Hemma

Publicerat: 2012-05-31 Kl: 22:09:03 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Hemma från kvällens arbetspass och nu återstår endast morgondagens pass innan 4 dagars ledighet och Sthlm! De ska bli så härligt med en liten mini semester! Vi längtar både jag och P! Vi åker efter Pontus match på lördag och anländer i Sthlm på kvällskvisten! :-) De kommer bli massssa tjejmys med min fina Bella då Pontus är på tränarutbildning måndag och tisdag! De känns konstigt att vi inte bor i närheten av varandra längre..

 

Nu dags för en mysig kvällsfika här hemma! :-)

 

En kort men skön promenad runt sjukhuset på rasten!

Redo

Publicerat: 2012-05-31 Kl: 10:47:19 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

för ett kvällspass!

Fick precis veta betyget på tentan... VG!! YES, YES, YES! I mål och 15 högskolepoäng rikare! :-)

 

 

 

Puls 120

Publicerat: 2012-05-30 Kl: 23:52:17 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Trodde jag skulle dra av mig håret idag fem minuter innan tentan skulle vara inlämnad. Hade skrivit klart svaren på alla tentafrågor och tog det lungt sista 30 minuterna! Så 14,55 ska jag längst ner på sidan trycka SKICKA IN! När jag trycker där kommer jag vidare till sidan kan inte visas. Vad i hela friden händer? Jävlar. Vad gör jag nu? Med fem minuter kvar att spela på försöker jag se vad felet är. Hur fan löser jag detta på så lite tid. Modemet är kolsvart, ringer P och är panikslagen. Vad ska jag göra? Har en propp gått? Springer runt i hela lgh, tänder lampor, sätter på spisen... Inget funkar. Strömavbrott! Fan. Tiden är slut och SOM TUR ÄR finns allt jag skrivit kvar när jag trycker tillbaka ett snäpp på sidan. Men internet är stendött och tentatiden är slut!! Kommer då på att jag kan dela internet från mobilen och snabbt som sjutton skickar jag iväg ett mail till läraren med alla mina tentasvar! Nu hoppas jag att de löser sig för tentan kändes bra.. :-)

När P kommer hem från jobbet sitter de en lapp i trapphuset. - Elfel, vi jobbar på att fixa det. Tydligen har någon borrat sönder en elledning. 1 h senare fick vi ström igen och allt var som vanligt igen, förutom min tenta då.

Ikväll fick de bli en mysig hälsa-på-runda i Söråker! :-) P har haft match i Viskan ikväll och jag hade egentligen velat sett den men då jag kände mig allt för snuvig och pollenallergisk hoppade jag utekvällen och körde på mys i Söråker istället. Möttes av en ybernöjd sambo när jag kom hem, Alnö vann med hela 8-1 ikväll! Kul! :-)

 

 

Åh.. Jag håller tummarna att tentan löser sig!!


Tack för alla fina lyckatill jag fick idag. :-)

Tenta

Publicerat: 2012-05-30 Kl: 12:54:33 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer

 

Om fem minuter öppnas tentan. Då dags för kursens sista moment, den individuella tentamen på..

Depressioner, Personlighetsstörningar, Självskadebeteende,Tvångssyndrom, Ätstörningar, Ångest, Fobier, Bipolär (manodepressiv sjukdom)- depression, mani och hypomani, Psykoterapi, KBT & DBT.

Psykosdiagnoser- Förlossnings- och amningspsykos, Schizofreni, Schizoaffektiv psykos, Drogutlösta psykoser, Dilirium, Hallucinationer, Vanföreställningar & tankestörningar.

Och sist men inte minst... Missbruk!

 

 

Håll tummarna är ni snäll! :-)

Fotboll

Publicerat: 2012-05-29 Kl: 23:23:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Idag när jag slutade jobbet hämtade jag upp min fina och vi åkte vidare till Timrå och Bilbolaget. De fanns några bilmodeller vi skulle kunna tänka oss. De är alltid bra att kolla vad som finns och bra att få se hur bilarna vi funderat på ser ut live! Blocket är väll där vi kollar mest men bilder och verklighet stämmer inte alla gånger så det är bra att man kan åka och titta samt testköra! Vi har varit inne på hybrid(el-bensin) bil, nya modellen av Toyota prius. Men när vi fick se den live så kände vi att den inte var något för oss! Nu är vi inne på Volvo och har varit de senaste månaden..

De är flera runt omkring oss som har Volvo och kanske fler som läser min blogg.. Är ni nöjda?

