Helgen snart förbi

Publicerat: 2011-07-31 Kl: 18:31:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Nu är jag hemma från jobb igen! Hjärtat hade fixat tacos till middag idag. Var några veckor sedan vi åt de så det satt perfekt!! Söndagkvällen kommer spenderas i Haga hos Glenn och Johanna tillsammans med ett gäng vänner! :) Imorgon är både jag och P ledig. Gött! Vi ska försöka komma iväg ut till havet tidigt imorgon fm. Hoppas bara att det blir fint väder så våra planer håller! :) Ska bli jätte skönt med en ledig dag tillsammans eftersom vi har jobbat om varandra lite nu på slutet! Nu är det läge att göra sig klar och titta vad vi har för roliga sällskapsspel som vi kan ta med oss!

Föresten, vart 2-2 i derbymatchen igår. P uttrycke sig så fint i tidningen:

Tränare Pontus Melander är inte nöjd och jämför derbyt med Barcelona-Espanyol. - "Jag ser oss som Barcelona och Espanyol är ett svårt lag att möta borta säger han och skrattar. " Hahaha..

Trevlig kväll!

Nytt i taket

Publicerat: 2011-07-30 Kl: 11:39:59 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

En av de tre lamporna vi köpte på Gekås hänger nu i sovrummet! :)

Idag ska 24h arbete göras på korttids! Ska bli jätte roligt att träffa alla! :) Det som är synd är att jag missar årets derbymatch mellan Ljustorp & Söråker. Fotbollsfru som jag är, så hade jag gärna velat sett den matchen! Men jag får istället hålla tummarna på jobbet att grabbarna tar hem det igen! :) Söråker har tydligen satt upp skyltar i Söråker där det står "Välkommen lillebror".. Väldigt roligt med tanke på att ljustorp aldrig förlorat mot Söråker när de mötts de senaste åren!! :) Haha! P han bara skrattar och tycker att det är så jäkla roligt och att det ska bli hur roligt som helst! Som sagt, håller tummarna att det grabbarna vinner! Vet att det de har några borta inför matchen, men jag tror det kommer gå bra ändå. Jag hoppas det. Verkar vara galet mycket folk som ska på matchen iaf. Såg att det var över 320 personer på facebook som anmält att de ska gå.. Hallå... och den matchen missar jag!!

Svalkande på balkongen igårkväll!

Publicerat: 2011-07-30 Kl: 10:39:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Fredagkväll 29/7

Publicerat: 2011-07-29 Kl: 23:20:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer










Publicerat: 2011-07-28 Kl: 23:29:27 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Det är KÄRLEK att känna sig älskad och uppskattad! P är en helt fantastisk människa! Han är MIN och jag släpper honom ALDRIG! ♥ 7 år börjar närma sig.. 7 år!! Det är helt otroligt vad tiden gått fort och vad otroligt många minnen vi har med oss i bagaget!!

Kom hem för ett litet tag sedan. Har varit och jobbat kväll. När jag kliver innanför dörren känner jag den där härliga doften Clean Cotton. För en stund trodde jag att P hade haft ljuset tänt en stund innan han hade åkt och jobba natt. Men lika fort som jag tänkte den tanken slog det mig att han åkte direkt från träning till jobb. En rejäl städning från golv till tak hade han gjort idag. En sån där jätte städning som innebär att man städar allt. På bordet i köket stod en blombukett med en lapp på sidan om. Kylskåpet hade han fyllt upp & för att inte glömma att nämna att det fanns jordgubbar! Jag är helt tokig i jordgubbar. Melon och jordgubbar skulle jag ärligt talat kunna leva på. Så sjuuukt gott!

P jobbar som sagt natt och jag ska strax krypa ner eftersom jag jobbar dag imorgon & klockan ringer 5.15! Imorgon ska vi ut till P föräldrar och äta när jag slutar och sedan på kvällskvsiten ska vi på fotboll. Ska titta på Timrå-Ånge! :)

Ihelgen är jag ledig från sjukhuset. Istället jobbar jag 24h på korttids. Det är alltid lika trevligt att träffa alla barn och alla fina gamla arbetskamrater! :) Ska bli så roligt att träffa alla!!


♥♥♥

Sommarpresent från Vicky

Publicerat: 2011-07-28 Kl: 22:37:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Luktar så härligt!! :) Åter igen, tusen tack ♥

Sovmorgon!

