Ledig imorgon! :)

Publicerat: 2010-08-31 Kl: 22:41:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Suttit med grubbarbetet idag, från 8.30 till 15.00! Pphhu! Vår grupp blev tilldelad ämnet KOL/Astma! Skulle ha fyra vetenskapliga artiklar i arbetet. Dessa artiklar.... Tog en jäkla tid att hitta och översätta dem från engelska till svenska! Men nu är vi äntligen klar med arbetet och laddad inför examinationen på fredag. Men först har jag BarnHLR på torsdag. Eftersom vi jobbade på så bra idag och blev klar så är vi lediga imorgon! SKÖNT!! :) P mitt hjärta är tokförkyld, så jag håller tummarna att jag inte blir smittad! Han hade BarnHLR idag så imorgon ska hans grupp sitta med uppgiften. Så hoppas han mår lite bättre imorgonbitti iallafall! :)

Blev en shoppingsväng till birsta efter middagen. Jag köpte två höstjackor från H&M, en kofta från Sisters samt tre par skor från Nilson. P köpte en supersnygg långärmad tröja från diesel som kommit in på Carlings idag samt ett par skor på Nilson! Blev storshopping på Nilson! Blev ett par stövlar, ett par stövletter och ett par vagabond sandaler till nästa sommar för min del.

Jag har även varit på pass ikväll. Otroligt jobbigt (märks att man inte hållt igång under sommaren) men otroligt skönt efteråt! :)


Dags för sista året på utbildningen!

Publicerat: 2010-08-30 Kl: 17:36:22 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Då var man i full gång igen.. Dags för sista året på Sjuksköterskeutbildningen nu! :) Ni läste rätt, SISTA året. Tyckte det var nyss jag gick ut gymnasiet.. men tydligen inte.

Kursstart idag! Började med introduktion idag, grupparbete imorgon & ev. ons, BarnHLR torsdag och gruppredovisning fredag! Inte direkt mjukstart! ;)

På måndag sätter praktiken igång. Två månaders praktik väntar! Vårdcentral/Primärvård och sedan psykiatri! Ska bli väldigt intressant och jag verkar vara ensam om att tycka att det är skönt att börja med praktik nu direkt efter sommar"lovet". Många skulle vilja ha några veckor i skolan först. Men det är alltid lika spännande och man lär sig massor på praktikerna!! Tyvärr så kan man inte bara få fokusera på praktiken, utan det är även uppgifter som ska göras i skolan samtidigt. Så dåligt. Menmen..

Blev lite strosing på stan med P & I idag, blev en fika och sedan gick vi hem hit och umgicks ett tag innan I skulle hemåt! :)

Ikväll är det lugna gatan här! Känns väldigt behövligt efter all information idag, om både uppgifter och praktiken! Men tänkte göra lite nytta ikväll och rensa skogardroben iallafall. Bort med alla sandaler och in med höstskorna!

Trevlig kväll!

Söndag

Publicerat: 2010-08-29 Kl: 16:55:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vi vaknade imorse av ett sms att mammsen! Mamma, Linnea, Elin och Maximilian ville komma och hälsa på vid tolv! Dem hade köpt med sig fika, både fikabröd och glasstårta! Linnea kom hem från Turkiet imorse, superbrun och fin var hon! :) Trevligt att ni kom förbi!

Igår kom även Bella hem från Egypten. Så nu är Emil och Bella på väg hit.
Maten står i ugnen. P står och håller på med efterrätten nu. Han gör bland annat egengjord vaniljsås! Den är underbart gooooooood! Mmm!

En kväll i Sundsvall

Publicerat: 2010-08-27 Kl: 15:49:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

‎2 års förlovning ska firas med restaurang, bio och casino ikväll! :) Myyyyyys!

Tävling

Publicerat: 2010-08-26 Kl: 21:13:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag tävlar om ett presentkort värde 400:- från Stil&Charm i Nikitas blogg
tävla HÄR du med!

Sista "sommarlov"veckan/jobbveckan..

Publicerat: 2010-08-25 Kl: 00:44:57 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ny kvällsläsning! Peeeerfekt insomningsmedel.


