Det får bli en..

Publicerat: 2013-02-22 Kl: 23:26:00 | I kategori: | 0 kommentarer

 

BLOGGPAUS!

Pga tidsbrist och ideetorka får det nu bli en bloggpaus på obestämd tid! :-)


Ni kan givetvis följa mig på instagram, emths! :-)

 

(instagram-bilder)

 
Ni har väll inte missat en av Sundsvalls numer mest lästa bloggar, Alnöbloggen? Haha, galet. Kul tycker jag men jobbigt tycker P (pressartat varje gång han kollar statistiken) haha.. :-) Vad hände lixom?
 

 

 

Året 2012

Publicerat: 2013-02-12 Kl: 16:21:00 | I kategori: | 2 kommentarer

 

Januari

 

Februari

 

Mars

 

April

 

Maj

 

Juni

 

Juli

Augusti

 

September

 

Oktober

  

  November

 

 

December

 

Hej!

Publicerat: 2013-02-01 Kl: 15:48:00 | I kategori: | 2 kommentarer


Mina dagar rullar på kan man säga.. Jag hinner fasen inte med det här med att blogga längre..

Jag har haft expeditionsvecka, vilket betyder att jag jobbat dagtid hela veckan och även haft en  sjuksköterskestudent vid min sida! De är alltid kul och lärorikt! :-) Men vad det tar på krafterna att kliva upp kl 05.40 varenda morgon! ;-)

Nu är jag redo för helg & tjejutgång ikväll! Imorgonnatt ska jag dock hoppa in på mitt gamla jobb som har blivit en  ny stor akutvårdsavdelning, AVA! Spännande och roligt men också nervöst! Hoppas jag inte glömt allt för mycket! ;-) Vi får väll se om jag drömmer om infusionspumpar, sondsättningar, läkemedelsblandningar och blodtransfusioner inatt.. Hihi!

Annars händer det inte så mycket just nu.. Dagarna består av jobb och att umgås med nära och kära. I början av januari fick jag besked om att jag kommit in på barnmorskeutbildningen i Sundsvall, men tackade nej till platsen. Är väldigt nöjd med beslutet som jag bestämde mig för! :-) Jag trivs jätte bra inom psykiatri och kommer förmodligen söka in till psykiatrividarutbildningen (psykiatrisjuksköterska) med start till hösten! :-)

Önskar er alla en härlig helg!

RSS 2.0