Publicerat: 2011-07-28 Kl: 10:40:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag blev det en välbehövlig sovmorgon till tio-snåret. Superskönt! Det tar på krafterna att kliva upp kl 5.15 kan jag tala om. Eftersom jag är kvällspigg så brukar jag inte komma i säng förrän rätt sent. Hjärtat ligger nu kvar i sängen och sover för fullt eftersom han jobbat natt. :) Han verkar sova så gott! ♥

Idag känner jag mig sugen på att rensa skåp & garderober. Jag brukar alltid göra "fynd" när jag rensar.. "just det.. här är ju den"... Så det är alltid lika roligt att rensa och fixa ordning. Eftersom vi bor på 60 kvm så har vi inte allt för många garderober och skåp i hallen och sovrummet så därför är det bra att rensa då och då. Får börja med garderoberna och skåpen i hallen idag eftersom P ligger i sovrummet. Den årliga rensningen av förrådet får bli till hösten... Vi båda GRUVAR oss! Men det är fantastiskt skönt när det är över!


Fotboll

Publicerat: 2011-07-27 Kl: 22:01:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ikväll har jag och P varit och kikat på fotboll! :) Nu har hjärtat åkt och jobbat natt och jag tänkte fixa ett härligt hemmaspa här hemma! Ansiktsmask och grejjer ska smetas på, sedan ska jag krypa ner i vår nybäddade säng! :) Kvällspass imorgon= Hääärligt med sovmorgon!

Gräsklippning!

Publicerat: 2011-07-27 Kl: 16:08:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Gräsklippning på g hemma hos föräldrarna i Timrå. Mannen med energi utan dess like! Vet inte om hans dygn består av 48h? Hos honom sitter inget fast. Innan jag änns hunnit tänkt tanken på något som ska göras så har han redan fixat det. Det kallar jag effektiv och PERFEKT sambo! :)

GRATTIS ANGELICA!

Publicerat: 2011-07-26 Kl: 12:15:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Idag firar vi Angelica som fyllt 26 år! :) Ett överaskningskalas som jag och Johanna bakade till igårkväll! Det blir dock ett väldigt snabbt firande för min del då jag börjar jobba kl. 13.30! Vad gömmer sig i paketet tror ni? :)

MATEUS porslin!

Gott med milkshake

Publicerat: 2011-07-25 Kl: 22:02:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Middagbesök!

Publicerat: 2011-07-25 Kl: 18:50:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag blev det en heldag med mammsen, Elin och Maximilian. Lunch på stan och sedan vidare till Birsta i det tråkiga vädret. Hjärtat dykte också upp då han sovit klart efter nattpasset. Sedan på eftermiddagen kom finaste Vicky förbi efter jobbet! :) Var ett bra tag sedan vi sågs så vi hade en hel del att surra om. Vi har jobbat om varandra och det har varit rullrulle med allt möjligt! Men äntligen hittade vi en passande dag för en liten dejt! :)



I FREDAGS

Publicerat: 2011-07-24 Kl: 22:08:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Tyst minut

Publicerat: 2011-07-24 Kl: 16:20:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Helt otroligt det som har hänt i Oslo! Man fattar inte att det är sant det som har hänt. Känns overkligt! Tankarna idag går precis som igår till alla drabbade! Sånt här får en verkligen att tänka efter. Sedan jag blev sjuksköterska har mina tankar och värderingar förändrats så otroligt. Man lägger mycket i bagaget och vissa saker följer en resten av livet. Vissa ögonblick glömmer man aldrig. Saker som varit väldigt viktig för mig förrut, är idag inte lika viktig. Och det menar jag verkligen. När man möter människor i tragiska situationer får man verkligen en tankeställare. Jag brukar nämna det för P, vad otroligt mycket man tagit förgivet alla år man levt. Jag brukar tänka på hur fort livet kan förändras. På bara ett ögonlick. På bara EN sekund. Bara ETT ord kan förändra livet så otroligt mycket!

Tankar går till alla drabbade i Norge! 
Livet är så otroligt orättvist. Fyfan rent ut sagt.

@ JOBB 13.30-21.30

Publicerat: 2011-07-23 Kl: 13:09:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

 

Mmmelon!

