Trevlig lördagkväll!

Publicerat: 2010-07-31 Kl: 23:52:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Vi bjöd hit Glenn och Johanna på en trevlig lördagsmiddag idag! :) Jätte trevligt! Vi satt till en början inne och åt varmrätten men sedan förflyttade vi oss ut på balkongen och åt den klassiska och goda efterrätten marängswiss! ;) 19,0 grader ute ikväll, så det var ett perfekt "sitta på balkongenväder" :) Så skönt att kunna sitta ute på balkongen sent på kvällen utan att behöva frysa! :) Nu har dem nyss åkt hemåt och P är på väg att krypa ner snart. Han jobbar heldag imorgon, och två dagar till! Själv tar jag en sovmorgon imorgon, börjar jobba på eftermiddagen så jag ska unna mig en häärlig sovmorgon först!

Jag måste ju också visa er här i bloggen vilken fin present vi fick av Glenn och Johanna ikväll.. :) En jätte fin kruka med växter & dekoration i, samt ett paket choklad. Blomman har fått en plats mitt på vardagsrumsbordet, vart PERFEKT! Tack så hemskt mycket åter igen! :)





Lördagsbjudning! :)

Publicerat: 2010-07-31 Kl: 18:48:53 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Water garden!

Publicerat: 2010-07-29 Kl: 22:55:02 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


inga from Sweden

Publicerat: 2010-07-27 Kl: 21:29:16 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer
Jag har länge varit sugen på ett par inga from Sweden skor, men har tyckt att dem varit för dyr, kostar 799 kr. Men idag när jag och Bella var på Birsta så hittade Bella ETT par inga from Sweden på rea, i storlek 37 så jag slog till. Det var inget kanonpris nu heller egentligen men eftersom jag velat haft dem ett tag så slog jag till ändå.. :) Tydligen så var det de sista paret i svart, så därför hade dem satt ner priset lite. Dem bruna som jag varit väldigt sugen på har fortfarande sitt pris, 799 kr. Så jag är mer än nöööjd faktiskt! :) 

Nu har mitt hjärta kommit hem från träning. Jag och Bella har varit och strosat runt på Birsta ikväll, tagit en fika och pratat strunt! :)

Nu blir det vattenmelon på balkongen innan det är dags att krypa ner.. :)





Vecka 30 är här!

Publicerat: 2010-07-27 Kl: 17:14:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vecka 30 har precis börjat och jag har nu jobbat ett 24timmars arbetspass! Vecka 30 är den veckan då dem flesta på mitt jobb önskat semester. Detta betyder att jag ska jobba mycket i veckan. mån-tis, ons-tor, fre-lör & sön-mån. Nu tror ni säkert att jag inte kommer ha nån ledighet & fritid i veckan, men.. när man jobbar 24h pass så är man även ledig i 24 timmar mellan passen så jag får väldigt mycket ledighet ändå! :) Så det är toppen, då hinner man vila och återhämta sig!

Mitt hjärta kom och hämtade mig ute i Timrå på jobbet nu på eftermiddagen. NU ligger vi båda två helt utslagna i soffan, vi båda är trötta efter dagens jobb. Mat har vi fått i oss, och snart har P träning och för mig blir det en Bellaträff!

Nu vet ni vad jag gör iveckan! :)

Regn.. regn..

Publicerat: 2010-07-25 Kl: 22:30:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Regn= Då får jag saker att bli gjorda! Jag känner att man får så mycket mer gjort när det regnar. Man tar tag i saker som man annars skjuter upp hela tiden. Exempelvis garderobsrensning! Idag har jag städat garderoben vi har handdukar och sängkläder i. Känner mig jätte nöjd eftersom jag skjutit upp hela tiden.. Hoppas bara inte sommaren är förbi nu, imorgon tar jag gärna lite sol igen! :)

Ikväll kom mitt hjärta hem från träningslägret också, underbart ha honom hemma igen! :) Tyvärr vart han inte så långvarig här hemma! ;) Han hann bara vara hemma i en timme innan det var dags att åka iväg och jobba natt. Men imorgon hinner vi träffas ett tag då han vaknar och innan jag börjar jobba på eftermiddagen. :) 

Nu blir det sängen tror jag. Fick två inredningstidningar förra veckan som jag inte hunnit läst så det blir perfekt sängläsning ikväll.

