugg som gäller för min del! Ska börja göra mig klar för dagen och sedan promenera bort till skolan! :) Ska möta upp Bella där på eftermiddagen. Imorse vaknade jag vid åtta av att det luktade nybakt här i lgh, P var uppe med tuppen för att baka lite gofika som han tänkte bjuda på idag, sista dagen. Han hade till och med hunnit varit och handlat ingredienser imorse. Herreminje! Jag är grymt imponerad över min karl som orkar ställa sig och baka sju-åtta på morgonen. Jag har sagt det förr och säger det igen, jag har en fantastisk sambo. :)

Nä, en dusch och lite fix på det här så är jag redo för en dag i skolans bibliotek!
Ha det gött!

Imorgon är det sista dagen..

Publicerat: 2010-10-26 Kl: 21:22:43 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Här hemma står nu två kladdkakor i ugnen och får färg. Jag tänkte att jag skulle bjuda på något gott imorgon eftersom jag slutar på avdelningen imorgon. Veckorna har verkligen sprungit förbi, förmodligen (eller jag vet) beror det på att jag haft en väldigt bra praktiktid! Tiden på avdelningen har varit toppen, jag har lärt mig massor!! 

På tors och fredag är jag ledig, har tenta på fredag så behöver sitta med plugg på torsdag. Sedan ska uppsatsen också bli klar, har börjat på den och tänkte forsätta sitta helgen, på söndag. Den ska redovisas i början av nästa vecka så det är lungt. P har nästan gjort klar sin så det gör mig lite småstressad, men han har faktiskt suttit med den idag då han varit ledig. Sådeså!

Här hemma känner vi lugnet och ser hockeyn just nu. :) Vi har varit och gjort lite ärenden, handlat på Icamaxi och så i eftermiddag/ikväll.

Vi köpte två fina presenter till våra handledare idag på BOOM! :) Både jag och P har verkligen haft kanon handledare så present ska dem allt få! ;)


Trevlig kväll på er! :)

Däckbyte

Publicerat: 2010-10-24 Kl: 23:59:17 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Ikväll var det meningen att vi skulle åka och hälsa på i Söråker när P & E kom hem från stugan, men dem kom hem ganska sent så vi ändrade planen och la på vinterdäcken istället eftersom det börjar bli halt på vägarna nu! Jag bad om att få en grundlig genomgång av däckbyte ifall att jag skulle få punka någongång och inte får tag i någon hjälp. Så nu kan jag byta däck på bilen själv! :) Efter 30 minuter satt alla däcken fast och vi skjusade ut Emil till Sörberge och sedan återvände vi hemåt igen, gick och hälsade på hos Magda och Petter ett tag! Madde var också där! :)

Imorgon drar sista praktikveckan igång, endast tre dagar kvar på psykiatripraktiken. Känns väldigt tråkigt tycker jag. Jag trivs verkligen toppen och jag lär mig nya saker hela tiden. För som ni vet, alla människor är olika och behöver hjälp med olika saker! Innan jag gick ut på psykiatripraktiken hade jag hört av andra studenter att det var väldigt lungt och så, men jag kan faktiskt inte riktigt hålla med om det. Visst, vissa dagar har det varit lungt, men i stort har det varit fullt upp! Vet inte om det kanske kan variera lite mellan allmän psykiatri (där de är korta vårdtider) och rättspsykiatrin? Självklart kan det säkert variera lite under olika perioder också.. :) Ibland händer det mycket, ibland händer det mindre.

Hoppas ni får en toppenvecka iallafall! :)
Godnatt!

Söndag

Publicerat: 2010-10-24 Kl: 15:37:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Örhängen: Gina.


Skjorta: H&M, leggings: MQ, skärp: Zara & klocka: Ur & Penn.


Love ETC.. luktar fantastiskt GOTT! Bella vet att jag är förtjust i allt som heter lotion så hon gav mig dessa två luktagottisar igår! :) Tack!!

Roligt söndagsnöje..

