Helt otroligt

Publicerat: 2009-03-31 Kl: 20:35:19 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer
Det är helt sjukt. Jag har världens nyhet känns de som. Jag är super glad!!
Jag kommer få tillbaka 17 366 kr av Skatteverket i sommar. Förra året hade jag tur att få tillbaka 13 000 kr, och året före det 8000kr, så denna gång slår alla rekord. Helt otroligt, hur beter jag mig för att få tillbaka så mycket? Jag fattar inte. Åh, vad glad jag känner mig! :D

Idag har jag utfört detta på praktiken (Dag 2):
gjort fyra uppgifter av de obligatoriska som jag måste göra.
(dusch, såromläggning, munhälsa och matning.)
gett injektioner- subcutant
delat mediciner i dosett
varit med i ett djupt och lessamt samtal med anhöriga
läst på om patienterna lite mer

..imorgon blir det full rulle ute på avdelningarna igen!
har varit och tränat nu på kvällskvisten. Inväntar nu P, vi ska åka och handla lite smått på ICA Nacksta då han kommer från fotbollsträningen.. :) Ha en bra kväll allihopa!

Första praktikdagen!

Publicerat: 2009-03-30 Kl: 22:45:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag har jag haft min första dag på praktiken. Idag har jag lärt känna min handledare lite bättre och sen har vi gått igenom allt nytt, dvs alla patienter på sex våningar samt deras behov av omvårdnad och mediciner.  jag ser fram emot dessa fyra veckor. Jag tror absolut att jag kommer lära mig mycket. Redan idag, första dagen fick jag lära mig massa nytt. Bland annat föra bevakningar och dagsanteckningar, samt delat mediciner i dosetterna till patienterna. Det känns bra och jag tror att de här veckorna kommer gå undan väldigt fort.

Som det ser ut nu kommer jag få testa lite allt möjligt tillsammans med sjuksköterskan (min handledare) men ska också få gå med Biståndshandläggaren på sjukhuset en dag, jobba kväll (15.45-02.00) en eller två gånger, och jobba en helgdag (då har man hand om hela kommunens boenden, både inom äldreomsorgen och psykiatrin.) Jag tror det kommer bli intressant faktiskt! :)

Men först imorgon och på Onsdag ska jag gå på en av våningarna och se lite mer av omvårdnadsbiten. Jag ska gå med en undersköterska. Ni hörde helt rätt, även fast jag är utbildad undersköterska måste jag ändå gå några dagar med en undersköterska för att kunna bli godkänd. Men det känns bra, jag ska gå med en tjej som verkar jätte trevlig. Vi har några uppgifter från skolan som är obligatoriska att göra, så tänkte försöka hinna med att göra de snabbt som ögat, så att jag sen kan koncentrera mig på Sjuksköterskans område lite extra. :)

Idag efter praktiken hämtade P mig, som hade varit och handlat en massa och sen hämtade vi lille Maximilian på dagis eftersom vi skulle passa honom en liten stund medan mamma och Henke skulle åka och köpa presenter åt honom. När vi kom hem från dagiset hade mamma ställt fram lasagne så det var bara att ställa in formen i ugnen och sen äta. Sen busade vi lite innan dem kom hem. På vägen hem stannade vi på Birsta och tog en fika på Charm. Reflekterade lite över dagen, hur det känns och så! :) Sedan pös vi hem, jag drog på mig långkallingar och gjorde mig redo för en promis. Jag och Magdalena tog en promenad bort till Sidsjön, samt ett varv runt sjön. De var ett skönt promenadväder ikväll, även fast det började regna lite smått mot slutet.. :)

Nu har jag tagit en lång dusch och ska snart pysa ner så man kommer upp imorgon! :)

Godnatt!

:)

Publicerat: 2009-03-29 Kl: 10:53:14 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Igår blev det ett till födelsedagsfirande av Isabelle! Ett stort ett. Vi och hennes släkt kan man säga! Det var trevligt! :) Blev bjuden på mycket gott. Middag+fika! :) Tack än en gång vännen!

På kvällskvisten tog vi ett stopp hos våra föräldrar innan jag skulle iväg och jobba natt. Nu har jag nyss kommit hem från jobbet. Pontus hämtade mig imorse, och sen åkte han och Emil till Hassela för att åka skoter och fiska! :)

Vet ni vad? Imorse skrev jag min lönespec. 9 timmar från heltid denna månad. Jag är lite imponerad över mig själv som hunnit med att jobbat över 130 timmar denna månad och gått i skola på heltid. Jag känner mig duktig! Jag förstår inte riktigt hur jag hunnit med mig. Men allt går med vilja. Så länge allt är roligt funkar allt. Med en positiv inställning kommer man långt, då klarar man de mesta! :)

Nää, nu blir det en lång dusch innan jag tänkte göra lunch.
Imorgon startar praktiken också.. Kul!

 

Den här ljuslyktan fick Isabelle av mig och Pontus! :)
Hon kan både ha den ute på altan och inne!

ISSA´s födelsedagspartay!

Publicerat: 2009-03-28 Kl: 13:24:03 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ja, mina läsare! Nu ska ni få veta vad vi gjorde igår med Isabelle! Först åkte Johanna och Glenn och hämtade Isabelle hemma vid 18.00. Fick såklart värma upp med lite god dricka i bilen. Jag tog en promenix ner till SJ stationen och mötte upp tjejerna. Isabelle fick en ögonbindel, och Petra och Simon åkte och hämtade Emil i Timrå också, för Emil skulle ju också med och fira Bella! :) Vi var 4 par! Vi strosade omkring nere på stan i väntan på att klockan skulle slå 19.00 så att vi kunde anlända till Laserhallen där vi skulle börja kvällen. Vi hade bokat två spel och Isabelle hade med sig allt som stod på hennes packlista. Cykelbyxor, body och hjälm bland annat. Vi tog av henne ögonbindeln och där satt hela gänget framför hon.(Glenn, Emil, Pontus, Simon, Petra, jag och Johanna!) Hon fattade inte riktigt vart vi var! ;) Men hon såg riktigt stilig ut då hon fått på sig allt från packningslistan! ;) Vi tjejer kämpade på bra, men tyvärr så gick det inte vägen för oss! Killarna vann båda gångerna, men det var näära! ;) Måste nämna att Johanna var super duktig! :) Hon var duktigast av oss alla tjejer! :D Jag kom på 6:e plats första gången och 3 eller 4:e plats andra spelet! :) Issa fick -2500 p första spelet och -1250p sista spelet. Hon fick pris för sämsta resultat, en frispelbiljett så hon kan gå dit och öva någongång! ;) (Förlåt Bellagumman!) När vi hade spelat klart hade vi bokat duschen och de. Jag och Pontus pös hem och började göra iordning bål och så. Lagomt i slutminuten på Let´s Dance kom allihopa och då började vi partajet. Vi hade jätte kul här hemma, spelade lite spel och hade frågesport för Isabelle. För varje fel fick hon shota. Var tio frågor, men hon klarade inte alla. Hon fick dricka sju stycken shots. :) Vid midnatt drog vi på Oscar sen blev det en promenad till mAx vid tretiden. Det var en rolig kväll!! :) Vi var hemma vid fyra inatt! Vi fick en nattgäst också, Per! :)