Godnatt!

     
Juli 2010

Nya kuddar i vårt hem! :)

Publicerat: 2010-07-24 Kl: 11:13:46 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Den senaste tiden har jag köpt masssor med kuddar/kuddfodral! I stockholm köpte jag bland annat två superfina kuddar på Hemtex. Sedan blev det ett besök på H&M´s Homebutik också. Storrea visade det sig vara! Där fyndade jag yttligare 3 kuddar och 6 kuddfodral och lite annat smått och gott! Jag har inte alla kuddar framme nu, utan jag tänkte variera lite och ta fram eftersom.. ;) Köpte lite olika färger så det blir kul att variera lite.

Nu ska jag göra mig klar för dagen!
Trevlig lördag!











Sängens alla kuddar just nu! :)


Köpte två svarta spets tygkorgar för 40 kr samt två förpackningar i snyggt leopardmönster. Perfekt att ha hårnålar och smycken i! :)


Lite av det andra.. :)

Fredagspresent av hjärtegos

Publicerat: 2010-07-23 Kl: 16:53:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Titta! Den här fina klänningen från MQ fick jag av mitt hjärta idag! Den är superskön och superfin! :)

Trevlig helg!

Publicerat: 2010-07-23 Kl: 15:50:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Blev lunch på Biteline idag. Sen blev det en sväng på stan med P & Bella! Träffade Petra och Simon också! :) Blev kulglass i solen innan Bella var tvungen att åka och jobba. Nu har P hoppat på bussen mot Östersund och blir borta över helgen på träningsläger! :)

Nu är jag hemma en snabbis och ska bara byta om och åka ut mot Birsta. Ska byta ett linne som jag köpte i Sthlm förra veckan!

Ha en underbar fredag!









Det doftar såå gott i vårt hem! :)

Publicerat: 2010-07-23 Kl: 00:47:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag kom P och hämtade mig på jobbet i Timrå på sin lunchrast, verkligen super snällt!! :) Skjusade in honom till stan på jobbet igen, sedan åkte jag ut mot Timrå igen, vidare mot Söråker. Blev tacos till middag och sedan bar det iväg mot Birsta med mammsen, Linnea, Elin & Sebbe. När vi kom tillbaka igen åkte jag vidare och hälsade på mormor & morfar och farmor & farfar! Klockan gasade iväg rejält och klockan nio hämtade jag upp P på jobbet! Har haft en kanondag med mycket syskonkärlek! Nu på kvällskvisten åkte vi båda ut till Timrå igen. P skulle hämta en kamera hos sina föräldrar och där blev vi bjuden på ännu mer fika. Jag har ätit och fikat massa gott idag. Det brukar lätt bli så då man åker varvet runt till alla släktingar! ;)

Imorgon åker Pontus iväg på träningsläger över helgen! Jag jobbar i helgen, 24timmars mellan lör-sön. :) Det surras om en utgång imorgonkväll, men frågan är om jag orkar det då jag ska upp och jobba på lördag! Hhum!

Rosor, jordgubbar, doftande ljus och hårvax till P är de senaste inköpen! 
White musk ljusen luktar såå gott här hemma! :) Underbart!






watermelon, Mmhm!