Publicerat: 2010-10-24 Kl: 14:03:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer








Tjejmysigt

Publicerat: 2010-10-23 Kl: 20:22:11 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Imorse gav sig P iväg tidigt på morgonen, först hämta Emil ute i Timrå för att sedan åka till Hassela. Två friluftsmänniskor som tycker om att fiska, tända brasa, grilla och vara i skogen gav sig iväg till stugan i Hassela. Fick ett mms imorse som visade att dem hade -2,7 grader inne i stugan. Brr! Men nu lär det vara mycketmycket varmare. :) Brukar nästan kunna bli FÖR-varmt när man eldar en hel dag! Men bättre det än kallt! ;)

Idag har jag mest bara tagit det lungt. Vart middag på waynes med Bella. Därefter blev det en sväng på IKEA med henne. Nu är jag hemma igen och lite senare kommer Bella förbi, hon tänkte sova över här inatt! :)


Nya lyktor från IKEA!


Nu blir det lite lördagslyx, apelsinchoklad och Chaite! Mumma!

Dagens lunch

Publicerat: 2010-10-23 Kl: 12:34:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ny design

Publicerat: 2010-10-22 Kl: 16:16:52 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Hurruni, vad tycker ni om den nya bloggdesignen? :)

Det är Anna som har fixat och trixat här på min sida!! Jag vart väldigt väldigt nöjd. Jag tycker själv att jag har stans finaste design! ;) Kan varmt rekommendera Anna! :) Hon har nyligen startat företaget
Annaform så ta en titt in där vettja..

En kväll på Alnö

Publicerat: 2010-10-21 Kl: 21:34:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ikväll har jag varit och träffat lilla Tuva-Lee för första gången! :) Hon var såå söt. Hon hade hur mycket hår som helst! Supersött! Huset var också väldigt fint. Det renoveras för fullt och det kommer bli urtjusigt! :) Vart en trevlig torsdagkväll med härligt sällskap och gott fika! :)

Nu blir det robinson på tv4play och sedan väntar sängen. Börjar 07.00 imorgonbitti igen.




Vår pluggpaus blev shopping på stan

Publicerat: 2010-10-21 Kl: 15:13:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Hiss eller diss?

Publicerat: 2010-10-20 Kl: 22:05:11 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Jag tänkte att jag skulle testa Bobbys produkter. Och nu har jag gjort det. Jag HISSAR schampoo och balsam-et! Funkar jättebra på mitt hår och luktar gott! :)

Mitt i veckan

Publicerat: 2010-10-20 Kl: 19:35:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Vart inte så mycket plugg för min del igår. Ska ta igen det imorgon! Madde ringde & frågade om jag var sugen att följa med på Birsta igår och lättövertalad som jag är så följde jag med. Vi var bland annat in på IKEA. Där hade julsakerna börjat kommit fram på hyllorna. Fick den där härliga julkänslan! Jag läntar till jul! Det är så mysigt! Efter att vi gjort det vi skulle göra så skjusade Madde mig till sjukhuset där ett kvällspass på psyk väntade. Jag tycker att det är bra att arbeta kväll faktiskt, man har större möjlighet att sätta sig ned med patienterna och umgås en stund på kvällskvisten, trots att det är färre personal kvällstid.  Det blir helt annat på kvällen, på dagen har man fullt upp med annat. På dagen är det alltid massa medicindelningar olika tider, massa läkarsamtal, familjesamtal, vårdplaneringar och bedömningar som man är med på! Vilket självklart också är jätte lärorikt och intressant! Igår vart det dock en väldigt hektisk kväll så tiden gick fort. Vips så skulle jag dela ut medicinen och strax därefter vid 21 blev det överrapportering till natten. Jag trivs som fisken i vattnet på avdelningen, det är jätte lärorikt och väldigt intressant. Jag brukar få en tankeställare när jag går från praktiken. Kan vara bra att få det ibland och verkligen tänka på att man har det BRA!

Idag då? Klockan ringde 05.45 imorse. Hade halvtidsbedömning på morgonkvisten idag som gick kanon. Jag har en jätte bra handledare som jag trivs jätte bra med. På eftermiddagen var det dags för omv.handledning på skolan. Även den gick bra! :) Nu är det bara en vecka kvar tills jag slutar praktiken, nästa onsdag jobbar jag mitt sista pass! Himlarns vad fort tiden gått!! När vi kom hem från skolan idag tog jag och P en promenad på 50 min. Var kallt till en början, men sen gick det bra.  Skönt att komma ut och få lite frisk luft.

