16,2 grader

Publicerat: 2010-08-19 Kl: 19:03:35 | I kategori: Allmänt
Ingen härlig sommarvärme på balkongen ikväll!


P kom hem med en melon igår då han var och handlade, den gick lös på 70 kronor såg han efterråt. Det märks att melonsäsongen är slut nu- dyr och inte alls lika god. Vi har ätit melon dagligen i sommar.. Men nu lär det nog dröja några månader tills nästa gång, eller om vi kanske åker utomlands och äter melon i höst, vinter! ;)

Njää.. vi har bestämt oss för att inte dra iväg utomlands denna vinter, eftersom vi kommer ha så mycket i skolan nu sista året! C-uppsats, praktiker, osv.. och dessutom vart vår förra resa svindyr (dyrare än en överklassig bröllopsresa!). Nästa gång vi åker till thai prickar vi nog in en resa då överpriserna lagt sig! För vid jul och nyår är det mesta mycket dyrare! Men eftersom vi bara kunde åka just då pga skolan så fick det så lov att bli dyrt. :) Inget vi ångrar, vi levde som kung och drottning och njöööt av allt, landet, värmen, människorna, maten, utflykterna, öarna, vattnet, stränderna och shoppingen i bangkok. Eftersom vi åkte runt en massa så har vi funnit många smultronställen som vi gärna vill tillbaka till.. :) Men.. Vi får alltså nöja oss med dem resor vi varit på i år, Underbara Thailand i vintras och sen Turkiet- Side nu i sommar! Vi skulle egentligen inte åkt utomlands i sommar pga P fotboll, men det blev en spontan jätte härlig & behövlig resa för oss! :) Guuu så bra vi hade!! :) Eftersom jag vet att du Amanda läser här, -vi måste fixa en reunion med alla snart!!! :) 

I vinter får jag och P drömma oss bort i fotoalbumen! ;) Samt åka upp till mormor & morfars stuga i Åre! Vi älskar Åre!! :)
Kommentarer
Postat av: Amanda:)

Åhh ja men verkligen!!! Hade verkligen varit hur kul som helst hur är det på Facebooksidan ingen som är inne o planerar!! :( hehe söt du är jag saknar er med!!!

2010-08-19 @ 21:42:38
URL: http://detsnurrariminskalleee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0