Publicerat: 2010-07-21 Kl: 10:56:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Vart en tur till STHLM igen!! :)

Publicerat: 2010-07-20 Kl: 19:05:41 | I kategori: Resor | 0 kommentarer

Nu är det ett tag sedan det blev uppdaterat här i bloggen.. Anledningen är att jag har varit i Sthlm från i torsdags till i Söndagskväll! Vi som bilade ner var jag, Bella, Émil och Evelina! :) Där nere mötte vi upp Bellas bror och sedan bodde vi hos Karin & Magnus i Bromma! :) Har haft en underbar helg!

Våra dagar:
Shopping, mycket rea. Kläder och heminredning!!
Ätit fantastiska middagar på favvo Vapiano i Gamla stan.
Besökt grönan, köpte åkband och åkte allt från kvasten till uppskjutet & Insane!.. Galetkul. DESSUTOM.. JAG KLARADE MIG FRÅN ÅKSJUKAN klockrent! Sen har vi gjort en massa mer skoj också! ;)

Det var underbart att komma hem till mitt hjärta igen! Hade inte setts på en vecka pga jobb, han jobbade nätter och jag jobbade två långpass mån-tis, ons-tor och sedan åkte jag direkt till Sthlm på torsdagen. Var meningen att mitt hjärta också skulle ha följt med men då var det så precis att han skulle på 30 års kalas just den helgen. Så det fick bli som det blev! ;) Men han verkar ha haft en kanonhelg han med! ;)

Nu har jag jobbat i 24 timmar efter att jag kommit hem från Sthlm och imorgon går jag på igen! :D

Idag när jag slutade jobba kom P och hämtade mig i Timrå och sedan åkte vi till stugan i Hassela! Vattnade, klippte gräset, rensade rabatter, åt smörgåstårta till middag samt plockade jordgubbar i jordgubbslandet som P fixade förra sommaren! ;) Nu kryllar det av jordgubbar i landet!! Unnnnderbart!

Det blev tyvärr bara en snabbvisit till stugan eftersom vi båda jobbar imorgon. 
Så nu ska vi slå på en film och bara vaaara här hemma! :) Myysigt!
Trevlig kväll!
























Mot Sthlm..

Publicerat: 2010-07-15 Kl: 11:21:30 | I kategori: Resor | 0 kommentarer
Har jobbat extra pass dessa dagar! I eftermiddag åker jag till Sthlm med Bella, Emil & Evelina. Från början var det meningen att P'hjärtat också skulle hängt med, men då var det så precis att hans bror kommer hem till Sverige i helgen, så då valde P att avstå Sthlm och träffa honom här hemma istället eftersom han inte kommer hem så ofta! :) Jag var bombis på att jag inte skulle lämna Sundsvall något mer nu i sommaren, eftersom jag inte gjort annat än varit på bortaplan känns det som. Men efter mycket tjat av Bella så följer jag med! Ska bli superkul! Blir borta mellan tors-sön.



Oxviken, kubb, fotboll, krocket & grillat!

Publicerat: 2010-07-13 Kl: 01:09:43 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer





























Underbart att vara ledig dessa varma dagar.. :)

Publicerat: 2010-07-11 Kl: 16:27:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Min ledighet tajmade in värmen perfekt! ;) Nu har P slutat jobbet och snart tränat klart på gymmet. När han kommer hem blir det en skaldjurssallad till middag och sedan ska vi möta upp Johan, Emelie och lilla Leah på stan över en fika! :) Var ett tag sedan vi träffade dem så det ska bli jätte kul! :)

VM final ikväll! Den missar vi inte!

Ha det gött! :)


Påväg till badet..

26,8 grader ute

Publicerat: 2010-07-11 Kl: 14:50:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Balanssinnet har förändrats kraftigt på bara ett år!

Publicerat: 2010-07-10 Kl: 19:49:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


För några månader sedan satte jag mig på en gunga ute på jobbet och blev tväråksjuk! Hela kvällen vart förstörd! När jag sedan la mig ner så gungade hela sängen. Jag gungade inge högt alls, utan normalt. Jag har aldrig haft problem med det förrut så jag tänkte att jag höll på att bli sjuk eller nått.. men.. för nån vecka sedan testade jag igen, och jag klarade det inte. Jag kände av det direkt i huvudet och magen.

