Lördag!

Publicerat: 2009-06-27 Kl: 11:32:47 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igår var jag bjuden på tjejkväll hos Sanna. Var jätte trevligt! Hon hade fått till det såå fint i lägenheten! :) Vi hade mycket att surra om och sen åt vi lite gott och såg på filmen Taken. Vid ett blev det hemgång och då hämtade jag upp Mamma och Henke som hade varit på Stadshuset 40+ samt några vänner till dem. Stannade på mAx, sen lämnade jag av dem hemma i Edsgården och tog upp P som hade suttit barnvakt. Somnade som en stock vid tre inatt.

Idag blir det fotbollsmatch. P har match idag. Viktigaste matchen av alla.

Vi var precis och köpte en till vattenmelon på Ica kvantum. Så nu kan jag ta med mig en strandstol och njuta av vattenmelon, värmen och solen! Underbart!!

  
 

Fredag

Publicerat: 2009-06-26 Kl: 17:08:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår efter jobbet blev jag bjuden på grillat hemma hos familjen. P jobbade till 17 och sen hade han träning och medan väntade jag in honom hos mami m. familj. På kvällskvisten hälsade vi på Emil och Isabelle. Satt ute i värmen, åt glass och hade det trevligt. :) 

Idag har vi varit på stranden med jobbet. Vips så var klockan halv två och jag slutade. Så nu är jag ledig hela helgen! :) Ikväll tänkte jag åka ut till Njurunda och träffa Sanna och Victoria, imorgon har Pontus match som jag ska kolla på. På Söndag åker vi till stugan. Är ledig måndag också. LÅNGLEDIGT! :) Sen börjar jag jobba igen. Jobbar alla dagar utom Onsdag och Lördag nästa vecka.

Stannade på Birsta idag efter jobbet och skulle köpa nytt rouge, och jag hade verkligen superduper tur. Det rouge jag alltid använt tidigare, och som jag skulle ha även idag var på rea, halva priset på Åhlens. Så slog till på två rouge =99kr! Sen följde även lite andra saker med hem också.. De är som vanligt. Jag hittar alltid massa saker till mig själv, till P eller hem! Idag köpte jag en ny armani parfym till P också. Nä, nu ska jag ta och göra i ordning middagen. Kycklingsallad! Jag ska äta själv idag eftersom P jobbar långdag idag. De är ju så fruktansvärt tråkigt att äta själv. Men äta bör man, annars dör man.

TREVLIG HELG! 


Oversize t-shirt, rouge, höga skjorts, snoddar x50?, hårspänne & hårnålar!

Soliga Onsdag!

Publicerat: 2009-06-24 Kl: 22:26:44 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag har jag njutit.
Både på jobbet & efter jobbet.

Idag har vi varit på Norra Berget med barnen. Hur lyxigt och bra jobb har jag inte? Vara ute och göra saker som jag själv tycker är kul. Alla var nöjda och belåtna och vid tvåtiden kände vi oss nöjda med en två timmars visit i solen på Norra Berget. En toppen dag på jobbet med andra ord.

När jag slutade jobbet åkte jag på Birsta. Hittade lite smått och gott. Hittade ett linne som de nyligen fått in på MQ, fastnade för det direkt! Sen blev det en klänning och två par skor. Efter att jag inväntat att klockan skulle slå fotbollsdags, så åkte jag ut till Alnö!  Där kollade jag på mitt hjärta som hade match. 9:onde raka fotbollsegern. Inte förlorat en match i serien! Wiihi! :)

Nu har vi precis kommit hem från Ica Nacksta.
Vi var så fruktansvärt sugen på Vattenmelon igen.
Vi äter en vattenmelon om dagen nu.
De är gott. mums!

Imorgon är det jobb igen. Undra vad barnen önskar göra imorgon! ;P

Hoppas att ni haft en lika solig och bra dag som mig! :)
Natti!

 

JAG ÄR SÅÅÅ GLAD!!

Publicerat: 2009-06-23 Kl: 22:47:35 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Jag är överlycklig.
För vet ni vad?
Jag har klarat det!!!!!!

