P födelsedag & nycklarna i handen!

Publicerat: 2009-11-24 Kl: 20:00:45 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer
Dagen D! Idag fyller Pontus hjärtat 22 år. Idag har vi fått nycklarna till lägenheten. Idag har vi börjat renoverat. Såååå otroligt kul! :) Som vi längtat efter lägenheten! :)

Idag har vi hunnit med mycket i renoveringsväg. Fick nycklarna klockan ett och på enbart fem timmar så har vi hunnit: tagit bort tapeter, tagit bort alla lister, en garderob, tagit ut parkettgolvet i vardagsrummet, klinkret i köket (puuuuuh!) och tagit bort golvet i hallen. Enligt vår tidsplan så skulle allt detta göras på tre dagar, men vi har slitit som djur och kommit låångt idag. Mitt i all renovering dyker Magdalena och Petter upp med Ballonger och sång för P som fyller år. Dem hade dessutom köpt med sig en prinsesstårta och julmust. Till och med porslin så att vi skulle kunna äta och glas att dricka i hade dem med sig. Vilka underbaringar va som tänker på P som fyller år mitt i renoveringen! :) Innan dem kom var jag iväg och köpte Big Boy'mat. Petter tycker om att riva och slå sönder, (tolka mig rätt) ;).. så det passade bra att han kom och hälsade på. Det fanns bland annat en platta kvar av klinkret i köket som han kunde få ta lös och sen hjälpte ha till att slå garderoben i mindre bitar! ;)

Pontus födelsedag firade vi i Söndags med middag och gosaker. Han fick min present "på papper" idag. Eftersom han sa att han inte önskade sig "en sak" så kom jag på idén att boka en svit på Banyan Tree i Bangkok. Svinigt dyrt måste jag säga att de vart, men det ska bli mysigt att sitta och äta, sova och se ut över hela bangkok! :) Då får vi båda uppleva det tillsammans också! De är aldrig fel! ;) Jag älskar honom sååå, så det är han verkligen värd! :)

Nu har P åkt på träning. Han ska hämta upp mig här vid halv tio igen hos hans föräldrar för att forsätta fixa i lägenheten. Vi har ingenting kvar som kommer låta till grannarna så det blir att "finslipa", sopa och dammsuga! Det är verkligen jätte kul att göra om!!! :) Tänkte bjuda på bilder men har lämnat kameran i lägenheten så det får bli imorgon eller när jag får tid helt enkelt. Imorgonbitti kl. åtta ska vi befinna oss och börja packa allt "skräp" för att sedan köra det på tippen. Sen börjar de roliga.... Som bl a Underarbetet på väggar och golv & P ska sätta upp en vägg! Kul & intressaaaaant! :D


  

Shopping med Ellan!

Publicerat: 2009-11-22 Kl: 00:18:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igår var jag som sagt i Härnösand. Jag ringde och frågade om Elin, min lillasyster ville Följa med, och det ville hon! Så jag hämtade henne på skolan vid halv Två tiden och sen styrde vi upp mot Härnösand. Vi hittade massa fint. Men handlade inte så fasligt Mycket ändå .. Jag kom bland annat hem med en Lisbeth Dahl ljuslykta! Längtar tills den ska tändas! Jag tror den kommer bli fin med Ett brinnande ljus i! :)

Lånar en bild från styleroom Där det finns bild på Två Lisbeth Dahlin lyktor. De två på bordet.Härligt med helg! :)

(På något konstigt vis så blandas stora bokstäver i inlägget!)

Heeeelg!

Publicerat: 2009-11-20 Kl: 12:44:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ikväll blir det middalong! Vad bortskämd man är nu förtiden när man tänker efter.. Dukad middag varje dag. 

Förra veckan fick vi inbjudan om middag hos André och Victoria, så ikväll är det dags! Det ska bli trevligt! :)

Bäst att göra ett ryck ut nu. Tänkte ta bilen upp till Härnösand på en shoppingsväng! Härnösand är en liten och mysig stad tycker jag. Var inte allt för länge sedan jag var där sist. Tänkte besöka innerstan, gå på de få affärer som finns kvar. Sist jag var i Härnösand hittade jag en lykta som jag tyckte var så fin, som skulle vara fin på balkongen. Men självklart var jag så otroligt dum att jag inte köpte den. Men.. Jag vet varför, den kostade 650 kr och det tyckte jag var rätt saftigt för en lykta. Hoppas den finns kvar så att jag kan få lyfta och känna lite på den! Sen om jag tiden räcker tar jag ett stopp på dollar store.

