Fler bilder..

Publicerat: 2009-07-30 Kl: 14:33:55 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Här kommer resten av fynden från i förrgår! :)

  

Godisskål till jul 12 kr, Laptop väska i skinn 20 kr, duk 7 kr, samt en till godisskål fast i glas för 34 kr! :) Fynd va!

Fyndtjejer!

Publicerat: 2009-07-28 Kl: 21:15:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Har gjort några loppisfynd & tänkte visa er här i bloggen. Tyvärr så ligger de flesta grejerna i bilen som P har på jobbet inatt. Får visa imorgon! :)

Efter jobbet idag blev jag och Pontus bjuden på middag & sen åkte vi och kollade på fotboll. Stannade och köpte en mjukglass på vägen hem & myste i solen. Sen släppte P av mig hemma för han skulle åka och jobba natt. Själv tänkte jag ta en promis i det härliga vädret nu! :)

Ett av mina loppisfynd för 29 kr! :)

En helg med blandade känslor!

Publicerat: 2009-07-26 Kl: 18:32:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
I fredags tog vi en sväng på stan & Birsta när P vaknade. P hittade det han var ute efter till slut. En skäggtrimmer från Media Markt & hårvax från Trudé. Urdålig service på Media Markt förövrigt. Åkte hem därefter och strax därefter ringde Emil & Bella. Tog en fika på Barista tillsammans och satt länge och pratade om allt möjligt! :) Efter fikat begav sig P till jobbet och jag tog det lungt. Vid midnatt ringde mamma i chock. Jag åkte upp på sjukhuset eftersom mamma ville det. (läs under bilderna här i inlägget!) Kom hem vid tvåtiden på natten. Sov tre timmar & begav mig sedan iväg för att hämta Pontus på jobbet. Vi åkte ut till Timrå. P hade fotbollsläger i Ljustorp kl tio & jag skulle jobba klockan 13 (24h pass). Så åkte först till familjen och sedan åkte jag tillbaka till sjukhuset till Linnéa & Mamma innan jag började jobba. Är nu hemma från mitt arbetspass. Ikväll tänkte vi se film tillsammans med Magdalena och Petter här. Vi har precis varit och hyrt/köpt två filmer. Wallander hade vi tänkt se ikväll! :) Nu ska jag ge mig av till Ica Nacksta medan P sover en stund & köpa lite gott till ikväll. Han har sovit 6 timmar på 52 timmar så han kan verkligen behöva sova i 2 timmar nu.

  

Vet inte om ni är uppdaterad. Men det kanske ni är...
Olyckan som det stått om i Aftonbladet, Expressen, Sundsvalls Tidning & Dagbladet har berört min syster. Min lillasyster var en av de nio som befann sig i bilen som körde av vägen i Timrå. Hon var en av de tre som fick åka in akut till intensivårdsavdelningen på Sundsvalls sjukhus med buksmärtor. Hon fick sedan under natten läggas in på avd. 8 där man sedan fick se att det ev. rörde sig om en spricka i revbenet. Det gjorde ont i hjärtat på mig när jag kom in på sjukhuset. Ansiktet är uppsvullet, hela vänster sida var öm & örat är 3x så stort som ett vanligt normalt öra på henne. Desutom åkte hon på en hjärnskakning. Jag har inte så mycket att säga om det hela mer än att det är under all kritik. De är fruktansvärt. Får vara glad att alla lever & mår någolunda bra. Det hade kunnat slutat riktigt j-vla illa. Jag hoppas att man lär sig av misstagen & jag hoppas att föraren lär sig av sina misstag. Verkligen. Synd att det ska behöva gå såhär långt för att man ska lära sig. Dessutom åker man inte nio i en bil. Jag blir arg. J-vligt ARG bara jag tänker på det inträffade! Jag måste faktiskt säga att det här kan hända precis vem som helst. Hur lätt är det inte att fråga efter skjus, sätta sig i bilen som det redan sitter flera i och bara åka med? Nästan så att man i forsättningen ska måste fråga den man åker med om hon/han är nykter. Det är inte en självklarhet för alla tydligen. Arg jag blir!!

Snälla..

Publicerat: 2009-07-25 Kl: 02:02:54 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Jag ber till Gud..


..att allt kommer bli bra med dig! :)

Måste krypa ner nu.
Ska hämta P klockan sju imorgonbitti på jobbet.
Sen väntas träningsläger för honom direkt efter,
så han hinner inte sova något. Undra hur han ska klara det?
Ingenting är omöjligt säger han, så antar att han klarar det! :)
Själv jobbar jag imorgon.. & MÅSTE sova nu!
BUMS!