Som ni kanske läst tidigare så har både jag och P läst dubbelt nu i vår för att kunna åka iväg på långresa i vinter. Vi har alltså fått despens på ett halvår och gjorde tentan i den kursen (Palliativ vård) i början på Juni istället för den 15 Januari 2009. Och vet ni vad? Tentan är rättad. JAG FICK D! Vilket betyder att jag är mer än godkänd!

Jag är överlycklig.
Jag är grym.
Jag har klarat det!!!
WIIIIIIIIIHO!!!!



Tis 23 Juni

Publicerat: 2009-06-23 Kl: 21:15:55 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Vaknade ganska tidigt idag, tog en promenix från östermalm bort till sidsjön och sen hem igen, när jag vart tillräckligt rastlös försökte jag göra allt för att P skulle vakna. Hämta kläder i sovrummet, slå på radion i köket, bädda "min sida" av sängen, dra lite i täcket. Självklart vaknade han till, men inte så pigg på att kliva upp klockan tolv eftersom han hade jobbat natt. Vid två på eftermiddagen kom han upp, då cyklade vi bort till skolan och sen tog vi en lunch på Barista i sommarvärmen! Tog ett varv runt stan, uträtte några ärenden och sen cyklade vi hem igen, då bytte vi ut cykeln mot bilen och åkte till Timrå, först till min familj, sen till P:s. Vi firade Henke i efterskott. Det bjöds på en massa gott. Nu har vi precis kommit hem, varit och handlat massa frukt och grönt på Maxi. P åkte precis till jobbet. Imorgonbitti möts vi i dörren, då är det jag som ska åka och jobba klockan kvart över sju.

ÄNTLIGEN ÄR SOMMARVÄRMEN HÄR OCKSÅ, Är det inte härligt?

Nu har jag beslutångest, ska jag ta en kiwi eller en bit vattenmelon? Hmm... Svårt
      

Midsommarhelgen är redan över!

Publicerat: 2009-06-22 Kl: 12:10:16 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Helgen har gått otroligt fort, hela midsommarhelgen är redan över!
Nu är jag ledig i två dagar. Idag ska det tvättas och städas lite smått. P åkte till stugan imorse för att måla det sista på fönstren som han hållit på med i 2 veckor! Sen jobbar han natt direkt efter sin träning. Så idag kommer jag inte se röken av honom! Själv tänkte jag träna och bara ta det lungt idag. Återhämta mig. Imorgon efter att P sovit ut efter jobbpasset ska vi åka på Birsta. Sen ska vi åka på kalas, Henke (mammas sambo) fyllde år igår och då jobbade jag så vi ska fira honom imorgon istället! :) Mer vet jag inte än! Sen är det jobb som gäller onsdag, torsdag och fredag! Ledig till helgen!! :)

Nu ska jag ta och slänga in en maskin vit tvätt.
Hej på er!

Bilder på Henke och Maximilian från då vi var på Norra berget för några veckor sedan!





Efter att vi hade varit på Norra Berget blev det stan, där fick Maximilian ett par NIKE fotbollshandskar av Pontus! Han var överlycklig då vi kom hem och han fick testa dem.



Midsommar 2009!

Publicerat: 2009-06-19 Kl: 22:34:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
I en veckas tid har det rycktas om att det skulle vara regn på midsommarafton. Vilket jag inte har känt av idag! Jag är speciellt glad för Lenas skull och alla som varit i behov av finvädret! ..även för min egen skull! ;)

Jag har själv jobbat årets midsommarafton!
Jag jobbar hela midsommarhelgen! Slutade nu på kvällskvisten och mötte då min käraste i dörren som var startklar för att ta bilen till jobbet. Vi möts i dörren nu för tiden. Vi lämnar över bilen till varandra. Imorgonbitti då han jobbat klart ett nattpass är det han som lämnar över bilen till mig. Jobbar långdag imorgon igen! :) Likaså söndag!