Ska in en sväng till Sundsvall sedan också, innan vi ska på middagen. Ska besöka Welcome! :) Ska handla en present som jag sett där! :) Trevlig helg på er!!

~ 02.00

Publicerat: 2009-11-20 Kl: 01:55:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Klockan är snart 02.00 nattetid och jag sitter fortfarande uppe. Eller nä, jag ligger..eller..jaa.. halvsittandes i sängen med datorn i knäet. Jag kunde inte låta bli att lämna pluggandet oklart. Ville få det klart. Nu mår jag bra! Jag kan nu lägga ifrån mig plugget i minst fem dagar om jag så vill. Bra jobbat av både gruppen och av mig idag!!!!

Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi får nycklarna till lägenheten. 18 dagar kvar tills jag och P tar jullov eftersom vi läste kursen i våras dubbelt med en annan. och sist men inte minst.. 36 dagar kvar till Thailand! :)

Bäst att sova nu. Imorgon ska jag ta en sovmorgon med gott samvete! :)

Godnatt! :)

Vilken situation är jobbigast?

Publicerat: 2009-11-19 Kl: 22:11:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Idag har vi haft samtalsövningar.. pratat om olika situationer och kommunikationsmodeller man kan använda i sjukvården!

vilken situation tror ni är jobbigast?

Situation 1:
Sjuksköterskan kontaktar anhöriga till en yngling (18år) som har råkat ut för en olycka.

Situation 2:
Sjuksköterskan meddelar en patient att han/hon måste skrivas ut samma dag som hon/han kommit in på sjukhuset. Patienten vägrar går med på det.

Situation 3:
Sjuksköterskan meddelar anhöriga att patienten blivit sämre och att man befarar att hon eller han snart kommer att dö.

Situation 4:
Sjuksköterskan meddelar en studerande att hon eller han inte kommer få sin praktikperiod godkänd.Jag tycker att alla dessa situationer är lika jobbiga. Alla är så känslosamma! Man vill inte göra någon illa. Man vill inte göra någon ledsen. Man vill göra gott! Om tre terminer då jag är färdig syrra så är det jag som har bland annat detta till arbetsuppgift! Man bör ta med sig att inget samtal är det andra likt! 

Det här med kommunikation är intressant tycker jag.. :)

Mormor/Emelie dag!

Publicerat: 2009-11-18 Kl: 15:36:39 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Idag har jag inte rört skolböckerna. Jag har inte heller dåligt samvete över det. Vi (gruppen) har redan kommit långt så det känns skönt att kunna slappna av någon dag såhär mitt i veckan. För imorgon ska vi sitta igen! :) Då ska vi sätta punkt på grupparbetet. :) Skönt!!

Idag har jag och mormor varit på shoppingrunda! En härlig dag tillsammans och man vart några påsar rikare. Vi tog en god lunch på charm mitt i shoppandet! Ett stick rikare blev mormor också, stannade och tog svininfluensavaccinet på väg hem. När vi skulle gå ut därifrån visade det sig att de inte släppte in fler, vaccinet slut igen! Färden kommer vi göra om snart igen, för det är så mysigt att komma iväg och hitta på saker tillsammans! :)

Ikväll tänkte jag följa med mormor och morfar in till Birsta. Vi ska kolla på lite allt möjligt smått och gott så jag följer med som smakråd! :) Så det blir åter igen en birstatur för mig och mormor som redan varit där en gång idag! :)

Eftersom jag och P åker till Thailand på juldagen så blir det inte något stort julpysselpådrag i vår lägenhet. När vi kommer hem från Thailand är julen över! Vi skippar helt enkelt riktig julgran i år. Stjärnor i fönstren och lite juldekoration får räcka! :) I dag köpte jag en söt liten gran som jag tänkte skulle få räcka som "julgran" då vi ändå inte kommer vara hemma över jul. Vi kommer bara vara hemma dagarna innan, och då räcker det med en liten gran tycker jag! :) Jag hoppas att P går med på det, vilket fall så är granen köpt... ;)Här kommer en bild på tidigare shopping också! :)

 

Golvet vi köpt är i färgen Wenge, så det kommer bli ett mörktbrunt golv i lägenheten! :)Bara 6 dagar kvar nu... :) 

Pluggupplägg!

