F5

Publicerat: 2012-01-31 Kl: 14:48:08 | I kategori: Allmänt | 10 kommentarer

Ser ni min nya design?
Om inte, tryck F5 på tangentbordet.
Visst är den fin?
Jag var inne ett tag på att lägga bloggen på is, men nu när Anna har fixat så fint här så fortsätter jag att blogga på. Jag behöver däremot er hjälp.. Jag behöver lite nya idéer!


Vad vill ni läsa om?
Har ni några funderingar?

Vilka är ni som läser?
Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)

♥ Dammsuga

Publicerat: 2012-01-31 Kl: 13:25:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Då kan dagens dammsugning checkas av!


Har man mörkt golv får man räkna med att dammsuga varje/varannan dag! Och att dammsuga är ju bland de tråkigaste som finns. Precis ALLT syns på det mörka golvet! Trots all dammsugning är vi väldigt nöjda över vårt val av golv. Det är såå fint! Golvet heter Wenge.


Nu väntar vi på att hantverkarna ska knacka på dörren och kika på badrummet! :-)
Trevlig dag på er allihopa!

Soffhäng

Publicerat: 2012-01-30 Kl: 20:52:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Sambon har gett sig iväg på fotbollsträningen och jag är allt annat än en motionsmänniska idag! Kryper upp i soffan med en badrumskatalog och drömmer mig bort ett tag. Vilket badrumsskåp ska man välja? Vilken blandade? Vilket handfat? Ja.. Imorgon kommer iaf hantverkarna hit och ska titta på vilka möjligheter som finns. Vi vet på ett ungefär hur vi vill ha det men de är alltid bra med professionella råd.

 

Kommer ni ihåg att vi vann en duschvägg från Höganäs 2010? Vi skickade i sista sekund in en motivering till en tävling i våning och villa & nån dag senare fick jag ett samtal om att vi hade vunnit en duschvägg, värd 6.600kr. Vi hämtade ut vinsten och planen är förstås att den ska upp när badrummet är klart. Ni vet säkert att de är jääääkligt dyrt att renovera ett badrum och att vinna en duschvägg var inte alls tokigt kan jag säga er! Toppen! Jag tackar min sambo för sin poesi! ;-)


 

TACK!!

Publicerat: 2012-01-30 Kl: 16:31:36 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Vill börja med att tacka Anna för den fina tillpiffningen hon fixat här i bloggen. Tack snälla! :-) Jag fick mail igår om att de inte gått att kommentera mina senaste inlägg, men nu är det fixat så nu ser jag fram emot att få flera kommentarer av er! ;-)

Här hemma väntar vi på att maten ska bli klar. Jag har en vrålhungrig sambo som just kommit hem från Himlabadet där han och Maximilian har lekt av sig i några timmar. Själv vart det en chailatte på stan med finaste Johanna. Det är alltid så mysigt att träffa med henne. Hon sprider sån glädje runt omkring sig. En vän som henne skulle alla ha!

När vi ätit dagens middag ska vi åka & lämna tillbaka lånebilen från Volvo som vi haft idag då vår bil har varit inne på service! Några ärenden ska vi också checka av! :-)


Vad har ni för er idag? :-)

Todos

Publicerat: 2012-01-30 Kl: 12:43:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Dags för dagens todo! :-)

 

söndagsbild

Publicerat: 2012-01-29 Kl: 16:50:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

 

HIMLA gott

Publicerat: 2012-01-29 Kl: 13:42:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Här hemma pysslas och donas det för fullt. Medicinen mot rastlösheten idag blev plock och fix här hemma. Nu är hemmet mysigt och fint inför den kommande veckan och jag kan slappa med gott samvete. Jag är världens plockfreak och det är även P så jag vet faktiskt inte hur det kan komma sig att vi behöver plocka så ofta här hemma? Det är kläder som ligger framme, träningskläder som gör att tvättkorgen är på väg att vandra ut ur badrummet, pant som ska pantas och, ja... De finns alltid något att plocka och fixa med. Känner ni igen det?

 

Det ryktas om att min fina sambo snart är hemma från sin sista arbetsdag. Innan han kommer hem skulle han utnyttja sin sista friskvårdstimme på Orkopeden & lite senare ska vi göra grekiska färsspett med tzatziki till middag och sedan åka till Timrå och hälsa på innan P ska iväg på träning! :-) Vi tar kanske en sväng till Söråker också.. Vi får se om vi hinner och om mamma och Henke är hemma från Åre igen.. :-)

 

Underbart doftljus från Himla. En ny favorit!

Sööndag!

Publicerat: 2012-01-29 Kl: 11:00:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Goddag! Ännu en ledig dag! ;-) Jag har ett helt fantastiskt arbetsschema just nu och njuter för fullt av det, samtidigt som jag i perioder känner mig rastlös! Igår vart jag lite nojjig så jag slog en pling till jobbet för att se att de verkligen stämmer att jag är ledig hela helgen. Jag tycker själv att jag varit ledig för tok för länge! 3 arbetspass på 2 hela veckor!! Vilket i-landsproblem va.. ;-) Mycket riktigt så hade jag lagt ledig helg och den kommande veckan har jag också en bra arbetsvecka, endast tre nätter! Snart är det bara två nattveckor kvar innan jag går över på dag & kvällar igen! :-)

Idag gör P sitt sista arbetspass på Rättspsyk! :-) Igår kom han hem med en påse med detta i..