..i rampljuset(!)

Publicerat: 2009-07-24 Kl: 12:30:25 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag är jag en stolt flickvän! ;P
 Du är såå duktig hjärtat!! :)

 

Såg precis på ST.nu att där fanns också repotaget & lite fler bilder samt kommentarer! :)
http://st.nu/sport/lokalfotboll/1.1218339

Nu ska jag väcka honom. Han har jobbat natt. Vi skall ner på stan i regnvädret idag! :)

Som jag skrev i förra inlägget så har jag & P inte setts särskillt mycket på slutet. Så idag ska vi äta en godmiddag tillsammans och bara njuta innan han åker och jobba igen! :) Hemma eller på stan? Hm... återstår att se! :)

Sju dagar till..

Publicerat: 2009-07-23 Kl: 23:02:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag fick jag ett erbjudande om att jobba ett 24h´s pass ihelgen. Då slog det mig, varför ska jag inte ta det? Inte behöver jag vara ledig Fredag-Måndag heller. Dessutom är det alltid kul att åka och jobba! :) Satt precis och kollade i min almenacka, jag och P hade inte setts på 5 dagar innan vi sågs idag i 4 timmar under fotbolls/tränarmiddagen. P jobbar hela helgen och ska på träningsläger på Lördagen! Så helgen går också bort. Har inte sovit med varandra på fem nätter och kommer inte sova tillsammans förän om 1 vecka, nästa torsdag. (Nästan pinsamt att berätta). När jag jobbar är han ledig och tvärtom. Vi båda jobbar i närheten av varandra, men vi går om varandra hela tiden. Men det gör inget. I slutet av Augusti ska vi njuta innan skolan sätter igång iallafall. Något att se fram emot! :)

När lördagspasset är slut kommer jag att ha jobbat 75h denna vecka!
Inte illa pinkat. Jag stormtrivs med mitt jobb! :) Underbara barn & underbar personal! :)


Måndag-Torsdag shopping!

Publicerat: 2009-07-23 Kl: 21:48:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Har blivit lite shopping i veckan... Här kommer bilder på några av mina köp! :)


  
Tygkorgar                            Tavla
  
Smyckeshand      Frysväska
  
Halsband till P            Påfyllning till presentskåpet..       Hårvax till P

Har jag nämnt att jag börjat köpt julklappar också? :)
Här är det framförhållning som gäller!
:P

Nu är årets första "riktiga" heltids lön välkommen!!  :)

Energibomb!

Publicerat: 2009-07-22 Kl: 11:37:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
..dags att åka och jobba mitt sista 24h's arbetspass för den här veckan snart. P kommer hem på eftermiddagen från stugan så jag hinner inte träffa honom innan jag åker & jobba. Imorgon är vi bjuden på tränar/fotbollsmiddag. Det blir kul! :) Nu ska jag ut och röra på mig innan jag får fnatt. Rastlös är bland de jobbigaste som finns! Sen ska jag leta reda på en outfit i garderoben tills imorgon! :)

Tack för mig!
Tack för igår!
Tack för idag!


DAGENS!

Tisdagkväll

Publicerat: 2009-07-22 Kl: 00:46:47 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer

Påväg till Ego..

Publicerat: 2009-07-21 Kl: 18:08:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

12 mils bilresa!

Publicerat: 2009-07-20 Kl: 09:52:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Pontus har jobbat natt inatt, men tänker inte sova förän ikväll så jag har nyss gjort mig klar för att skjusa honom till stugan! Så nu åker vi.. :) Hej så länge!

Melonjakt

Publicerat: 2009-07-19 Kl: 21:51:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
..idag när P vaknade åkte vi och jagade vattenmeloner. Det var helt slut på vattenmelonerna på Kvantum då jag var där medan P sov, så när P vaknade åt vi en wook som jag gjort och sen gav vi oss iväg på melonjakt. Först Citygross -Endast en kvar -Möglig. Willys i Birsta- Helt slut. Coop i Birsta- Hade flera stycken. Dock dyrast av alla ställen. Blev en dyr vattenmelon. 60 kronor för en normalstor. Fick alltså besöka fyra affärer för att få tag i en ätvänlig vattenmelon. Är det fler än vi som har fått mani på meloner?