Var på ljusparty igår och varit på inredningsparty ikväll. Har ett fullspäckat schema denna vecka, inte med jobb utan med annat smått och gott! :) Jag jobbar bara 34 timmar denna vecka så det är lungt på jobbfronten! Går på ett dygnspass på imorgon. Sista passet innan skolan börjar dessutom! Det känns konstigt. Väldigt konstigt. Ihelgen blir det att ta det lungt och ladda om för skola, praktiken. Tre år har blivit ett år. Jag vet att tiden kommer rusa fram. Och det är jag glad för! :)

En bild på ljuslyktorna jag köpte sist jag var på Timrå gårdsbutik!


Nu ska jag läsa några rader i tidningen jag fick idag. Tror jag får lämna IKEA-katalogen till morgondagens kvällsläsning på jobbet. Godnatt!

Idag ska jag

Publicerat: 2010-08-24 Kl: 11:40:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
-Träffa Sannastumpan över en lunch på stan
-Åka på Mediamarkt
-Åka till Söråker och hälsa på
-Inredningsparty hos Linda kl sju!

Idag har jag och P varit förlovade i två år! Vi tänkte gå ut och äta till helgen! :) Tiden går sååå fort.. Tyckte det var nyss vi var i Makriaglios! Men tydligen är det två år sedan.. Tiden går så snabbt och livet är underbaaaart tillsammans med dig, mitt hjärtat!! :)

Min kärlek till dig är obeskrivlig!



Grattis!

Publicerat: 2010-08-24 Kl: 11:13:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Ihelgen fick jag ett överaskande sms av min fina arbetskamrat Johanna!

Stort grattis till er lilla prinsessa! :)
Mååånga lycko och glädjekramar!


:)

Publicerat: 2010-08-22 Kl: 10:46:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Gick av arbetspasset vid kl. 15 igår. Sedan blev det fotboll i Ånge, och sedan på kvällskvisten blev det en lugn hemmakväll tillsammans med Emelie. Grabbarna gick ut och var här hemma hos oss först igår, och vi tog det bara lungt och umgicks hemma hos Emelie! :) Supertrevligt!! Hann inte busa med Leah något igår eftersom hon redan hade somnat då jag kom. :) 

Idag ska vi på Selångermarknad med Johan, Emelie och Leah kl ett. Jag börjar sedan jobba kl 15.45! :) Var även in på marknaden en sväng igår med jobbet. Mktmkt folk, men trevligt. Igår kom jag hem med renkorvar och idag ska jag köpa 14 par strumpor! Kan nog bli en langos till lunch idag! :)

Marimekko/Iittala skål

Publicerat: 2010-08-20 Kl: 10:32:52 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


16,2 grader

Publicerat: 2010-08-19 Kl: 19:03:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ingen härlig sommarvärme på balkongen ikväll!


P kom hem med en melon igår då han var och handlade, den gick lös på 70 kronor såg han efterråt. Det märks att melonsäsongen är slut nu- dyr och inte alls lika god. Vi har ätit melon dagligen i sommar.. Men nu lär det nog dröja några månader tills nästa gång, eller om vi kanske åker utomlands och äter melon i höst, vinter! ;)

Njää.. vi har bestämt oss för att inte dra iväg utomlands denna vinter, eftersom vi kommer ha så mycket i skolan nu sista året! C-uppsats, praktiker, osv.. och dessutom vart vår förra resa svindyr (dyrare än en överklassig bröllopsresa!). Nästa gång vi åker till thai prickar vi nog in en resa då överpriserna lagt sig! För vid jul och nyår är det mesta mycket dyrare! Men eftersom vi bara kunde åka just då pga skolan så fick det så lov att bli dyrt. :) Inget vi ångrar, vi levde som kung och drottning och njöööt av allt, landet, värmen, människorna, maten, utflykterna, öarna, vattnet, stränderna och shoppingen i bangkok. Eftersom vi åkte runt en massa så har vi funnit många smultronställen som vi gärna vill tillbaka till.. :) Men.. Vi får alltså nöja oss med dem resor vi varit på i år, Underbara Thailand i vintras och sen Turkiet- Side nu i sommar! Vi skulle egentligen inte åkt utomlands i sommar pga P fotboll, men det blev en spontan jätte härlig & behövlig resa för oss! :) Guuu så bra vi hade!! :) Eftersom jag vet att du Amanda läser här, -vi måste fixa en reunion med alla snart!!! :) 

I vinter får jag och P drömma oss bort i fotoalbumen! ;) Samt åka upp till mormor & morfars stuga i Åre! Vi älskar Åre!! :)