Tänkte skriva en liten rolig händelse från igår.
Strax innan vi skulle börja spela på Laserhallen börjar Pontus berätta för Isabelle (som aldrig varit där tidigare) att det gör väldigt ont att få ett skott på sig. Va? Är det sant? utropar Isabelle. När vi hade bytt om och skulle få info om spelet så frågar Isabelle killen: "Gör det mycket ont om man blir träffad?". Precis alla börjar tokskratta!!! Killen drev vidare med henne och sa att man bara får lite elstötar, och att de inte gör så farligt ont! ;) Hon såg lite livrädd ut, men någon elstöt kände hon nog inte (hoppas jag!) ;) Haha! Ja, ni som inte varit på Laserhallen: Det känns absolut ingenting att bli träffad!

Tänkte lägga in lite bilder från igår..
Blev massvis med bilder..

Idag ska vi till Bella. Hon ska ha kalas för släkt och så idag! :) Kul!
Ikväll blir det jobb för min del och imorgonbitti blir det fotboll på IP i stan.         

   

       

    

Bellas födelsedag, praktiskt prov och fredagen!

Publicerat: 2009-03-27 Kl: 14:00:29 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Jag börjar med att skriva lite om gårdagen!
Först och främst: Min käääära vän Isabelle fyllde 20 år igår!! :)
Efter att jag slutat jobba igår åkte jag hem en stund innan det var dags för det praktiska provet på KTC. Pontus och jag hämtade upp Magda, Jossan och Magnus också innan provet. Väl där, fick vi varsin del att redovisa. Vad tror ni jag fick? VENPROVTAGNING! Gick galant och var noga med att berätta allt jag gjorde och allt man ska göra för att inte missa nån detalj. Fick också ta blodtryck och puls för att visa att jag behärskade det. P fick injektioner att redovisa! Vi båda klarade provet och så snart alla var klara (Alla klarade provet) skjusade Pontus ner oss till Ego. Där fick det blir en promenad på bandet och lite styrke i gymmet. När vi hade tränat klart visade det sig att jag hade glömt hemnycklarna hemma och Pontus och Magnus hade åkt till Birsta och storhandlat mat. Följde då med Magdalena hem och inväntade att klockan skulle slå halv fem. Då skulle jag möta upp mina tjejer på stan för att planera in den stora dagen (som är idag då Issa ska firas). Satt oss på Charm och planerade ín allt en sista gång!. Så.. Idag.. är vi lediga och ikväll ska Isabelle firas! Det ska bli jätte kul. Vi tjejer kommer få ett gott skratt och vi kommer ha jätte kul!! :) Kommer bli en kanonrolig kväll!

Min G.A.M.A plattång har gått sönder. Farfar har kollat på den men fick inget liv i den. Sladden är hel, det verkar vara keramikplattorna som är trasig på nått vis. Ingen anning, den värms iallafall inte upp. Stannade på Birsta innan jobbet i Onsdags och köpte en ny. Så nu kommer jag kunna fixa en lockig look ikväll.

Ha en bra fredag!
Berättar om vad vi gjorde med Bella imorgon! :) Det är en hemlis än så länge!

Bilder på min kära barndomsvän Isabelle!! :)
Roligt att se alla kort!! Vad mååånga minnen vi har! :)

Hittade ett dagiskort på oss! Här är Issa, Jag och Joel :)

                  

Har hur mycket kort som helst.. Men de här får räcka tror jag! :D

Maxpuls i fokus!

Publicerat: 2009-03-24 Kl: 23:02:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag har jag och Pontus varit förlovade i 7 månader! :) Tiden går så fort.. :) Jag älskar dig så mycket hjärtat!! :) Är så glad att jag har sån fin sambo som dig!! :)

Ikväll har jag varit på mitt värsta spinningpass jag någonsin varit på, 14 intervaller rakt igenom passet! Jag var helt slut efter. Jag tänkte tillbaka gång på gång och ångrade att jag sprang på bandet i 15 minuter och gick på Core före. Har aldrig i hela mitt liv varit så slut i kroppen tror jag. Nästan så att jag inte visste hur jag skulle ta mig hem uppför fridhemsgatan. Hade Pontus varit hemma, hade jag ringt honom efter skjus, men eftersom han hade fotbollsträning så fick det bli en promis hem. Vilket ändå var skönt! :) Tog ungefär 15 minuter att gå hem och det brukar ta 8 minuter i vanliga fall. Ja ni förstår hur trött jag var! Det är ju skönt efter, och det är ju huvudsaken! ;) Så, är ni sugen på att köra slut på er själv, gå då på Tobias puls- kondition spinningpass (Tisdagar 19.10) på Ego! Jag lovar att man når rött på pulsmätaren..