Publicerat: 2011-07-22 Kl: 16:33:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Oj vad veckan springer iväg! Redan Fredag!! I onsdags blev det en helkväll i Söråker med nära och kära & sedan har det blivit en hel del jobb, arbetade kväll igår & dag idag! Har precis kommit hem från jobbet! :) Mitt hjärta hade varit och köpt hem massa goooda frukter!! Melonälskare som jag är så slank det ner några bitar nu innan vi ska iväg och äta med Isabelle & Emil, Johanna & Glenn på stan! :) Gud så gott det är med melon!!!! :)

Vi har inga speciella planer för helgen, mer än att vi ska ut och äta med vänner ikväll, sedan blir nog rätt lungt eftersom vi båda jobbar! :)

Morgonpresent

Publicerat: 2011-07-20 Kl: 11:44:11 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Imorse när hjärtat kom hem från jobbet hade jag ställt fram en liten morgonpresent på dörrmattan till honom. I paketet låg högtalare till hans Iphone. Han har tidigare pratat om att skaffa det då det skulle vara perfekt att ha i ex. stugan. men det har lixom inte blivit av. Om han blev glad? Han vart som ett litet barn på julafton. Han ville genast testa & dra på lite musik i sovrummet där jag låg och sov! ;)

Nu är det dags att göra sig klar. Sara skickade precis ett sms och frågade om vi skulle ta en fika på stan om en liten stund. En strålande idé. Efter det ska jag möta upp mormor för en shoppingrunda & därefter blir det en sväng till Söråker! :)

 

Tisdag

Publicerat: 2011-07-19 Kl: 21:47:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag blev det en härlig sovmorgon & sedan blev det att slappa i soffan framför tvn en stund. Det är verkligen inte ofta jag kikar på tvn nu förtiden. Varken jag eller P gör det numera. Men tittar vi på tvn så är det oftast film. När P sedan vaknade runt 13-tiden tog vi en promenad till Sidsjön! :) Jag var väldigt skeptisk till vädret igår då det regnade, men vilken tur att solen kom idag på min lediga dag!! :)

Ikväll var det meningen att vi fyra som varit klasskamrater och som nu jobbar på samma avdelning skulle ut och äta. Men då en av tjejerna fick förhinder flyttade vi istället fram det. Istället blev det en efterlängtad dejt med Johanna innan hon skulle iväg och jobba natt! :)

Nu har hjärtat åkt och jobbat natt & jag håller på att rensa en av hallens tre garderober! :) Sedan är det nog dags att krypa ner. Imorgon ska jag och mormor på shoppingrunda och sedan blir det en tur ut till Söråker! :) Innan shoppingrundan kanske en promis med Sara hinns med!

Fina ballerinas

Publicerat: 2011-07-19 Kl: 13:22:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Redan i våras var jag jätte sugen på dessa skor från Scorett. Men alla kartonger med skor i förrådet har gjort att jag insett vad otroligt mycket skor jag har, och därför blev det inget köp i våras då jag tyckte att jag hade många ballerinaskor inför sommaren. Man skulle nästan kunna tro att vi har en skofabrik i vårt förråd. Det står skrivet SKOR på nästan alla kartonger.

Igår fann jag dem på rean för endast 150 kr, tid. 399kr. Så igår när vi var på Birsta fick dem följa med hem, trots alla ballerinaskor jag har!! ;)




Hårspännen som är perfekt att ha när man jobbar följde också med hem i en påse! :) 

Ny vecka!

Publicerat: 2011-07-18 Kl: 21:57:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Nu ska jag njuuuuuta av två dagars ledighet! Ska bli så fantastiskt skönt!! :) Känns som en evighet sedan jag var ledig två dagar i rad, men det var jag ju faktiskt under gf. Då var jag ledig både lör & sön.

Imorgonkväll är vi några från avdelningen som ska ut och äta! Vi 4 som varit klassisar och som nu jobbar på samma arbetsplats! Ska bli jätte trevligt att träffas över en bit mat och gott i glasen! :)

Förhoppningsvis tittar solen fram dessa dagar också så man kan få sig lite färg, men just nu ser det mörkt ut på den fronten. Regnet öser ner här i Sundsvall!

P har åkt och jobbat natt nu och jag ska snart förflytta mig till sovrummet. Lite läsning i tidningen Lantliv kanske ögonen får innan lampan släcks! Mammsen har varit här med en hel hög med tidningar så nu har jag mycket att läsa! :) Vi hörs!

Arbetshelg!

Publicerat: 2011-07-17 Kl: 06:10:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ett tidsbestämt inlägg! Just nu är jag nog ombytt och redo för överrapportering av natten!

