Omotiverande pluggväder!

Publicerat: 2010-05-31 Kl: 17:38:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Klänning från H&M's Garden kollektion.
Skor från Åhlens.
Skinnväska från farmor!

Har pluggat hela dagen till och från. Vi tog en liten längre paus nu på eftermiddagen och åkte till IKEA. Åt middag och kikade på lite saker! Nu är vi hemma igen och ska forsätta plugga. P har träning ikväll och jag ska ta en promenad i kanonvädret senare! Men nu blir det först plugg! ...Så omotiverad, fattar inte!!! Har aldrig varit såhär omotiverad tidigare.. Jag lovar!!! Jag borde istället vara extremt motiverad den här veckan eftersom det efterlängtade sommarlovet snart är här, på fredag! Ska bli såååå fantastiskt underbart med "sommaruppehåll". Inte tänka på skolan något alls!! Sen är det bara ett år kvar! Hoppas det går fort!!!!!! ...och att motivationen är tillbaka till hösten! ;)


Hoppas er måndag varit kanon! :)

Mammas dag!

Publicerat: 2010-05-30 Kl: 21:32:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag är det ju morsdag, och självklart har jag och P firat våra fina mammor! :) Direkt när jag jobbat klart mitt 26h arbetspass så blev det en sväng till P's familj. Grillning och marängtårta serverades. Det vart kanonväder så vi satt ute på verandan och njööt middagen! Senare på kvällskvisten åkte vi ut till Söråker för att fira min mammsen. Mormor och morfar kom också bort, så det vart hela familjen + Mormor & Morfar. Jätte kul och trevligt! :) Där bjöds det på ännu mer gosaker. Två olika sorters tårtor samt gobitar & kakor. Vi satt även där på verandan och fikade och sedan blev det några studs på studsmatta. Maximilian, Elin och Pontus hann även med lite fotboll innan vi åkte hem! :) Kanon dag!


Mamma och Elin ikväll! :)


Köpte likadana Morsdagspresenter till våra underbara mammor. Låda för servetter, bullfat och glad sommar skylt! Allt i samma stil! :)


Nu sitter faktiskt min underbara sambo och pluggar i köket sedan några minuter, så det är väll bäst att jag också tar tag i det då. Vill ju inte vara sämre! ;) Tenta på fredag, så ska sitta med plugg varje dag fram tills dess! Inte såå himla roligt, men ett måste. På fredag är det ju SOMMARLOV! :)

Underbart Underbart Underbart!

Filmtajm

Publicerat: 2010-05-28 Kl: 19:24:36 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Fre 28/5

Publicerat: 2010-05-28 Kl: 14:50:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Idag har det pluggats flitigt. Nu tar vi lite fredagsledigt och forsätter imorgon. Jag har präglat obstetrik och P har suttit med psykiatri idag. Lite fredagshandling och bilhämtning, sen är vi redo för fredagkvällen. Fick nyss veta att fotbollsmatchen ikväll blev inställd pga allt regn som varit. Den blir på Söndag istället. Så ikväll blir det bara fredagsmys för hela slanten!

Tågbiljetter är bokade och betalda för en liten tripp till Sthlm i Juni. 20 Juni åker jag och Victoria ner till Sthlm några dagar och bara njuter. Det ska bli underbart roligt! Tokläängtar!


Trevlig helg! :)

Loppisfynd

Publicerat: 2010-05-28 Kl: 01:04:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ljusstakar 4kr/st, Silverbricka 10 kr.



Eftersom det har regnat till och från några dagar nu så har vi inga bin på balkongen. Bara solen tittar fram igen så kan vi avgöra om vi fortfarande är bombarderad av bin eller inte. Är dem små liven borta åker utemöblerna ut på den nymålade trallen fort som tusan.. och då blir det grillning på vår fina balkong! Om inte dem små liven försvunnit, då gråter jag en skvätt och hoppas på att kommunen kommer fort... Men jag tror inte dem äckliga liven försvunnit faktiskt, dem kommer säkert när solen tittar fram igen!! Nån som vet hur man får kommunen att agera snabbt? Vill kunna sitta ute på balkongen och fika frukost i morgonsolen! Hm.........