Idag kunde jag konstatera att mitt balanssinne måste ha blivit rubbat. Var ner på stan förrut och mötte upp familjen, och ställde upp som karusellsällskap, och fytusan vad dålig jag blev när jag kom hem.

Jag har älskat allt vad karuseller heter. Nu kommer det dröja ett tag innan jag vågar mig på en karusell igen.. Sjösjuk är jag INTE som tur är. I Thailand åkte vi båt hela tiden, stora som små och det var inga problem och för några veckor sedan då jag var i Sthlm åkte jag Djurgårdsfärjan utan problem också!

Otroligt synd att vara åksjuk när jag eventuellt åker till Stockholm nästa helg och sällskapet vill besöka Grönalund en kväll! ;) Huuumh.. Jag kanske får använda mitt åkband åt att åka frittfallx20 denna kväll istället.. För något som snurrar klarar jag inte iallafall.. det är en sak som är säker!

Nu ska jag försöka vila bort den här hemska åksjukan. Ska hämta mitt hjärta på jobbet om 50 min och sen blir det en lugn kväll! :)

Trevlig Lördag göttfölk!


Rosa leo..

Publicerat: 2010-07-10 Kl: 00:41:32 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Nytvättade och nya sängkläder från H&M Home..
 
Godnatt på er! :)

Fredag

Publicerat: 2010-07-09 Kl: 16:59:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Vilken värme! P är ledig idag så idag har vi båda njutit av värmen tillsammas! P är endast ledig en dag denna vecka, och det är idag så den här dagen har vi gjort till en bra dag! :) Vi tog en behövlig sovmorgon till tio, fikade frukost(mjölk & jordgubbar) på balkongen, pös iväg ner på stan, mötte upp Pontus vän A, lunchade, satte oss i en park och sedan gick vi hem hit igen och satte oss på balkongen med varsin glass! Vi sitter fortfarande här ute och det sjukt varmt! Underbart! Pontus ska på GF ikväll med grabbarna & dem ska vara här före! :) Själv har jag andra planer än GF! Jag, Magdalena och Madde ska sätta oss på en uteservering! Det kommer bli kanon, hoppas Bella joinar oss sedan också då hon slutat jobba ikväll! :)

Nu blir det snart duschen!
Ha det gött! :)

En dag med mamma och bror

Publicerat: 2010-07-08 Kl: 18:09:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Vilken kanonkväll det blev igår! Hur roligt som helst. Men var helt slut i fötterna kl. ett så då fick det bli hemgång. Vaknade tidigt imorse, blev solning på innegården på förmiddagen med Magdalena och sedan kom Mamma och Maximilian förbi, dem skulle in till stan och kolla på EMD klockan ett så jag följde med dem in dit. Lunchade, såg E.M.D, åt glass & sen blev det karuseller för Maxi! Henke anlände sedan också! :)

Nu har P kommit hem från jobbet och vi ska sätta oss på balkongen och äta jordgubbar med mjölk nu. Eftersom vi numer äter jordgubbar hela tiden så köpte P två förpackningar till när han slutade jobba idag. Muumms! 

Lite bilder blev det också idag!







Alltid lika spännande..

Publicerat: 2010-07-08 Kl: 16:00:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Smått och gott från H&M Home! :)

GF

Publicerat: 2010-07-08 Kl: 10:47:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Före på utegården! :D


På väg bort.. :)






Mmmhmmmm! :-D


Vi fann mamma i vimmlet! ;-)

GF &

Publicerat: 2010-07-07 Kl: 16:29:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
FANTASTISKT VÄDER!!! :) Idag drar Gatufesten igång på riktigt! Jag är riktigt laddad faktiskt, men har inte bestämt vilka dagar jag ska gå än! :) Vi var ner en sväng igårkväll och det var fullt med folk i tälten!! Hur mycket folk som helst för att vara Tisdagen. Förra året på Tisdagen var det inte alls lika mycket folk som iår, igår var det verkligen fullt i tälten! 