Ikväll har jag suttit och gjort en liten sammanfattning om alla delar som kommer att komma på det praktiska provet. Imorgon är vi ledig från skolan, men jag ska jobba ett 24h pass imorgon! :) Ska bli kul känner jag! :) Går på passet kl 12 så imorgon blir det en träningsfri dag! :) Kan nog behövas eftersom jag lär ha träningsvärk imorgon.. Hoppas jag! :) Efter att jag slutat jobbet på Torsdag ska jag bara hem och hämta upp Pontus och Magdalena för att sen åka och göra det praktiska provet. Bara det kvar den här veckan. Nästa vecka sätter praktiken igång! :)

Jag missade Tonårsliv som gick på SVT igår så jag såg det nu ikväll via webben. Jag var tvungen att kolla på det eftersom jag följer och har följt en av tjejernas blogg i ca ett halvår! Här är bloggen som jag följt. En otroligt duktig tjej! :)

Nu ska jag pysa till sovrummet. Är supertrött..
Men först måste jag skriva något som kommer från mitt hjärta:  JAG TÄNKER PÅ DIG SANNA OCH HOPPAS ATT ALLT ÄR ÖVER SNART... :) Du är en riktig kämpe!!! Många kämpekramar till dig!!!

Godnatt på er allihopa!! :)

Träningsdag på KTC

Publicerat: 2009-03-24 Kl: 13:53:30 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer
Vet ni vad? Jag som hade ångrat mig att jag lovat P att sticka mig! Idag fick jag så lov att ställa upp eftersom jag lovat. Jag tycker inte om att bli stucken av oerfarna.. Men det gick jätte bra och han träffade kärlet direkt. Så blod kom det på en gång! :) Snyggt jobbat gubbilubben! :) Själv stack jag ingen eftersom jag redan kan det sedan tidigare. Jag var en provdocka istället. Alla vill sticka i riktiga armar, men inte alla vill bli stucken. Så jag ställde upp idag! Trots min rädsla.. för oerfarna stickare! Snäll jag känner mig! :)

Idag har vi alltså haft träningsdag på KTC. Vi har fått övat på de delar som kommer komma på det praktiska provet som vi har på Torsdag! :) Det ska bli kul och jag ser fram emot det. Vi ska ha praktiskt prov i en av dessa delar: injektioner, ven- och kapillärprovtagning, Sug- och syrgas samt Kateter. (Vi drar lott om vilken uppgift vi får direkt innan provet!) Blodtryck och puls kommer också för alla. För mig spelar det inte så stor roll vad jag får. Ser det hela som en utmaning och håller tummarna att jag klarar det jag ska redovisa för läraren. Tänkte läsa på lite teoretiskt imorgon ifall man skulle få nån klurig fråga också.

Ikväll blir det träning! Jag tänkte börja med att springa lite på bandet innan jag ska på spinning i 55 min. Därefter blir det ben, armar och rygg i gymmet! Det är kul och avslappnande att åka iväg och träna tycker jag! :)

Måste ju också berätta att jag är jätte glad för min vän Johanna! :) Hon har fått jobb på Förlossningen i Sundsvall i sommar! Så kul!!! :)

Ha en bra Tisdag allihopa! :)

Bilder från idag:
     

Bild ett: Magda knäpper kort på sitt livs första venprov som hon tog på Pontus! :)
Bild två: Jossan! :)
Bild tre: Pontus tar puls+blodtryck på Lena
Bild fyra: Magda och Johanna ligger i sängarna och väntar på att få kolla blodtrycket.
Bild fem: Issa nöjd och belåten!
Bild sex: Katetersättning

Promis i snöväder

Publicerat: 2009-03-23 Kl: 21:56:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu har jag och Pontus kommit hem från en lång promis! Tog en promis runt stan och sen gick vi till Hemköp i stan och handlade lite småsaker! :) Förstår inte riktigt vad som hände med våren som var på väg? Nu är det fullt med snö ute! Det var uppehåll då vi promenerade ikväll, men direkt då vi kom hem satt det igång igen. Nu toksnöar det! Så typiskt!

Blev spinning för min del idag. Gick på ett pass som var halv fem. Vilken kanontid att träna!!! Maten är klar då man kommer hem direkt efter passet och man har hela kvällen att göra vad man vill! ;)  Det var perfekt!! ;) hihi. Nu blir det spårlöst och sen ska vi krypa ner! Imorgon har vi träningsdag på KTC, inför det praktiska provet vi har på Torsdag och Fredag.

Letade nån bild att lägga in i inlägget.. Och det får bli två bilder jag helt hade glömt bort.. Men som jag blev glad av då jag såg dem!! :D Bilderna visar att jag har världens underbaraste, snällaste pojkvän! :) Samma dag som jag skulle åka till Zakynthos, studentresa med tjejerna (Juni-08) så åkte min älskling iväg en sväng och då han kom hem  hade han varit nere på stan, på forex och på charm! Han överaskade mig med två tusen kr inväxlad i euro och bakelse. Inte nog med det, utan han hade också bokat ett bord på en restaurang nere på stan innan bussen till stockholm gick! :) Så sött! Lillgubben! :) Han är bara så gooo! Jag blir glad av att kolla på alla kort man har på datorn. Vad många fina minnen jag har! Med både Pontus, vännerna, familjen och släkten! :)
  

Johanna, Issa och Petra i Zakynthos! =)


Godnatt på er allihopa!

Helgen v. 12

Publicerat: 2009-03-23 Kl: 13:34:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ihelgen har både jag och Pontus nästan bara jobbat. I fredags fick jag som sagt främmande av Marie efter att jag hade slutat jobbat och på lördagmorgon kom P hem vid sju på morgonen, han hade jobbat natt. Vi båda klev upp tio, Pontus åkte och kollade på fotboll och jag gjorde mig klar för att åka och jobba. Sen när Pontus kommit hem från fotbollen åkte jag direkt till jobbet och jobbade ett dygn. Gick av passet igår eftermiddag och då hämtade Pontus mig på sin rast. När han hämtat mig på jobbet åkte vi upp till Nacksta igen, där släppte jag av honom på jobbet och efter det åkte jag hem och pysslade lite, och efter det åkte ut till birsta och därefter Söråker. Jädrans åkande fram och tillbaka då man bara har en bil och då ena jobbar i Nacksta och ena i Timrå. :P I Söråker hälsade jag på farmor, farfar och mormor och morfar. Firade farfar i förskott eftersom jag har fullt på Onsdag då han fyller år! :) Igårkväll blev det en myskväll framför tv:n efter att jag hade hämtat Pontus på jobbet. Idag klev vi upp vid åtta för att åka till skolan en snabbis och sen skulle Pontus iväg och träffa sin handledare på praktiken. Vi är lediga från skolan idag! :) Så det känns skönt! Jag stannade på Birsta för att gå och kolla i lite affärer med Sarah medan P åkte till sin praktikplats! När Pontus hade träffat handledaren och planerat  upplägget av praktiktiden samt varit på gymmet så kom han också till Birsta. Han bjöd på en god lunch på en av de tre restaurangerna på nedre plan! :) Vi kollade lite i affärerna och sen åkte vi hem. Just nu ligger vi båda i soffan trötta efter helgen. Idag blir det lugna puckar! Ikväll blir det träning för min del också.. Funderar på att antingen gå på spinning eller gymma. Får se vad det blir! :)