Undra vad denna dag har att erbjuda?
Efter jobbet ska vi på middag i Timrå så hoppas de blir toppen väder! :)

Dags för jobb

Publicerat: 2011-07-16 Kl: 12:01:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Efter en dag ledigt är det nu dags för ett kvällspass! Snart (på mån) är mina 6 arbetspass förbi och då ska jag njuta av två dagars ledighet! Hoppas det blir fint väder då så man kan åka och bada! :) P jobbar som en tok han med. Han jobbar 8 av 10 nätter nu! Vi jobbar för det mesta alltid samma helg så det är ju toppen att vi har lediga helger samtidigt! :) Kom precis på att jag har ingen ledig helg förrän 13 aug eftersom jag tagit på mig lite extra! :)

Stugan

Publicerat: 2011-07-15 Kl: 19:49:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Igår efter att jag slutat jobba så åkte jag direkt till Hassela! Det var en riktig härlig & myggfri torsdagkväll! Vi satt ute och pratade en bra stund igår eftersom de var varmt, solen sken för fullt mellan träden! :) När Fredrik och Lea hade åkt, kikade vi lite på tv innan vi kröp ner och somnade vid 23 tiden. Eftersom vi somnade i bra tid så var vi uppe tidigt imorse! :) Innan vi åkte hem till Sundsvall på em hade vi hunnit fixat hur mycket som helst ute, målat och grejat! :) Jag var langare/springare och P var jobbare! ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Publicerat: 2011-07-15 Kl: 11:22:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Finner inga ord för hur underbar sambo jag har! Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som har en sån otroligt fin kille!!! Han är oslagbar!! :) Så otroligt underbar och älskad!
Bild från vår sjuksköterskeexamen!

En glass på balkongen

Publicerat: 2011-07-13 Kl: 11:51:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


En dag som denna hade jag gärna legat på stranden hela dagen. Men så blir det inte, har precis gjort mig klar för ett kvällspass och ska strax promenera till sjukhuset! :)

ÅSTÖN IGÅR

Publicerat: 2011-07-11 Kl: 22:10:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer












Grillning

Publicerat: 2011-07-11 Kl: 11:43:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
I fredags blev det grillning hos Johanna & Glenn i Haga! :)







Måndag idag..

Publicerat: 2011-07-11 Kl: 09:57:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
och.. för mig innebär det att mina två lediga dagar är förbi och 6 arbetspass ska nu göras i veckan. P kör också en intensiv vecka, med 5 nätter.

Hoppas på en bra vecka. Fint väder får det gärna vara! Då blir jag genast mycket piggare! :)

Dags att ta vara på den här dagen innan ett kvällspass väntar! Jordgubbar & lite läsning på balkongen blir det!!

PERFEKT SÖNDAG!

Publicerat: 2011-07-11 Kl: 00:58:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag spenderade vi några timmar ute på Åstön. Till en början var det blåsigt men det sken upp och solen sken för fullt i några timmar! Efter att ha legat nästan 4 timmar på klipporna åkte vi mot Söråker igen, där var vi bjuden till mormor och morfar på middag! Där intogs god mat och mumsig efterrätt! När vi var på väg hem sedan kom åskvädret! Tokregnade!! Det blev en rejäl dusch då vi skulle springa mellan bilen & ingången (5 meter). Efter en dusch hemma var jag redo för ett spontanbesök hos Sara som fyllt år i veckan. Med mig fick ett luktagott ljus följa med! Nu är jag hemma igen från en jätte trevlig tjejkväll som bestått av massa tjejsurr och gott fika! En perfekt söndag har jag haft!

Imorgon kallar..
JOBBET!

GF

Publicerat: 2011-07-10 Kl: 10:04:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
















Äntligen? en uppdatering

Publicerat: 2011-07-09 Kl: 21:41:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Bloggen har stått still i några dagar.....fem dagar. Dåligt av mig. Jag vet. Jag har egentligen inget att skylla på. Det har blivit en hel del jobb, bad, gatufest, umgåts med släkt & vänner, grillat osv. Det har varit ett fullspäckat schema! :) Jag ska skräpa mig med uppdateringen!

Igår var vi hos Johanna & Glenn i Haga. Där var stämningen på topp. Blev grillning & mycket skratt! Tack än en gång för en fantastiskt trevlig kväll! :)

Idag har vi bara "varit". Sovmorgon, balkonghäng, ätit 3 glassar under dagen, varit på Birsta (systembolaget) en snabbsväng och nu har vi precis kommit hem från P föräldrar. Stannade på maxi på vägen hem och handlade lite inför lördagsmyset. Vet att alla är på gf, men vi kör på myskväll! Imorgon ska vi vara pigga och alerta, stranden kallar innan vi är bjuden på middag hemma hos mormor & morfar i Söråker.

Ha det bra allihopa!