Fina blomster och fin ljuspåse av anhöriga till patienten som P varit kontaktperson till sedan i höstas! Så fint gjort. Man blir ju rörd. Och.. Blödig! Känsliga jaget kom fram igen..

Lördag

Publicerat: 2012-01-28 Kl: 18:40:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Igår kväll, vid midnatt när vi anlände i Sundsvall möttes vi av rejäla snöflingor! I Sthlm kunde vi inte se ngn snö på gatorna utan där var det bart på marken! Vi beställde en taxi från tågstationen och hem, vi kröp ner & de var meningen att vi skulle titta på Sveriges mästerkock som Pontus följer men vi båda två somnade fem minuter in i programmet.. ;-)

Idag har jag packat upp väskorna här hemma, gått igenom all shopping och kört två maskiner med tvätt! En promenad med Sara på nästan 2,5 h har jag också hunnit med! :-) De är så mysigt när snöflingorna faller ner när man är ute och går tycker jag! Nu känner jag mig dock lite frysen så ska göra i ordning lite te som jag köpte i Sthlm & krypa upp i soffan! :-)

Ikväll blir det lungt. När hjärtat slutar 21,15 ska vi åka och handla och ha lite lördagsmys här hemma!! :-)

 

Vad gör ni ikväll? :-)

Just nu..

Publicerat: 2012-01-27 Kl: 22:24:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Fördriver vi tiden med hänga gubbe! :-)

 

Precis passerat Söderhamn..

Kyligt i Söder - Kallt i Norr?

Publicerat: 2012-01-27 Kl: 21:00:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Efter tre mysiga men kyliga dagar i Sthlm sitter vi nu på tåget på väg hem mot Sundsvall igen! Det har blivit en massa bellamys, shopping, god mat, promenader och igår mötte vi upp Magnus som är en x-klassis till oss! :-) Tre härliga dagar har det varit!

Nu ser vi fram emot att komma hem, krypa ner i nybäddat och ladda för helg! :-) Jag är ledig ihelgen & de känns inte alls dumt! P ska jobba sina två sista arbetspass ihelgen innan han börjar på sitt nya jobb nästa vecka! Han har många roliga saker att se fram emot framöver nu.. :-)

 

En sista fika på Espresso house på NK innan vi gav oss iväg mot centralen! :-)

 

Stockholm C

Publicerat: 2012-01-25 Kl: 15:32:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Kom och tänka på.. Minns ni skoltiden då man skulle på badhuset och klassresorna? Alla ville sitta längst upp i dubbeldäckaren och längst fram! Det var nästan slagsmål om vem som skulle sitta där kommer jag ihåg! ;-)

Det är första gången vi åker tåg-dubbeldäckare! :-) Nu har vi precis anlänt till Stockholm C och i RÄTT tid! Nu ska vi göra Åhléns! :-)

Sundsvall-Stockholm

Publicerat: 2012-01-25 Kl: 12:33:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Trött & osminkad tjej som ser fram emot lite sömn på tåget! ;-)

 

Startklar!

Publicerat: 2012-01-25 Kl: 11:21:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Våra två weekendväskor är packade & dem passar yppigt för en 2-3 dagars tripp! :-)


Godmorgon på er! Har lyckat skrapat ihop 3 h sömn efter nattjobbet och ser fram emot vår mysiga tripp till Sthlm! Vaknade för ett litet tag sedan och då stod lunchen redan serverad på bordet! :-) Så nu är vi nyäten & laddad för Sthlm-trippen! Mammsen erbjöd sig så snällt att skjusa oss till tåget så hon knackar nog på här när som helst! :-) Om 30 minuter är det avgångstid och förhoppningsvis kan jag sova lite på tåget! När vi kommer fram till Stockholm C skall vi tillbringa några timmar på gatorna! Det blir en eftermiddag & kvällshoppingtur innan vi sen ska möta upp Bella på kvällskvisten då hon slutar jobbet! Ååh vilka mysiga dagar de här ska bli! :-)

Tisdag

Publicerat: 2012-01-24 Kl: 19:23:38 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

 

Natt 1 av 2 arbetad. Nu har jag bara en natt kvar innan långledigt igen! :-) Jag har verkligen lagt ett kanonschema denna period och jag håller nu på att lägga schema för februari & mars. Om vi inte kommer ha fullt upp hela natten tänkte jag försöka lägga lite tid på schemaläggningen inatt. I början av februari ska jag rotera om och gå dag och kväll igen! Känns inte som att de var igår jag jobbade dag- och kvällar, men de ska nog gå bra! ;-)

Då Pontus har en hel del flex att ta ut från sitt nuvarande jobb innan han börjar på sitt nya jobb nästa vecka så har han tagit ut en flex-dag imorgon. Det innebär att vi har flera lediga dagar ihop och vad ska vi göra dessa dagar? Jo, vi ska ge oss iväg till huvudstaden! :-) Mysigt med en tripp!