Dagens shopping

 

Red colour

Publicerat: 2009-03-21 Kl: 01:10:29 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Hei igen!
Idag har jag jobbat kväll och sen slutade jag i lagom tid för att komma hem med bilen till min bejb som började jobba strax innan nio ikväll! :) Har bara varit hemma och tagit det lungt ikväll. Marie (en tjej från klassen) kom en stund och hälsade på. Jätte kul! :) Vi såg på lets dance och umgicks. Nu har hon precis åkt hem och jag snart gå och försöka sova. Det är inte roligt att sova själv!!! Det är svårt att slappna av då man är själv på natten... Jag längtar tills klockan slår tio över sju imorgonbitti. Då är jag i säkert förvar. Då är mitt hjärta hemma igen! :)

Bjuder på några bilder på frisyren! Känns skönt att fått bort alla slitna hårtoppar och gjort en färgförändring! :) Började blev lite less på den mörkbruna hårfärgen.. Roligt med lite förändringar nu när det börjar närma sig våren och sommaren! :)

      

Godnatt på er! :)

Frissilissan!

Publicerat: 2009-03-19 Kl: 23:17:18 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Hej på er igen!
Idag har jag haft fullt upp!
Först imorse hade vi en lektion uppe på sjukhuset i Ven och kapillärtagning sen bar det iväg hem, lagade spagetti och köttfärssås till lunch och drog strax därefter till frissilissan. Jag har alltså fått en frisyr idag. Jag har både färgat och klippt. Känns bra! :) Efter tre timmar hos frisören åkte jag upp till min praktikplats. Där fick jag träffa min handledare och så. Fick schema också. :) Bara två veckor kvar till praktik. Ska bli kul!! :) Efter att jag hade hämtat schemat och de så åkte jag hem till min familj. Där väntade en supergod middag. Pasta och en jätte god skinksås! :) Mums!!! Har umgåts med mamma hela kvällen idag! :) Händer inte så ofta nu eftersom oftast har jag fullt upp i skolan och så, så de var mysigt att umgås ikväll!! :) Jag kom hem för ett tag sedan! Kom hem till ett välstädat hem. Är det inte underbart? Jo!!! :) Hela lägenheten var städad och all tvätt var strykt. Underbart skönt att komma hem till ett sånt fint hem! :)

Han är värd en ordentlig puss då han kommer hem! :D
Han är och tränar men är nog hemma vilken minut som helst! Imorgon ska vi först till skolan och sen blir det jobb på kvällskvisten. Jag jobbar ett kortpass imorgon. 13.45 till 21. Sen får jag se vad som händer.. Måste iallafall fort hem med bilen imorgon. Jag slutar 21 och Pontus börjar 21. Hur går detta ihop? ;) Tur att jag har världens bästa arbetskamrater!! :D

Snart ÅRE också.. cirkus 1 månad kvar! KUL och skönt att komma bort och göra nått annat några dagar! :) Blir trevligt!!

Nu kom min darlo hem! :)
Godnatt på er!

Injektioner på KTC

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 20:33:54 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Nu börjar även våren komma till Sundsvall. UNDERBART!! =)

Idag blev det en tidig uppstigning. Klev upp och skjusade Pontus till jobbet imorse eftersom jag behövde ha bilen till sjukhuset där vi hade en injektionslektion på eftermiddagen! :) Det var en jätte lärorik lektion. Vi fick lära oss att ge subcutant (i underhudsfettet) och intramuskulärt (i en muskel). Därefter skjusade jag hem Johanna och Moa och sen blev det tvättning här hemma. Tvätten har varit igång medan jag varit på Ego och tränat! Imorgon lovar jag att jag kommer ha träningsvärk i hela kroppen! Usch och skönt på samma gång. Nu har jag precis kommit hem, och startat sista maskinen för i kväll och inväntar att min lilla älskling ska ringa så att jag kan åka och hämta honom på jobbet. Fick sms om att han sitter uppe på sjukhuset, IVA och vill ha skjus hem därifrån sen, så tydligen har nått hänt på jobbet. Han förflyttas fort på jobbet måste jag säga. Där händer det grejer verkar det som! Men det är ju så han trivs att jobba, där de händer saker! :)

Nä.. Nu ska jag ta lite yoghurt med havrekuddar medan jag väntar på tvättmaskinen (som tar 2h) och innan P ringer om skjus! :)

TISDAG!

Publicerat: 2009-03-17 Kl: 23:44:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Hej på er!

Idag vid lunchtid tog jag en promenix ner till stan. Där mötte jag upp Johanna och Petra för en lunch på Charm och sen utförde vi några ärenden. Vi strosade omkring i tre timmar och strax därefter gick jag på Ego. Gick på ett Step up pass idag. Det är roligt med lite variation! :) När jag kom hem från passet hade Pontus kommit hem från stugan och maten var färdiglagad! :) Vid sex tog vi en promenad bort till Vesthagen där vi skulle kolla på Pontus lag som hade match. (Han själv fick ju rött kort på Nordichallen och är därmed avstängd hela värmecupen!) Vi var iallafall publik och vi var väl klädda för en utekväll. Grabbarna vann matchen med 3-1 och sen tog vi en promenad hem igen. Stannade på både Mittuniversitetet en snabbis och sen på affären. Var grymt sugen på hallon youghurt och bananer så det fick bli det till kvällsfika idag.