Vi är ett utgångsgäng som ska umgås här ute på innegården ikväll. Det blir vin, ost, kex & melon i finvädret innan det är dags för att gå in på GF! Trevligt trevligt! :) 

För en liten stund sedan kom P hem från jobbet och jag gjorde en sommrig kycklingsallad till middag idag! Den satt perfekt i sommarvärmen! :)



Nu blir det glass med Jordgubbar till efterrätt & sen ska jag sätta mig och kolla i nyaste Veckorevyn som kom i brevinkastet idag! :) Sen är det nog dags att börja göra sig klar för kvällen! :)

Vi ses i vimmlet! :)



Jordgubbsmums & långledigt!

Publicerat: 2010-07-06 Kl: 20:14:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu är jag låångledig! Wihiio! :) Idag tog P sen rast för att kunna hämta mig på jobbet klockan tre, söthjärtat mitt! :) Jätte snällt! Tog en glass i solen och sedan blev det jobb för honom igen! :) Nu ska jag strax åka och hämta honom. Han har haft ett dunderpass, ett kvällspass 9.45-21! :) Vi tänkte ta en sväng på Gatufesten ikväll! Det verkar som om att vi är några som ska dit ikväll! Kul! :) Jag tänkte bjuda mitt hjärta på Langos, blir ju bara på gatufesten man äter det så det är väll dags för en langos ikväll dårå!! ;) Det blir dock väldigt lungt och inte allt för sent då P börjar jobba klockan sju imorgonbitti igen. Han har en riktig mördarvecka! Men.. får se det positivt! Det blir fina pengar! :) Som det ser ut nu blir det gatufesten för oss ikväll, imorgon & eventuellt på torsdag! :)

Har köpt hem två förpackningar med Svenska jordgubbar idag också.. Muuuums!

Varmt som tusan klockan 00.45!

Publicerat: 2010-07-05 Kl: 12:12:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

ÄNTLIGEN är sommarvärmen här på riktigt och man kan sitta ute på kvällarna utan att frysa!! Underbart! :)



Casinoterrassen

Publicerat: 2010-07-04 Kl: 23:45:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Det blev inget kvällsdopp men det blev en middag på Casinoterrassen ikväll. Mycket gott och trevligt! :) Efter middagen gick vi bort till båtarna i hamnen, satt där ett tag och sedan kom Pontus på spontant att han & Emil kanske skulle dra till stugan i Hassela senare ikväll och fiska inatt & imorgon, och Emil nappade direkt och eftersom Emil har semester & P är ledig tills på tisdag så passade det ju perfekt att dra iväg! Dem tänkte sova över, fiska och bara vara. Blev till att åka hem & packa, sedan åkte vi ut till Timrå för att hämta upp Isabelle och Emil och dra in mot stan igen, blev handling till deras tripp & vi köpte varsin glass. Sedan stannade vi i Haga hos Johanna och Glenn och hälsade på en stund :) Bella gick hem till mammsen sedan och jag blev avsläppt här hemma. Pontus hämtade nycklarna till stugan här hemma då han släppte av mig för ett tag sedan och dem är nog framme där nu. Tar bara cirka 50 minuter att köra dit! :)