Efter biltittandet idag blev det ett middagstopp i Sörberge innan vi gav oss iväg på fotboll i Ljustorp! :-) En härlig kväll med min fina älskling!

 

 

 

Kvällsfika

Publicerat: 2012-05-28 Kl: 22:07:36 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

 

Mums mums!

 

 

 

Middagstime

Publicerat: 2012-05-28 Kl: 16:53:25 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Enkel och snabb middag!
P har tidig fotbollsträning idag och hinner i stort sätt bara packa väskan och äta middag innan han måste ge sig iväg på träningen efter jobbet så de fick bli något snabbt och enkelt till middag idag! Jag gillar de tidiga träningstiderna- mer tid tillsammans på kvällarna istället! :-)

Nu blir det plugg.. Anorexia nervosa, Bulimia nervosa, BED- hetsätningsstörning & ätstörning UNS..
Ikväll ska det sitta!!

 


Måndag

Publicerat: 2012-05-28 Kl: 15:24:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

När jag kom hem från jobbet imorse var jag pigg och speedad, men så fort jag lagt huvudet på kudden somnade jag! Då jag ska upp och jobba tidigt imorgonbitti igen så fick det bli väldigt få sovtimmar idag så att jag kommer kunna somna ikväll. Imorse småregnade det här i Sundsvall men det gav med sig och solen skiner nu!

Ikväll blir det nog en promenad, ett stopp på Mittuniversitetet & lite tentaplugg! Vill ha onsdag och tentan framför mig nu! Vill bli av med tegelstenarna som tynger mig just nu..

 

Härligt på balkongen!

Publicerat: 2012-05-27 Kl: 17:06:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Inväntar sambon samt svärföräldrarna som ska komma på besök! :-)

 

Grattis alla mammor!

Publicerat: 2012-05-27 Kl: 13:42:46 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Igår höll vi alla tummar för att Loreen skulle vinna, och de gick visst vägen! Så himla kul! :-)

Idag låg jag kvar länge i sängen medan P klev upp tidigt och åkte till stugan! Jag kände att jag behövde grunda med några extra timmars sömn innan nattjobbet ikväll! :-)

Grattis alla fina mammor på er dag idag! Ni är värd att hyllas och firas! ♥

 

 

Nu blir det balkongen och lapa lite sol i väntan på min fina och på morsdagsfirande! :-)

Heja Loreen!

Publicerat: 2012-05-26 Kl: 23:14:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

 

 

Lördag

Publicerat: 2012-05-26 Kl: 14:14:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Nattjobb och några timmar sömn har lördagen hittills bestått av. Nu är vi redo att möta dagens värme! Min fina har redan spenderat flera timmar ute i det härliga vädret idag och de är tydligen riktigt härligt varmt ute!


Underbara lördag! ♥

 

 

Ikväll blir det Eurovisionkväll med ett gäng fina vänner! :-)

HELG!

Publicerat: 2012-05-25 Kl: 18:46:09 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Igår hade jag inte den där självdisciplin som jag brukar kunna ha. När min fina kom hem från träningen la jag plugget åt sidan och följde med på gif-matchen istället! De var ett fantastiskt fotbollsväder, Och såklart.. kliande ögon och kliande näsa.. Men de hör till denna årstid, tyvärr..

Idag har jag spenderat dagen med Johanna och Lexie! :-) En lunch i parken och lite strosing på stan! Varmt som tusan och såå härligt!

Nu ska det bli härligt med helg och förhoppningsvis lyser solen hela helgen! ♥

 

 

Inatt ska jag hoppa in och träffa mina gamla arbetskamrater på kirurgen! Gillas!

 

Pluggiliplugg

Publicerat: 2012-05-24 Kl: 17:39:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Det börjar närma sig tentaplugg. Nästa vecka har jag en stora tenta på hela kursen- psykiatri och missbruksvård! När tentan är skriven och som jag hoppas jag klarar har jag 15 högskolepoäng utöver sjuksköterskeutbildningens 180 hp! Bra att ha ifall jag vill söka vidare in på en vidareutbildning! :-) Om jag skulle välja att läsa psykitrividareutbildningen så får jag förhoppningsvis tillgodoräkna dessa poäng från kursen! Vi får väll se hur framtiden blir.. Psykiatri är iallafall väldigt intressant och de dagar jag är ledig längtar jag till jobbet.. Ett tecken på att jag trivs väldigt bra!