Imorgon blir det en kort lektion på sjukhuset. Injektioner! Har redan kollat på filmen vi fått som handlar om det så är lite förberedd. Pontus jobbar från morgon till kväll imorgon, men han har löst morgondagens lektionsundervisning. Jag tänkte tvätta hela dagen imorgon också.. Och på kvällskvisten blir det träning! :) 

Tack och godnatt!

Här är tjejerna jag träffade idag! Johanna och Petra! Bilden är tagen på studentresan. Zakynthos 2008. MINNEN! :)

Måndag=Ledig från skola

Publicerat: 2009-03-16 Kl: 23:10:51 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Hade ställt klockan på tio imorse, låg och snoozade i 15 minuter och 17 minuter över tio ringer Johanna.
Såhär började samtalet;
" Aa, de är Emelie"
" Hej!, de är Johanna"
" Hej, de är Emelie"
Ja, ni förstår.. jag var TRÖTT!

Såhär har dagen sett ut:
Fil och havrekuddar till frukost
Aerobics pass
Gjorde en paj till lunch
Birsta city
Sallad på Kebabhouse till middag
Hälsade på min familj som kommit hem från Åre
Vi Busade med bustrollet Maximilian
Hockeytittande hos Pontus föräldrar
..Åkte när det var 1 minut kvar av matchen.=Ilsken P!
Pluggat lite och sett en film

Så har vår dag sett ut!

Imorgon tänkte jag kliva upp tidigt, för att börja rensa garderoben. Har inte satt igång med det än.. Pontus börjar jobba kl 7 imorgon så jag kanske kliver upp då jag också. Han jobbar bara till tolv imorgon, och efter det ska han åka till stugan och skotta lite. Jag ska möta upp Johanna och Petra på stan vid lunchtid, sen blir det träning på eftermiddagen. På kvällen ska jag och Pontus på fotboll på vesthagen. Kommer Pontus hem i lagom tid från stugan så blir det en promis dit! :)

Godnatt! :)

Kvällspromis på G

Publicerat: 2009-03-15 Kl: 20:18:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Vad hände igår? Helt otippat att den där låten skulle vinna melodifestivalen! Tror dock att den kommer gå hem i Ryssland. Jag är bara så glad att inte Snälla, snälla kom vidare. Ingen hitt.

Imorse var jag very trött. Hur trött är man inte om man sover 12h i ett svep? Veckan har bestått av mycket och det var de som kanske kom efter. Pontus skjusade mig på jobbet till halv tre eftersom han skulle på fotboll och behövde ha bilen. Har nyss kommit hem från jobbet. Pontus hade ett förslag då han hämtade mig ikväll om att vi skulle ta en långpromis, så det ska vi göra! :) Mysigt att ta en kvällspromis och gå och prata! :) Först ska vi koka lite ägg innan vi går..

Imorgon och på tisdag är jag ledig från skolan, så då ska jag ta tag i garderoben min och städa den och sen på tisdag ska jag möta upp tjejerna på stan igen! :) Träning blir det båda dagarna! :)

Ha det gott gött folk!

Melodifestivalen 2009

Publicerat: 2009-03-14 Kl: 21:43:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igårkväll var vi ut och åt, maten var jätte god! :) Vi åkte hem och hade en myskväll framför Lets dance och när det var slut  fick jag ett impuls förslag, nämnligen att vi skulle åka på casino eftersom vi ändå inte att något annat att göra! Så vi åkte ner någongång efter tio. Jag måste ha kännt på mig lyckan. Vi kom hem flera tusen rikare igår! Helt sjukt! Men kul förstås!! :) Vi båda kände oss lyckliga och avrundade då det gick som bäst. Vi avslutade kvällen med en sallad från Donken. Mm! Måste ju nästan berätta hur det gick till då vi vann då vi spelade igår. Vi spelade på övervåningen bland alla bord hela kvällen, spelade på lite allt möjligt och rätt var det var så satsade vi på en siffra, och tro på fasen att vi vann. 36 gånger pengarna! Helt sjukt. Vann inte bara på det, utan spelade på lite allt möjligt. Vi hade turen med oss igår. Man blir peppad då man vinner, men eftersom vi hade turen med oss just igår, så kommer vi nog inte ha det nästa gång, så nu dröjer det ett tag innan man går dit igen! Man blir snål. Och det är ju bra! ;)

Idag har jag jobbat mellan 8-21! :)
Nu ska jag pysa och vara social. Vi har melodifestivalkväll här hemma med lite folk! :)
Jag håller på flera låtar! Heath, Måns, Sarah, Agnes. mfl.

Ha en trevlig kväll allihopa!

Konsten att göra av med pengar

Publicerat: 2009-03-13 Kl: 16:19:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag har vi haft en jätte bra föreläsning om Stroke. (Blödningar och infarkter). De var jätte intressant!! Efter att vi hade slutat, var det meningen att jag skulle träna med Bella, men föreläsaren behövde tid ända till tolv, så då kom vi aldrig väg på lunchpasset. När vi slutade gjorde jag och Pontus ett stopp på stan. Vi pös omkring och gick in på JC, som har gått i konkurs i stan. Där hittade vi masssssvis med kläder! Det var 50-75% på allt i butiken!

Jag fick med två skjortor, en klänning, en tröja, två linnen, en ullkappa och en tjocktröja av ett värde av 1800kr, men fick allt för  ca 700kr! Fynd!! :) Pontus hittade också massvis med kläder, han köpte jeans och en massa t-shirts. De var ju inte alls länge sen han var och införskaffade sig en nästintill ny garderob :) men man måste ju passa på att fylla upp garderoberna lite extra då det är rea. Det känns nästan som att man går + då man köper på rea! Hemskt va? Ja!

Vilket fall som helst, kom precis hem från EGO. Tänkte gå på pass klockan 16.30 men det blev ändrade planer för kvällen så därför blev det träning lite tidigare. Gick först på bandet i rask takt i 30 min, 15 min löpning och sen 30 min i gymmet! Nu är jag ordentligt mör i kroppen och ska bara njuta av kvällen! Vi ska ut och äta och så ikväll! :)

Åkte och hämtade ut en bok vi beställde förra veckan som hade kommit också!  Perfekt! :)
 

Nu måste jag pysa iväg för att hinna göra mig klar för kvällen och innan pontus kommer hem från gymmet! :) Ha en underbar helg allihopa! :)

Det här med LOVA saker..