Nu blir det lite onsdagsmys framför tvn.

Trots att det är fotboll på tvn ikväll så ser blir det:
19:30 Halv åtta hos mig
20:00
Bonde söker fru
21:00
Berg flyttar in

Och innan det blir sängen så tänkte jag se
21:55 Kungarna av Tylösand
Kommer inte se det tillsammans med P! Han avskyr det och funderar på om människorna verkligen är frisk? Jag därimot tycker att det är roligt att se när dem gör bort sig! Varenda gång jag ser det tänker jag, hur fasiken ska dessa människor få ett jobb sedan?

Vart ett långt inlägg.. Men trevlig kväll!

JAG VANN!! :-D

Publicerat: 2010-10-19 Kl: 22:09:18 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

MASSA trattisar!

Publicerat: 2010-10-18 Kl: 23:14:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Förra veckan fick vi en söt glasburk med trattisar av mormor och morfar! :) Igår kom Petra hit med ännu fler trattisar. Hur mycket som helst! Som tack bjöd vi Petra på Pontus goda kycklingteriyaki gryta! :) Du är så snäll vännen, STORT tack igen! :) Idag när jag slutade blev det svamprensning när jag kom hem! Ikväll har jag varit i Söråker och hälsat på min familj, mormor-morfar samt farmor-farfar! :) Här hemma har det varit massa grabbs som sett hockeyn. Nu ska vi snart slå igen dem blågröna och sova. Imorgon jobbar jag kväll, vilket känns väldigt bra eftersom jag skulle behöva plugga lite på min rapport innan jag börjar kl 15.30. Känns tärt att skriva rapport samtidigt som man har praktik, menmen..

För P kommer klockan ringa 05.00 imorgonbitti. I två veckors tid har han varit uppe med tuppen och sprungit 45 min innan han gett sig iväg till sjukhuset klockan 07.00 på vardagarna! ....Vadå vila på fotbollsuppehållet?????

Nä, nu är det godnatt! :)








Jag har den bästa!

Publicerat: 2010-10-17 Kl: 22:26:23 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag har vi haft en stor höststädning här hemma! Tvättmaskinen har gjort sitt och jag har plockat, sorterat och städat i skåp, bytt sängkläder samt svabbat av golven och P dammsög alla golvytor- bakom & under möblerna, soffan,byråerna osv.. Därefter putsade P alla fönster! Så nu borde vi ha områdets renaste fönster och renaste hem, åtminstone en dag! ;)

Sedan överraskade mitt hjärta mig med en fin höstig blombukett! :) ♥ Han är underbar! På alla sätt!







Lördag 16/10

Publicerat: 2010-10-16 Kl: 12:07:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Goodmorning! Vart en välbehövlig sovmorgon här idag. Nu är min familj påväg hit. Pontus, Henke och Maximilian tänkte gå på Bio 3D, dem ska se Dumma mig. Jag, mamma och Linnea är redo för lite shopping på stan! :) När filmen är slut så ska vi ta en lunch/fika på stan tillsammans! Sedan ikväll blir det hockey! Ser nog matchen här hemma eller så åker vi ut till Söråker.. :)

Nu ska jag snabba på! Snart är mammsen och Linnea här! :)

Kl 02.17

Publicerat: 2010-10-16 Kl: 02:21:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Vi är nu hemkommen! Middag, idol, spel och väldigt-väldigt trevligt har det varit! Nu är det nog dags att sova.. Jag har varit vaken i över 20 timmar nu så nu är jag dundertrött. Hörs sedan. Godnatt!



Sussie, vår nya granne!

Publicerat: 2010-10-15 Kl: 16:29:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Tidigt imorse åkte jag och Magdalena norrut, till Dorotea. Vi har varit och hämtat deras lilla Sussie idag. Hon är såå otroligt söt!!!!!! :)
Snöigt på morgonkvisten..
Drar åt vinterdäcken innan hemfärd..
Söta Sussie! :)
Fredagkvällen blir på Veteslingan i Timrå med Tacos och härligt sällskap! :)

Trevlig helg allihopa!! :)

Veckan som gått..

