Dags för klassfest

Publicerat: 2009-05-30 Kl: 12:36:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Då var det dags för klassfest igen! Ett helt gäng kommer hit och äter lite innan vi vandrar bort till Norrmalm där festen ska vara sen. Vilken kväll det kommer bli! Jag är peppad som få! Nu ska jag invänta P som är och tränar och sen ska vi ta en promis i det härliga vädret, sen pyser folket in en efter en kan jag tänka mig! :) Sommar=glaaaaaaaad och peppad!

Shopping

Publicerat: 2009-05-29 Kl: 21:07:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Dagens köp:






Idag har jag satt sprätt på massvis med pengar..
Linne från H&M, Väska, Backpackerväska, frisörsax, morsdagspresent till Mami och ett nytt thomas sabo berlock (hästen)!

TREVLIG HELG PÅ ER!

För ett år sedan var jag i GREKLAND!

Publicerat: 2009-05-29 Kl: 20:29:18 | I kategori: Resor | 0 kommentarer
Idag kom jag och tänka på att det har gått precis ett år sedan jag var utomlands med tjejerna! STUDENTRESAN i Zakynthos! :) Vilka härliga minnen vi har därifrån tjejer!

Idag har jag varit och tokshoppat skulle man kunna kalla det. Visar er senare mina köp! :) Nu har vi precis kommit hem från grillning hos P föräldrar och P har nyss åkt tillbaka till Timrå och ska fiska med Emil. Själv ska jag se Talang och Magdalena skulle titta förbi lite senare. Mys!

Imorgon är det dags för klassfest! Det blir kuuuul! :) Är tokpeppad!

Den här fina presenten kom P hem med två timmar innan jag åkte till Zakynthos (för precis ett år sedan). Bakelse och 200 euro! Underbara prins jag har! :')


Vart en båttur under resan till denna underbart fina strand


Vi fyra tjejer!

Sommarvärme

Publicerat: 2009-05-28 Kl: 23:49:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu börjar sommarvärmen komma så nu mår jag toppen. det är dock lite påfrestande att det ska vara varmt och soligt ute då vi sitter och tentaplugga. alla bänkar ute på skolan var upptagna idag så vi fick sitta i det svala biblioteket. vilket fall, tentaplugget känns bra. vi har inte tentan förän om 1 vecka så nu tänkte vi fördjupa oss lite mer i allt. annars flyter allt på bra. var ute och sprang i ljustorp medan P hade träning ikväll. konstaterade ganska snabbt att springa mot motvind är ingen höjdare. var helt slut efter 30 minuter löpning. så det fick bli en promenix tillbaka. Underbart väder var det iallafall!

Just det. P hade match igår (dem vann igen) och efter när vi satt i bilen på väg hem ringde Dagbladet som nästan ringer efter varje match.

Idag då vi läste tidningen (Dagbladet) så hade tidningen överdrivit sjukt mycket och jag blev jätte irriterad, medan P bara skrattade åt idioterna. De är ju sjukt hur de kan överdriva och skriva helt andra meningar än vad folk säger. 

Nu ska jag hoppa ner i sängen. Imorgon ska vi ut på Birsta på förmiddagen och sen ska vi sitta och plugga. Kvällen blir lugn. Vi tänkte grilla och så! :) Mysigt!

  

Ser ni mig på en strand i Juli gör ni det bra! ;) Jobbar järnet då!

Publicerat: 2009-05-24 Kl: 23:43:42 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer
Helgen har varit intensiv, men ändå perfekt! :)

I torsdags bestämde jag och pontus oss för att åka till stugan efter att jag hade fixat sommarschemat på fredagen. :) Eftersom både Elin och Maximilian var lediga pga klämdagen så följde dem också med till stugan. Vi hade det jätte mysigt! Grillade, satte jordgubbar, målade, spelade fotboll, osv! :)


Igår jobbade jag dagpass, 8-21, och idag också!
Så nu är jag trött och ska snart krypa ner.
Imorgon ska vi börja tentaplugga ordentligt!

Nu blir det en dusch och sen ska vi krypa ner i vår nybäddade säng!
Underbart!

         

TURDAG!?