Publicerat: 2009-03-12 Kl: 22:20:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Blev ett till inlägg ikväll..
Jag har lovat något som jag egentligen skulle vilja slippa. men nu har jag LOVAT idag då vi var på KTC!

PONTUS SKA FÅ TA VENPROV (BLODPROV) PÅ MIG DÅ VI HAFT ÖVNINGAR PÅ SJUKHUSET TILL VECKAN. Hur kan jag utsätta mig för detta? Men jag försökte förklara hur det är att ta prov på en riktig arm, de är så annorlunda om man jämnför med en plastarm!! Men frågan är kanske, HUR KUNDE HAN UTSÄTTA SIG FÖR DET DÅ JAG TOG PÅ HONOM? :P Jag tog på honom för kanske 1 år sedan.. Han är inte ett dugg rädd för stick. Han går ju och ger blod,plasma då och då och där används groteska nålar! Aja, Jag är inte speciellt stickrädd, men han har faktiskt aldrig gjort de i verkligheten tidigare.. Men.. Lovat är lovat!... Brrrgrrr!

Först får han träna på en låsas arm.. 

....sen på mig      


De ska nog gå bra! Jag hoppas att jag inte svimmar och att han inte sticker mig i en muskel eller nått! ;) Haha Neeejdå!

proppmätt på scones!

Publicerat: 2009-03-12 Kl: 20:41:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag har vi haft heldag på KTC! Först imorse hade vi metodövning i Sondmatning och sen på eftermiddagen hade vi Katetersättning samt tappning. Det var väldigt lärorikt!! Och jag är väldigt glad att jag har ett jobb där jag får möta lite av varje. Idag kändes sondmatningen verkligen super lätt, det beror nog på att jag stöter på det i jobbet jag har. Vilket fall som helst, de var två jätte bra övningar!! Kateter sätter jag helst på en karl. Men det ska nog gå bra att även sätta kateter på en kvinna, fast att det kan vara lite svårt ibland! :P

Efter KTC släppte min käraste av mig på stan. Där mötte jag upp Jossan, Magda, Sanna och Marie. Vi hade bestämt att gå på Charm (Mitt emot Indiska) och gå på deras lilla buffé som serveras på eftermiddagen. Det fanns lite allt möjligt på bordet. Scones i fullkorn, olika marmelader, grönsaker, olika ost-sorter, massvis med kaksorter, damsugare, biskvier, chockladbollar och tårta! Gissa om man blev mätt? De var nästan så att ingen orkade öppna munnen efter att vi hade mulat i oss allt gott. Från ena stället förflyttade jag mig till nästa ställe, Waynes, där mötte jag upp Johanna och Petra! :) Isabelle fick inte följa med eftersom hela fikat gick ut på att luska ut isabelles 20 års dag! ;) Men först var jag och shoppade lite nya träningskläder.. Kul att köpa lite träningskläder då och då! :)

Ihelgen ska jag jobba nästan hela helgen, umgås och bara ta det lungt! :)
På lördag jobbar jag mellan 8-21 och på söndag jobbar jag mellan 13.30-21.00! Så mellan det ska jag bara vara hemma och mysa med min lilla älskling! :)

Är avensjuk på min familj som är i ÅRE på alpina världscupfinalen den här veckan! Grrr.. Hoppas att ni har det underbart!! :) Men snart bär det av för oss med. Jag lääängtar så jääkla mycket! :)Lite bilder från idag på KTC
          


Från fikat med mina tjejer, Johanna och Petra! :)
   
      
Nu ska jag se hockeyn. Sen dusch, sen sova! Godnatt på er allihopa! :)

Rädda liv & Svar på tentan!

Publicerat: 2009-03-11 Kl: 20:47:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Idag har vi haft Hjärt och lungräddning på skolan. Jätte intressant! Alltid bra att fräscha upp minnet eftersom det är jätte viktigt att kunna hjärt och lungräddning. Både för vårdpersonal men också för alla andra människor. Så, se till att ni får lära er det om ni inte kan!

Idag fick vi hämta ut tentan som vi skrev för 3 veckor sedan, Teori och Metod. Det gick jätte bra!! Fick 4,5p från fullpott! Till och med 5 poäng mer än Pontus, så då förstår ni att det gick bra för mig. Han brukar alltid annars ha ett helt annat betyg än mig, men nu slog jag han! ;) Tävling eller vadå? Nedå, men det är kul att jag också får vara liiiite bättre än honom! ;) De har aldrig hänt tidigare i skolan. ;P Vi har bara haft samma betyg, eller så har han haft ett eller två betyg högre än mig. Så nu satt jag det perfekt! ;) Lite roligt att se hur det går för båda eftersom vi tränar på samma saker, men med olika upplägg! :P

Idag har jag också hunnit ringt till min praktikplats där jag ska vara i fyra veckor! Känns jätte bra än så länge! :) Ska dit till veckan och träffa handledaren samt se hur det funkar där och så! :) Kul!

Idag har jag också hunnit  varit på Ego i tre timmar, dock bara tränat i 1h och 45 minuter. Först blev det Cirkelfys i 45 minuter och sen 50 minuter efter blev det spinning så idag har jag varit riktigt duktig! :) Tog en promis hem och tänkte nu göra i ordning lunchlådor till imorgon! :) Imorgon ska vi vara på sjukhuset hela dagen. Efter det ska jag iväg och fika nere på stan x2. Går från det ena fiket till det andra typ! Haha!

Hockey ikväll också, hoppas Timrå vinner.. :)
Blev många stycken i det här inlägget som börjades med IDAG.. :P

Det där med döden..

Publicerat: 2009-03-10 Kl: 17:54:39 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Imorse låg vi och drog oss läänge i sängen innan vi klev upp. Kom upp i lagom lunchtid och åt en frunch innan det var dags att åka till skolan. :) Hade först en föreläsning, Möte med döden. Mycket som kändes självklart, men ändå mycket man bör tänka på som hon tog upp. Hon sa faktiskt någonting som stämmer väldigt bra, första gången man möter en person som avlidit, det kommer man alltid ihåg. Det sitter alltid kvar! Man kommer ihåg personen, hur anhöriga reagerade och hur stämningen var. Jag kommer ihåg allt i minsta detalj under min praktik som jag gjorde på gymnasiet. Det är en märklig upplevelse att någon ska dö, samtidigt som det är så naturligt. Det är fridfullt på något vis! Svårt att förklara..