Torsdag

Publicerat: 2010-08-19 Kl: 16:04:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
och snart är mina två lediga dagar förbi! :) Har hunnit gjort massa trevliga saker! :) Jobbar för fullt ihelgen. Fre-lör och sön-mån. :) Har endast tre arbetspass kvar innan skolan sätter igång! Jag är ledig tre dagar i slutet på nästa vecka och även P är ledig två dagar i slutet på den veckan, innan skolan börjar på måndagen så den helgen blir det återhämtning och ladda om batterierna! :) Sommaren har swischat förbi otroligt fort tycker jag! :) Tänk, vi börjar vårt sista år på sjuksköterskeutbildningen nu! Tiden har gått sjukt fort!! :) Kan inte fatta det själv... Tiden har verkligen spurtat iväg!

Idag blev det först sovmorgon och sedan har jag och P tagit en 70 minuters promenad. Superskönt! När vi kom hem låg nyaste veckorevyn på dörrmattan. Blir perfekt läsning nu innan middagen som P håller på med! :)





Tacogratäng

Publicerat: 2010-08-18 Kl: 20:39:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
En dag på stan med Petra och Pontus idag! Lunchade och strosade lite i affärer. Fyndade bland annat en grön duk till köksbordet på Hemtex. Sedan klockan fem kom Johan, Emelie och lilla Leah på middag! Mycket trevlig dag!! :)



♥ 2004

Publicerat: 2010-08-16 Kl: 00:21:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
‎5 år och 8 månader med min andra hälft idag! ♥

Jag har världens finaste och bästa sambo dygnet runt, alla dagar, året om!! :)






100000000000000000000 ton kääääärlek!






En härlig Söndag!

Publicerat: 2010-08-15 Kl: 22:41:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
































Fotboll, ost, kex & utgång

Publicerat: 2010-08-15 Kl: 13:28:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår vann grabbarna derbymatchen mot Söråker. Mycket spännande match som slutade 2-3!! :) Pontus ställde till det så att Söråker fick en straff, vilket slutade såklart med ett mål för Söråker... Men... Kul att dem vannnnnnn!! :D

Igårkväll blev det en tjejkväll med Madde och Magda! Ost, kex och vin, sedan vid tolv blev det utgång! Vi avrundade kvällen på bigboy vid tre med att ta en taxi hem, 300m! Kan tyckas onödigt, men såååå värt! Vi alla bor ju på samma ställe så det vart kanon!

Idag blir det en tre rätters middag med familj och släkt i Söråker! Kan inte bli annat än trevligt!! :)

Nu ska jag väcka P! Han ville bli väckt 13,30! :) Han åkte och jobbade natt på en annan rpk-avdelning igårkväll typ direkt efter matchen! Tyckte lite synd om honom faktiskt, han var sjukt trött och slut efter matchen! Det är ju tortyr att spela match i stekande sol! Fytusan!! Men det verkade gått bra inatt iallafall! :)

Ha en bra söndag! :)



Tjejtorsdag

Publicerat: 2010-08-12 Kl: 23:41:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vart en torsdagskväll med tjejerna ikväll! Ost, kex och chokladmousse blev det på vardagsrumsbordet! Supertrevligt! Måste absolut göras om! ;) Perfekt "sitta ute på balkongen väder" var det också, hela 19 grader när vi satte oss ute vid 22-tiden.

Imorgon blir det tidig uppstigning här hemma! Båda börjar jobba tidigt. Jag ska jobba några timmar utöver min egentliga arbetstid. Blir 7.30 till 21! Sedan ledig Lördag och Söndag! :) Derby match på lördag mellan Söråker och Ljustorp. Som ni kanske vet så är mitt hjärta P huvudtränare & spelandetränare i Ljustorp, vilket betyder att jag självklart hejar på dem! :) Blir en spännande match!

Nu blir det snart sängen. Godnatt! :)

Tisdag

Publicerat: 2010-08-10 Kl: 16:41:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
En dag på stan med Bella och nu blir det snart en fotbollskväll i Svartvik! :)


Tjejsurr på balkongen! :)

Publicerat: 2010-08-09 Kl: 23:20:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

SKRATT SKRATT

Publicerat: 2010-08-08 Kl: 14:03:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer









Nu: Jobb!

Trevlig helg

Publicerat: 2010-08-06 Kl: 11:52:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Skulle kunna sitta och kolla runt på en massa inredningssajter hela dagen! Men.. Börjar jobba klockan ett så det är nog läge att börja göra sig klar nu..