Håret på plats

Publicerat: 2012-01-23 Kl: 20:32:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

& dags att hoppa i sjukhusutstyrseln.

Måndag

Publicerat: 2012-01-23 Kl: 18:35:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Igår fyllde Magda 26 år så nu på kvällskvisten ska vi åka och hälsa på. Eftersom Pontus var krasslig förra veckan så var det ett tag sedan vi träffade hela familjen, men nu när han är piggilin igen så ska vi träffas allihopa!

 

Mysigt med lite Svantemys innan nattjobb & fotbollsträning! :-) Finns det ngt mysigare doft än den där mysiga bäbisdoften?


 

MÅLSKYTT!

Publicerat: 2012-01-23 Kl: 17:24:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Allvarligaste & stoltaste killen i stan? ;-)

Det här mms:et fick Pontus förra helgen, på min lillebror Maximilian då han var på bandycup! Lillgullet som är så otroligt duktig på sina skridskor! Jag minns när han började hockeyskolan för några år sedan, han var då minst och snabb som tusan. Hihi. Numera är han en riktig måltjuv!
Brukar tänka tillbaka ibland på när jag och P satt där med honom två dagar gammal på sängkanten.. Vad otroligt fort tiden gått!! Helt plötsligt är han snart sju år! Det är så himla roligt att Pontus alltid har funnits med sedan han kom till världen, när han var liten och man frågade vad hans syskon hette sa han alltid också "Ponus". Såklart att han trodde det eftersom han varit så mycket hemma hos oss. Kan ibland tänka tillbaka på tiden då jag bodde hemma och när jag och P kunde vakna på morgonen av att han stod nere i trappen och ropade.. Pooooonus.. vill komme..  Jag smälter av att bara tänka tillbaka!
När jag tänker tillbaka inser jag hur fort tiden gått och vad många fina minnen som finns!

Dagens middag

Publicerat: 2012-01-23 Kl: 15:30:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

från Baguetterian! :-) Stans absolut bästa sallader och baguetter!

Promenix

Publicerat: 2012-01-23 Kl: 11:03:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Idag har hjärtat en ledig dag så idag kickar vi igång dagen med en promenad tillsammans innan P ska iväg och klippa kalufsen! :-)

 

Ikväll är det dags för nattjobb igen efter all härlig ledighet, natt 1/2! :-)

Dags för födelsedagsfirande :-)

Publicerat: 2012-01-22 Kl: 12:22:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Härliga vintriga söndag!

Publicerat: 2012-01-22 Kl: 09:58:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Sitter här och läser tidningen med snöflingor utanför fönstret! Inatt har vi fått en hel del snö och de var på tiden! :-) De har varit isigt länge och jag har saknat den här riktiga vinterkänslan! Imorse när jag skjutsade P till Nordichallen var vägarna allt annat än plogade. Men jag kom som tur var hem.. ;-) Jag hoppas att vägarna ser lite bättre ut sedan när jag ska hämta P och vi ska vidare ut till Söråker på kalas! :-)


För oss innebär Januari en hel del födelsedagsfirande. Januari är årets populäraste födelsedagsmånad om man kollar i min släkt!

 

Idag fyller mina fina lillasyster Tuvali år och även vår underbara vän Magdalena!

Grattis till er!

 

Tjejkväll

Publicerat: 2012-01-21 Kl: 17:33:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Just nu har jag syster Linnéa på besök här hemma och om inte allt för länge så ska hon gå mot sin Sebastians jobb och jag ska iväg på tjejkväll hem till Vicky! :-) De blir garanterat en härlig lördagkväll!

Havrekex och sambon på vift

Publicerat: 2012-01-21 Kl: 14:50:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Veckans enda arbetspass kan nu checkas av och jag har hunnit skrapat ihop några timmar sömn idag. Idag har jag mitt hjärta på vift, eller på vift och vift. P är på tränarsymposiumet här i Sundsvall ihelgen. Något han sett fram emot enda sedan han fick inbjudan. Tränarsymposium innebär att fotbollstränare från större delen av landet träffas, de som vill köpa en plats på symposiumet vill säga, tror att dem allra flesta tränarna får de betalt av sin klubb faktiskt. Om jag har förstått de hela rätt så är det en helg med massa föreläsningar & praktiska fotbollsövningar, middagar & man skapar en hel del nya kontakter. De är allt från proffesionella tränare till mindre "lokala" tränare, så var det iallafall på förra som P var på. Pontus skapade flera nya kontakter förra gången (i våras) då han var iväg. Då var symposiumet på Bosön- Lidingö i Sthlm & han tyckte att de var jätte bra och inspirerande! :-)

Nu när jag ändå skriver om fotboll.. Jag fick en anonym fråga ang. Pontus tränarlön för ett tag sedan. Hur mycket han får ut i månaden. Inga frågor är dumma men jag kommer inte svara på det. Trots att jag är öppen av mig och skriver öppet i bloggen så finns de faktiskt en hel del privata saker som jag inte delar med mig av, och framförallt när de inte handlar om mig.

