Sista April 2009

Publicerat: 2009-04-30 Kl: 15:14:58 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

2009's Sista April blir lugn. Vi har bjudit hit Magdalena och Petter på en parmiddag. Vi ska grilla och äta en massa gott! Vad vi ska göra efter har vi inte riktigt bestämt än, vi får se! :) Men det kommer bli en kanonmysig kväll, de är jag säker på!

Imorse åkte vi iväg med däcket på Däckia för att laga det. Som tur är så har vi ett helt nytt vanligt goodyear däck som reservdäck så vi kan köra med det så länge vi väntar på lagningen. Om de nu går att laga? Annars måste vi köpa ett nytt. För tänk om vi får punka nu? Vilket reservdäck ska vi ta då?! Ja, sån otur kan vi bara inte ha.

Efter vi lämnat däcket så släppte jag av Pontus på Mio för han skulle hjälpa Petter med sofforna de köpt! Jag utförde lite ärenden i birsta och shoppade bland annat nya kuddar till soffan på boom och lite annat smått. Handlade mat på Maxi, där jag tror hela sundsvall var? Otroligt mycket folk! Efter handlingen mötte jag upp Petter, Magdalena och Pontus på Max. Lunchstället idag! Nu är köttet marinerat och nu tänkte jag ta en promis i det fina vädret!

Ha en trevlig kväll allihopa! :)

TYPISKT

Publicerat: 2009-04-29 Kl: 20:41:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Har vi någon otur idag då?
Först får P ett sms om att hans nya telefon inte går att laga pga det är en fuktskada i den. Arg som han är åker han ut till Media Markt och köper en ny. Nu ringde han påväg hem från träningen och säger att han fått punka. Bara att köpa ett nytt däck igen då. Onödiga utgifter båda två.

Plötsliga utgifter och onödiga.
Men sånt man får räkna med!

men fasen också.

Dagens shopping!

Publicerat: 2009-04-29 Kl: 18:38:16 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer
Idag vid lunchtid tog jag en promenad ner till stan för att luncha med Bella. Jag shoppade lite inredning på Welcome idag, fanns så mycket fint så jag kunde inte stå emot att inte handla! Inredning är något som ligger mig varmt om hjärtat! :)

Dagens shopping:
SIA Tulpanvas
Söta SIA-ljuslyktor
Stor ljuslykta
Två stora SIA-blockljus
Blommor till dekoration
Stenar till dekoration
      
Rubbet är köpt på Welcome (fd. Living in Sweden!)

Blev också lite shopping på H&M. Byxor, linne och strumpbyxor.


Idag har jag också hjälpt magdalena att flytta lite. P sprang också ner och kollade på deras lägenhet. De kommer få till det såå bra! :) Jätte mysig planlösning! Nu bor vi nära! Endast fyra hus ifrån varandra! Vi har mysiga kvällar (och dagar förstås) att se fram emot! :)

Nu har P åkt på träning och jag tänkte sortera alla skor samtidigt som jag tvättar! Skall ta fram alla sommarskor vi har! :) FÖR NU ÄR DET ÄNTLIGEN SOMMARVÄDER! :)

Härligt väder!

Publicerat: 2009-04-26 Kl: 23:53:37 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Helgen har varit kanon! De har varit fint väder, jag har jobbat och på kvällarna har jag och P umgåts med vänner.

Idag har..
jag kollat på Pontus fotbollsmatch i 90 minuter
jag hoppat in på jobbet i 3h
jag och P har varit på kalas och firat mina två kusiner
vi hälsat på min mormor och morfar
vi skurat vardagsrum+kök
Tränat+ gått en promenad på 45 minuter
vi varit hos Johanna och Glenn och umgåts
..stannade därefter på affären och handlade grilltillbehör ifall vädret håller i sig även imorgon!
Till sist..har jag planerat och skrivit några stödord till redovisningen imorgon

Nu ska vi krypa ner! Börjar inte förän 13.00 imorgon men  vi ska åka och lämna in bilen lite tidigare, måste fixa ett stenskott vi fått längst ner på framrutan. Medan tar vi nog en promis vid ryds glas om det är lika fint väder som det varit i helgen! Stenskott är så jäkla störande och en jäkligt onödig utgift. Nu när vi ändå håller på med ytligheten på bilen så ska vi boka tid för rekonisering för att behålla bilen i fint skick efter snösäsongen. Bilutgifter är inge kul. Men ett måste ibland. Tyvärr!

