Vinna eller förlora?

Publicerat: 2010-03-26 Kl: 16:28:04 | I kategori: Allmänt
Idag fyller Bellastumpan år! Stort grattis till dig vännen!
Imorgon drar vi till med partaj! ;-)

Opponeringen på förmiddagen gick alla tiders. Läraren tyckte att vi gjorde ett mycket bra opponentskap! Man kan endast bli Godkänd eller Underkänd på rapporten. Så vi håller tummarna för ett G. Skulle kännas tungt att behöva komplettera.

Efter opponeringen, promenerade vi hem. Åt en lättare lunch och gav oss iväg till Birsta där vi mötte upp mormor och morfar. Jag var smakråd åt mormor och sedan efter all shopping tog vi en fika på Charm alla fyra. Vilka otroligt goda smörgåsar dem gör där! Räkmackorna är ju gigantiska och chailattén är god, god, god! Det vart helt enkelt några trevliga timmar på Birsta idag! :-) Inte nog med det så tog jag en sväng på stan när vi kom hem, träffade Magdalena och Peder på stan också. Är nu hemma och ska strax hoppa in i duschen, för kl sex är vi bjuden till Johanna och Glenn! Ni vet väll vad det är ikväll? Avgörande matchen för HV-Timrå.. Spääääännande! :-D


Långärmad från Vero Moda, Linne och ett gäng hårklämmor från H&M



Lider du också av beslutångest ibland? Idag hade jag & Magdalena ordentlig beslutångest. Det fick bli den snyggaste flaskan vitt vi bara kunde hitta. ;-)

Trevlig helg! :-)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0