 

Vart går egentligen gränsen mellan personligt och privat? :-) Hhum.. Klurigt när man tänker efter! Vad säger ni?

 

När man åker runt i gårdarna i Söråker kan man få med sig lite smått och gott hem! Havrekex med smör på är en riktig hitt här hemma! :-)

Work

Publicerat: 2012-01-20 Kl: 19:30:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Efter en mysig dag med middag och härligt sällskap i Söråker är jag nu laddad för nattjobb! :-) Jag håller tummarna för en bra natt och att jag kanske får träffa Sara en snabbis! :-) (Hon jobbar på grannavdelningen MAVA) Gäller att passa på nu innan hon går på mammaledighet ;-)


Hoppas att ni allihopa har en mysig fredagskväll & kör försiktigt om ni ska ut på vägarna. Spårigt väglag!

 

Stiliga rosavita tulpaner på bordet hos farmor & farfar!

Godmorgon!

Publicerat: 2012-01-20 Kl: 11:32:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Efter en snabb frukost här hemma är nu hjärtat skjutsad på jobbet. Idag ska jag ta mig en tur ut till Söråker och hälsa på mormor & morfar, farmor & farfar! ♥ Ikväll jobbar jag veckans ända arbetspass! :-) De här är en lyxvecka med hela 6 lediga dagar. Jag funderade på vad jag skulle hitta på den här veckan eftersom jag hade så många lediga dagar, men de var inga problem.. Har gjort så mycket! Perfekt att även sambon har varit ledig mycket den här veckan! :-) De har blivit flera mysiga dagar ihop!

Ne nu hoppa in i duschen och sedan bege sig mot Söråker! Hoppas ni alla får en fin dag och trevlig helg på er!! :-)

 

På tallriken här ovan ser ni plommonspäckad karré som jag gärna lägger på smörgåsen. Något ni borde testa om ni inte gjort det. Så gott! Brukar lägga karrén på en sallad bit och toppa med delade körsbärstomater. Mummms! Karrén finns att köpa i charkdisken på affären!

Dejta John Blund..

Publicerat: 2012-01-19 Kl: 21:33:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Här hemma kryper vi nu ner efter en härlig dag och kväll tillsammans! :-)

Godnatt allihopa!

 

Kursstart

Publicerat: 2012-01-19 Kl: 11:21:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Godmorgon! :-) Här hemma har vi startat upp vår lediga dag med en härlig frukost! :-) Idag har jag min första föreläsning, på ipaden direkt från Luleå tekniska universitet. Kursen jag ska läsa under våren heter Medicinsk Vetenskap- psykiatri & missbruksvård. Då man kommer i kontakt med en hel del missbruk och psykiska sjukdomar i vården så känns de som en bra kurs! Kursutbudet i vår var inte så jätte stort men eftersom jag ville läsa ngt så blev det den här kursen och jag ser faktiskt fram emot att få mer kunskap inom det. Kursen är på hela 15 hp & halvfart! Perfekt med halvfart eftersom jag också jobbar! Tänker positivt, kunskap är aldrig tungt att bära! :-)


Innan föreläsningen idag tänkte vi ta en promenad runt stadskärnan här i Sundsvall! Härligt väder bjuds det också på idag!! :-) Vad gör ni läsare idag? :-)

 

Underbara dofter från Clean till mina fina systrar!

Sjukling i huset

Publicerat: 2012-01-18 Kl: 16:35:40 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Vaknade bredvid en krasslig sambo med halsont imorse. Både jag och P brukar väldigt sällan vara sjuk så då det väl händer så känner man sig som ett frågetecken. "Sjuk? Är det sant?" Kan inte komma ihåg när vi var sjuk senast? Idag när vi var ute i farten passade vi på att uppdatera lilla medicinskåpet här hemma så nu hoppas jag att han blir frisk igen och att han inte smittar mig! :-)

Efter en sväng till Timrå är vi nu hemma igen och har precis ätit lite middag. Strax ska P ge sig iväg och träna killarna och jag ska möta upp Petra för en fika på Waynes! :-) Ikväll ska jag sätta mig och se hur kurserna ser ut som jag ska läsa nu under våren! :-) Spännande! Ska faktiskt bli väldigt roligt med lite studier på sidan av jobbet! :-)


 

GRATTIS TILL MIN FINA!