Godnatt på er! :)

Bjuder på bilder från Sista April 2008!




Gott med korv

Publicerat: 2009-04-24 Kl: 19:07:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Blev en liten korvgrillning på kvällskvisten. Mysigt och trevligt! :)

   

Vad som händer ikväll vet jag inte? Något lungt blir det iallafall. Kanske en promis ner till stan och sitta på en uteservering och umgås? :) Börjar jobba tidigt imorgonbitti så de blir lugna puckar!

Torsdag 23/4

Publicerat: 2009-04-23 Kl: 22:07:54 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Igårkväll/inatt hade jag praktik. Gick jätte bra och det var roligt att åka runt i kommunen på de akuta fallen. Fick ge flera injektioner igårkväll.. känns som att injektionsdelen sitter bra nu (subcutant och intramuskulärt). Har fått gett mycket injektioner på praktiken och det är ju jätte lärorikt för mig! :) Fick se mycket annat igår också.. Vilket var väldigt intressant! :)

Idag då..
Vaknade vid tio
Kastade in en tvätt i maskinen
Tog en promis till Ego
Gymmade med Magdalena och Peder från klassen
Jag och Magda tog därefter en promenad längs ån
Promenerade hem till Magdalena
Gjorde i ordning mat hemma hos henne och pös iväg till stan igen
Köpte en glass och satte oss i solen och njöt av vårvädret.
När klockan slagit halv sju mötte vi upp Peder och Josefin på stan
Gick på Gif matchen med flera till från klassen
P hämtade upp mig då hans träning var slut
Åkte på affären
Nu inväntar vi torktumlaren och ska sen sova!
Har haft en kanon bra dag idag!! :)
Imorgon går vi halvdag! Sista praktikdagen! :) 

Just det.. Ska ta fram presenterna (4 godisaskar) till praktikplatserna och till våra handledare för att tacka av ordentligt eftersom vi haft en lärorik och trevlig praktiktid. Lite choklad är aldrig fel! :)

Imorgon på kvällen blir det en grillkväll med ett gäng från klassen. Det blir kul. Hoppas på bra väder bara..

Lite fler bilder från Åre

Publicerat: 2009-04-23 Kl: 21:50:34 | I kategori: Resor | 0 kommentarer
Bilder från förra helgen! :)

Sista veckan på praktiken

Publicerat: 2009-04-22 Kl: 12:00:43 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Idag blev det en välbehövlig sovmorgon! Jag börjar inte praktiken förän 15.45 till 02 inatt. Det kommer bli kul. När man jobbar kvällen med sköterskorna så har man hand om hela kommunen, både äldreomsorgen och psykiatrin. Är nu inne på sista praktikveckan och det känns som att sett vad en sjuksköterska har för uppgifter i kommunen. Igår gick jag själv på förmiddagen, båda sköterskorna var borta så då fick jag ha ansvar själv på sköterskeexp. Så det var jag och avdelningschefen som höll till på nedre plan. Det vart lite anhörigkontakt, dokumentation och uppföljning av trycksår och utslag. dosettdelning hann jag också med. (min handledare kollräknade sedan då hon kom på eftermiddagen för säkerhetensskull. Gäller att vara noga när man håller på med mediciner, för det är så lätt att glömma en tablett eller så. Och det får inte hända. så det var bra att hon kollade. Men hade inte gjort någon miss på de dosetter jag delade). Så jag hade varit noga! :) Vilken tur! 

Praktiken flyter på bra som sagt. Uppsatsen som vi ska skriva samtidigt som praktiken har jag snart skrivit klart och tänkte lämna in den så fort jag gjort klar referenslistan. Den skall vara inne om en vecka, nästa onsdag. Det har varit en bökig uppsats på 8 sidor. uch! Jag hade glömt att ha radavstånd 1,5 så när jag sedan skulle fixa det så hade jag skrivit 13 sidor. Då blir man less eftersom max antal sidor är 8! Så har fått kortat ner arbetet.

Nu ska jag göra lite lunch, ta en promis och sen invänta bilen som P kommer hem med vid tre. Vi möts i dörren idag! Han kommer hem från praktiken och jag åker till praktiken.. Så kan det vara! :)

Ha en trevlig onsdag gött fölk!
Själv ska jag ta in allt jag bara kan ikväll. Vill läära mig massa nytt!
Har bara en dag kvar på praktiken efter den här kvällen. Är ledig imorgon och går halvdag på Fredag! Tjoho! :) Sen jobbar jag på jobbet ihelgen! :)


Alanya, 06.