Trevlig helg på er alla! :)




Såå snyggt badkar!

Torsdag

Publicerat: 2010-08-06 Kl: 01:38:21 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

När P vaknade idag efter nattjobb så åkte vi ut till Timrå på Mittnorden cup för att kolla på lite fotboll. Småungarna är så himla söta när dem springer efter bollen, alla jagar bollen så det blir som en stor klunga! Ska man jaga bollen så ska man.. ;) Det blev en kebabsallad till middag på Kebab House, och sedan åkte vi och hälsade på Emil och Bella en stund innan det blev träning för grabbarna. När grabbarna åkt på träning blev det taxfree surf och en massa surr. Efter träningen hämtade P upp mig fort som tusan hos Bella och sedan blev jag avsläppt här hemma eftersom P skulle vidare på nattjobb! :) Han hade 25 minuter på sig att åka från Ljustorp, hämta upp mig i Sörberge och sedan vara på jobbet uppe i Nacksta kvart i nio. Han hann precis! Jag gick en sväng till Madde när jag kom hem och har nyligen kommit hem. Blev tvmys och surr. Vi tjejer är bra på det! ;) Imorgon börjar jag jobba igen, mina tre lediga dagar är förbi! :)

Nu blir det sängen. Godnatt! 

   
 

Tidningsställ framtaget..

Publicerat: 2010-08-04 Kl: 16:48:24 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Idag har vi varit på kalas i Timrå, precis hemkommen och snart ska P åka och träna innan det blir nattjobb för honom. Själv blir det en rensarkväll tror jag, eftersom det är så tråkigt väder ute idag så tänkte jag passa på att rensa lite. Jag/vi har börjat insett att vi skulle behöva bo större, allt som jag vill ha framme får inte plats och inte räcker garderoberna till heller. Borde jag stå över shopping ett tag eller borde vi skaffa större? Hhum! Ska göra ett rensar försök nu iallafall! :)

Reafynd

Publicerat: 2010-08-03 Kl: 17:19:43 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Har fyndat massa fina saker sista veckan! Halva reapriset på Åhlens ledde självklart till en massa fynd förra veckan då jag och P var i farten. Vi har bland annat fyndat massa saker till balkongen som får invigas nästa sommar.. Bland annat en matta, nya blomlådor och krukor! Även idag då jag var på Birsta med Madde och Bella fyndade jag lite saker! Både till mig själv, till P och till hemmet. Visar några saker! :)


Fikabricka 14,50kr och ljuslykta 34,50kr.


Skärp från Monki.


Halva reapriset på Åhlens! Denna hängare gick lös på 25kronor! Kommer användas till nycklar här hemma! :)


Det bästa fyndet idag... En Twist & Tangojacka från MQ. Ordinariepris 1999kr. NU: 249kr! Både Madde, Bella och jag kommer ha likadan jacka i höst.. ;) Haha! Den är dock lite stor eftersom det bara fanns strl 38 kvar, men med ett skärp i midjan så ska den nog kunna se snygg ut! :)



Vart en salladslunch på Charm idag! :)




Ikväll blir det fotboll i Matfors! Cicci hade hört ryckten om att jag skulle på matchen ikväll så vi ska åka dit tillsammans om en timme! :)

Trevlig tisdagkväll gott folk!

Ny sommardoft från Yves Rocher!

Publicerat: 2010-08-03 Kl: 10:20:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Produkten är köpt i Sthlm på Yves Rocher, men går även att beställa på http://www.yves-rocher.se under flikten allt för familjen. Luktar sååå gott!

Ledig i några dagar! :)

Publicerat: 2010-08-02 Kl: 23:09:43 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Min jobbarvecka, måndag till måndag är nu förbi! :) Nu ska jag njuuuta av tre dagars ledighet! :)

Ikväll har jag varit och hälsat på släkten i Söråker, hämtade P på jobbet klockan nio och efter det har vi bara legat i soffan! :) Hade ni sett oss nyss så hade ni fått er ett gott skratt, vi somnade på varsin sida av soffan, helt utslagna! haha..

Bäst att pumpsa ner i sängen nu tror jag, P har krypit ner redan eftersom han ska upp tidigt imorgonbitti igen. Men även jag ska upp i hyffsad tid imorgon, 
ska på birsta med Bella och Madde på förmiddagen! :) Sen blir det fotboll på kvällskvisten!




Godnatt!
RSS 2.0