Nu har P gett sig iväg till Alnö på "träning". En liten luring då dem istället ska grilla ikväll! Härligt i ett sånt underbart väder som vi har idag! :-) Giffarna spelar ju också ikväll så det är inte helt omöjligt att P går på fotboll med grabbarna efter grillningen! :-)

Själv måste jag få något gjort i pluggväg ikväll... Som sagt, snart i mål! :-)

 

 

Stanna över helgen!

Publicerat: 2012-05-24 Kl: 16:26:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Jag måste säga att jag har en himla tur som får tillbringa dessa lediga dagar ute i sommarvärmen som nu nått Sundsvall! Jag har några dagars ledighet och jobbar inte förrän söndagnatt så jag hoppas värmen håller sig kvar över helgen! Underbart med soliga dagar! Man blir så mycket piggare när det är finväder! :-)

 

Heldag på stan med Victoria! :-)

Sol, värme och en shoppingsväng

Publicerat: 2012-05-23 Kl: 14:38:36 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

 

Imorse när jag klev ut från jobbet möttes jag av den sköna morgonsolen! De tog emot att krypa ner och sova några timmar men när jag klev upp sken solen fortfarande och nu ska jag alldeles strax göra mig klar och ta en promenad in till stan för att spana lite sommarnytt.. Det börjar ju närma sig både studentfirande och dop! Kan inte komma ihåg när jag var på stan senast.. Så jag kommer definitivt komma hem med en eller flera shoppingpåsar! De brukar bli så! :-)

 

Frukost/lunch på balkongen idag!

Sol och värme

Publicerat: 2012-05-22 Kl: 20:00:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Vilket fantastiskt väder jag vaknade upp till idag efter nattjobb! Utvilad och redo att möta dagen vid 15 tiden. Satt ute en stund på balkongen och fångade några solstrålar innan P kom och hämtade upp mig efter jobbet. Vi åt och uträtte några ärenden i Birsta samt kollade runt på bilformor! :-)

Nu ska jag ta en liten powernap innan jag ska iväg och jobba natt 3 av 3..

 

Längtar tills vi ska iväg med våra vänner i sommar.. Åh vad roligt ska bli!! Längtar!

Födelsedagskalas

Publicerat: 2012-05-20 Kl: 20:37:00 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer

 

Idag har vi varit och firat vår vän Glenn som fyller år idag! :-)

Har ni sett så sött..

Man kan inte annat än smälta..
Världens finaste Lexie!

Jisses..

Publicerat: 2012-05-20 Kl: 20:07:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

vad fort helgerna går.. Redan söndag och jag ska iväg och jobba natt ett av tre! :-)

 

Lördagkväll hos nära och kära i Söråker!

 

Mysigheter

Publicerat: 2012-05-20 Kl: 12:29:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Kristi himmelsfärd

Publicerat: 2012-05-18 Kl: 16:50:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

 


Igår blev en bra dag! Först födelsedagsfirande med familj och släkt följt av hockey och en mysig middag med vänner på kvällskvisten. Vi avrundade kvällen strax innan halv elva eftersom jag skulle upp och jobba imorse. Nu har jag jobbat färdigt för idag och är ledig fram till söndag kväll då jag jobbar min första natt av tre! :-) Har jag skrivit att jag trivs såå bra med mitt nya jobb? Det är så intressant och det känns så rätt!!

Om en liten stund ska vi göra oss klar & åka och hälsa på Johan, Emelie och Leah. Det var ett tag sedan vi träffades så de ska bli kul! :-)


Önskar er alla en riktig härlig helg!!!

Im back!

Publicerat: 2012-05-17 Kl: 11:20:08 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

 

Helgdag och vi båda är lediga idag! Härligt eftersom veckan har bestått av mycket jobb! :-) Röda lediga dagar existerar ju inte i vården så jag njuter verkligen av den här lediga dagen som vi har ihop mitt i veckan! :-)

Idag fyller min fina mamma 41 år! Grattis till dig världens finaste och bästa mamma!♥

Just nu är min älskling på fotbollsträning men efter den ska vi ge oss iväg på födelsedagsfirande i Söråker och lite senare idag ska vi på middag hos vänner!

En väldigt bra ledig dag! :-)

 

 

Stressplugg

Publicerat: 2012-05-13 Kl: 23:27:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Då var vår härliga helg snart slut.. Att helgerna ska gå så snabbt!

Ikväll har vi varit på fotboll i Ljustorp och när vi var på väg hem frågade P någonting om kursen som jag läser och då slog det mig.... Jag har en inlämning som ska in ikväll!