Vi har lämnat in bilen på service idag så vi är utan bil tills imorgon. P fick låna bilen av hans föräldrar till träningen ikväll, så vi har den här hemma över natten. Men nu.. är det dags för sängen. När väckarklockan ringer kl. sex ska vi åka och hämta P mamma på sjukhuset som jobbat natt, sedan ska vi sitta och plugga i timrå hela dagen, samt hämta bilen på eftermiddagen och sedan på kvällskvisten har P match mot Sund! :)

Härligt med helg snart. Då blir det jobb och plugg! ;)



Godnatt! :)

En vecka på mig!

Publicerat: 2010-05-27 Kl: 16:59:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Tentaplugg..... GE mig ork!!

fynd

Publicerat: 2010-05-27 Kl: 16:52:20 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Har fyndat lite smått och gott senaste veckan, både till mig, till P och till hemmet! :)


Jeansklänning från H&M, 149 kr


Klackisar, 149kr.




Leggings från Lindex, 99kr! Shorts från H&M, 49 kr!


Stövlar, FACE. 70% på 1890 kr!


Blåa nya kuddar till soffan från IKEA.

Fotbollskväll

Publicerat: 2010-05-25 Kl: 16:12:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Idag blir det att testa något nytt! Mm, Spääännande! ;)

Ikväll tänkte jag åka och kika på P match i Ljustorp! P ska spela ikväll. Han har gjort flertal massage/värmebehandlingar nu och tycker att det känns mycket bättre i foten så får hoppas att foten håller ikväll! Annars är det bara att börja om på noll med behandlingar och det kostar både tid och pengar! Så jag håller tummarna för att de går bra ikväll! :)


Jag hoppas:
foten håller!
vädret håller sig som det är nu!
att jag vinner på någon av de fyra matchlotterna jag tänker köpa!
att grabbarna vinner matchen.

Trevlig kväll!

Vi pluggar vidare.. till 01.00

Publicerat: 2010-05-23 Kl: 23:56:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vira Blåtira och kvällsplugg! Vi båda pluggar bäst kvällstid så vi tänkte sitta till klockan ett! Vi är riktiga nattugglor, MEN väldigt morgontrött!! Imorgon ska vi ta sovmorgon innan vi kliver upp och sätter igång igen. Härligt att vara student ibland, framförallt när det inte är några schemalagda föreläsningar! ;) Då kan man själv avgöra om man ska ta en sovmorgon eller inte. Såhär kommer veckan se ut med föreläsningar:

-Tisdag: 8.15-12.00 Psykiatri, 13.15-16.00 Pediatrik.
-Onsdag: 8.15-11.00 Pediatrik, 13.15-15.00 Missbruk (Oblig. Gäst föreläsning).
-Torsdag: 8.15-12.00 Psykiatri (VÅRTERMINENS SISTA FÖRELÄSNING!!)

Sen är det egna studier som gäller.. Tenta veckan efter, den 4/6!

Dyker ner i psykiatrin

Publicerat: 2010-05-23 Kl: 14:08:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Var pigg och allert då klockan ringde 6.00 imorse. Jag trodde att det var skola, men när jag tre minuter senare förstod att det var Söndag och att P skulle iväg och jobba, så njöööt jag vidare i sängen. Jag har hunnit tagit en promenad, städat och nu sitter jag med en massa psykiatriböcker framför mig. Jag tänkte försöka svara på alla frågor som jag är tilldelad att svara på, innan klockan fem. Då slutar P och då ska vi åka ut mot Timrå, han ska på massage för foten, benet och sen ska vi åka ut till Söråker och hälsa på en sväng! :)

Snart soooommmarlov, skööööönt!!!!!! :)






Lördag

Publicerat: 2010-05-22 Kl: 20:26:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Började dagen med en liten sovmorgon idag. Gick en sväng på stan och köpte kulglass innan vi åkte vidare ut mot Timrå & grillningen! :)

Nu är det snart dags för champions league finalen. P har bjudit hem lagkamrater så jag och bella håller oss på avstånd här i vardagsrummet! ;) Jag och Bella funderar på en utgång efter matchen, så vi får se om det blir så! :)

Bjuder på lite lördagsbilder! :)







Fredagkvällen i bilder

Publicerat: 2010-05-22 Kl: 19:07:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer









Korv och fikakön!