Efter att vi hade haft förläsningen hade vi praktikinformation. Vi fick våra namnbrickor, en massa information om alla uppgifter vi ska göra och sen lite om vad man måste göra på praktiken för att bli godkänd. Hon tog också upp lite om det praktiska provet som vi ska göra om två veckor. Det ska bli kul, men man blir lite nervis för vad man ska få redovisa! Alla kommer få dra en lott om vad man ska redovisa. Bland annat Katetersättning, sug-syrgas, Bensår & Lindning av ben, Injektioner, Ven och kapillärtagning. Samt ska alla också visa att man kan ta blodtryck och puls korrekt. Jag hoppas att jag får något som jag redan kan. Katersättning, syrgas och injektioner är för mig helt nytt (De har jag aldrig gjort helt själv tidigare!) Så håller tummarna att jag får något av de andra. Men samtidigt lärorikt att få något av de jag nyligen lärt mig! :)

Nu ska jag strax traska ner på Ego. Blir spinning ikväll! :) Sen ska jag invänta Magdalena som har ett Streetdance pass där ikväll. Vi ska hem till henne och umgås ett litet tag efter! :)

Hejdå! =)

  

Börjar veckan med en träningsfri dag!

Publicerat: 2009-03-09 Kl: 22:41:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag har vi haft en lång skoldag! Vi började dagen med att köra fast imorse då vi skull backa ut bilen från parkeringsplatsen. Mådd och skit! Som tur var så kom vi låss efter 50 minuter med skottning och diverse saker. Väl på skolan, försenad och allt inväntade vi kommande rast för att inte störa undervisningen. Finns inget värre än att komma försent!!!!! Hann iallafall vara med på halva föreläsningen på förmiddagen som handlade om Demens. Åt paj till lunch(Den vart supergod!) och inväntade nästa föreläsning som handlade om Ven och kapillärprovtagning! Bra med repetion men lärde mig lite nya saker också så det var bra! :)

Efter att vi hade slutat vid 16 var vi bjuden på middag hos Pontus familj. Jätte god mat! :) Pontus brors flickvän från Hamburg är här på besök hos sina vänner, så hon kom också på middagen! :) Det var kul att träffa henne! :) Vi såg även Timrå-HV71 matchen där! Vilken spänning!! Timrå vann till slut.. med 5-4! :) Får hålla tummarna för resterande matcher! :)

Nu blir det sängen! Vi har bara skola på eftermiddagen imorgon, en föreläsning, Möte med döden och sen praktikinformation! :) Så lägger jag mig nu, är jag ordentligt utvilad om jag vaknar vid tio imorgon! :) Skönt!

Tillbaka på Östermalm igen!

Publicerat: 2009-03-08 Kl: 20:42:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Min helg har bestått av följande: Sconesfika med några tjejer från klassen, bio, träning, jobb och nu umgås jag med världens underbaraste ikväll! :) Bion i fredags, Män som hatar kvinnor var verkligen SUPER BRA!! :)  Rekommenderar den! Tack så mycket älskling för bion! :) Igår, Lördag tog vi en liten sovmorgon till 10, gjorde god lördagsfrukost och vid 12 åkt jag mot jobbet. Stannade först på Birsta city och kollade efter ett par ergonomiska sandaler som jag kände att jag behövde. Hittade ett par på hälsokostbutiken Life och det var verkligen jätte sköna!! Så idag då jag slutade jobba mitt 24h pass så stannade jag på Birsta och köpte ett par till Pontus också för de var verkligen jätte sköna och jag tyckte han var värd en liten present! :) Han vart glad och tyckte dem var sköna han med! :) Perfekt, nu har vi båda ett par sköna skor som är bra för fötterna då vi jobbar! :)

Idag har vi också hunnit med att storhandlat och så. Och jag kom hem till ett nystädat och fräscht hem också! Nästan så att jag längtar tills jag ska få gå och lägga mig i vår nybäddade säng! ;)

I veckan blir det skola, träning och jobb! :)

Här kommer helgens köp:

 

Spelet vi köpt verkar jätte kul!
Veckans värsta, heter det! Så nu får ni komma och spela det allihopa! ;)

Nu måste jag kolla till pajen i ugnen som vi ska ha med till lunch imorgon. Fick ett recept på en annan paj idag av Pontus mamma! :) Kul att testa olika! :) Ser jätte god ut! :) Den innehåller kyckling, paprika, lök och champinjoner! :)

Scones på g!

Publicerat: 2009-03-06 Kl: 14:46:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Har precis kommit hem! Från Ego, från SF och från Ica kvantum.
På Ego, där joggade jag samt promenerade på bandet med Magdalena i 45 minuter, därefter blev det lite styrketräning! :) Sen blev det SF, där hämtade jag och pontus ut biljetter, Pontus bjuder (som vanligt) på bio ikväll! :) Mysigt!! Ska se  Män som hatar kvinnor! Den är säkert jätte bra, har hört många som tycker det.

Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig klar och åka på sconesfika! :)
P hämtar upp mig lagomt till bion sen! :) Min lilla älskling, jag är så glad att jag har han! :)

Hejsvejs!
Trevlig helg på er allihopa!
Själv ska jag jobba 24h imorgon, åka på birsta, träna och umgås! :)

 

Hejhopp!

Publicerat: 2009-03-06 Kl: 00:36:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Nu är klockan mycket och jag borde egentligen ha gått och lagt mig för länge sen om jag ska orka upp i hyffsad tid imorgon! :) I dag vid lunchtid mötte jag först upp Mamma och tog en lunch med henne på Kebab house! Där åt vi var sin  sallad! Som vanligt, alltid lika god sallad! Tack så mycket Mamma!! :) Direkt efter åkte jag och jobbade och har jobbat 12-22! :) Direkt efter då jag slutade åkte jag till NCC-hallen där Pontus hade träning. Fick slå mig ner på läktaren och invänta att klockan skulle slå 23!