Som tur var hade jag skrivit lite på missbruksinlämningen tidigare.. Sex sidor vart skrivna och jag har nu precis skickat in inlämningen som jag förhoppningsvis får godkänd! Det sjuka är att jag pluggar allra bäst när jag har dåligt med tid. Det är dock inte riktigt likt mig då jag är världens framförhållningsmänniska annars! Men när jag har dåligt med tid går det undan och jag får ner viktiga ting som jag annars (när jag är ute i god tid) inte får ner..

Nu är det läge att krypa ner så jag orkar upp imorgonbitti! :-) Veckan kommer bestå av en hel del jobb och även andra trevligheter!

 

Update: Inlämningen godkänd och ett omdöme har jag fått. Man tackar!

 

Söndag

Publicerat: 2012-05-13 Kl: 12:18:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

 

Inviger min nya långkjol idag!

 

Nu ska vi göra Birsta innan vi ska iväg och titta på fotboll! :-)


Just nu..

Publicerat: 2012-05-12 Kl: 18:37:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Vi ska snart ut och äta! :-)

Fotboll

Publicerat: 2012-05-12 Kl: 11:51:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Ledig helg och idag är det dags för fotboll! Det kändes lite tveksamt med fotbollsmatch igår då det regnade så mycket. När vi skjutsade hem P syster från tåget igårkväll passade vi på att åka och titta på planen som grabbarna ska spela på idag. De liknade mer en sjö än en fotbollsplan men tydligen ser den bättre ut nu och matchen ska spelas förhoppningsvis.

Jag hade en ivrig morgonpigg sambo vaken kl 7 imorse. Samma visa inför alla matcherna! Trots att P är tränare och står på sidan av planen vill jag ändå se matcherna. Det är så kul att se dem spela och VINNA & jag vet hur mycket detta betyder för mitt fina hjärta. Jag håller tummarna att dem vinner idag igen! :-)

Ikväll får vi besök av Bella som är hemma här i Sundsvall över helgen. Vi ska ut och äta senare ikväll och ha trevligt! ♥

 

Sjuksköterskeexamen

 

Snyggt i tak

Publicerat: 2012-05-11 Kl: 23:26:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

499kr på Ikea

 

Dop

Publicerat: 2012-05-10 Kl: 13:00:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Våra vänners små hjärtan ska döpas i sommar! :-)

 

 

Förvaring

Publicerat: 2012-05-09 Kl: 23:10:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Hemma från en kväll hos nära och kära! :-) Vart ett stopp på IKEA på vägen ut mot Söråker för att införskaffa lite förvaringsboxar som jag ska fylla med lite av varje imorgon! :-)

 

Dags att skutta iväg mot sängen. Godnatt..

Aj!

Publicerat: 2012-05-08 Kl: 22:52:45 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer

 

Har senaste veckorna fått ont i mina benhinnor. Ikväll när det blev en promenad hem från Magdalena, Petter och Svante fick jag känna av den hemska värken igen.. Fy vad ont jag fick sista biten. Vet inte om det är väglaget (asfalten) eller skorna (ej nya)..? Har inte haft problem tidigare iaf.. Är det någon som känner igen detta? De känns bättre när jag springer än när jag går..

Nu blir det till att smörja benhinnorna med Voltaren varje kväll någon vecka. Jag vill ju kunna ta promenader i det härliga vädret! :-)

Tackar fina familjen ♥ på Sidsjön för en mysig kväll och gott kvällsfika! :-)

 

 

 

Tilde

Publicerat: 2012-05-07 Kl: 20:54:52 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

 

Idag, mitt på dagen spenderade jag några timmar med Johanna och Lexie. Vi uträtte några ärenden ihop samt tog en skön liten promis ner på stan! :-)

När P kom hem från jobbet idag åkte vi och hälsade på Sara, Johan och deras lilla sessa, Tilde. Ojoj så söt hon var! ♥ Hon hade jätte jätte mycket mörkt hår!

Ikväll ska jag sortera lite bland sommar/vinter plaggen i hallen! Fram med de svala tunna och ner med de tjocka varma i förrådet. P är på möte nu och har precis varit och spelat en fotbollsmatch med rättspsyk! Är lite sugen på måndagsmysfika så jag hoppas min fina kommer hem strax! :-)

Imorgon är det dags att göra rätt för sig igen och jag ser fram emot att åka till jobbet. De är så otroligt intressant och jag trivs verkligen toppen!!! :-)

 

Fint till lilla Tilde!

 

 

Ledig dag..

Publicerat: 2012-05-07 Kl: 10:56:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

& redo att umgås med Johanna och Lexie! :-)

 

 

Söndag..