1-1

Publicerat: 2010-05-22 Kl: 13:29:13 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Det blev ett rättvist resultat igår tycker jag. 1-1! :) Pontus var på behandling innan matchen och då konstaterades det att han borde vila foten yttligare några dagar, så det blev till att vara coach från sidan! Det var grymt mycket folk på matchen, över 300 personer.. (P säger nu att det var över 400 personer!) Det var himla roligt att träffa folk som man annars inte träffar så ofta iallafall! :) Min familj, min morfar och min farfar var på plats för att heja! :) Och vi fotbollsfruar såklart! Haha! Jag, Victoria och Bella.. :D

Efter matchen hade grabbarna lagfest så vi tjejer drog ihop en fredagsmyskväll. Vi såg filmen Allt för min syster. Rekommenderar!! Alla borde se den!

Idag blir det grillning ute i Timrå hos P's föräldrar och sen ikväll blir det champions league finalen.

Trevlig lördag!! :)

Bamseskål

Publicerat: 2010-05-21 Kl: 13:08:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag tänkte börja det här inlägget med att svara dig som frågade om jag läser till sjuksköterska! Ja, det stämmer! 4- terminen är snart över och enbart 2 terminer återstår! :) Roligt med kommentarer hurni!

Kom hem med en jätte bamse skål från Servera idag! Den ropade, köp mig! ;) Den kommer bli perfekt att ha godis, chips, dippgrönsaker eller maränger i! :)

Nu åker vi strax ut mot Timrå. Pontus fot ska tejpas och mat ska intas med Bella och Emil innan matchen!

Ha en underbar dag i värmen & trevlig helg! :)


Skålen ser inte så speciellt stor ut på bilden, men den är gigantisk i verkligheten.

Svullet, gult och blått!

Publicerat: 2010-05-21 Kl: 11:21:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Match ikväll och foten, benet ser bedrövligt ut! Det är rejält svullet, gult och blått. Han borde faktiskt inta bänkplats ikväll tycker jag.. Men vi får väll se hur det blir! :)

P i rampljuset på Lokalfotbollen föresten! :)
http://425740.webshop.eurovator.se/group.asp?group=2253



Nu blir det en runda på stan medans P förbereder för kvällens derbymatch här hemma! :)

12 kollektioner

Publicerat: 2010-05-20 Kl: 22:59:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Modevisning på Kulturmagasinet ikväll. Bella var såå fin! :)
Senare på kvällskvisten blev det kalas hemma hos Glenn och Johanna! Glenn fyller 22 år idag! :)

Vi var ut på Birsta tidigare idag! Åt lite mat och P köpte ett linement för över 200 kr som skulle vara bra på idrottskador, så får hoppas det kommer hjälpa! Han gör allt för att kunna spela imorgon som ni märker. Dock ser foten förjävlig ut. Smärtan har avtagit ganska bra, men han har fortfarande känningar.. Han kan exempelvis inte vinkla foten speciellt mycket.. Hm.. Inte bra!!





Ost & Kex

Publicerat: 2010-05-19 Kl: 22:40:31 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Har haft en kanontrevlig ost och kexkväll tillsammans med fina vänner ikväll! Jätte roligt att träffa er allihopa! :) Det är så roligt när man drar ihop något sånthär, så att man uppdateras lite! ;) Tack för ikväll tjejer! :)






Vi såg uppdrag granskning ikväll. Det är helt sjukt hur det blivit på Sundsvalls sjukhus...


Imorgon är det heldag i skolan som gäller igen. På eftermiddagen har vi en obligatorisk gästföreläsning om Personlighetsstörning. Jag ser fram emot den, ska bli jätte intressant. Dem som kommer och undervisar är desutom P's arbetskamrater på RPK! :) 

P kom hem från träningen nyss. Funderar på att kanske spela en fifamatch med honom nu! Jag ska iallafall fråga om han är sugen att spela! Han kommer bli chockad och säga Ja! ;) Det är inte direkt varje dag jag frågar honom om det! ;) Jag vill vinna över honom, MEN DET HAR ALDRIG HÄNT! :(

Gokväll!