Publicerat: 2009-05-24 Kl: 23:09:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Vad glad jag är! Jag har vunnit en ny bloggdesign! Vilken tur jag har! :D Nu ska jag bara ge Anna lite bilder och sen får hon fria händer! :) Tycker ni ska kolla in hennes andra designer. Hon är grymt duktig!

Snart har jag alltså en ny och fräsch blogg igen! Titta in regelbundet vettja. Vips så har jag ny design här på bloggen!  :)

Kristiflygare

Publicerat: 2009-05-21 Kl: 19:10:03 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Idag har vi hunnit med mycket. Gym+spinning imorse med Magdalena och Petter+städa lite+pluggat lite och sen på eftermiddagen åkte jag och P ut till Birsta en sväng och köpte lite saker till stugan. Vi åker dit imorgonbitti efter jag varit på jobbet & ordnat sommarschemat! De blir härligt! :)

DAGENS KÖP



 
-Slitna snygga jeans från vero moda till mig!
-Klotgrill och fasadflagga till stugan!
-Cykelkorg till min cykel!
-Flera matkassar med mat!

Nu ska vi ta cyklarna och cykla ner och fika på stan i solen!
Undra hur länge det är sol ikväll? :)

Är du sugen på en ny bloggdesign? Det är jag!!

Publicerat: 2009-05-19 Kl: 16:31:59 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Jag är med och tävlar om en valfri bloggdesign
hos
annasara.net, var med och tävla du med, klicka här!

TISDAG!

Publicerat: 2009-05-19 Kl: 15:09:55 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Började dagen med ett pass på Ego imorse innan jag skulle uträtta några ärenden på stan. Nu ska jag sätta mig ner med plugget. Smärtfysiologi står på schemat! Pontus är på nån utbildning på RPK och kommer hem lagomt till middagen.  Sen ska vi åka och handla lite innan P har träning.. :) Sen blir det plugg resten av kvällen..

Igår hade P gjort middag till både mig och Magdalena efter att vi hade varit på stan. De är alltid kul att bli överaskad,vilket jag ofta blir! :) Idag tänkte jag överaska honom! :) :)hihi!

Jag förstår inte..
Vi har alltid så fruktansvärt fint och rent hemma strax innan tenta. Vi drar på tentaplugget till sista sekund. Iofs så pluggar vi båda bäst under press. Vi är dock aldrig ute sista dagarna innan tenta utan en vecka innan, och då känner jag pressen. Men nu är de två veckor till tenta, och därför gör jag allt annat förutom att plugga..

Tänk att det kan vara så kul att städa,tvätta och greja?
Ne.. smärtfysiologi var det!

GRATTIS

Publicerat: 2009-05-17 Kl: 14:55:59 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer
Idag fyller världens bästa Mamma 38 år! 

GRATTIS! :) GRATTIS! :) GRATTIS! :) GRATTIS! :) GRATTIS! :) GRATTIS! :) GRATTIS! :) GRATTIS! :) GRATTIS! :) GRATTIS! :) GRATTIS! :) GRATTIS! :) GRATTIS! :) GRATTIS! :) 
 Hoppas du får en underbar resa med arbetskamraterna! :)

  

Heja Sverige!

Publicerat: 2009-05-16 Kl: 20:59:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Middagen hos Magdalena igår var jätte lyckad. Jätte god 3 rätters! :) Blev en sen kväll och en tidig uppstigning imorse. P hade samling strax innan ett idag, men klockan elva var vi nere på stan. P behövde nya fotbollsskor (kom han på igårkväll bara sådär), sen införskaffade han också en ny keps. Därefter åkte vi vidare och hämtade upp fler spelare som skulle åka med till matchen i Ljustorp. Tog 1h promenad innan matchen började. Superskönt att promenera i finvädret och framförallt mysigt att promenera bland gårdarna med hästar, kossor osv! Såg matchen, slutade med vinst igen, (3-1). 4 raka segrar nu! :) P gjorde två assist igen! :) Därefter åkte vi hem till familjen och firade mamma. Hon fyller 38 år imorgon men vi firade henne idag istället eftersom hon ska åka iväg med jobbet på en weekend imorgonbitti!:) 