Publicerat: 2009-11-17 Kl: 23:09:04 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Fick en fråga som handlade om hur jag lägger upp pluggandet inför tenta osv.. Så tänkte försöka svara på den frågan! :)Tentaplugg:

När jag läser en kurs som innehåller en tenta så sammanfattar jag alltid varje "del" inom området jag ska ha tenta i, som i exempelvis Anatomi och Fysiologi som jag läste förra hösten, då skrev jag en sammanfattning om lungor, en om cirkulationen, en om hjärnan... osv.. :) så att jag sedan kan plugga på en "del" i taget. Sammanfattningarna gör jag under veckorna då vi har föreläsningar. Sammanfattningen sitter jag med några kvällar i veckan och försöker få ihop..  Använder både föreläsningsmaterial, böcker och ibland söker jag även på internet för att få en lätt och kortfattad förklaring. Sen när det är ungefär 5-7 dagar kvar till tenta börjar jag nöta in all information jag fått ner i sammanfattningarna. Är det exempelvis fem olika "delar" så delar jag upp det så att jag pluggar en del varje dag i 5 dagars tid, sen de sista två dagarna repeterar jag inför tentan. Under nötningsveckan sitter jag hela dagarna, från morgon till kväll. Gör absolut inget annat än att plugga och äta.

Dagen innan tentan försöker jag att vara helt pluggklar inför tentan, försöker att hitta på något annat roligt för att koppla av lite. Kvällen innan tentan brukar jag kolla igenom om det finns något jag tycker är oklart.. Men plugg upplägget beror helt och hållet på hur stor tentan är, är den på 5 hp brukar jag göra på det viset. Är kursen större, och är tentan större än 5 hp brukar jag lägga upp pluggandet i god tid. Då behöver man betydligt mer tid på sig för att plugga in allt...  Men jag skriver alltid sammanfattningar!

Jag brukar också skriva ner ett pluggschema för kommande "nötningsvecka".. Ex. Måndag: Cirkulation, Endokrina. Tisdag: Lungor, Neurologi.. osv... :) Detta har för mig fungerat väldigt bra, jag hinner med mig. Jag skriver inte upp för mycket varje dag, utan snarare lite mindre så att man hinner med områdena.. Jag försöker också att besvara 4-6 tentor som jag skriver ner under föreläsningsveckorna och som jag sedan kan använda då jag nöter in allt inför tentan. Tentafrågorna och svaren delar jag också upp, så att alla Hjärnfrågor (Neurologifrågor) finns i ett dokument och alla lungfrågor finns i en annan sammanfattning på ett annat dokument.. osv... Sen skriver jag ut varje del och pluggar in tentafrågorna tillsammans med sammanfattningen jag tidigare gjort..:) Allt detta har fungerat jätte bra för mig och det har resulterat i att jag klarat tentorna.. Så jag forsätta att köra vidare på samma upplägg... :) Men tänk på att alla människor lär sig olika.. Vet vissa som bara läser böckerna och lär sig av det. Själv vill jag ha sammanfattning på allt så att jag vet tydligt vad jag ska plugga in och inte. Jag måste både läsa, skriva och ibland undervisa för en vägg eller nån person, för att förstå helheten i det jag läser! :) Sen är Pontus, min sambo till stor hjälp också, eftersom han också pluggar till sjuksköterska och håller på med det här! :) DET ÄR TILL VÄLDIGT STOR HJÄLP! :) Han har inte ett precis likadant upplägg som mig, men vi diskuterar mycket när vi pluggar.. :) När vi äter och gör annat då kopplar vi bort skolan helt för att leva ett "normalt" liv. Då pratar vi ALDRIG om skola :)

Rapport:

När vi har till uppgift att skriva en individuell skriftlig rapport brukar jag efter kursintroduktionen fundera på hur jag ska lägga upp det. Går igenom studiehandledningen och dra under det som jag ska ha med i rapporten för att inte missa något viktigt. Oftast ska man använda vetenskapliga artiklar, så då letar jag reda på antalet artiklar som jag behöver till arbetet, översätter dem noga och sen börjar jag dra under vad som är relevant och inte. Samma gäller böckerna, jag drar under det som är viktigt att ha med i rapporten. Jag börjar sedan med arbetet. Jag brukar vilja vara ute i god tid. Bli klar fort. Helst dagen efter kursstart. Vilket inte går. Jag brukar oftast sitta väldigt intensivt i några dagar och försöka bli klar fort, så att jag sedan kan ta det lungt. Så jag känner ofta press på att bli klar fort och det brukar fungera bra för mig, jag jobbar bra under press.

