Välkommen 2013!

Publicerat: 2012-12-30 Kl: 09:47:00 | I kategori: | 4 kommentarer


På nyår skall vi umgås med nära vänner i Bergsåker. De ska bli jätte trevligt! :-) Vår uppgift är att ordna efterrätt och bubbel till tolvslaget. Det finns hur mycket inspiration och recept som helst som vi skulle kunna tänka oss. Men nu har vi enats och vi tror och hoppas att det kommer bli riktigt mumsigt! Ljuvligt gott hoppas vi på! 

 

Är så nyfiken på vad dem andra hittat på för gott.. Spännande! :-) Roligt med överaskning!

 

Hur firar ni in det nya året?

 

Bilder från recept.nu

Hej och hå!

Publicerat: 2012-12-29 Kl: 20:42:00 | I kategori: | 1 kommentarer


Jäääsp!

 

Vi är så trött båda två idag. Jag har jobbhelg så här hemma tar vi det bara lungt nu. P var ut på galej med brodern igår men ikväll är han min soffkamrat.♥ Vi har precis kommit från svärföräldrarna och skall nu se en film och äta lite onyttigheter! Det blir nog en ganska tidig kväll för oss båda.

 

Vi jobbar båda två imorgon. P har sedan en tid tillbaka haft ett inbokat pass på sitt gamla jobb! Vilket är jätte kul med tanke på att han annars bara sitter framför en dataskärm, läser massa journaler, försäkringar och andra ting. Nyttigt att hoppa in och få lite uppdatering och uppfräschning, och för att inte "glömma allt de där man en gång kunde" som man kanske lätt gör när man är ifrån det praktiska.


Nu Lördagsmys!!!

 

Annandag jul

Publicerat: 2012-12-26 Kl: 22:29:00 | I kategori: | 0 kommentarer

 

Idag har jag brytit min julledighet med ett dagpass och ikväll blev det middag hos min pappa m. familj i Söråker (min fina farmor och farfar, faster och småkusinerna var också där) Jätte trevligt! :-)

 

  

Igår hade sambon en så kallad reunionfest hemma hos oss och sedan blev det utgång på det! Tidigare under dagen fick vi en inbjudan om middag hemma hos Petra och Kevin och eftersom jag skulle upp och jobba tidigt imorse var jag inte sen med att tacka ja till inbjudan.. Jag åkte alltså på middag och mys hemma hos Petra och Kevin i deras nya fina lgh! :-) Tack så mycket bästa ni!

 

 

LONDON

Publicerat: 2012-12-25 Kl: 18:46:00 | I kategori: | 1 kommentarer


I mitt hjärta!

 

 

Publicerat: 2012-12-25 Kl: 15:39:00 | I kategori: | 0 kommentarer


Många av er som känner mig vet att jag är nästintill besatt av inslagningspapper och inslagningstillbehör.. Jag tror jag vet vart det kommer ifrån...

Min farmor är en hejdare på att slå in fina julklappar och presenter! Hon gör och har alltid gjort så fina inslagningar ända sedan jag var liten! ♥ Jag är absolut inte i närheten av att slå in lika fina julklappar som henne men jag tror jag vet vart jag fått intresset ifrån iaf.. 

Av världens finaste och bästa farmor! ♥

 

Julafton!

Publicerat: 2012-12-25 Kl: 13:17:00 | I kategori: | 1 kommentarer


Upplägget för julafton vart inte riktigt som de var tänkt. Min familj vaknade upp på julaftonsmorgonen med magsjuka! Är det inte typiskt? Det finns 364 andra dagar att få magsjuka på och just på julafton ska man få det!? Åhhh.. Förhoppningsvis repar dem sig snabbt och vi kan ha en liten försenad julafton tillsammans snart! :-) Jag är livrädd för magsjuka och är väldigt noga med smittorisktimmarna!

Vi hade en minst sagt jätte mysig julafton! De var såklart jobbigt på morgonen att inse att vi inte kunde tillbringa halva julafton hos min familj men de är sånt man inte kan göra något åt. Mamma som fixat och donat så inför julen.. också blir det såhär.. Men vi får ta igen det! ♥

Vi var hela dagen och kvällen hos svärföräldrarna och vi hade en jätte mysig julafton med nära och kära där! ♥

 

 

Lillajulafton 2012

Publicerat: 2012-12-23 Kl: 23:57:00 | I kategori: | 0 kommentarer

 

  

Tack allihopa för en jätte trevlig kväll och för julgrupperna och de goda vinet!
Ni är bäst! ♥

Idag har vi haft en mysig dag med nära och kära i Söråker. Hälsat på min pappa m. familj, ätit middag hos farmor & farfar och en liten snabbvisit hos mormor & morfar! Vi avslutade den trevliga kvällen med uppesittarkväll hos svärföräldrarna. Men vi hade otur hela bunten, inga vinster alls!

Nu ska vi strax krypa ner och ladda inför morgondagen som kommer att bestå av ännu mer julmys! :-)

Vill passa på att önska er alla en fin och härlig jul!
 