Är nu hemma! Var meningen att jag skulle umgås med Magdalena och Jossan ikväll, men uteslutade det då vi kom hem nu ikväll, känner mig jätte hängig och snuvig som bara den. P ska ut med några vänner ikväll och jag ska ligga i soffan och mysa framför Eurovision! Kommer bli dunderskönt! Självklart hämtar jag min älskling sen inatt också! :)

Imorgon ska vi åka till hassela med P familj! Hoppas att jag känner mig bättre då... :)

Fredag

Publicerat: 2009-05-15 Kl: 12:16:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag blir vår rapport klar! Rapporten har i stort sätt varit klar i 3 dagar, är bara finslipningen kvar så den ska vi göra idag! :) Känns otroligt skönt! Jag och Magdalena cyklade till skolan imorse. Innan vi cyklade hem stannade vi på stan i solen ett tag. Så underbart väder idag, trots att det blåser lite!

Ikväll blir det middag hos Magdalena med några tjejer från klassen.
Mumsigt och mysigt!

Nu ska jag och p strax sätta oss och finslipa det sista på rapporten, sen därefter sätter tentaplugget igång. Ge oss ork!! Mördarmånaden är snart över med två kurser samtidigt.....

Vad ska man hitta på ihelgen då? Både jag och P är helt ledig ihelgen så vi får se vad vi hittar på för trevligt! :)

Ut och njut i finvädret idag vettja!


2006! :)

Jag fick hjälp

Publicerat: 2009-05-13 Kl: 14:27:47 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Igår ringde Dr. Nilsson, 6h innan bestämd tid. Han var väldigt trevlig och omtänksam. Jag blev genast på mycket bättre humör då han frågade vad jag var på för föreläsning eftersom jag bad honom vänta en snabbis så jag kunde gå ut från föreläsningsalen. En läkare som brydde sig och som var intresserad! Han tyckte helt klart att vi skulle köra på en spruta till och se om det blev bättre då. (Är det inte konstigt? Vissa gånger får man verkligen kämpa för att få den utskriven och vissa gånger så erbjuder läkaren själv att skriva ut den?) Prednisolon tabletterna som jag använt tidigare som komplitering, fick jag absolut inte ta eftersom han ansåg att sprutornas kortisonmängd var gigantiska. Hm...

Vilket fall..
Jag blev genast 800kr fattigare. (ring om det fattas folk på jobbet...) :P
Jag fick 6 olika läkemedel utskriva.
1 kortissonspruta, 3 olika tablettsorter, 1 förpackning ögondroppar med 30st engångsförpack. i, samt 1 kortisonässpray. Samtliga saker fick jag tre uttag på, så nu har jag nog för hela året iallafall.


Sprutan ska tas intramuskulärt (i en muskel) och det ska P ta på mig sen. Sen blir det att kolla på Pontus match som han har i Ljungaverk ikväll. 7,5 mil från stan tydligen, kan det verkligen stämma?

Nu ska vi ta en promis och lägga ner rapportskrivandet för idag!

Hoppas ni får en trevlig Onsdag allihopa!

Efva Attling

Publicerat: 2009-05-11 Kl: 22:01:02 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Kikade in hos Anna och fin syn på att Efva Attling har öppnat en webshop! Finns massvis med fina smycken som jag skulle vilja ha därifrån.

Tänkte visa vilka smycken jag använder dagligen som kommer från Attling:

image1
                
image1
Dessa två smycken fick jag av min älskling i studentpresent! :)
Hänget använder jag med lång kedja, supersnyggt! :)

image1
Stilrena och snygga örhängen som jag fick av Pappa med familj i studenpresent! :)


Den här snygga ringen pryder min högra hand. Denna har jag fått av Farmor och farfar. (bilden är tagen från google).


Älskar dessa enkla och stilrena smycken. Passar så bra till allt! :)

Hemsidan till shoppen hittar ni här!

Kinamat!

Publicerat: 2009-05-11 Kl: 17:20:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Är nu hemma från skolan och vi gjorde det lätt för oss eftersom P skulle på träning 30 minuter efter att vi kommit hem. Stannade på vägen hem och köpte två lådor kina mat. Vi båda tog kyckling, bambuskott och championer! Mums! De snålar inte direkt med maten iallafall. Känns som att en matlåda innehåller tre portioner! Det blir en perfekt lunch imorgon då vi ska vara i skolan hela dagen! :)



Nu ska jag också åka och träna. Jag och Magdalena ska cykla ner till Ego! Är även sugen på en promenad! Om jag nu klarar det i det här pollenvädret. Återstår att se!