Jag vet inte riktigt om jag svarat tydligt på din fundering, men förhoppningsvis har jag delat med mig av någonting bra! :) Hör gärna av dig om du har fler funderingar! :)

Onsdag!

Publicerat: 2009-11-17 Kl: 17:21:01 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Vi hade en fantastisk 5-års dag tillsammans! :) Det blev en härlig middag på Stekhuset och sedan Bio, 2012 på kvällskvisten. Jag hade sett fram emot att gå på den filmen, så det passade perfekt att gå på den efter vi ätit mat. Filmen var super bra, men väldigt hemsk. Jag håller tummarna att jorden inte kommer gå under... Jag ryser av bara tanken! En underbar 5-års dag hade vi tillsammans! Vill tacka min älskling igen, tack tack för en underbar och minnesvärd dag! :) 5 år... Tiden går otroligt fort... :)

 

Igår var vi inne i stan hela dagen. Åkte och kollade lite tapeter osv... :) Därefter var vi bjuden på middag hos Magdalena och Petter. Verkligen super gott och trevligt var det! :) På kvällskvisten blev det glögg, peppakakor och mys framför tvn där. En härlig tisdagkväll helt enkelt! :)

   P känner sig hemma!;) 
Har kort på Petter också, men han vill vara Okänd pga jobb..! :)

Idag har jag suttit i skolan hela dagen. Började med den individuella skriftliga rapporten inom vårdpedagogik som nu är halvklar! Skönt att man kommit en bit! P gjorde klar sin helt och hållet. Vi allihopa har legat i som dårar idag!! Jag har lite i Bakgrunden och referenslistan kvar som jag tänkte kämpa på med imorgon! :) Skulle vara skönt att få den klar så fort som möjligt så att man kan kämpa vidare med undervisningen.. (vi ska hålla en undervisa om någonting inför en grupp. Individuellt. Vet inte riktigt vilket ämne jag ska ta än, men det ska ha med hjärtinfarkt eller hörsel att göra!) :)

Hämtade ut tentan idag. Underbart att få den i handen!!! De hade varit lite väl hård i rättningen tycker jag, men jag bryr mig inte speciellt mycket om det, jag ville bara klara den!! :) Jag och Bella pratade om betygen häromdagen. I gymnasiet satsade man stenhårt på att man skulle ha MVG i allt, nu är man glad bara man får ett E. (det är bara ett + om man får högre betyg) ;) Lite så känns det. Jag satsar alltså inte på att få lika bra som gymnasiet. Jag har lagt ner det! 14st A låter helt sinnessjukt. Skulle jag kämpa för att få A på allt skulle jag bli sinnessjuk, även fast att man skulle vilja ha det! ;) Men som sagt... Tentan gick som sagt väldigt bra och det är jag glad för! :)


Jag har fått lite fler kommentarer på bloggen nu den sista tiden. Det gillar jag! :) Jag fick en fråga i bloggen om hur jag lägger upp plugget inför en tenta osv. Självklart ska jag besvara den frågan! :) Tänkte göra det ikväll.. :) Roligt att ni frågar lite.. :)

Nu ska jag ta en blöt promis här ute i söråker. 7 dagar kvar tills vi få nycklarna nuuuu! :) Vad tiden går fort..... :)

5 underbara år!

Publicerat: 2009-11-15 Kl: 16:28:10 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Idag har jag och P varit tillsammans i totalt 5 år! Förstå, hela 5 underbara år! Vi delar på många fina minnen tillsammans, och fler ska det bli! :)

Vi ska fira vår 5-års dag på stan ikväll. Jag har ingen aning om vart vi ska, P är en liten smygare och han ska överaska mig ikväll! Men jag vet att vi ska äta gott ute på restuarang iallafall! :) Sen får jag se vart det bär av.. :) Jag uppskattar överaskningar, de är alltid lika spännande och trevligt! :)

Idag har vi planerat lite inför Thailandsresan. Vi har kollat upp olika stränder och öar vi tänkt besöka! Det ska bli underbart att åka med dig hjärtat! Jag läängtar så!