Publicerat: 2010-10-14 Kl: 23:45:01 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Dagarna har sett ut som så.. Jobb sju till fyra varje dag och på kvällarna:

I Måndags blev det en Söråkerkväll, hälsade på nära och kära! :)
I Tisdags blev det hemmakväll och Sverigematchen på tvn! Alexander och Madde kom också förbi! :)

Igårkväll (Onsdag) blev det Stand up med tjejerna på Casino! Var grymt roligt! Skrattades så mycket att jag trodde jag skulle ha ont i magmusklerna imorse, men icke! ;P Roligt var det iallafall! :)

Idag då.. arbete sju till fyra, middag, en promenad och sedan kom Petra på kvällskvisten! :) Vi hade mycket att prata om, det var länge sedan vi sågs så det var verkligen på tiden! :) Väldans trevligt!

Nu är kl. 23.44 och det är dags för sängen. Imorgonbitti ska jag upp kl 05.45. Ingen praktik, utan jag och Magda ska åka norrut, till Dorotea.. Avslöjar imorgon vad vi ska göra där! :D

Godnatt!

Söndagkväll i soffan

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 20:26:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Här hemma dricker vi te och äter nybakade scones framför Ensam mamma söker! :)



101010

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 18:31:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Sovmorgon och sedan blev det en långpromenad på förmiddagen. När vi kom hem igen plockade vi lite i köket och städade här hemma. Till middag blev det idag Biteline med mamma, Henke, Elin och Maximilian! :)

Vi har nyligen kommit hem och nu tänkte vi ta en promenad bort till Ica Nacksta. Sedan blir det en söndagsmyskväll, "en ladda om-kväll" inför kommande praktikvecka.. :)



Tävling

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 11:44:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Jag tävlar om kudfodral från
Louise interiör i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

Mot Sörberge, veteslingan

Publicerat: 2010-10-09 Kl: 19:07:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 
Har nya ögonskuggan från Make Up Store ikväll! :)

Lördagens meny

Publicerat: 2010-10-09 Kl: 17:27:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Sovmorgon till tio och sedan tog vi en långpromenad, superskönt! Vi promenerade b la längs ån mot Granlo, träden är verkligen fulla av fina orange och gula löv nu!! Riktig höstkänsla! :)

Här hemma blir det helstekt fläskfilé, potatisgratäng, rödvinsås, bea och sallad till middag idag! :) Ska bli väldigt mumsigt!! P står i köket och jag ska till att hoppa in i duschen nu. Sedan blir det middag och lite senare ikväll ska jag och Madde åka ut till Sörberge och lördagsmysa med Bella! Här hemma verkar det bli ett grabbgäng som ska se hockeyn! :)

Trevlig kväll på er alla!

Heeeeelg!!

Publicerat: 2010-10-08 Kl: 18:16:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Dagarna har gått grymt snabbt och nu är det redan dags för helg! P ska göra en supergod kycklingrätt till middag idag. Det tar rätt lång tid att göra rätten, MEN den är fantastisk god så det är värt att vänta.. :) Måste erkänna att P är mycket duktigare än mig på matlagning! :) Min prins är bäst på alla sätt och vis helt enkelt! Han är UNDERBAR!!!!! :)

Ikväll blir det myskväll!!

Torsdag

Publicerat: 2010-10-07 Kl: 12:37:37 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Psykiatripraktiken har satt igång på riktigt nu och jag tycker det är jätte intressant! Jobbar kväll idag, 15.30-21.30. Rätt skönt faktiskt. Har ju gått dagtid i fyra veckor så det känns skönt med lite varjerade arbetstider nu, dag och kvällar. Har hunnit tvättat två maskiner här hemma redan och ska snart göra mig klar för att ta en runda på stan. P kommer hem kl ett från praktiken idag så jag har jättetur som kan ta bilen upp till sjukhuset sedan. Annars har vi bestämt så att den som jobbar dag får ta bilen på morgonen, och den som jobbar kväll får ta bussen/promenera dit och sen hämtning på kvällskvisten om det är möjligt! :) Vi har oftast ganska lika arbetstider men vissa dagar jobbar vi olika pass! :)

Trevlig dag/kväll!



Hittade en bild på internet...

Publicerat: 2010-10-05 Kl: 22:01:33 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
som jag tycker passar bra in i inlägget jag skrev idag!