Just det, ringde till VC 08.01 idag,lämnade kontaktuppgifter och de ringer upp mig halv nio. Distriksköterskan påstod att akuttiderna var slut redan kvart över åtta. (de öppnar åtta). Så de fanns inte så mycket att göra.... Det fanns heller ingen telefontid jag kunde få. De är så fruktansvärt dåligt.  Imorgon, då ska det bli ordning! Då ska jag ha hjälp. Dr Nilsson skulle ringa mig då!! Hoppas han är vettig människa! Som jag nyst idag, jag stööör ju hela föreläsningarna föfasen! De håller inte..

Nä.. Ego var det!

Skriver rapport..

Publicerat: 2009-05-11 Kl: 15:54:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Kvällsfika på Waynes!

Publicerat: 2009-05-10 Kl: 19:01:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Värsta dagen på länge med min pollenallergi, imorgon ska jag uppsöka vård!! Har läst på om en behandling (ASIT) som finns men som inte ges här i norrland! Remiss söderut Tack! Kommer knappast få en remiss av Timrå vårdcentral även fast jag lidit med den här allergin i över 17 år.. envisare folk får man leta efter..

ASIT ges i form av upprepade injektioner av allergen i huden. Injektionerna ges under en uppdoseringsfas varje vecka och sedan ungefär varannan månad i cirka tre års tid. ASIT ger även ett skydd i många år efter avslutad behandling. Effekten av ASIT är således god, men behandlingen kräver ett rätt stort antal läkarbesök under några år.
Biverkningarna är få. På stickstället uppkommer ofta en övergående lokal rodnad, lätt klåda och svullnad.


För mig skulle det här vara det bästa alternativet känns det som, även fast jag inte tycker om att få injektioner!

Aja..
Vi har suttit och pluggat lite nu efter middagen men nu ska vi ta en paus och sätta oss på cyklarna och cykla ner till waynes och ta en fika istället! Myskväll!

Lördag 9 Maj

Publicerat: 2009-05-09 Kl: 18:20:27 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
P fick bara sova 1 ½ timma efter sitt nattpass imorse.. För sen hade han träning.. Han är ju tränare i A-laget han spelar i så det är mycket att stå i nu.. :) Här kan ni kolla in laget. lagsidan.se/ljustorp .. Fattar inte hur han hinner med allt! :) Skola, träna laget och samtidigt spela själv, jobba och ja.. allt möjligt! :)

Här kommer lite bilder från idag iallafall!

     
Jag tog en promenad i Ljustorp medan P hade träning..


  
Sen åkte vi och firade Morfar.. och jag fick med mig ett par skor som mormor hade då hon var ung! :)

.. Efter kalaset följde Maximilian med till P's föräldrar. Vi tog med oss hunden och busade i lekparken.. sen åkte vi hem till min familj och där snickrade Maximilian och tvättade sin cykel! :)
   

..Sen stannade vi på Ica och handlade lite när vi åkte hem, och sen stannade vi och åt middag ute idag. Finväder och uteservering på de flesta ställen nere på stan! Härligt! :)

Nu ska vi se ett avsnitt av sanningen ögonblick. Hur kan man ställa upp i något liknanade? Haha!

Sen väntas jobb för min del. Det blir kul eftersom det var 8 dagar sedan jag jobbade sist! :) Man saknar jobbet då man varit borta för länge.. :)

Imorgon blir det träning då jag slutar, sen hoppas jag på finväder så man kan sitta ute och skriva på rapporten! :) De var meningen att vi skulle vara ledig från rapporten ihelgen, men vi tänkte försöka skriva nån sida imorgon ändå.. :) Så den blir klar fort!

BILD PÅ NYA HÅRFÄRGEN! :)


Trevlig helg!