Måndag

Publicerat: 2011-07-04 Kl: 16:37:24 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Färdig jobbat för ihelgen och idag! Inväntar nu mitt hjärta som är i stugan och donar & har sig. Han åkte direkt efter nattjobbet imorse, så antar att han är rätt trött nu på eftermiddagen. Om inte annat så lär han ju bli trött lite senare. Får se, det kanske blir en tidig kväll här på Västermalm, om inte så har vi pratat om att gå mot stan. Äta gott på någon av stans uteserveringar och bara må! :) Om jag ska vara ärlig så är jag ganska trött jag också, det har varit flera tidiga mornar! Det spelar ingen roll att jag säger att jag tycker att P borde sova efter ett nattpass innan han åker till stugan. Så fort orden stugan, bygga och fixa kommer på tal så är det som att prata mot en vägg! Men han är vuxen nog att kunna ta hand om sig själv och sin egen sömn! ;) Han älskar verkligen friluftsliv och allt som hör till fixa och trixa! Vilket jag tycker såklart är bra! :) Kommer han på en idé som han kommit på, så ska det göras antingen samma dag eller dagen efter. Det verkar inte finnas något som heter "sen" i hans värld!! :)

Imorgon är vi ledig. Hoppas vädret håller sig som det är nu, eller att de blir ännu finare.. Men regn får det inte bli!

Jobb

Publicerat: 2011-07-03 Kl: 21:50:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
En arbetshelg är nu förbi och ett pass återstår innan en dag ledig. Jag trivs otroligt bra på jobbet och att jobba som sjuksköterska på en akutvårdsavdelning är jätte lärorikt och intressant. Inom det här yrket blir man aldrig färdiglärd, de kommer in nya fall titt som tätt som man tidigare aldrig mött. Sjukvården är ju så otroligt stor. Det finns hur mycket som helst att lära sig! När inskolningstiden var förbi kändes det roligt att stå på egna ben, och visst var jag nervös och kände: Jaha... nu står jag här på egna ben och ska lösa det här! Men det finns otroligt många fina människor runt omkring som man kan fråga ifall man behöver. Nu tycker jag att allt flyter på mer och mer & man börjar känna sig bekant med en hel del patientgrupper. Det är alltid spännande att åka till jobbet. Man vet aldrig hur dagen ser ut och man vet inte vad som komma skall. Det är mycket variation så det är mycket man får träna och öva på. Att jobba inom kirurgi är något som passar mig bra. Det är allt från buksmärtor till olyckor. Barn som vuxna. Som sagt, en hel del variation! Och själv tycker jag att det passar mig som handen i handsken! :)

Nytt från Odd molly

Publicerat: 2011-07-03 Kl: 12:51:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Ska strax börja röra på mig. Börjar jobba om en liten stund. Men först en glass i solen med hjärtat som nyss vaknat.
Nästa vecka har jag en 4 dagars arbetsvecka! Hoppas det blir fint väder så man kan lapa lite sol. P har den lyxiga veckan då, endast två nätter på schemat. Varannan vecka har han två nätter, varannan vecka fem nätter. Inte alls dumt om ni frågar mig! Två nätter under hela GF-veckan, de är inte dåligt!!

Nu ska jag börja åka mot jobbet! Hoppas på en bra kväll och att de inte är allt för kvavt inne på sjukhuset!

Oxviken

Publicerat: 2011-07-02 Kl: 23:22:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
I torsdags då det var finväder tog vi vara på hela dagen! Eftersom vi båda var lediga så åkte vi ut till Oxviken och var där hela dagen! :)















Tjejkväll

Publicerat: 2011-07-02 Kl: 18:50:50 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Ett dagpass är nu gjort och nu är det dags för en dejt med Sara! :) Eftersom hon har varit på resande fot i nästan 2 veckor så har vi en massa surr att ta igen! ;) Massa surr över en middag kan inte bli annat än trevligt! :)

När P mår som bäst..

Publicerat: 2011-07-01 Kl: 23:25:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag har alltid undrat vart han får all energi ifrån.. Måste nog vara all träning som gör att han har ORK till så otroligt mycket! Att fixa och greja (bygga) är det absolut bästa P vet! Det har han verkligen bevisat i stugan!! Behöver jag nämna att han längtar tills vi skaffar hus?? ;)
Nu är det läge att krypa ner. P jobbar natt inatt och jag ska upp 5.10 imorgonbitti= Jobbhelg för oss båda! Imorgon blir det en dejt med Sara på kvällskvisten. Vi har en hel del att ta igen efter hennes resa i USA! :)
RSS 2.0