Åkte ut till Söråker en sväng & sedan stannade vi på Videoteket på vägen hem, P ville hyra med sig några filmer som han kunde ta med sig till jobbet inatt. Nu har P åkt och jobbat sin sista natt innan han åker till stugan. Själv jobbar jag 2 st. 24h pass i veckan. Detta betyder att jag kommer vara långledig i veckan. Vad ska jag hitta på dårå? Håller tummarna att det blir finväder hela veckan! :)

Sömn

Publicerat: 2009-07-19 Kl: 14:16:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Jobbat natt inatt och har sovit lite på förmiddagen tillsammans med Pontus som också jobbat natt, han jobbar dock vaken natt medan jag har sovande jour. Han ligger fortfarande och sover och ville inte bli väckt före klockan fem idag. Han har jobbat flera nätter nu + att han har en natt kvar att jobba. När han vaknar ska vi ta en promis! :) Nu tänkte jag åka bort till affären i Nacksta och se om det finns några goda melonsorter där. Vi har blivit besatt av Melon. Alla sorters. Mumma!

Föresten, träffade en kompis häromdagen som har fått diagnosen narkolepsi, jag blev fundersam över sjukdomen då hon berättade om den. Fattar inte att den existerar! Hon är i stort behov av att sova och ifall hon går på stan med sin sambo eller vän är hon tvungen att sätta sig på en bänk och luta sig mot sambon/vän för att sova ett tag. Hon behöver sova i 5-10 minuter för att sedan forsätta gå en stund.. Detta behöver hon göra regelbundet. Vilken fruktansvärt jobbig sjukdom, att vara ständigt trött & behöva sova i omgångar dagtid.

Läste lite på internet om den neurologiska sjukdomen..  "En person med narkolepsi kan riskera att somna när som helst.." Vad fruktansvärt!

NU: Ica!

Min tvättdag?

Publicerat: 2009-07-15 Kl: 13:29:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Uhm.. Tvättmorgon och såhär har det gått:

Vattnet i ena tvättmaskinen töms inte.
Torkskåpet går inte igång
Torktummlaren ger ett rivande, skapande ljud & det luktar bränt.

Förstår inte vad felet är, samtliga saker är ganska nya nämnligen.
Har precis ringt och felanmält till fastighetsvaktis.

Är det min dag idag?

Nu har P precis klivit upp. Han har jobbat natt och sovit fem timmar nu på förmiddagen. Nu ska vi åka och köpa/beställa 4 nya around däck. Billigt... Eller så inte!
Sen väntas jobb. 24h pass för min del! :)

Hej på er!

En dag med lillasyster

Publicerat: 2009-07-14 Kl: 20:30:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 

Mötte upp syster på tågstationen som hade varit hos en kompis i fränsta vid lunchtid. Gick därefter en sväng på stan, Linnea köpte lite småsaker och jag med, köpte ett par byxor. Därefter bjöd jag Linnea på en lunch på Coffée house. Strax därefter ringde P och tyckte att vi borde åka ut på Birsta. För han behövde handla lite tröjor tyckte han. Tio minuter senare var vi hemma på Östermalm och vi åkte vidare till Birsta. Där köpte Pontus två stycken munkjackor & en keps. Rubb och stubb från Carlings. Därefter åkte vi vidare till Timrå och släppte av Linnea, samtidigt passade P på att äta en kebabsallad på Kebab House. Innan vi åkte hem igen, stannade vi och tog ett besök hos hans föräldrar. Nu har min älskling åkt och jobbat och jag ska ta en promis i det härliga vädret! :)

Underbar dag med andra ord!

De är Juli och jag har shoppat julklappar!(?)

Publicerat: 2009-07-13 Kl: 22:13:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

.. efter att vi hade varit och handlat lite grönsaker idag så tog vi bilen till Birsta. Där träffade vi mormor och morfar. Vi strosade omkring i affärer och vet ni vad? Jag köpte årets fyra första julklappar! Ett halvår till jul och jag har redan börjat handla julklappar!! :P Önskar jag kunde visa er vad jag köpt här i bloggen. Men det kan jag tyvärr inte göra eftersom  min släkt följer bloggen. Vilket fall som helst, jätte söta klappar! :) Gäller att ha framförhållning! ;)

Efter att vi hade strosat omkring ute i Birsta så åkte vi hem och slappade i soffan innan P skulle åka iväg och jobba. Nu sitter jag här och funderar på hur många dagar vi ska tillbringa på varje ställe i Thailand. Jag läängtar som en tok nu!! Jag satt precis och räknade ihop vad hela resan kommer att kosta. Guud säger jag! Dyrt att åka runt jul & nyår! Men vad underbart vi kommer ha!! :) Vi är färdig med thailandssparandet för några månader sedan och det känns otroligt skönt att slippa lägga undan något mer nu! :) Jag kanske avslöjar hur mycket resan kommer gå på då vi kommer hem från resan! :) MINNEN KOMMER VI FÅ IALLAFALL!!! :)


Koh Ngai! :)

Nu tar vi en..