Även fast att jag har jobbat hela midsommarafton har jag ändå haft en kanonbra dag! Trevligt sällskap, snälla barn och trevlig personal! Vi har ätit hur mycket gott som helst och (onyttigt också)! Vi gjorde i ordning en ordentlig midsommarlunch: potatis, sill, ägg, olika rörer, sallad mm. Till middagen blev det fläskfilegratäng och potatisgratäng och såklart efterätt: sockerkaka, grädde och svenska jordgubbar! Mumma! Ibland ska det vara lyxigt! ;)

Ikväll var det meningen att jag skulle promenera bort till Magdalena och Petter men eftersom jag är så förbaskat trött, så kände jag för att bara vara hemma ikväll. Men efter all mat jag ätit, så tog jag 1 ½ timmes promenad som jag nyss kommit hem ifrån. Nu tänkte jag pysa ner under en filt i soffan. Därefter sängen!

Jobb imorgon.
8-21!

TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER! :)

Shopping!

Publicerat: 2009-06-15 Kl: 22:52:46 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
15:onde varje månad är vårt datum!
Idag har vi varit tillsammans 4, 6 år! :)
______________________________________________________________
Varje gång P köper fiskedrag för flera hundra fnyser jag till och tycker att det är skitdyrt med fiskesaker och att han borde välja billigare fiskedrag. Men det gör han såklart inte, det kostar att få fisk brukar jag få som svar. Hade varit helt annat om han hade fiskat "matfisk", men just nu är han i en period då han köper wobbler för gäddfiske dvs P strävar efter att få en sån stor gädda som möjligt. SVINDYR HOBBY ENLIGT MIG! Men nu, när jag har shoppat en massa kläder har jag kommit fram till att det kostar att ha ett intresse. Jag ska aldrig mer lägga mig i pontus fiskeköp har jag kommit på, eftersom jag alltid får höra hur fina kläder/saker jag köpt. Det säger självklart jag också till P, men inte när det gäller fiskeprylar! Nästa gång P köper ett drag ska jag säga: "Det där draget kommer du få en 15kgs gädda med, köp det!". Jag ska aldrig mer säga att han borde köpa ett drag för 149 kr istället för 249 kr. Bra Emelie!!

Häromdagen gav min älskling mig en peng som han tyckte att jag kunde unna mig något riktigt fint med. "Köp precis vad du vill". Hur snällt är inte det? Jag blev rörd och jätte glad såklart!! :) Jag tyckte det var hur snällt som helst, med tanke på utgifterna vi haft den här månaden med bilen och allt. Idag slog jag till! Shoppade först lite imorse innan jag åkte och hämtade P i stugan och sen blev det en birstatur med Bella på kvällskvisten! :) Jätte trevligt var det!

        
 

Blev som ni ser lite allt möjligt. Nagellack, håraccecoarer, örhängen, 6 klänningar, 2 t-shirt, 2 långarmade tröjor samt pennor till skolan!

Tack åter igen älskling!
Jag älskar dig så otroligt mycket. Dagen 15:onde Juni är snart förbi och jag vill påminna dig om att våra 4,6 år tillsammans har varit helt underbara! :)

Nu ska jag fika lite mysfika med P. Sen ska vi hoppa ner i sängen. Jag jobbar 7.30-13.00 imorgon! :)


Nytt i skoskåpet!

Publicerat: 2009-06-15 Kl: 00:03:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nya klackisar! 

    
(Köpt på Nilson)


Nya sandaler och ballerina

   
(Köpt på Skopunkten)

Helgen är förbi och jag har jobbat hela helgen. Bara varit hemma och vänt i stort sätt. Har sovit och sen har jag åkt tillbaka till jobbet på morgonen igen.

Nu väntar sängen på mig! Har bestämt mig för att träna 7.00 imorgonbitti innan bilen ska lämnas in för byte av framruta pga stenskott. Lånebil ska hämtas ut 8.10. Ska uträtta några ärenden efter det. Därefter skall jag köra till Hälsingland. Min käraste ska hämtas efter en helg i stugan, men innan vi åker hem därifrån ska vi grilla och äta grillmat. Sen blir det raka vägen till sundsvall för att lämna av mig och P åker vidare till ljustorp där han har träning på kvällskvisten.