Guldonsdag!

Publicerat: 2010-05-19 Kl: 16:46:55 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Det är inte ofta man får guldbonuscheckar hem i brevlådan! Men idag fick jag det! Jag hade tydligen handlat för 6226 kr på H&M på ett år så då fick jag en GULDbonuscheck! Inte dåligt!

Eftersom det var ett tag sedan jag umgicks med tjejerna från gymnasiet så har jag bjudit hem dem ikväll på en kex & ostkväll. Det ska bli jätte trevligt! :) Synd att man inte bor större så att man kunnat bjuda hem alla i gamla klassen, men jag hoppas att nån annan som bor större bjuder hem alla sedan i sommarvärmen.... ;) Har blivit några återbud, och det är ju synd.. Men jag hoppas som sagt att det kommer fler tillfällen!! :)

Trevlig kväll!

Obstetrik

Publicerat: 2010-05-18 Kl: 23:21:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
En glass och humöret blev på topp! P har varit och fått behandling, massage för foten på kvällskvisten. Efter det så blev det hockey hemma hos Magdalena och Petter!

Idag hade vi föreläsning om graviditet, befruktning, missfall & abort. Jätte intressant! Man kan inte fatta att det verkligen kan utvecklas ett barn genom en man & kvinna, det är helt otroligt! :)

Imorgon har vi obstetrikföreläsningar hela dagen igen fast imorgon ska vi gå in på förlossningsdelen. Vi ska få se en förlossningsfilm. Eftersom jag varit med på två förlossningar tidigare under praktiktiden så vet jag ungefär hur det går till, och det är ju bara en såån fantastisk häftig upplevelse!!

Godnatt på er! :)



Blir arg som ett bi!

Publicerat: 2010-05-18 Kl: 17:02:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vi har blivit bombarderad av vild bin här på området. Hur ska man nu kunna sitta ute och fika i finvädret? Kollar jag ut nu så är det omkring 50 bin som åker omkring på vår balkong! Grrrr!! Trodde att det bara var vår balkongsida som blivit drabbad, men dem hade tydligen hittat till balkongerna på andra sidan också, till Magdalena och Petter! Har ringt idag och Anticimex visste inte om dem kunde hjälpa till då bin tydligen tillhör kommunens ansvar...

Less, less och ännu mer less!!
En glass i solen på stan med tjejerna kanske gör mig på bättre humör?!
Tror det får bli så! :)


Mamma 39

Publicerat: 2010-05-18 Kl: 00:16:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Mammas födelsedag och Norges nationaldag!
Vi åkte och firade mamma direkt efter skolan! :) Hämtade bara upp syster Linnea på skolan! :) Mamma bjöd både på smörgåstårta och en massa annat gott. Bland annat en underbart god ananaspaj! :) Vi har inte gjort annat än ätit idag känns det som! Av mig och P fick mamma ett presentkort på Gårdsbutiken i Timrå samt ett omtalat durkslag i silikon. Har sett flera matprogram som använt just durkslag i silikon och det verkar vara himlans bra! :) P blev tvungen att åka på träning mitt i kalaset. Men han hann iallafall vara där i två timmar! :P Senare vid sju följde jag med Elin, Linnea och Sebastian på fotboll på IP i Söråker. Efter matchen blev det ett kvällsbesök hos faster med en massa surr! Som alltid är det lika trevligt att träffa min underbart snälla och fina faster! :) Sen kom P och hämtade upp mig i Söråker strax efter nio igen!

Nu är vi hemma och sängen väntar! Imorgon börjar vi 13.15= SOVMORGON!!

Grattis!

Publicerat: 2010-05-17 Kl: 13:28:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag fyller min fina Mamma 39 år! :) Hipp hipp hura!