Rosa bandet

Publicerat: 2010-10-05 Kl: 16:28:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Rosa bandet säljs just nu lite överallt. Tänk att mellan 15 och 20 kvinnor insjuknar varje dag i bröstcancer. Alldeles för många!!!!

Ofta är det rosa bandet som säljs och som är i centrum, men vi får inte glömma bort att prostatacancer också är väldigt vanligt, cirka 9 000 nya fall upptäcks varje år (ungefär 24 per dag)! Visst är det konstigt att rosa bandet säljs överallt och blå bandet har man knappt sett? Eller har jag fel? Kanske bara är jag som missat det blåa prostatabandet. Hoppas det.

Varje år har jag köpt ett rosa band, så även igår köpte jag ett, 2010's-band från Åhlens. Endast 20 kr.

Kan man bidra, så tycker jag man ska göra det.

iittala kivi

Publicerat: 2010-10-04 Kl: 23:16:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Visst är dem fina? Jag skulle vilja ha ett helt gäng här hemma! Vad fint det skulle vara med genomskinliga, frostiga och någon i nån annan fin färg, som ex rosa eller turkos. Gillart!

Jag och Madde på shoppingtur

Publicerat: 2010-10-04 Kl: 22:44:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
En ljuslykta som ska hänga på balkongen och ett gäng ljus fick följa med mig hem idag då jag och Madde var på Birsta.

Jag och P har nyligen kommit hem. Vi har varit och handlat samt varit och hälsat på Johanna och Glenn i Haga! Bella och Emil fick vi också träffa där! :) Vi surrade, fikade och såg Biggest Loser! :)

Imorgon är det dags för dag 1 på nya praktikplatsen. Spännande! :)

Godnatt allihopa!

Söndag

Publicerat: 2010-10-03 Kl: 21:25:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Även igårkväll blev det en trevlig tjejkväll! En lugn sådan! God middag och härligt sällskap! :) P var som sagt på lagfest igår och vid tvåtiden hämtade jag honom utanför Oscar. Även han hade haft en kanonkväll. Imorse mådde han som han förtjänade! :P Och jag mådde bättre än morgonen innan! ;)

Ikväll var vi bjuden på middag hos familjen i Söråker. Mycket god mat och supertrevligt var det! :) Nu är vi hemma igen, mätta och belåtna och ska ladda inför kommande vecka! :)

Trevlig kväll på er! :)

Tjejkväll

Publicerat: 2010-10-02 Kl: 14:41:17 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Igårkväll blev det först middag på Saffran med Victoria och Anna och sedan gick vi hem till Victoria på södermalm och sen vidare till Invito! Stämmningen var på topp och det var verkligen supertrevligt! :) Jätte kul att träffa dig igår Sara!! :D

Idag är jag icke i form! P har åkt iväg på fotbollsavslutning/lagfest nu och jag ska bara ta det lungt och vila mig i form. Det vankas tjejkväll med utgång ikväll igen, men har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra. Får se hur jag mår senare! :)


HELG!!

Publicerat: 2010-10-01 Kl: 13:44:45 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Tentan är skriven och nu är det äntligen heeeelg! :) Skönt! Svårt att säga hur det gick på tentan. Jag och P brukar jämnföra svaren och vad vi vet så har vi svarat lika på de frågor vi kommer ihåg ifrån tentan. ..Men som sagt- ett fel och då är det kört! Ställer in mig på att jag räknat något fel, för då slipper jag bli besviken sedan. Men skönt att ha skrivit den iallafall!! :) 

Efter tentan lunchade jag och P innan vi åkte och storhandlade. Har huvudvärk just nu så tänkte försöka vila bort de, för ikväll vankas det tjejkväll och då vill jag vara fri från huvudvärken. :) Här hemma hos oss ska P och ett gäng grabbar vara ikväll! Dem ska tydligen ha någon form av turnering här hemma! :)

Vila var det, ja!
Trevlig helg på er allihopa!!

MMS bild

Publicerat: 2010-10-01 Kl: 00:14:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
på skorna jag köpte igår! :)



Nu måste jag verkligen lägga mig om jag ska kunna klara av att skriva en tenta kl 8 imorgonbitti. Natti
RSS 2.0