Imorgon blir det träning mitt på dagen någongång. Issa var sugen på body pump och ville att jag skulle hänka på men jag är mer sugen på spinning. Magdalena var också lite mer sugen på konditionsliknande pass tror jag. men problemet är att passet är fullt vid lunchtid imorgon. får helt enkelt så hur det blir, kanske är någon som avbokar? Kanske blir pump ändå, men känner att det är konditionen jag bör satsa lite extra på just nu! Känns som att det räcker med pump en gång i veckan! :) Men ser nu att sist jag var på pump, var förra torsdagen..alltså 1v. så kanske är dags igen då! :P men hade ju cirkelträning igår, och där ingår många övningar med vikter!


Får se hur de blir! sääängen nu! :)

Godnatt!
 eller

DAG 3 PÅ KTC

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 15:43:36 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Idag har vi bara haft en halvdag i skolan. Innan skolan skjusade Pontus ner mig till stan där jag mötte upp några från klassen och åt lunch på barista! :) Jag fick avvika lite tidigare eftersom min grupp hade sug och syrgas övningar på sjukhuset. Pontus hämtade upp mig strax innan vi började och de var väldigt lärorikt! :) De är viktigt att man kan det eftersom vi ska ha bland annat praktiskt prov på det.

Nu blir det middag innan jag ska promenera ner till Ego, där blir det Cirkelfys i 45 minuter och sen kanske något annat i gymmet! Därefter ska jag bort till Magda och umgås lite! :)

Här kommer bilder från idag.

Från lunchen:
(Alla är dock inte med på bilderna för jag knäppte lite innan alla var samlade! :) Här är Magdalena och Josefin! :)

  

Från KTC:
(Johanna, Pontus, Issa och jag)

     

Nu tar vår grupp helg!
Ledig både torsdag och fredag! Skönt! :)


Nu måste jag skynda mig... hejsvejs! :)

Skola+Stan+Ego+Tvätt+Pajbak!

Publicerat: 2009-03-03 Kl: 19:30:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
idag har vi haft fyra intressanta föreläsningar! :) Kunde lite småsaker som varje föreläsning tog upp, men de var mer ingående vilket gjorde att det blev väldigt intressant. När vi hade sista föreläsningen så höll hela klassen på att somna tror jag? De var en jätte bra föreläsning med det blev lite för mycket information idag känns de som. Vilket fall som helst, Bra föreläsningar med bra föreläsare! :)

Efter att vi hade slutat åkte jag och Pontus på stan eftersom han ville förnya garderoben lite. Han hittade massvis med kläder så nu har han rensat ut de gamla slitna godingarna och gjort plats för nytt och fräscht. Han köpte sju t-shirt, två par byxor och tre tjocktröjor! själv köpte jag en träningstopp, svarta lite hängigare byxor och en grå långärmad. Efter 2½h på stan, åkte vi hem och åt en bit av pajen jag gjorde i gårkväll. :)

Nu har jag precis kommit hem från Ego! Jag och Johanna körde första lite kondition, sen gick vi på Core! :)

När jag kom hem för en liten stund sedan höll Pontus fortfarande på att rensa ut ur garderoben och byrån samt tvätta kläder. Skulle behöva storstäda min garderob jag med.... Men det får bli någon dag framöver! :)

Nu ska jag göra en till paj, fast den ska innehålla lite annat smått och gott! Gårdagens paj blev jätte lyckad!! :) Perfekt lunch och middag. Kommer bli paj i varenda lunchlåda här snart! ;) Men de är såå gott! Till och med Pontus tyckte den igår var super god, och han är ingen paj fantast, och framförallt inte någon broccoli fantast heller så den vart väääldigt lyckad! Perfekt! :)Imorgon har vi sovmorgon till kvart i ett, då har vi sug och syrgasträning på KTC! :) Kul!

Kvälls-Lunchpaj

Publicerat: 2009-03-02 Kl: 22:16:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Idag har jag varit lite extra duktig! Körde först spinning och sen blev det 30 minuter i gymmet! :) Imorgon ska jag träna med Johanna! Det blir först lite kondition innan vi ska gå på Core (som innebär mage och rygg träning, samt balansövningar) :)

Har precis gjort en paj med broccoli, skinka och champinjoner! Så nu har vi flera matlådor färdiga att ta med till luncher. Perfekt! =)Tänkte bjuda på lite bilder från då vi var på drakborgen igår..
           Nu blir det sängen eftersom vi var super trött imorse! Har 4 föreläsningar imorgon..
-Injektioner
-Munhälsa
-Kateter
-Hörseln

Kul! :)

GODNATT!

Måndagen på sportlovsveckan

Publicerat: 2009-03-02 Kl: 16:30:19 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Idag är jag avensjuk på alla grundskolor och gymnasieskolor som har fått lov!
Vi har då inte något sportlov! Buhääää!

Imorse då klockan ringde var jag dödstrött! sjukt sjukt trött.
men vi båda kom upp, åt frukost och gjorde oss klara och kom till skolan en halvtimme efter att vi klivit upp. I det här hemmet sover man in i det längsta.. :P När vi kom till skolan visade det sig att de hade gjorts en schemaändring som vi inte hade kollat upp och ej skrivit in det i kalendern. Vi började en timma senare än var vi trodde. satt oss i datasalen och inväntade första föreläsningen! Dagen har gått bra och vi slutade rätt tidigt idag, 14.45! skönt! :)

Nu blir det middag och sen ska jag iväg på spinning!
Ikväll är Pontus träningsfri vilket inte händer så ofta på veckodagarna, så vi tänkte hitta på något. vad vet vi inte än.. men vi kommer nog på något kul! :)

Fått mycket gjort, på kort tid

Publicerat: 2009-03-01 Kl: 23:54:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Helgen i korta ord:
Först träning och sen hemmakväll med film i fredags!
24h jobb
Drakborgen med P, Elin och Maximilian! Dunder kul!
Beck, fick främmande av Magdalena och Petter. fruktsallad, vaniljvisp, grönsaker och dipp. Jätte trevligt!

En perfekt helg! Har hunnit med massor! :) Magdalena och Petter åkte för en stund sen, och nu ska vi pysa till sängs! Imorgon väntas först heldag med föreläsningar om Demens samt Äldre m. Smärta och sen träning!

Godnatt på er allihopa!

RSS 2.0