Söndag

Publicerat: 2010-05-16 Kl: 19:14:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Sent inatt och tidigt uppe imorse! :)

Idag har vi varit i stugan i Hassela och krattat hela dagen! Är nu hemkommen och har ätit tacos till middag. Ikväll blir det en hemmakväll med Magdalena och Petter. Vi ska se film, äta nybakt och umgås! :D

Imorgon är det dags att ta sig i kragen och börja plugga på instuderingsfrågor! Så det är väll bäst man passar på att njuta av söndagskvällen nudå! ;)







Läkningsprocess

Publicerat: 2010-05-15 Kl: 20:21:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
P mår mycket bättre idag och kan gå någolunda bra! Känner jag han rätt så kommer han börja träna redan till veckan.. MEN.. Läkaren sa att det är läkningstid på 6-8 veckor.. så han borde vila foten några veckor iallafall.. Hela foten är blå så han borde faktiskt lyssna på läkaren!! :)

Vilket fantastiskt väder det varit idag! :)

Vi blev bjuden på en lunch hemma hos Johan, Emelie och Leah idag. Det var jätte trevligt att träffas! Både jag och P blev som barn, busade för fullt med Leah! P fick syn på hennes första tand också! :D Hihi, hon är såå söt!

Nu har vi precis kommit hem från Timrå, vi har varit hos P's föräldrar och hälsat på. Även där bjöds det på mat, skaldjurspaj till middag blev det! :) Mumsigt!

Nu ska vi rulla vidare mot södermalm!
Ha en trevlig kväll, det ska vi ha! :)

3-2

Publicerat: 2010-05-15 Kl: 00:41:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Premiär på hemmaplan ikväll. Blev vinst med 3-2! P gjorde illa foten (klev snett) sista tio. Han skrek av smärta så på vägen hem svängde vi av mot sjukhuset för att kolla så det inte handlade om ett benbrott. Han fick komma in direkt, träffa en ortoped som ville att en röntgen skulle göras. Sen efter röntgen kunde läkaren konstatera att det handlade om en rejäl stukning som kommer läka på 6-8 veckor. P är så förbannat less nu... Men han blir inte helt syssellös.. Eftersom han är spelande tränare så får han koncentrerar sig på huvudtränarrollen nu ett tag och vila foten! :) Som tröst så fick det bli chips och dricka från macken. Nu halvligger vi i soffan båda två, P i högläge och jag med datorn i knäet. Fredagkvällen för förbi och P är väldigt glad att dem vann matchen! :D



Torsdag

Publicerat: 2010-05-13 Kl: 17:16:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Utemöblerna får stå i vardagsrummet tills trallen är färdigmålad!





Idag har jag spenderat dagen med Bella och ska forsätta göra det hela kvällen också. Vi har varit på birsta en sväng nu eftermiddagen och ikväll ska vi äta tacobuffé på Biteline! Härlig torsdag va?

Trevlig Kristi himmelsfärds dag på er allihopa!

En läsvärd blogg

Publicerat: 2010-05-12 Kl: 23:07:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Jag har länge följt en blogg som är väldigt gripande och tragisk, samtidigt som den är väldigt stark. Här är bloggen! Man kan verkligen inte förstå... Tänk att allt kan förändras så snabbt! Livet är bara så orättvist!!


Föreläsningsfri i 5 dagar nu!

Publicerat: 2010-05-12 Kl: 18:28:07 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag har vi bara haft en föreläsning på förmiddagen och den handlade om neuropsykiatriska sjukdomar. Det var den sista föreläsningen för den här veckan och nästa vecka startar obstetrik föreläsningarna! :) På eftermiddag efter föreläsningen idag tog jag och bella en sväng på stan. Vi fikade och strosade runt. Lite shopping blev det också. Några nya träningsplagg fick följa med hem! Bella tipsade om en Peach shower från H&M, den luktade fantastiskt gott så den kunde jag inte motstå ;)

P har precis åkt på träning och blir borta till halv tiotiden. Jag hade tänkt pyssla lite här hemma ikväll, måla lite  och så. Tvätta och städa hade jag tänkt göra också, men det hade P gjort medans jag var stan så nu behövs inte det göras! :) Så.. Lite skruttkläder på, sen är jag redo för en kväll på balkongen med en pensel i handen.