Själv ska jag jobba 24timmars imorgon! Tro det eller ej, men imorgon blir det buss till jobbet. Är jag ungdom eller vuxen? Är det okej att betala med kontanter eller är det kort som gäller? Kommer det finnas plats på bussen? Kommer jag somna och glömma kliva av? Kommer jag glömma något när jag kliver av? Hmmmm... ;) Det är hemskt egentligen när man tänker efter hur bekväm man är med bil..  Eftersom jag jobbar några mil bort så brukar vi lösa det så att jag får ta bilen till jobbet, i annat fall så blir jag skjusad till och från jobbet av P om han behöver ha bilen till träningarna eller nått. Pontus brukar dock vilja ha bilen då han jobbat natt, för då vill han fort hem och sova. Annars brukar han cykla till och från jobbet då han jobbar dag & kväll! :) Jag hade tusen inte klarat cyklat uppför RPK backen, den är hemsk. Jag hade kastat ur mig massor med svordomar! Men de gjorde nog P också första gångerna kan jag tänka mig! ;) Vilket fall, man är jäkligt bortskämd med bil. Tänk, hur det är i vissa länder..... Ja, man har det så jäkla bra!!!!!! :)

Nu är det läggdags! Sov gott! :)











Sommar och sol?

Publicerat: 2010-07-04 Kl: 15:41:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Här hemma hos oss är det dövarmt. Det är 28 grader inne och 30 grader ute på balkongen. Solen har försvunnit och jag är lite fundersam på om det kommer komma en regnskur snart. Kanske blir ett kvällsdopp ikväll? Nu blir det iallafall en lättare måltid, för vi ska ut och äta senare så då gäller det att spara sig till det goda!

Trevlig Söndag!




Ingen Converesefabrik

Publicerat: 2010-07-02 Kl: 10:52:49 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Haha! Såhär såg vår skohylla ut för någon kväll sedan då jag skulle ta ett par skor och traska iväg till Magdalena.. Haha.. Vilka Converesenördar vi är..

Den 1/7

Publicerat: 2010-07-02 Kl: 00:50:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jobbat från igår tills idag! :) P kom och hämtade mig på jobbet i eftermiddag, vi uträtte några ärenden och stannade på IKEA för att köpa en present på vägen hem! :) Lite mat i magen och sedan åkte P iväg och tränade på gymmet på jobbet innan han skulle börja sitt nästsista nattpass för den här veckan! :)

Själv blev jag bjuden på torsdagsmys hos Magdalena! :) När P har jobbat några nätter nu så har vi fikat kvällsfikat ihop. Ikväll jobbade både Petter och Pontus så då passade vi på att umgås och surra lite tjejstrunt. Madde var också förbi en sväng. Det var roligt att träffa henne igen eftersom hon varit borta i tre veckor! Hon var FRUKTANSVÄRT brun efter sina veckor i Bali! :D

Nu har jag precis kommit hem från Magda. Gick källargången mellan våra lägenheter och när jag kom ner dit så funkade inte lamporna, så jag tokspurtade igenom gången! Avskyr mörker. Ingen skulle höra mig där nere ifall något skulle hända. Nästa gång blir det nog utevägen ifall det är sent och mörkt. Har nu hängt tvätt i badrummet och ska strax lägga mig. P jobbar som sagt natt men har jag tur så hinner jag kanske träffa honom en snabbis imorgon ifall han vaknar innan jag åker och jobbar vid ett! Om inte så ses vi inte förens på Lördagkväll. Jag jobbar kvällen imorgon och när jag slutar har han redan åkt och jobbat sin sista natt för den här veckan, men sen jobbar jag från morgon till kväll på lördag! :) Vi har jobbat om varandra hela veckan.. Men vi har hela söndagen att umgås!! :) ..och på Tisdag går jag ju på låååångledighet i 12 dagar.. :) Långledighet mitt i månaden och ändå heltids jobb. Lyx!! :) Blir härligt samtidigt som jag undrar vad jag ska göra alla dessa dagar.. Men jag behöver nog inte fundera på det, utan känner jag mig själv så kommer jag ha fullt upp.. Dagarna kommer springa iväg! :) Håller tummarna för att vädret blir toppen så man kan vara ute i solen!! :)

Nu blir det sängen!
Godnatt!
 


Fin tvättmedelsburk från Favoritsaker.se
RSS 2.0