Hemma från Åre, Badminton och Matfix

Publicerat: 2009-04-19 Kl: 23:47:55 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Nu är vi hemma från Åre. Har haft det underbart!! Det blev en lång bilresa hem från Åre idag, stannade i Östersund och tänkte titta lite i affärer, men det var ett meningslöst stopp eftersom hela stan var stängd. Åt lite lunch och forsätte hemåt. Var i Sundsvall vid tre och då kom Magdalena och Petter och hälsade på. Fikade lite och sen åkte vi bort till Rättspsyk och spelade badminton i gympasalen. Tog en dusch då vi var klar, stannade på affären och köpte lite ingredienser till Tacos. Åkte hem till oss, och delade upp matlagningen och efter 5 minuter var maten klar! Perfekt uppdelning! ;) Var ett tag sedan jag och P åt tacos, så det var exxtra gott idag! Vi har inte gjort annat än ätit ihelgen känns det som. Mormor ha serverat oss lyxig god mat varje dag! ;) Så vi har varit bortskämd! :P Efter att vi ätit tacos idag , spelade vi Alias och åt ännu mer gott. Killarna vann, men jag och Magdalena tog igen bra på slutet! ;) En jätte trevlig kväll har det varit! Magdalena och Petter åkte för en liten stund sedan och nu ska vi strax hoppa ner i vår nybäddade säng! Underbar känsla! :)

 

Imorgon är vi lediga. Har bara omvårdnadshanledning på skolan i en timma som är obligatorisk. Sen blir det en fika på stan.

Bilder från ÅRE kommer senare! :)

HEJ SUNDSVALL!

Publicerat: 2009-04-16 Kl: 21:06:17 | I kategori: Resor | 2 kommentarer
Stannade på Phonehouse i Sundsvall imorse och skaffade trådlöst internet så nu tänkte jag uppdatera er med lite bilder härifrån Åre.

På väg mot Åre..


Tog ett stopp i Östersund för lunch!



..Åkte vidare, stannade på Lundhags och sen åkte vi vidare mot Åre. Vi började resan med shopping.. Jag köpte en ny vårjacka, fast i blå färg! :)



Framme i stugan..


Vi tog en skotertur ner på isen






Blev tyvärr ingen fisk för varken mig eller Pontus. Men morfar fick tre stycken rödingar! :)
Nu ska vi mysa här i värmen i stugan och bara ta det lungt tillsammans med min mormor och morfar som också är här! :) Har fått hjälp med kortisonsprutan också, så nu hoppas jag att jag mår mycket bättre snart! :) Imorgon har vi inte planerat något speciellt, förutom att Pontus och morfar ska upp tidigt imorgonbitti för att fiska. Antar att de blir lite skoteråkning i skoterledern och så imorgon iallafall! :) Pontus har blivit sjuk så vi får se vad han orkar göra imorgon..  Förhoppningsvis blir han frisk snart igen! :) Fiska och skoteråkning orkar han alltid... även fast han skulle ha 40 graders feber ;P hehe

Såhär mycket snö var det sist vi var upp till stugan.. Stor skillnad!
Nu har också Morfar byggt klar gäststugan här.. Den vart jätte fin, både utvändigt och invändigt! :) Så ikväll ska vi sova i den! :)
image1008

Kortison för hela slanten

Publicerat: 2009-04-15 Kl: 20:26:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu har det gått några dagar sedan jag uppdaterade här. Det har inte hänt så mycket faktiskt. Hade en jätte trevlig påsk med goda middagar samt trevligt sällskap. Och för att inte glömma alla fina påskpresenter vi fått. TACK! :) Jobbade en hel del i påsk, och det var lika trevligt som vanligt. Annars har veckan börjat jobbigt för min del. Börjar få ordentliga bekymmer med pollenallergin som jag haft problem med sedan jag var liten. Har fått kortisonspruta i fyra år, men det är ett jäkla stohej för att jag ska få den. "Vi ger helst inte denna spruta eftersom de handlar om en sån stor mängd kortison på en och samma gång, och det finns flera biverkningar som man kan råka ut för". Förstår inte, att det alltid ska vara samma visa varje år? Vilket fall som helst så fick jag den utskriven efter mycket om och men. Efter 20 minuters tjafs via telefonen. Skall det behöva vara så? Om jag alltid mått bra tidigare av den, varför då inte ge mig den? Blir mer och mer förbannad för varje år. Fick sprutan den 12 Maj förra året, vilket betyder att det har slagit ut tidigare i år. Kortisonsprutan skall ges intramuskulärt och det ska Pontus få ta på mig, tillsammans med mormor (som är en erfaren sjuksköterska). Tack för det iallafall, distriktsköterskan!