 

Hemmafix!

Publicerat: 2010-05-11 Kl: 20:42:02 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Målade utemöblerna förra veckan och igår blev två av fyra kuddar klar! :)




Jag målade lådan/soffan en runda i söndags och nu håller P på att måla den igen innan hockeyn börjar!


..till hockeyn blir det nygjord kladdkaka!

Tänk när man kan sitta på balkongen och fika i sommarvärmen! :) Vad härligt det ska bli!

Vi

Publicerat: 2010-05-11 Kl: 16:53:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ikväll är P min, bara min! Ingen träning, inga möten, ingen planering.. Nä, ingenting! Länge sedan vi umgicks en hel kväll tillsammans! Undra vad vi ska hitta på för trevligt nudå... Hm.. :) P brukar ha gott om trevliga ideér så något trevligt blir det nog! :)

Nu blir det iallafall lite lax i magen innan vi gör något annat! :)


Första utomlandsresan tillsammans, Turkiet 2006. Över 4½ år sedan! :-)
Många härliga minnen vi har tillsammans! :)

sommarfräscht

Publicerat: 2010-05-10 Kl: 23:34:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Vår & sommarfräsch i håret nu! Idag blev det både klipp och färg! Hon la i ljusa slingor samt toppade & klippte upp håret.. Jag vart jätte nöjd med både färg och längd! :)

Kom hem från Timrå för en stund sedan och nu har vi precis druckit varm chocklad m. grädde och tagit en smörgås var! Har föreläsningar hela dagen imorgon.. Först pediatrik, sedan på eftermiddagen ska det vara en föreläsning om psykoser!

Vi hörs imorgon! Godnatt!
 

inspiration

Publicerat: 2010-05-10 Kl: 17:50:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Är dunderförtjust i badkaret!

Värme tack!

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 20:20:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Dem här klänningarna från H&M's Garden Kollektion finns i min garderob och jag bara lääängtar tills man kan börja använda dem. Barbent och ballerina till! Värme, kom!




Kalas

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 12:33:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Morfar fyllde 62 år tidigare i veckan så nu ska vi åka ut till Söråker på kalas! :)

Hejsvejs!

Lungt till 1000

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 11:44:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Umgicks med Sanna och hennes kusin Evelina igårkväll. Det blev en lugn hemmakväll här på grönborgs! Vi hann även med en tur runt stan med sannas lilla räserfiesta! Tack för igår tjejer, det blev många härliga skratt! :) 

Ha en bra dag! :)



Leahs dag

Publicerat: 2010-05-08 Kl: 18:42:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag har lilla Leah döpts i Skönsmon kyrka. Superfint dop! :) Johan och Emelie överaskade oss alla med en liten trudilutt i början av dopet. Johan spelade gitarr & Emelie stod för sången. Dem sjung; Välkommen till jorden! Superfint och flera stycken fällde tårar, även blödiga jag! Det räcker med att jag kollar på någon annan som torkar tårar, så är mina tårar igång också. Hihi! Det blev gofika och presentöppning i församlingshemmet efter, även det var supertrevligt! :) 


Det blev en glass i solen innan dopet! :)

0-6

Publicerat: 2010-05-07 Kl: 23:59:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Stadium Birsta, Stadium stan, Stadium Birsta.. Ja, så åkte vi runt på eftermiddagen.. Nya fotbollsskor införskaffades och grabbarna vann matchen med 0-6 idag! Braaavo! P gjorde mål på straff! Jag blir alltid så nervös när han ska lägga straffar.. Mina nerver klarar inte sånt! ;) Vi kom hem rätt sent ikväll eftersom det vart en lång resa till och från matchen. Nu har vi precis kommit hem från Statoil, har varit och köpt lite gott till kvällen, så nu ligger vi här i soffan och bara tar det lungt! Imorgon ska vi på lilla Leahs dop! Blir trevligt det!! :)

Trevlig helg på er alla!








Ibland händer det som inte får hända..