Publicerat: 2009-07-13 Kl: 14:00:18 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Utomlandsresor

Publicerat: 2009-07-13 Kl: 00:37:32 | I kategori: Resor | 0 kommentarer
Vi har precis suttit och kollat på alla utomlandsminnen.. Vilka fina minnen vi har!! :) Två album som saknas för oss, har inte hunnit fixa dem ännu.. :) Men ändå roligt att sitta och kolla in de fem album som varit i tvbänken i över 1 år, som vi nästintill glömt bort!

Nu när vi suttit och kollat på alla kort känns det som att vi varit tillsammans i tiotal år.. Vi har hunnit med så många mysiga resor tillsammans på dessa 4 ½ år! :) helt otroligt! ..och fler blir det.. :)

Mysigt!

Mys!

Publicerat: 2009-07-12 Kl: 21:24:15 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Nu är vi båda hemma efter en jobbarhelg. P har precis åkt på bio med en kompis och jag är bara hemma och tar det lungt i soffan. Melon, tända ljus och en bra bok =Mys!

När P kommer hem ska vi se dokumentären som gick om Thomas Quick nyss på Tvn. Man lär väll sitta livrädd i soffan efter. För P är det ju en vanlig vardag att möta såna sjuka människor, så han lär nog inte bli direkt superchokad över hans beteende, medan jag kommer sitta livrädd. Nä.. fy! Får hoppas att den sjuka människan inte befinner sig borta i Nacksta bara.. Men där lär det väll vara 10x sjukare människor. Huga! Tur man inte vet något.

...då skulle nog P aldrig få åka till jobbet!

Nää..
Vi tänke kolla på nån film sedan också.. Har tre filmer på lån! :)
Jag är ledig imorgon och på tisdag, P har flera nattpass i veckan och redan imorgon på kvällen går han på passen så imorgonbitti ska vi sova ut och bara ta det lungt hela dagen.. Underbart!!

  
  

Andra gången för iår..

Publicerat: 2009-07-11 Kl: 22:41:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag orkar inte... både jag och p kom hem efter 13h arbetspass.. han hade cyklat från nacksta och vi båda var sugen på något gott då jag kom hem. precis då vi skulle åka och handla lite gotta till kvällen så fick vi punka. 200m från vår lägenhet! Var bara att svänga in på en mindre väg och byta. Hade 8 minuter på oss till affären i Nacksta skulle stänga. Tror ni vi hann? Ja, P bytte däcket på 4 minuter! :) Vi hann. Nu sitter vi och äter lite gott framför Ondskan som går på Tvn. Imorgon jobbar vi långdag igen. Vi båda tog på oss extra pass i helgen.. kan ju behövas nu när vi fick punka och måste köpa ett nytt däck igen. typiskt! Tur att vi hade ett nytt Good Year däck som reservdäck. Men ändå drygt.....

Andra gången vi får punka i år.
Jag orkar bara inte...........

Biodags

Publicerat: 2009-07-10 Kl: 19:39:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
 

har ett 24 h arbetspass framför mig nu..

Publicerat: 2009-07-09 Kl: 13:32:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Present till mig själv

Publicerat: 2009-07-08 Kl: 19:32:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Har varit ute efter en systemkamera en längre tid nu. Jag har bara inte vetat vilket märke jag vill ha på kameran. Bestämde mig till slut för en Sony och idag efter jobbet åke vi ut till birsta & jag slog till. Vi har nyss kommit hem. Har testfotat lite och nu ska P strax åka och träna innan han jobbar natt. Själv tänkte jag läsa instruktioner. Det är hur mycket knappar som helst...