Semester, London, Jul, Ledighet

Publicerat: 2012-12-21 Kl: 19:34:00 | I kategori: | 0 kommentarer


Jisses vad fort dagarna och veckorna går! Om några få dagar är det julafton och vi konstaterade igår att vi är redo att möta julen och allt som hör till! Vi är klar med julklappsinhandlingen och idag har vi varit och julhandlat i matväg. Det brukar inte bli så mycket ätande ur vår egna kyl och frys under julen då vi för det mesta är hos familj och släkt. Men att kunna ta en skinkmacka hemma är ett måste! :-)

Nu har vi gått på julledighet och jag är hör och häpna, ledig till på annandagen. Lyx då jag faktiskt nyss haft semester. Pontus har tagit ut extra semesterdagar då han har en hel drös dagar kvar att ta ut, så han tog ut två dagar i mellandagarna bara för att! Han är verkligen värd långledighet. Det har varit mycket på slutet. Jobb, mycket i skolan, tentor, inlämningar, diplomering, planeringsmöten, försäsongsförberedelser osv. Han imponerar mig som orkar med allt! Det måste vara den där extrema drivkraften som gör att han fixar veckorna med allt vad de innebär just nu!

Ni som följt mig på Instagram vet att vi varit i London i 5 dagar. Vi kom hem i onsdags och hade då fyllt på med massa energi! Vi har haft en helt fantastisk långweekend! De blev mycket shopping och då också onda fötter! Men en fantastisk resa. Mycket skratt och mycket glädje! De var första men ABSOLUT inte sista gången jag var i London. P har länge pratat om att jag skulle älska staden, och mycket riktigt!

Förutom shopping och andra sevärdheter var vi på fotboll och såg Tottenham. Vi hade pratat om att vi kanske skulle gå på någon premier league match när vi ändå var där. Pontus var väldigt skeptisk till att köpa biljetter på plats eftersom han vet av erfarenhet att de kan bli slutsålt fort, men jag (som aldrig varit på en sån stor fotbollsmatch) tyckte att vi kunde avvakta och se hur dagarna i London såg ut och därefter ta ställning till om vi skulle gå eller inte. Jag fick bestämma (igen, hihi). Och jag tänkte och sa: klart de måste finnas biljetter. De är ju över 36.000 platser. Vi var ute i god tid, 2,5h innan på arenan och då var det som P förstod. Biljetterna var slutsålda. Långnäsa på mig! Men vi fick som tur var tag på biljetter utanför arenan, på den så kallade svarta marknaden. Åter igen, mycket skratt och även lite spänning. Har vi köpt fejkbiljetter eller inte?

 

Tusen tusen tack hjärtat för resan! ♥

 

 

Ja, vi har haft en härlig resa och vi är nu laddad för jul och mer ledighet!

 

Fler bilder från vår tripp kommer! ♥

 

Här hemma har vi nu JULMYS! Det spelas julmusik, P griljerar julskinkan, jag ska ta fram inslagningspapper och pyssel och en härlig juldoft sprids från glöggljusen.

 

Vi ska strax slå in lite julklappar och förbereda lite inför lilla julafton imorgon. En lilla julafton med vänner! 

 

Semester och bloggpaus

Publicerat: 2012-12-14 Kl: 20:58:00 | I kategori: | 1 kommentarer


Det har blivit mycket jobb sista två veckorna men idag gick både jag och P på SEMESTER!

Jag är tillbaka här i bloggen i slutet av nästa vecka igen! :-) Då ska jag bjuda på härliga bilder, inlägg och även besvara några frågor som kommit in senaste dagarna. :-)

Ni som vill följa mig/oss på semestern, kan följa mig på instagram!
@ emths

Nu blir det lite egentid, packa och fredagsmys medans sambon är på julbord med jobbet. Men åh vad jag längtar efter honom. Vi har nästan inte setts ngt i veckan eftersom jag jobbat väldigt mycket och han har haft fullt upp på eftermiddagarna och kvällarna med träningar, möten och planering inför fotbollsförsäsongen. Och även varit i Gävle. Men nu ska vi snart vara tillsammans 24-7 och det ska bli så härligt! ♥

Önskar er en härlig helg och vecka så "hörs" vi snart igen.

 

 

Onsdag

Publicerat: 2012-12-05 Kl: 16:33:00 | I kategori: | 4 kommentarer


Är ni kvar?

Jag ska ta och skärpa mig. Jag skyller på tidsbrist!

I veckan blev det en oplanerad "nattvecka". Fyra nätter och ett kvällspass. Inte mig emot som gillar att variera schemat med dag, kväll och natt! :-) Som jag nämnt tidigare jobbar jag gärna intensivt och mycket vissa veckor för att sedan få luftiga veckor med flera sammanhängande lediga dagar.

Nu ska jag "vakna till" efter dagens sömn och göra mig klar. Idag kommer min syster Linnea och hennes Sebastian till oss på middag! :-)

Önskar er en fortsatt trevlig onsdag! ♥

 

Vintriga bilder på Linnea i stugan.

April 2012.

 

Veckan har gått i rasande fart. Som vanligt! :-)

Publicerat: 2012-12-01 Kl: 18:08:00 | I kategori: | 2 kommentarer

 

 

Ett gäng instagram bilder från veckan! :-)

@emths

 

RSS 2.0