Jag är fortfarande arg på Timrå VC. Förbannat arg!

Ihelgen blir det alltså intramuskulärinjektion i ÅRE. Bara börja ladda för det då. Är ändå glad över att jag fick den utskriven..

 
200 kronor för 2 ml kortison. Jag frågade om det handlade om en kostandsfråga eftersom jag inte skulle få den utskriven, svaret blev nej. Jag personligen kan tycka att 100 kr för 1 ml är rätt dyrt. Iallafall om man tänker på att 2ml är en väldigt liten mängd. Skulle den kosta 2000kr så skulle jag betala det, för jag mår bra på den.

3 veckor i Thailand!

Publicerat: 2009-04-10 Kl: 21:05:30 | I kategori: Resor | 6 kommentarer
3 veckor i Asien!

Jag och Pontus har bokat resa till Thailand över nästa jul/nyår! Känns helt underbart. Klart och betalt. Nu är det bara att plugga som gäller härnäst. Vi har sökt dispens hos studierektorn och hon har godkänt det! Så vi ska läsa dubbelt nu innan sommaren, för att slippa ha kursen sedan då vi åker! Kommer bli tufft, men vi ska klara det!!!! :)

Allt känns så underbart! :)

Så nu vill jag ha lite tips av er.
Vilka ställen/stränder/öar/shoppingcentrer/barer ska man besöka?
Vart ska man fira nyår?

Kom gärna med tips gött folk! :)


Koh Samui

En till liten påskpresent!

Publicerat: 2009-04-09 Kl: 18:43:44 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Det blir ett till inlägg idag.
Min faster kom förbi en sväng idag på eftermiddagen. Vi fick en påskblomma, godis och lotter av hela familjen! 


Tack så mycket än en gång!! :)
Vi båda vann på varsin lott!
KUL! :)

PÅSK 09

Publicerat: 2009-04-09 Kl: 15:22:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Håll ut! Ikväll eller imorgon kommer inlägget för er som är nyfiken på att veta det "hemliga"! ;)

Nu är det Påsk 2009!
Idag fick jag sluta direkt efter halvtidsbedömningen. Det gick jätte bra och jag fick bra betyg på alla 21 punkter. Så jag åkte därifrån med ett stort leende. Hämtade upp P och nu är vi hemma och jag ska strax pysa ner till Ego och träna.

Idag fick jag desutom en liten påskpresent av chefen där jag är och gör praktik nu i fyra veckor. Allvarligt, hur många chefer i Timrå kommun köper påskpresenter till sin personal tror ni? De är fåå som gör det! Hon hade köpt påskägg till all personal+boende. Till och med jag som går som SSK-elev fick ett påskägg. De var verkligen jätte gulligt av henne, lillekerstin!!! :)

Idag är (äntligen) Pontus träningsfri!
Idag blir det först en god middag och sen myskväll!
Imorgon är vi lediga från praktiken båda två, fast jag ska jobba hela helgen på jobbet. Så jag kör på nu med praktik/jobb i14 dagar i sträck. Det blir kul! Känns som att de var jätte länge sedan jag jobbade på jobbet sist, men de är visst bara 10 dagar sedan. JAG LÄNGTAR TILL JOBBET! :) De ska bli kul att träffa de små trollen+ personalen igen! :) På måndag (annandag påsk) ska jag gå med helg ssk. Det ser jag fram emot (då har man hand om hela timrå kommun). Går direkt från jobbet till praktiken! :) Det blir bra det!

Ihelgen blir det också middagar och så!
Glad påsk på er allihopa! :)

 
Påskägget jag fick av gulliga Kerstin! :)

SSK har stort ansvar!