Köpte också ett 8G minneskort samt en kameraväska
Såhär ser kameran ut:


Thaiplanering

Publicerat: 2009-07-07 Kl: 12:00:26 | I kategori: Resor | 0 kommentarer

De sista dagarna har gått åt till att jobba och planera thailandsresan. Vi har kommit en bit på vägen och konstaterat att det är den dyraste tiden att åka runt jul och nyår. Dubbelt så dyra hotellnätter osv. Vi kommer dock inte boka in så många  hotellnätter i Thailand i förhand. Bara första natten. Det kan bli att vi bokar in någon natt över nyår också, för att vara på den säkra sidan. Men de som varit mycket i Thai säger: "Är det något det finns mycket av i Thailand så är det hotell"..  Jag längtar som en tok nu! Det lutar åt att huvudresemål blir Koh Lanta & Krabi- Ao Nang området. Det finns många fina öar runt omkring där som man kan bo på, så det hade vi tänkt göra. Egentligen skulle vi vilja besöka hela landets orter & öar, men det hinns inte med denna gång. Vi har också planer på att dra oss ner mot phi phi-området och besöka öarna utanför det området. Vi har fått höra av flera att vi borde hoppa över phi phi. Det är lite delade meningar där, vissa säger att de är fint och vissa tvärtom. Så vi får se.. Det visar sig med tiden! :P

Ni får gärna komma med tips om ni har något smultronställe som vi inte får missa,
och tips om vad vi inte borde besöka! :)

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka och jobba ett 24h pass. Heddå!


Koh Kradan


Koh Lanta

Kylig GF

Publicerat: 2009-07-04 Kl: 16:43:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
    
 

Idag har jag & P varit nere på stan tillsammans med Henke och Maximilian. Mamma kom in efter jobbet också! :) Vi höll till i Tivoliområdet i ja, kanske 1 ½ timma. Maximilian åkte några karuseller och sen spenderade vi pengar i de olika spelstånden. Vi blev desutom bjuden på god mat! :) Sen passade jag på att plocka på mig några produkter från Make up Store eftersom jag hade ett presentkort där som snart skulle gå ut. Roligt med lite nytt i sminkväskan!

Nu har vi precis kommit hem.
Var kylit som fasiken ute.
Brrr!

Ikväll får vi se vad vi ska göra. Vädret är ingen hitt. Kallt så in i bomben. Vi båda jobbar imorgonbitti också. Vi får väll se vad det blir! :)

Gubbar i jorden

Publicerat: 2009-07-03 Kl: 19:52:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
När jag kom hem från jobbet idag hade P lagat jätte god mat. Grillad kycklingfilé, bulgur, sallad och dressing! Mumsis! Efter middagen vart vi sugen på jordgubbar så vi har nyss kommit hem från affären och sitter nu och smaskar i oss jordgubbar. P ska snart pallra sig bort till Nacksta igen, denna gång till jobbet. Själv ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Är dundertrött! Ska äta lite melon och läsa om Thailand ikväll tänkte jag. P har suttit hela dagen och försökt fått till en bra restripp. Nu ska inrikesflyg & första natten snart bokas. Fick även vaccinationspapperna med posten i veckan.

Hejda!

GF

Publicerat: 2009-07-01 Kl: 16:43:01 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
 Idag blev det en sallad nere på stan tillsammans med issa och johanna! :) Sen mötte jag upp Pontus. Han hade varit och hämtat Maximilian på dagis i Timrå och tagit med honom till Gatufesten. Vilken överaskning! Vi köpte remmar, kollade på uppvisningar samt karuseller. Efter att vi varit nere på tivoliområdet åkte vi hem och gick till Magdalena och Harry. Där blev vi bjuden på nybakat! Mums! :)

Nu ska vi strax åka och hämta upp Harry! Vi ska vara hundvaktis! Han ska få följa med på Pontus match ikväll. Han är bara såå söt! :) Kolla in bilderna!!

  

  

Två rätters!

Publicerat: 2009-07-01 Kl: 00:29:31 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Idag har jag hunnit med masssssor!
Jobbat mellan 7-17. Legat på Oxviken, grillat(!), solat, doppat benen, fikat. :)
Varit hos frissilissan! (Nyfärgad i håret!)
Ätit tvårätters tillsammans med my love på källarkrogen nere på stan.
Myst ute i kvälls solen!
Invigt året gatufest med en god drink och två remmar! Sommarkänsla!!

Nu har vi nyss kommit hem. Ska strax hoppa ner i vår nybäddade underbara säng! Ska möta upp tjejerna imorgon vid lunchtid så det är bäst att jag ser till att vara utvilad till det. Är ledig imorgon!! På kvällskvisten har P match och därefter blir det eventuellt en sväng på GF.

   

RSS 2.0