Publicerat: 2010-05-07 Kl: 14:46:18 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Jag har en jätte glad pojkvän just nu! Han är superglad. NOT! Han hade ställt ett par skruvdobbs fotbollsskor i en ihop knyten påse på balkongen bredvid två påsar med färgburkar som skulle slängas. Jag tog med mig rubbet och slängde det för tre veckor sedan. Nu tre veckor senare söker han skorna inför matchen, ooooops!! Hmmmm... 1500 kr åt skogen.... Jag försöker göra han glad genom att säga att han har fyra andra fotbollsskor som han kan använda, som han använder på träningarna. Men det duger inte.. det måste tydligen vara skruvdobbar ikväll.... Jag ser att han sitter och sneglar på mig nu och skrattar... Hur löser man det här.....?


Åka ut på STADIUM i Birsta säger han...

Målning

Publicerat: 2010-05-07 Kl: 13:00:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Målarkläderna har varit på en sväng nu på förmiddagen. Det kommer bli superfint när det blir klart! :) Nu ska vi äta lite och ta en sväng på stan! Sedan åker vi på matchen! :)

Mitt i veckan

Publicerat: 2010-05-06 Kl: 21:43:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Shopping med Natalie och lilla Eleanor idag! Brukar sällan lägga upp bilder på allt nytt jag köper, men ikväll tänkte jag göra det! :)


Vit tunika-cubus, turkos halsduk-gina tricot


Rosa tunika-cubus


Reafynd från gina tricot.


Svart bikini- H&M.

Precis när jag var på väg från birsta ringer P och frågar om jag är kvar i birsta. Han, Magdalena och Petter skulle komma ut och äta mat på IKEA, så för mig blev det en fika eftersom jag var rätt mätt från lunchen! Jag köpte tyget till kuddarna också. Men tänkte även beställa tyg från katalogen jag kikade i häromveckan.



P kom precis hem från träningen nu och vi ska kolla på senaste programmen av Arga snickaren och Fuskbyggarna! Tycker det är intressant, samtidigt som det är så tragiskt! Sen blir det nog sängen. Vi är ledig imorgon också, superskönt!! P har bortamatch i Ljungaverk på kvällen. Man får åka med lagbussen om man vill kolla på matchen imorgon, haha.. inte dåligt! ;) Jag och Viktoria tänkte nog ta med oss middag & filt och följa med och se matchen, men.. bara om de är finväder!! ;) Annars gör vi något annat! :)


Nu blir det lite kvällsfika framför arga snickaren. Hejsvejs!

Tacksamhet

Publicerat: 2010-05-06 Kl: 00:11:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag är så otroligt glad och tacksam för att jag har så underbara människor runt omkring mig. Vad hade jag gjort utan er? Jag tänker faktiskt ofta på det, hur bra jag har det! :) Jag är så tacksam för att ni alltid ställer upp, i ur och skur. Jag tycker om att klara mig på egen hand, och det tycker jag att jag gör! Men behöver jag/vi hjälp med något, så vill ni alla hjälpa till! Jag är så glad att jag har underbara människor runt omkring mig som alltid finns där! Ta åt er ni som vet att ni alltid ställer upp! :)



Längtar tillbaka!

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 23:04:36 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer





























Här går det undan

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 12:02:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår var mormor och morfar här och fikade vid sextiden. Morfar mätte balkongen för trallen och fick en beskrivning på hur "soffan" ska se ut. Nån timme senare när vi var på fotbollen ringer han och säger att "soffan" är klar. Nu fick jag helt plötsligt bråttomt, mååååste sy kuddfodral! :)

Föreläsningen på förmiddagen vart inställd pga sjuk lärare så vi har bara en föreläsning i Pediatrik (spädbarns och barns hälsa & sjukdomar) på eftermiddagen idag! Bäst att hoppa in i duschen och göra sig klar nudå..