Just nu har vi mycket att se fram emot! Både renovering, flytt och resa! Det är så härligt att ha många roliga saker framför sig! :)

Jag älskar dig min snutt! :)
Det här var lääänge sedan! ;) Jag och Pontus på min lillebror maximilians dop 2005.


Vi i alanya 2006. Kortet från vår Första gemensamma utomlandsresa!


FÖRLOVNINGEN 24 Augusti 2008, på Makriaglios.
Som ni förstår så har vi masssssssssor med underbara minnen tillsammans! :)

Nä.. det är nog dags att för mig att göra mig ordning inför kvällen nu! Ska bli så mysigt såå!!:)

Slapparhelg!

Publicerat: 2009-11-14 Kl: 18:40:43 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Vaccinationer sker på löpande band nu och P har precis injicerat en spruta Twinrix i mig. Inga konstigheter, de gick på löpande band! :P Skönt att första twinrixsprutan är fixad för min del nu! :) Om två veckor ska jag injicera P eftersom han tog svininfluensa vaccinet i veckan på jobbet så ska det gå två veckor mellan vaccinationerna!.. :)Idag har jag varit på Timrå gårdsbutik (som jag besökt nästan varje vecka de senaste 2 månaderna). Hittade mycket smått och gott och kom hem med en påse som innehöll 2st kuddfodral, stort+litet hjärta jag tänkte ha hängande i ett av fönstren i vardagsrummet, ljusdekoration, julklappsetiketter och sist en ängel som också ska hängas upp! :) Efter jag varit där åkte jag och P till Birsta. Vart Boom och sedan blev det IKEA. Finns så mycket fina saker jag vill ha! Jag (eller vi båda) har handlat väldigt mycket på slutet, jag ljuger inte om jag säger att jag har 40 påsar på övervåningen hos mormor och morfar. Påsarna innehåller mycket smått och gott, både inredning och julklappar! :) Julklapparna är strax klar också, jag har bara någon enstaka julklapp kvar! Känns kanon att ha framförhållning och få julshoppandet gjort eftersom det alltid är så mycket folk ute i sista sekund, och då vet jag av erfarenhet att jag inte hittar det jag vill ha. Nu är det bara tio dagar kvar tills vi sätter igång i lgh:en! Lääängtar!

Ihelgen blir det att bara ta det lungt. Det har inte varit en lugn stund sedan vi startade Med. Vet kursen. Man har inte kunnat släppt plugget och böckerna, utan man har varit orolig och stressad över att man behöver plugga hela tiden. Men ihelgen ska vi slappna av och umgås! Jag hade funderingar på att hänga med mormor och morfar till stugan i Åre, men jag kände att jag ville vara på hemmaplan med P eftersom vi inte haft en lugn stund på länge tillsammans, och P kunde inte följa med till Åre eftersom han har träningar här hemma, så vi får helt enkelt åka upp någonting framöver då vi kommer hem från Thai! Igårkväll var vi hos Isabelle och Emil efter Idol i Söråker!:) Som vanligt hade vi mycket att prata om! kul! :) Sen väntade sängen och imorse sov vi ut. Det var verkligen behövligt! :)

Nu blir det hockey.
Hade gott!

Där satt den!!!!

Publicerat: 2009-11-13 Kl: 18:25:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Äntligen har vi fått veta tentaresultatet på tortyrkursen. Både jag och P klarade tentan galant! Jag önskar ingen behöver göra om tentan!!!! Kursen har varit otroligt jobbig, samtidigt som det varit väldigt intressant. Men aldrig vill jag göra om detta igen.. Man har inte haft ett liv. Man har i stortsätt bara pluggat, ätit och sovit.

Nu känner man frihet igen och det är underbart, jag har aldrig varit så här otroligt glad någongång efter att ha klarat en tenta! Så fruktansvärt glad!!! Så skönt att man fick bra resultat då man har suttit dag in och dag ut med plugget. Jobbade natt inatt och idag har vi varit på NordLjus i Njurunda och spanat inredning. Vilken härlig affär! Idag blev vi bjuden på Tacos hos min familj här i Söråker! Jag, mamma och Linnea har precis varit och handlat massa gott till kvällen. Ost i alla dess slag, kex, godis, chips, dricka... Pontus, Henke och Maximilian spelar tv-spel på övervåningen. Vi alla inväntar idol!
 