Publicerat: 2012-01-17 Kl: 22:25:22 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer
Dagarna innan jul blev Pontus erbjuden fast tjänst som sjuksköterska på Rättspsyk.. Vilken julklapp kan man tycka.. :-) Han tackade dock nej till den fasta tjänsten pga de inte kommer kunna gå ihop med fotbollen då jobbet innebär att man jobbar både dagar/kvällar & varannan helg. (många har skakat på huvudet.. Och undrat vad han tänkt med då han tackat nej till tjänsten).. Samtidigt som han fortsatte jobba på rpk (samma arbetstider som den fasta tjänsten. Där han går på ett pappa vik. sedan i sommras) så började han titta sig omkring och fick intresse för ett helt annat jobb där dem sökte sjuksköterska, så han sökte det några dagar efter att han tackat nej till den fasta tjänsten. Ett arbete som inte alls är likt det han nu jobbar med. Han sökte, han blev uppringd, han fick komma på intervju för 2 veckor sedan och IDAG kom beskedet. Han fick jobbet!!!! Han har gått och väntat som sagt i två veckor på besked och ja... Magsår? Hihi. Han är så otroligt glad att han fått tjänsten. Det hade varit hela 50 sökande (sjuksköterskor) så det är helt sjukt egentligen att han fått det. Så jäkla roligt!!

Jag önskar att jag filmade honom idag när han kom utspringandes ur hissen till garaget med världens största leende och bara ropade rakt ut när jag såg honom, YYYYYEEES!!! Jag rös till i hela kroppen eftersom jag vet hur mycket han ville ha jobbet! Från och med 1 Februari kommer Pontus jobba som Medicinsk riskbedömare på ett av försäkringsbolagen här i Sundsvall! Han är så sjukt sjukt glad. Han ser fram emot jobbet och tycker att de ska bli spännande:-) .. Och helt perfekt med dagtids jobb då han har så mycket fotboll på kvällarna. Perfekt!! :-)

Sjuksköterskeyrket är verkligen brett. Det finns så MÅNGA olika vägar. Man kan jobba på allt från försäkringskassan, försäkringsbolag, rådgivning till vårdcentral och sjukhus! Finns massa specialistutbildningar och ja.. massor att välja på! :-)

Passar även på att berätta att jag har fått fortsättning på mitt vikariat som jag gått på sedan i somras! Beskedet kom fre den 13:onde & det känns verkligen kanon! :-)

Utbildning

Publicerat: 2012-01-17 Kl: 13:09:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Dags att ta en promenad upp till Sjukhuset för utbildning i EDA- Epiduralbedövning! :-) Jag har varit på utbildning i det tidigare också men det är alltid bra med mer kunskap och framförallt repetion eftersom vi har pat. som smärtlindras med Eda ibland! P jobbar dag idag så vi möts upp där sedan när utbildningen är slut och åker vidare ut till alnö där han ska få massage innan vi ska iväg på kalas ikväll :-)

Godmorgon!

Publicerat: 2012-01-17 Kl: 10:56:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Godmorgon på er, eller goddag kanske man ska skriva för många av er har väll varit uppe ett tag nu :-) För mig blev det en välbehövlig sovmorgon idag!

Igårkväll hade vi lite tjejmys hemma hos Magdalena! Självklart var lilla Svante med på tjejmyset! :-) Han är så pytteliten! Världens sötaste! :-) Vi hade en riktigt trevlig kväll och lite senare på kvällskvisten promenerade jag hemåt och då jag kom hem pös jag ner i sängen på engång! Jag somnade innan jag ens lagt huvudet på kudden.. :-) Vaknade till när hjärtat kom hem från träningen och när jag hörde att dörren öppnades tänkte jag.. "Vad tusan.. Vem kommer till folk den här tiden på natten?" haha.. Men de var bara P som kom hem och klockan var bara 22.30 ;-) Jag hade bara sovit 20 min.. Men det kändes som att klockan var mitt i natten.. Haha.. Det är hemskt att sprätta rakt upp sådär men SKÖNT att veta att man har hela natten kvar att sova ;-)


Sega maränger i fina formar från IKEA!

Helgen som gått!

Publicerat: 2012-01-16 Kl: 17:18:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

En dagens från igår innan vi tog en promenad in till stan och fikade med Johanna & Glenn på Innergården!

Vips så var helgen förbi. Jag har haft en helt fantastisk helg! De har varit underbart med lite ledighet! :-) Vi startade vår helg med middag på Invito med Sara & Johan i fredags. Det var riktigt trevligt och det måste vi absolut göra om. Det var första gången våra killar träffades och de var verkligen super trevligt. :-) Vi avslutade fredagkvällen med lite spel på Casino Cosmopol men där blev man allt annat än rik! ;-) De var ju desutom fre 13! I lördags ställde vi klockan tidigt och begav oss iväg på "nya inomhusligan" där jag tillbringade hela min dag, de var så himla roligt att se Pontus nya lag spela och det kommer bli roligt att sitta på läktaren framöver och heja, längtar till sommaren! :-) 

På lördagkvällen efter kalas hos Pontus farmor Klara vart det tjejmys hemma hos Viktoria & det var sååå bra, så bra! Igår tog vi en välbehövlig sovmorgon, gjorde oss klar och promenerade in till stan för en fika med Johanna & Glenn på Innergården. Senare på eftermiddagen vart de dags för Pontus att bege sig på massage innan träningen ute på ön, Alnön. När han sedan kom hem skjusade han mig på jobbet eftersom han behövde ha bilen till jobbet imorse, innan jag slutade. Så himla praktiskt att jobba under samma tak, bilen står alltid där på morgonen när jag går av nattpasset. Jag hade endast lagt sön-natt & nu är jag ledig fram till fredag. Skönt! P har lagt mycket ledigt den här veckan också, han jobbar endast två dagar vilket innebär mycket tid tillsammans! :-) Mys! Vi får se om vi pallrar oss till Himlabadet relax ngt kanske!? Har inga planer för veckan, mer än att vi ska fira mina systrar Linnea & Elin imorgon. <3

GRATTIS!