Publicerat: 2012-05-06 Kl: 22:55:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Hemma från ett kvällspass och kan nu bocka av veckans jobb! :-)

Startar den kommande veckan med en ledig dag imorgon. Hade tänkt att de skulle bli en städ och tvättdag här hemma men när jag kom hem från jobbet nu ikväll var hela lägenheten klinisk ren och de luktar såå gott i hela lägenheten och av alla nytvättade kläder som tvättats! ♥

Nu dags för lite kvällste här hemma och sedan hoppa ner i nybäddade sängen! :-)

Önskar er alla en bra vecka!
Mest av allt önskar jag FINVÄDER här i Sundsvall!

 

 

 

 

 

Lördagkväll

Publicerat: 2012-05-06 Kl: 14:36:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 
Ett stort tack till våra fina vänner för en mysig lördagkväll!

Ni betyder massor och vi är så tacksam över att ha så fina vänner som er! ♥

 

 

Det får bli ett tidsbestämt inlägg då jag nu är och jobbar! :-)

Hoppas att ni haft en fin helg allihopa!

Publicerat: 2012-05-06 Kl: 00:36:47 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Världens finaste Lexie!

 

 

 

Fotboll

Publicerat: 2012-05-04 Kl: 23:00:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Min fina var med i tidningen igår, inför seriepremiären som är imorgon. Tyvärr jobbar jag i helgen och missar matchen, men de kommer ju 21 matcher till! :-) Nu när serien sätter igång hoppas jag vädret blir bättre, sol och vaaaarmt ska det vara! :-) Inte som idag, snö och regn. Ja, de är MAJ och de har snöat här i Sundsvall idag...

Vill ha sommar NU!

 

 

 

Födelsedagsfirande

Publicerat: 2012-05-03 Kl: 21:33:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

hos mormor och morfar! :-)

 

En kopp chai

Publicerat: 2012-05-03 Kl: 12:14:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

 

 

Både jag och P älskar det. (Trots att P inte är så förtjust i te i vanliga fall). De är köpt på Espresso house som ligger på bottenvåningen på NK. Bor ni i Sthlm eller ska dit i sommar, så kan jag rekommendera detta. Ett måste för er chai teälskare! :-) Varmt, skummigt och jätte gott.

 

GRATTIS

Publicerat: 2012-05-03 Kl: 11:01:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Stort grattis till min morfar som idag fyller 64 år!
Hipp hipp hurrrrraaaaa världens bästa morfar! :-)

Inflyttningsfika

Publicerat: 2012-05-02 Kl: 20:42:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Min fina lillasyster L har gått blivit sambo. Hon och hennes Sebastian har flyttat hemifrån och bor numera i en jätte fin lgh här i Sundsvall. Nu när vi bor så nära kan vi umgås hur mycket som helst och jag gillart! :-)

Kan knappt fatta att hon nu är så stor att hon flyttat hemifrån. Vi som nyss satt där på golvet och lekte med Barbie, var i stallet dagligen och.. för att sen i tonåren tjafsa om att L tjuvlånade kläder från min garderob. ;-) De känns som att vi nyss var där. Tiden går så fort! Linnéa tar studenten i år och jag är så stolt över min fina syster!

Syskonkärlek!

 

GRATTIS!

Publicerat: 2012-05-02 Kl: 19:30:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

 

I torsdags fick vi ett glädjande mms! Hela kroppen fylldes av glädje!

Stort grattis Sara och Johan till er lilla tös! :-)

1 Maj

Publicerat: 2012-05-01 Kl: 20:37:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Vilket strålande väder vi fick idag då så många är lediga! Min fina som numera jobbar kontorstid uppskattar verkligen dessa röda dagar! :-)

Idag har vi grillat hos svärföräldrarna! :-) Därefter blev det en varm och härlig kvällspromenad medan P hade fotbollsträning. Lite Lexie&Johannamys har det också blivit ikväll! ♥

Nu ska jag strax börja göra mig klar för nattjobb! :-)

Hoppas ni haft en fin dag allihopa!

 

 

 

Snö of Sweden

Publicerat: 2012-05-01 Kl: 16:56:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

En ny favorit runt handleden, från Campadre! :-)

 

 

Helkväll ute

Publicerat: 2012-05-01 Kl: 12:12:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Vi hoppade majbrasan igår och körde en helkväll med middag på Olearys, spel och mingel på Casino Cosmopol och till sist kröp vi ner och såg en av filmerna vi hyrde i söndags! :-)

 

 

En fantastisk trevlig valborg med min fina! 

RSS 2.0