Ha en trevlig fredagkväll, det ska vi ha! :)


Mamma!


Linnea och Mamma! :)

(Väggen bakom har inga fläckar, det är lamporna bredvid som orskat "fläckar" på bilderna!)

Nej, inte nu..

Publicerat: 2009-11-10 Kl: 16:47:15 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Frusen och hängig i kroppen. Vill inte bli sjuk!! Har inte tid med det!

Plask!

Publicerat: 2009-11-07 Kl: 12:02:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hejsvejs!

..dags att packa badväskan nu.. Ska iväg och jobba snart! :) Idag ska vi plaska på badhus i en uppvärmd varm pool! Spännande!! :)

Ha en härlig Lördag!! :)

YES!

Publicerat: 2009-11-06 Kl: 23:59:13 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Klarade praktiska provet igår!
Klarade examinationsseminariumet idag!

Kursen är nu över. Vilken underbar känsla!

Ihelgen blir det till att njuta. Jag har inga direkta planer för helgen, vilket är otroligt skönt. Imorgon ska jag jobba några timmar mitt på dagen och sen tar jag dagarna som dem kommer!

Ikväll har jag gottat ner mig tillsammans med Magda och sett idol! Nu ska jag och P nog krypa ner! :) P ska följa med morfar och köpa en soffa vid tiotiden imorgon som mormor och morfar ska ha i nybyggda gäststugan i Åre! :)

Säger det en gång för alla....
Underbart med helg!
En pluggfri!!!


Ni har väll inte missat dessa godingar? Rosa Bandets bilar. Ikväll smaskade vi på dessa och det var inte dumt. Rosa rattar framför idol passade perfekt!

Snööö..

Publicerat: 2009-11-05 Kl: 10:29:20 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Igår kväll var det kris på Pontus jobb och P ställde därför upp. Så igårkväll halv tio pös P iväg på jobbet. Han har jobbat hela natten och när han kom hem hit imorse så sa han att jag skulle bli glad om jag kollade ut genom fönstret!

När jag sedan klev upp möttes jag av detta


Nu är det dags att pysa iväg till KTC (träningsavdelningen) på sjukhuset för att göra mitt praktiska prov. Jag har provet 11.15. Direkt efter åker jag tillbaka och hämtar P. Han har sitt praktiska prov 13.00 så han hinner som tur är sova några timmar! Sedan bär det av på renoveringsaffärer. Beijer ska få sig ett besök bland annat. Sen hem och zZZZzzz.. Plugga ja!

Rena tortyren

Publicerat: 2009-11-04 Kl: 14:32:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Två dagar kvar till tortyrkusen är över. Praktiskt prov imorgon (PVK, Trevägskran, infusioner) och Examinationsseminarium på Fredag i maaaaassa moment! Jag har tagit vara på dagarna och pluggat, men energin tog helt slut efter tentan vi hade, jag har ingen motivation kvar!! Är helt slut. Har så sjukt mycket annat att tänka på just nu. Bland annat inför renoveringen och flytten. Ni som vet hur lägenheten ser ut i nuläget vet att man inte behöver göra någonting just nu, men vi känner att vi vill göra om. Göra det till vårt hem, som vi vill ha det. Det finns en uppsjö av olika former, kvalitér och grejer av allt. Vad ska man välja i renoveringsväg? Både jag och P är överänns om att vi tänkte gå på kvalité och inte pris. Men som sagt, det finns en uppsjö av det också!

Nu ska jag försöka plugga lite till. Ska först gå ner till mormor på nedre våningen och ta mig lite fika. Hon fyllde 57 år igår och det blev över massor från igår. Tårta och gosaker. Farligt!

Efter middagen kommer P och hämta mig här i Söråker. Då ska vi åka in till stan på Golvettan & kolla på golv igen. Undra om dem känner igen oss?... Sen återvänder vi hem till Pontus föräldrar och gräver ner oss i böckerna igen!

Nu vet ni hur mitt liv ser ut! :)
RSS 2.0