01.12

Publicerat: 2009-05-09 Kl: 01:12:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Pös iväg i tredje perioden i Sverige matchen ner till Magdalena och Petter och umgicks med dem ett tag! Sverige vann tyvärr, men det var mysigt att umgås ändå! :)

Nu är klockan snart kvart över 1 och nu ska jag inte dra på det här mer.. Jag behöver sova men hatar att sova själv. Ligger och lyssnar efter en massa ljud och föreställer mig massa äckliga ansikten (som knappt finns i verkligheten). Nä, nu ska jag krypa ner och kolla i våning och villa som vi fick med sundsvall tidning imorse.  Så jag kanske drar på sömnen till klockan två iallafall om jag ligger och läser lite innan. Sen är det bara några timmar kvar till P kommer hem.. Brukar ligga på helspänd och höra direkt då han låser upp ytterdörren för att verkligen höra så det är han. Är det bara jag som är såhär mörkrädd? ..Jag måste lära mig hantera det här på ett bra sätt inför sommaren då P kommer ha olika arbetspass. Förra sommaren då P hade många nattpass lärde jag mig hantera det jätte bra, det är nog bara en vanesak. Att arbeta nätter är helt annat, utan det är det där att vara hemma själv nattid som är jobbigt.

Nä, våning och villa var det,
och ringa P och säga puss och godnatt! :)

VAD JOBBIGT DET ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.. med allergi!!

Publicerat: 2009-05-08 Kl: 18:45:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
De senaste dagarna som gått har varit hemsk! Jag har varit jätte allergisk hela tiden. Jag nyser, nyser och nyser och det kliar i båda ögonen samt näsan. Ögonen blir uppsvällda och röda! Trots att jag fått korttisonsprutan och prednisolon utskrivet så blir jag inge bättre. Jag tänkte försöka härda ut i helgen, och är det inte bättre på måndag så ska jag ringa vårdcentralen, åter igen.

Annars är allt kanon. Det går jätte bra i skolan. Vi är i fullgång med rapportskrivningen och vi tänkte försöka göra klart den så fort som möjligt så vi sen kan plugga till tentamen i Palliativa kursen. Igår hade vi farmakologi och det var en av de intressantaste lektioner jag varit på. Det är intressant att läsa om olika läkemedel, om hur de verkar och vilka biverkningar man kan drabbas av tycker jag. Igår pratade vi om läkemedel som ges i livet slutskede. Vi pratade mycket om opioider, dvs morfin, ketogan osv. Intressant intressant!

Nu längtar jag bara tills att vi har rapporten klar och vi kan börja plugga till tentan vi har den 4 Juni (sista skoldagen). Då är mördarmånaden Maj över. Och då har vi bara två år kvar av utbildningen!! :)

Ihelgen blir det lungt. Pontus jobbar natt på RPK ikväll och jag bara mysa i soffan ikväll. Tänkte åka och köpa lite gurka och dipp innan han åker.. Är ju både talang och hockey ikväll så det blir en massa tvtittande! :) Imorgon har Pontus träning på morgonkvisten så han hinner inte sova så mycket, då ska jag passa på att ta en promenad medan han har träning i ljustorp. Sen ska vi fira morfar som fyllt 61 år i veckan!! :) Sen jobbar jag natt på kvällskvisten!
Det blir absolut en bra helg! :) Utan plugg!

Igår var jag och fräschade till håret hos Magda. Blev lite ljusare. Känns lite ovant men det känns skönt att vara ljus nu mot sommaren. Ni får se en bild nån dag då jag inte är svullen i ansiktet av den här jäkla allergin!

Bilder från idag i skolan..






Från igår hos Magdalena:D
 

Båda kurserna är i gång nu!

Publicerat: 2009-05-05 Kl: 17:38:08 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Idag har vi varit på föreläsningar i den Palliativa kursen hela dagen. Först Smärtfysiologi och sen symtomlindring. Båda var spännande men smärtfysiologin upplevde jag som tung. Det var mycket man skulle förstå, det är ju en mängd olika saker som händer då man känner smärta. Imorgon ska vi forsätta med smärtfysiologin men då ska vi prata om de olika sorters smärta bland annat Nocicepiv, Neurogen och Psykogen smärta! Vilket blir intressant. Imorgon har vi också kursintroduktion i den andra kursen på eftermiddagen. Så det blir heldag imorgon. Lika så torsdag!