Publicerat: 2012-01-16 Kl: 16:05:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Lillasyster Elin ♥

 

Nu ska jag krypa ner och sova gott! :-)

Publicerat: 2012-01-16 Kl: 08:34:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Det där lilla extra.. Det betyder så mycket och de behöver inte alls vara ngt stort. De behövs så himla lite för att känna den där extra lyckan och glädjen & jag är ganska bortskämd med det faktiskt. 

Lördagsmys

Publicerat: 2012-01-14 Kl: 20:10:26 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer

Här hemma sitter fyra fotbollstjattrande grabbar och spelar FIFA & NHL just nu! :-) Själv har jag dragit på mig myskläderna och jag ska strax hämta upp Vicky på jobbet för lite lördagsmys hemma hos henne. De var ett tag sedan så det ska bli mysigt! :-) Har varit och köpt lite karra så nu blir lördagskvällen på TOPP! ♥

 

Fotboll och födelsedagsfirande!

Publicerat: 2012-01-14 Kl: 15:46:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag har jag tillbringat dagen på Timrå sporthall. Inomhusligan har spelats och eftersom Pontus tränar Alnös herrar så ville jag självklart följa deras matcher. Eftersom han är ny för klubben så var det premiär för mig att få se laget spela idag. Det känns lite konstigt att inte längre se P på plan då han tidigare alltid spelat & på senare år både spelat och tränat. Nu när ljumskarna strejkat lägger han all fokus på tränarrollen istället (han kommer göra undantag framöver och hoppa in om det behövs..) & jag kan lova er... Han brinner för det här! Han är nu inne på sin fjärde säsong som tränare och telefonen går varm 24/7. Han lägger ner så otroligt mycket tid! Utifrån kan det kanske vara svårt att se, men som sambo så ser jag hur mycket tid han lägger ner och vad han älskar de han gör! De är lycka och glädje att se.


Nu ska vi iväg och fira P farmor som fyller år idag! :-)

Till badrummet

Publicerat: 2012-01-14 Kl: 15:16:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

På mellandagsrean fyndade vi en ny tvättmaskin till badrummet som skall renoveras nu under våren! :-) Som vi längtar efter ett nytt och fint badrum. Vi har varit runt på x antal olika ställen och kollat inför renoveringen och fått massa inspiration. Att enas har inte varit några problem, vi båda är svag för vitt och högblankt. Vilken skillnad de kommer bli och vad FINT de kommer bli! :-) Nu väntar vi bara på en slutgiltig offert!

Godmorgon!

Publicerat: 2012-01-14 Kl: 08:10:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Frukosten är uppäten och vi är redo för en fotbollsdag. De är nämnligen dags för årets inomhusliga här i Medelpad. Vad gör ni idag? :-)


 

Lämnade in mina Replaystövlar till skomakaren på Thulegatan här i Sundsvall för några dagar sedan och igår var vi dit och hämtade dem. Gick väldigt snabbt, så idag åker dem på! :-) Insåg att de var rätt dyrt att få nya dragkedjor fixade, kostade strax under 400 pix men nu sitter de bättre och stabilare dragkedjor där iaf. :-)

Middagstime

Publicerat: 2012-01-13 Kl: 17:16:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Klänningen jag bär ikväll kommer från Kharma och användes även på nyår! :-)

Några timmar på kudden

Publicerat: 2012-01-13 Kl: 07:47:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Nu kryper vi ner några timmar efter ännu en arbetsnatt. Sedan är det dags att ta vara på den lediga helgen! :-) Häärligt!

Ikväll ska vi ut och äta med Sara & Johan på Invito. Har redan spanat in menyn på hemsidan och jag känner mig väldigt sugen på den grillade kalvytterfilén som serveras med smörstekta rotfrukter, lingon & marsalavinsås. Ser fram emot kvällen, ska bli jätte trevligt! :-)

Vill tipsa er om att de är halva priset på Invito under Januari. Gäller hela a la carte menyn! :-)

Sega maränger!

Publicerat: 2012-01-12 Kl: 18:07:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Har idag svirrat ihop sega maränger med smak av chockad och polkagris. Mummms till en klick glass och hemmagjord chokladsås! :-)

 

Nu dags för veckohandling & sedan dags för träning & natt 2/2.

 

 

Jäsp!

Publicerat: 2012-01-12 Kl: 08:08:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Underbart med sängen och med världens finaste sambo bredvid sig efter en pysslig arbetsnatt. Vi båda har jobbat natt så.. Godnatt!

