festligheter

Publicerat: 2007-04-29 Kl: 19:46:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

varit helt ledig ihelgen, och tack gode gud för det! =)

ifredags blev det en återhämtningskväll med mys i massor, åt lite onyttigt och bara tog det lungt.
igår blev det först en liten grillförfest och därefter vart det en sväng i vimmlet på coppers, längre än så kom vi aldrig!
mkt, MKT folk som man inte har träffat på år och dar så de var ju kul! =) en mycket lyckad kväll vart det. även min lilla partypingla sandra var på hugget igår (som alltid), och tack för det! =) vid halv tre tiden blev det hemgång och vips, så sov man, djupt!

idag, dagen efter vaknade jag vid elva snåret, fortfarande trött! men vips när jag tittade åt sidan, så hade jag världens underbaraste bredvid mig! Mmmums!
Vi klev upp, fikade vi lite smörgåstårta till frukost och åkte på min kusins 4-års kalas!

Nu sitter jag här, borde ta tag i två inlämningar. men nää, jag orkar inte!
Ska ta mig en vaarm och lååång dusch istället!

Imorgon blir det en lugn Valborgsmässoafton är det tänkt, med en god middag osv.. därefter får vi se vad det blir.
jobbar till halv fyra imorgon på infektion och sen har jag bara en dag kvar innan jag har mitt "påsklov" som är 1 ½ vecka! =) ska bli så skööööööööönt!

nu blir det som sagt en varm dusch!
byebye

                 

något för mig

Publicerat: 2007-04-19 Kl: 16:30:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
var på IVA hela dagen igår, och kände direkt att akutsjukvård var något för mig! antingen händer det saker hela tiden eller är det lungt och då kan man ta sig tid till anhöriga lite mer. jag är ju den personligheten, att jag vill vara igång hela tiden. och igår fick jag verkligen vara med på dramatiska händelser! vad vet man, det kanske blir att man satsar på intensivvårdssjuksköterska i framtiden?

jaja, nog om det!

någonting som stör mig..
väldigt mycket är folk som pratar bakom ryggen. men det gör väl alla? eller kanske inte dom som gör det? vad vet jag. det är inte en snäll kompis, framförallt inte när man hör vad som sägs!.. men det är ju bra att höra vad som sägs så man vet hur det ligger till, tycker iallafall jag!

jaja, nog om det!
ihelgen blir det nog utgång, födelsedagskalas och umgänge!
thats it! =)

nu ska jag brumma iväg på ego, heddå!

tiden rullar iväg

Publicerat: 2007-04-14 Kl: 23:06:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

jag har faktiskt en ursäkt till varför jag inte uppdaterat på länge..

den senaste tiden har jag inte gjort något annat än att tillbringat tiden på sjukhuset, jobb jobb och åter igen jobb. man hinner knappt hem innan man ska iväg igen. det är tungt att sluta halv tio och börja kvart i sex på morgonen dagen efter! för en morgontrött människa kan ni ju tänka er hur det känns, man ligger och drar sig in i det sista och kliver upp 15 minuter innan man börjar :P bra där!

ja, vad gör jag där? det mesta är jag med på faktiskt! allt ska så småningom sitta där inne bakom pannbenet. :P så man pysslar med både det ena och det andra. jätte intressant och lärorikt är det, bra personal och ja allt känns bra!

ja, då ska man strax krypa ner igen då, eftersom man ska jobba åter igen imorgon.

puss och godnatt
image9

körkort!

Publicerat: 2007-04-04 Kl: 22:33:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

070404
jag har varit tyst som en mus.
men nu kan jag berätta att jag har tagit körkort idag, på maximilians födelsedag och allt. jag klarade uppkörningen precis samma tidpunkt som han kom till världen för två år sedan. lite komiskt faktiskt :P

aja, men så är det iaf  =)

imorgon blir han två år

Publicerat: 2007-04-03 Kl: 18:16:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
070403

den här veckan blir verkligen kort, ledig både torsdag, fredag och
en ledig dag från praktiken även idag!
idag har jag bara tränat, strosat omkring och haft körlektion!
ikväll tänkte jag bara ta det lungt med pontushjärtat och ladda inför imorgon, jobbar eftermiddag då så jag börjar halv två och slutar halv tio på kvällen, tänkte försöka hinna med och träna lite innan jag börjar imorgon!

imorgon fyller min busiga lillebror maximilian två år, så tyvärr hinner jag inte vara med på kalaset med släkten, men så tokig som maximilian är i pontus så gör det nog ingenting att han kommer utan mig. Vi har varit och handlat lite smått och gott till honom, bland annat köpte vi ett par fotbollskor till honom, supergulliga i storlek 23! han kommer nog bli jätte glad eftersom han är VÄLDIGT fotbollstokig.

nu ska jag pysa iväg på en promenad!
byebye

helgen som var

Publicerat: 2007-04-02 Kl: 23:31:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
070402
nu har även jag fixat en blogg! vet inte riktigt vad jag ska fylla den med, men någonting ska det väl bli.

Kan ju börja med att skriva lite om helgen som varit.
I fredags var jag och min bäjb bjuden på Johans 20års fest, med temat disney! Det var faktiskt riktigt kul! :) Jag som var utklädd till snövit fick priset för kvällens bästa utklädnad! :D Fick mig en ordentlig stark drink! :P 

Sen i lördags firade vi Issa som är nyfylld 18, så det blev en liten krogrunda med tjejerna! Tyvärr blev den inte så lyckad som den borde ha blivit. Issa blev av med både det ena och det andra. Så det var ju lite synd. Men annars var det väl som vanligt ute! 
                                                          
Iveckan har jag inte planerat något speciellt mer än att jag ska träna, umgås och jobba. Kanske ska även här uppdatera mig lite och berätta att jag just nu är på praktik på infektionsavdelningen, sundsvalls sjukhus i sex veckor. himla intressant och lärorikt! :)

nu ska jag pysa iväg och krypa ner med min pussis som ropar!
hejdå!

     
RSS 2.0