Publicerat: 2009-04-07 Kl: 21:04:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag är jag bara sååå glad! Tänker inte skriva om det i bloggen ikväll, eftersom allt inte är spikat ännu. Vilket fall, praktiken gick jätte bra idag och det är kul att få känna lite ansvar. Det är faktiskt lite bökigt med procapita, men börjar lära mig mer och mer nu. Det ska skrivas vårdplaneringar, bevakningar hit och dit, och allt man utför ska dokumenteras. Det är alltså väldigt mycket skrivande för en sjuksköterska. Men det känns bra, eftersom jag tycker om att skriva och har lätt för att formulera!

Efter praktiken blev det middag + fika hos farmor och farfar. Farmor fick lite spa-produkter av oss i present. Jag och P fick också presenter där, liten påskpresent. Sju sorters kakor bok + en burk med karameller! :) Taack!

Nu sitter jag hemma hos mamma m. familj. Har tagit en promenad och ska nu åka och hämta P på NCC hallen. Sen blir det en lugn hemmakväll framför tv:n. Imorgon är det uppstigning halv sju igen för oss båda.

Godkväll på er

Grattis Farmor!

Publicerat: 2009-04-06 Kl: 21:33:05 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Allt känns så bra! Jag får lära mig nya saker hela tiden på praktiken. Imorgon är det jag som kommer ha hand om alla bevakningar som ska utföras under morgondagen och sen är det min uppgift att dokumentera det som utförts. Det ska bli en utmaning. Men sånt gillar jag! :) Har halvtidsbedömning på Torsdag också. Det känns väldigt tidigt, men då har jag ju nästan haft praktik i två veckor. De ska nog gå bra! Handledaren sa att jag har inget att vara nervös över iallafall! :)

Idag efter praktiken hämtade jag upp P på gymmet och sen åkte vi till Mittuniversitetet en snabbis och lånade böcker och sen hoppade P av hemma medan jag åkte tillbaka mot timrå igen. Stannade på Birsta och strosade omkring med mamma och Maximilian. Först åt vi en redig middag i birsta och sen fyndade vi. Jag hittade några fynd idag, de är alltid kul! :)

Handlade lite mat på Ica Maxi och sen åkte jag hem. Nu ska jag hjälpa mamma med att skriva ett inbjudningskort till alla Maximilians kompisar som är välkommen på barnkalas! :)

Sen väntas sängen. Imorgon blir det först praktik, sen födelsedagsfirande hos farmor (som fyller år idag) och farfar! :) Därefter har P träning och jag tänkte ta en långpromis samtidigt som han tränar ute i Timrå.
 
Trevlig kväll på er!

  

Långpromis i duggregn

Publicerat: 2009-04-05 Kl: 21:51:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Slapparsöndag!
Tog en ordentlig sovmorgon imorse. Jag klev upp samtidigt som P som hade jobbat natt och kommit hem och sovit 4 timmar. Vi klev upp elva båda två, pigga och fräscha. Åt en frunch och sen satte vi oss och kollade på lite resor. Att man alltid blir sugen att åka under vinterhalvåret. Så är det alltid. Vi har fått lite inspiration och så. Det är ju alltid bra. Jag har fått lite skolarbete gjort idag också. Efter middagen såg vi en film och sen tog vi en promis ner till stan. Gick först på Östermalm/Södermalm och sen ner till Hemköp i stan, men där var det stängt (de stänger 19.00) och när vi kommer till Ica Supermarket vid busstationen var även det stängt (stänger 18) så det fick bli Ica Nacksta. Blev en lång och trevlig promenad ikväll. Finns mycket fina hus på Öster/Södermalm som man kan få lite inspiration av. De är alltid kul! Det är mysigt att promenera här uppöver. :)

Nu ska jag ladda för kommande vecka!
Duscha, göra en inbakad fläta i luggen och sen packa väskan inför praktiken och göra i ordning matlådor. Har praktik mån-torsdag denna vecka! Sen blir det jobb till helgen.

Hej!

Älskade lillebror 4 år idag!