Dags för natt 1 av 3

Publicerat: 2012-01-11 Kl: 19:35:00 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Mina lediga dagar är nu förbi och jag har två nätter innan lite ledighet igen. Jag känner att jag samlat på mig både sömn och energi inför de kommande arbetsnätterna! :-) Jag känner som sagt fortfarande av det låga blodvärdet som jag dragits med i ett bra tag. Det låga blodvärdet kom som ett brev på posten. Mitt blodvärde visade sig vara 105 förra veckan och jag kände mig helt slut. Inte konstigt? Normalt skall man som kvinna ligga mellan omkring 120-155 g/l. Men nu är jag på bättringsvägen och med Duroferon (järntabl.) i kroppen börjar jag nu må mycket bättre. Pigg som en duracell kanin ska jag bli.

 

Nu ska vi spendera en timme på gymmet på sjukhuset innan de blir dags för jobb! :-)

 

Här ovan ser ni ett reafynd som jag gjorde på Kharma för nån vecka sedan. Skinn handskar från Filippa K.

Fin om naglarna

Publicerat: 2012-01-11 Kl: 17:03:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Lack: Vera.


Hej på er! Börjar med att skriva att jag tänkte skriva ett inlägg igårkväll, MEN.. Somnade kl 18 och sov till 03 inatt då jag vaknade och var tvärpigg. Jag var så sjukt sjukt trött hela dagen igår. Anledning till tröttheten är mitt låga blodvärde men förhoppningsvis blir det bättre för varje dag som går nu. Efter en kopp te inatt kunde jag somna om nån timme igen. Vaknade igen vid 6 och hoppade då in i duschen för att sedan krypa ner igen och läsa runt lite på era bloggar. Idag har jag och hjärtat lunchat och gjort Birsta. Nu har vi precis ätit middag och P ska snart bege sig på fotbollsträning och jag ska vila lite så jag är pigg inatt då jag ska jobba :-)

 

Onsdag

Publicerat: 2012-01-11 Kl: 14:55:59 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Godmorgon!

Publicerat: 2012-01-10 Kl: 10:57:00 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


 

Godmorgon! Idag har jag en inbokad dejt med härliga Sara! Vi ska luncha ihop och de kan nog även bli en sväng på Sundsvalls gator denna dag! Jag hade bland annat tänkt att leta rätt på en skomakare idag! Om det finns ngn? Enligt hitta.se så ska det finnas två stycken i Sundsvall! Dragkedjan på mina absoluta favorit stövlar har gått åt fanders, så förhoppningsvis kan jag lämna in dem och få en ny dragkedja, på båda!

 

Hoppas ni alla får en fin tisdag! :-)

 

Lilla Svante

Publicerat: 2012-01-09 Kl: 20:32:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Farfarströja & byxor till den lille!

Idag när jag hämtat hjärtat på jobbet så åkte vi hem och kockade ihop dagens middag. Medan Pontus stod och fixade middagen så skickade jag iväg ett mess till Magdalena & Petter och frågade om de var sugen på middag, och visst var dem det! De blev något så gott och enkelt som bandspagetti & pastasås med bacon, soltorkade tomater, champinjoner, grädde, sambal oelek, soya, vitlök, salt och peppar! :-) Pastarätten toppades med goda pärltomater! Ett litet middagstips till er!

Behöver jag skriva att vi smälte en aning idag? De är ju omöjligt att inte smälta.. Magdalena & Petter har fått en helt fantastisk son som är så underbart fin. Lilla Svante. Världens finaste! Han skötte sig bra under middagen idag så han är sååå välkommen att hälsa på igen! ;-) Stort grattis till den nyblivna familjen!

Middagbesök!

Publicerat: 2012-01-09 Kl: 18:02:49 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

En första dejt med nyfödda Svante! :-)

GRATTIS

Publicerat: 2012-01-09 Kl: 15:03:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
min fina syster på din 19-års dag! <3
Eftersom min andra fina lillasyster Elin också fyller år snart (om 1 vecka) så ska vi fira båda nästa vecka ist! :-)



Tillbehör

Publicerat: 2012-01-09 Kl: 08:42:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

För nån vecka sedan införskaffade jag en adapter som gör att jag lätt kan lägga över bilder från systemkameran till iPaden. :-) Så bilder lovar jag att jag ska dela med mig av här i bloggen. Jag använder väldigt väldigt sällan datorn nu, jag har allt jag behöver på iPaden och det är såå praktiskt att kunna ta den under armen och ta med den var som helst.
Som ni säkert förstått så är jag väldigt glad över den fina julklappen som jag fick av min fina sambo!

Fikilika med faster!

Publicerat: 2012-01-08 Kl: 18:16:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Hej på er! Veckans nätter är jobbad och jag är nu ledig fram till onsdagnatt. Känns som långledigt! Undra vad man ska hitta på? ;-) Nån som är sugen på en fika? En lunch? Träna? En promenad?