Nått som stör mig så in i bomben!
Pontus har ätit antibiotika i 10+8 dagar nu. Han har någon infektion i kroppen som de inte vet vad det är. Han har fått massvis med olika läkemedel, både antibiotika och andra tabletter som han ska testa. Medicinerna har gått på 750 kr + att han har fått betalat två besök på Vårdcentralen för 300kr. Infektionen har fortfarande inte försvunnit så imorgon måste han ringa och hoppas på att få komma till läkaren ännu en gång, och kanske få remiss någonstans? ..för på vårdcentralen verkar de inte kunna ta tag i det. Mycket pengar som går åt till en massa mediciner som inte fungerar och avgifter för att han söker sjukvård hela tiden. Egentligen borde man ju få tillbaka pengarna för läkemedlen som inte fungerar? Nä, jag vet att de inte fungerar så. Men de känns så jäkla drygt att behöva lägga pengar på något som inte hjälper! Grr.. Han har varit haft det här i ungefär 2 månader nu. Jag håller tummarna att det ger med sig snart.

Nu har vi precis ätit korvstroganoff och ska jag iväg på Magdalenas pass på Ego snart. Sen ska vi på Olearys med några  från klassen. Det är ju tydligen basket. Har aldrig sett en hel basketmatch i hela mitt liv, så idag slår jag till på stort!

Ha en trevlig kväll! :)

Två i mängden

Publicerat: 2009-05-04 Kl: 12:30:53 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag har vi kursstart i kursen vi fått dispens att läsa. Vi läser alltså in kursen vi ska ha över jul/nyår 2010 nu med en termin högre. Hade introduktion av kursen imorse och det känns som att det här kommer bli bra. Kändes lite pirrigt, kändes som skolstarten ungefär, en föreläsningssal full med 40-50 okända människor. Just nu är vi hemma på lunch, stekte på laxfileér, bulgur och grönsaker så nu har vi fått lite lunch i magen innan eftermiddagsföreläsningen. Då ska vi få se en gripande film som handlar om att vårda personer i livets slutskede. Slutar fyra, då blir det middag innan P åker på träning och jag ska umgåts med Magdalena ikväll. Mysigt!

Imorgon ännu en till "kursstart" i den andra kursen som vi läser paralellt med. Som tur är har vi vänner som hjälper oss, eftersom vi inte kan vara på två föreläsningar samtidigt så ska vi få lite hjälp av Magdalena som antecknar åt oss.

Det här kommer bli bra!!
Ha en trevlig dag!

JOHANNA 20, MORFAR 61 OCH EMIL 21!!

Publicerat: 2009-05-03 Kl: 17:21:47 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Matchen mot Holm gick finfint. Kul för hela laget att de vann seriepremiären. Och såklart kul för Pontus som är spelade huvudtränare för A-laget! :) Bra kämpat!

Efter matchen firade vi johanna. Vi överaskade med en jätte mysig utekväll. Vi var 4 par! Johanna fick ett presentkort på Make up store! :) Hon är en liten sminkfantast, OCH jätte dukig på att sminka. Så henne anlitar vi gärna då vi ska ut! ;) De vart 5-kamp och grillning hos Emils föräldrar som var bortrest. De var ju jätte fint väder så det var trevligt att sitta ute och umgås! Vi avslutade kvällen på stadshuset. Där träffade jag massvis med folk som det var jätte länge sedan jag träffade sist. En trevlig kväll helt enkelt.

Idag blev det en sovmorgon, åkte sen ut till Birsta och köpte några presenter och lunchade. Både morfar(fyller 61) och Emil(fyller 21) år idag!! Grattis! Nu har vi hemma igen, sett repriset av robinsson och ska snart åka till Timrå och invänta tiden då vi ska på kalas för Emil..:)

Bilder kommer också.. snart

Seriepremiär!

Publicerat: 2009-05-02 Kl: 11:08:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Nu är det gångavstånd mellan mig och Pontus och Magdalena och Petter så nu drar jag fram krypin skorna. Så kul att vi börjat umgås!:) och har nära till varandra! :)



Här kommer lite bilder från både sista april (torsdags) och igår.

   

   

Nu har vi nyss fått i oss lite rester innan vi ska åka till holm.
Seriepremiär för Pontus lag idag. Dessutom första seriematchen för P som tränare! :)
Håller tummarna för vinst!!


Ikväll ska vi fira johanna!
Blir ännu en rolig kväll! :)

RSS 2.0