Publicerat: 2009-04-04 Kl: 23:11:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



(Lillasyster Elin och lillebror Maximilian)
4 år sedan. Här var han bara två dagar gammal, lillhjärtat! :)

Godkväll!
Tänkte börja om att skriva lite om fredagskvällen. Jag och P hjälptes åt med maten och städningen igår innan tjejerna skulle komma eftersom vi hade praktik igår på dagen. Vid halv sju var alla på plats och P gav sig iväg på trav med några kompisar. Det blev en praktik-skolprat tjejkväll. Det var roligt att höra hur alla hade det på praktiken. Kul att alla verkar ha kommit på trivsamma praktikplatser! :) Vid midnatt avrundade vi kvällen och vi tänkte pysa ner på kåren för att träffa några fler från klassen, men eftersom klockan gick så snabbt, blev det aldrig av eftersom några skulle upp tidigt imorse. Men en toppen lyckad kväll! :) När Pontus kommit hem pös vi ner i sängen och somnade fortare än tusan, båda två. Var helt slut. Det är tufft att jobba 7.30-16.15  fem dagar i veckan ska ni veta! ;)  haha..

Gårdagens meny:
Förrätt: Avokado, räkor, rom, salladsblad och vinäger dressing.
Varmrätt: Kött i sås i ugn och potatis
Efterrätt: Ananaspaj med vaniljsås!
Dicka: Vitt vin, cider och loka.

   
Nästa månad är vi hos Marie i hennes nya lägenhet! :) Kul!

Lite om idag..
Idag har vi hunnit med mycket
P hade samling 8.45 på Norrporten Arena+ Match där
Vi tog en lunch på stan med Johanna och Glenn
Gick på stan en stund
Köpt sista presenten åt Maximilian inför firandet
P har köpt en ny snygg klocka och ett halsband
Varit på kalas hos min familj och firat Maximilian
Träffat släktingar och bekanta på kalaset!
Varit i Söråker en snabbis
Ätit middag från pizzerian och sibylla hemma hos min familj
Varit hos Pontus föräldrar och umgåts
P har fått håret toppat
Sett robinsson
..och nu sitter jag själv eftersom P har åkt och jobbat natt på RPK. (Han har inte hunnit sovit något innan passet idag så jag undrar hur det ska gå!) Men han är en liten nattuggla så det ska nog gå bra! :) Han slutar halv åtta imorgonbitti. 
 
Imorgon blir det sovmorgon sen får vi se vad det blir! Tänkte försöka börja med examinationsuppgiften medan P sover. Pontus har skrivit flera sidor och jag har bara skrivit några meningar, så jag känner mig lite stressad. Inte för att jag behöver känna det, men eftersom han varit ambisös och kommit så långt.. Vi har 3 veckor till på oss. Men imorgon är det dags att översätta artiklarna och sen skriva. Gäller att passa på nu när jag är ledig ihelgen! :) Nästa helg blir det jobb och helgen efter det ÅRE! :)

Nu blir det att kolla på lite resesidor!
Jag vill bort till värmen
Snart, imorgon..helst igår!

1 April

Publicerat: 2009-04-02 Kl: 19:34:25 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Har inte blivit lurad ännu. Men vänta bara. Pontus är bra på att lura mig, så jag kommer nog bli lurad senare då han kommer från träningen. :P Jag har redan lurat honom. Och vet ni vad? Han gick på det! Det är ganska ovanligt. ;) Hihi

Praktiken flyter på bra och det är såå roligt tycker jag. Jag får lära mig massvis med nya saker hela tiden och det är såklart jätte lärorikt. Imorgon är det sista praktikdagen för den här veckan. Är helt ledig i helgen från både praktiken och från jobb såg jag nyss. Det var jätte länge sedan jag var ledig på helgen, 5 helger sedan, så det kan bli lite skönt att bara ta det lungt. Imorgon ska jag ha middagen jag skrivit om tidigare. Sist jag var och fikade med några tjejerna från klassen hade Marie ett förslag om att knyta ihop middagar här inne i stan. Tre rätters! De var ett jätte bra förslag, och alla tyckte att de lät kul. Jag ville börja med att laga middagen så imorgon är det dags. Jag tänker inte berätta här vad jag kommer bjuda på. Utan jag berättar mer om det ihelgen. :) På lördag fyller Maximilian fyra år. Storkillen blir stor! Tänk att det var fyra år sedan han föddes och att vi satt där jag och pontus på sängkanten och höll i honom. Helt otroligt vad fort det går. Jag och P hade varit tillsammans i  ½år då min lillebror kom. De känns som att de var för nått år sedan bara! :) Vi ska iallafall på kalas till storkillen ihelgen. Sen får jag se vad det blir. Pontus jobbar natt lördag-söndag!

Nä, nu ska jag ta hand om tvätten! Ikväll hinner jag ej träna. Det får bli min vilodag!
Ha en trevlig kväll! :)

RSS 2.0