Filmtajm

Publicerat: 2010-05-03 Kl: 22:38:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Det vart bara en halv fotbollskväll på Sörforsvallen för min del. I halvlek åkte jag och umgicks med Natalie och hennes småtroll, Amelia & Eleanor som bor i närheten av fotbollsplanen. Hade aldrig varit hos Natalie tidigare, men jag hittade direkt. Behövde alltså inte åka runt och yra i Matforsskogarna!;) Det var jätte trevligt att träffas och det var jätte kul att få träffa nytillskottet i familjen, Eleanor! Hon var såå söt! Vi hann inte umgås klart innan jag vart tvungen att åka tillbaka och hämta P igen men vi tänkte ta igen det och träffas något mer framöver! :)

Vi har precis stoppat i oss varsin räkmacka jag och P! Väldigt mumsigt! :)
Nu blir det filmtajm!


Nya ringar

Publicerat: 2010-05-03 Kl: 16:23:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Kollar man efter våra förlovningsringar så har jag varit förlovad med mig själv ett tag..

Några dagar innan vi skulle åka till Thailand så jobbade P några pass på sitt jobb på RPK & under ett av dem passen så försvann hans förlovningsring. Hur då kan man ju kanske undra? Jo, han skulle tvätta av sig blod som han hade på fingrarna och la ringen på handfatet och glömde ringen när han gick ut. Han gick tillbaka senare när han kom på att han glömt ringen, men ingen ring kvar! Slutsats= Ringen försvann in på något patientrum, och vid efterlysning så kom den inte fram!! Nu.. Några månader senare har vi nya ringar båda två! Eftersom det var en beställningsvara så har det tagit lite tid, men idag har jag varit och hämtat ringarna eftersom dem hade fått hem dem. Så nu, från och med idag.. är vi förlovade igen! ;)

Fyndade lite annat smått och gott på stan också. Bland annat ett par beiga träskor som kommer vara jätte fina till alla sommarklänningar, sen köpte jag även en lite större sminkväska att ha alla ögonskuggor i! :)

Nu ska maten påbörjas. Det blir lax till middag idag! :) Ikväll kommer morfar och mäter balkongen eftersom trall ska byggas. Sen pratade P om fotboll, så vi kanske åker och kollar på fotboll senare ikväll! :)

Just det.. Min morfar fyller 62 år idag och till helgen ska vi fira honom! :D
Stort grattis till honom och till Emil som också fyller år idag! :)

Hejsvejs

 

Måndag igen

Publicerat: 2010-05-03 Kl: 12:47:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hemma från kursintroduktionen. Vi har fått önskat praktikplatser inför hösten och förhoppningsvis får vi reda på vad vi får för något innan sommarlovet. Vårdcentral & psykplacering är det som gäller. Jag håller tummarna att jag får något av de jag önskat. Jag får hålla tummarna och hoppas på att jag har tur! :)

Nu ska jag försöka vila bort förkylningen en stund. Ska promenera in till stan en snabbis senare för att uträtta några ärenden.

Hejsvejs!

Sjuklingar

Publicerat: 2010-05-02 Kl: 22:08:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
En prins i rosa sängkläder! ;)



Det blev en sen kväll igår och imorse när klockan ringde kl sju var vi alla tre super trötta. P skulle iväg och fiska med Emil klockan åtta och jag skulle iväg på jobbet. Fick i oss lite frukost innan det var dags att åka. Hade jätte ont i halsen imorse då jag vaknade, så vart tvungen att stanna på Ica maxi kl åtta imorse för att köpa strepsils halstabletter! Brukar alltid ha sånt hemma, men eftersom P också varit/är sjuk så var det helt slut! Mamma kom och hämtade Maxmilian utanför mitt jobb imorse och nu.. är jag hemma från arbetspasset igen! :) P kom nyligen hem han också, utan fisk. Imorgon startar en ny kurs. Ser fram emot den faktiskt.. :)

Hoppas att vi blir frisk och kry snart igen. Orkar inte vara sjuk. Godnatt!

VALBORG 2010

Publicerat: 2010-05-01 Kl: 22:37:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




























1 Maj

Publicerat: 2010-05-01 Kl: 19:50:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Maximilian är vår nattgäst ikväll! :) Nu sitter vi i soffan som en liten familj och inväntar körslaget. Bordet är laddat med en massa gosaker och i pausen blir det raketer och smällare.. :)









Trevlig kväll! :)

RSS 2.0