Just nu är hjärtat på fotbollsträning och när han kommer hem ska jag åka till Söråker på tjejkväll hos min fina faster. Bara hon och jag. Jag har precis vispat ihop en kladdis som står i ugnen och är nog klar när som helst. Den ska givetvis ätas ikväll hos Anna! :-)

En dutt lila

Publicerat: 2012-01-07 Kl: 20:46:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Matchar lila namnskylt och lila klockur med lila handskar natten till ära precis som natten innan.. ;-)

Dagens tips till er!

Publicerat: 2012-01-06 Kl: 15:46:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Perfekt slips och skärphängare från Åhléns!

 

 

Nu har vi kommit hem och syster Linnéa är här och hälsar på en snabbis :-)

 

Trettondagsafton!

Publicerat: 2012-01-06 Kl: 12:13:33 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Hej på er! :-) Det är inte tjugonde a knut men idag hade vi tänkt städa ut julen på riktigt! Men innan vi packar ner stakarna i kartongerna & ska städa så ska vi möta upp Johanna & Glenn i Birsta City för en fika! :-) De är dagens planer! Inga planer för fredagkvällen mer än att jag ska iväg och jobba natt 1 av 2 senare ikväll! :-) En härlig fredagsmiddag ala Pontus blir det nog också verkar de som :-)

Mumsigt!

Publicerat: 2012-01-05 Kl: 19:55:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nyårs-varmrätten! Vi alla åt så det stod ut oxfilé genom öronen på oss! :-) Så sjukt gott!


Ikväll då P kommer hem från träningen skall vi till Johanna & Glenn på uppesittarkväll, vi kommer titta på finalmatchen och vi håller såklart tummarna för att de blir en Sverigevinst! :-) Vad tror ni, vinner Sverige?

Rice

Publicerat: 2012-01-05 Kl: 07:08:00 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

12 små praktiska burkar från Rice. Köpta på Fröken fräken för 95 kr.

Slut på julen..

Publicerat: 2012-01-04 Kl: 23:09:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Tidigare i veckan åkte julpyntet ner i kartongerna igen.. & nu dröjer de ett tag innan de åker fram igen! Julstjärnan och stakarna har dock fått stått kvar! :-) Senaste dagarna har jag haft allt annat än vinterkänsla. De har varit regn, slask och isigt! Med andra ord, ett riktigt skit väder i Sundsvall.

 

Ikväll då jag lämnade av P på träningen så passade jag på att åka & göra Birsta. Vart sugen på en reasväng men de var väldigt utplockat & jag hittade inga direkta fynd. När P hade tränat klart åkte vi vidare till NCC där han skulle spela korpen med jobbet. 30 minuters spel & rättspsyk vann med 3-0! :-) Nu har vi precis fikat lite här hemma & skall strax krypa ner. Har jobbat två nätter så nu har jag lite ledighet innan jag går på igen på fredagkväll. Härligt!

Glädje & lycka

Publicerat: 2012-01-04 Kl: 19:39:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Stort grattis till våra fina vänner Magdalena & Petter som igår den 3 Januari fick sin lilla son. Glädjen & lyckan är obeskrivlig!


Gissa om jag kunde koncentrera mig på jobbet i måndagskväll då Magda skickade och informerade om att den lille ville ut och att de var dags att åka in! ;-) Hihi!

Fint innanför ytterdörren

Publicerat: 2012-01-04 Kl: 10:17:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer






Fina dörrmattor från Village, 179 kr.

Julaftonsblåsa!

Publicerat: 2012-01-03 Kl: 13:16:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag lovade ju att visa er klapp nr. 23 & här har ni den.. julaftonsklänningen. :-)

Idag myser jag runt..

Publicerat: 2012-01-02 Kl: 18:47:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

.. i den härliga koftan som jag bland annat fick i klapp nr. 23! :-)

Nyårsafton!

Publicerat: 2012-01-02 Kl: 15:29:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Åter igen ett helt fantastiskt nyårsfirande! Vi avslutade den fantastiska kvällen med JVM kl. 04.00! Dock tog det inte många sekunder innan vi alla vart sömnliga och då vart det dags för hemgång! :-) Tack alla inblandade för en fantastisk kväll!

1 Januari

Publicerat: 2012-01-02 Kl: 00:05:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hemma från en kväll med mycket skratt! Pizza på Biteline (ni har väll inte missat att 1 januari äts de mest pizza på året..) följd av spelkväll med Johanna, Glenn, Pontus, Isabelle & Emil! Vi spelade ett sjukt roligt spel som heter Ryktet går, fungerar ungefär som viskleken men man ska istället rita och de blir ofta tok tok tok.. :-)

Nyårsdagen!

Publicerat: 2012-01-01 Kl: 17:02:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

 

Gott nytt år! Hoppas att ni alla hade en trevlig nyårsafton och att ni ser fram emot de kommande året! :-) Vi hade en toppenkväll med fina vänner och skålade in det nya året på Norra Berget med utsikt över stan och alla fyrverkerier! :-) Idag har vi bara tagit det lugnt och ska strax göra oss klar för middag på Biteline med Johanna, Glenn, Johanna & Alex.

 

Bilder från nyårsafton kommer! :-)

RSS 2.0