Imorgon har jag det jag gör. Börjar veckan med att vara ledig i en dag. Sen resten av veckan blir det jobb. Hela veckan ut! Typiskt att jag bokade in glasbyte på min lediga dag då jag hade velat sova ut.

Sånt är livet. Men då sover jag inte bort förmiddagen iallafall.  ;)
Bye bye!

Bilen prio ett?

Publicerat: 2009-06-13 Kl: 21:32:58 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Nu skulle man kunna säga att bilen är som ny. Servicen i veckan vart tyvärr ingen billig peng (som jag skrev tidigare), men nu åker vi flott. Inte för att de syns utvändigt direkt, men det syns i plånboken. Fick inte någon anmärkning på bilen, så det var ju skönt. Kamrem, vattenpump samt rem blev bytt och det är de som drar iväg prismässigt eftersom detta behöver bytas efter nått år, men skönt att vi inte behöver lämna in den på flera tusen mil nu. På måndag ska vi kosta på bilen ännu mer, då ska "han" få en helt ny framruta eftersom vi råkat ut för ett stenskott i ena hörnet. Ja, som ni hör. Bilen är på topp nu!

Hittills har bilen inte haft ett fel.
Jo, just det. Ett tändstift för ynka 70kr.
Nog om bilsurr!

Nu har jag precis kommit hem från ett 13h arbetspass.
Imorgon väntar ett likandant pass. Men först ska jag nu lägga mig i soffan och må gott innan jag kryper ner i sängen. Tyvärr är jag ensam inatt. P åkte till stugan direkt efter jobbet imorse.

Hoppas ni har haft en lika trevlig Lördag som mig! :)

Student 2009

Publicerat: 2009-06-12 Kl: 00:37:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
11 JUNI!
Idag har Pontus lillasyster som gått HVFoto tagit studenten! Har aldrig tidigare varit på något studentfirande på Hedbergska och det var ju en upplevelse i sig måste jag säga. Det började dugga två minuter innan hon gick ut på trappan och självklart så var alla snabb att dra upp paraplyet. Och detta resulterade i att vi inte såg ett skit. Så typiskt, något som jag också ALLTID undrar över är: varför ska alla långa människor stå så långt fram? Ställ er längst bak, låt de korta får stå långt fram istället! Hela skolhusallén var full med människor och de flesta var helt galna och trängde sig fram från alla möjliga håll. Nä, varför går inte alla sundsvalls skolor ut på IP tillsammans?

Vilket fall, jätte trevligt firande hemma i Edsgården med massa släkt till Pontus! Massvis med god mat och sen massvis med goda kaksorter! Jag är fortfarande supermätt.

Här kommer lite bilder från dagen :)












        

Redan ett år sedan...

Publicerat: 2009-06-10 Kl: 00:34:20 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Eftersom det är snart är dags för student 2009, så tänkte jag lägga in några bilder från min studenttid. STUDENT 2008!







Vagant , tävlar om vilket program som får gå ut på trappan först!


Hotellfrukost på mösspåtagnings morgonen!




Glada tjejer!!!




Mösspåtagningskvällen hos Johanna och Glenn!


Utgång!




Petra törstig och sanna laddad! ;)


God och glad Kexchoklad!!! :D


Johanna!! :)


Petra rädd om väskan på Arlanda. På väg till Zakynthos!


Issa trött... ;)


Zakynthos veckan innan studenten.


Isabelle och Petra innan vagant!


Johanna laddar inför tävlingarna! ;)


Emma redo!


En del av klassen!




Emma!


Viktoria, Isabelle, Petra, Jag och Sanna! :)


Jag! :)




Jag och min käraste P! :)


Min barndomsvän Issa och jag! :)


För vi har tagit studenten.. för vi har tagit studenten..


SANNA!


Fika i församlingshemmet :)


Sminkad på Make up Store på morgonen!


Stupendie för bästa studieresultat på Omvårdnadsprogrammet! :)


Blommor i mängder!


Några av presenterna jag fick. Bland annat tre favoriter från Elfa Attling och armbandet jag fick av mormor och morfar!! :)



Sanna innan utgång!


Issa och Emma!


Jag och pusstokiga vicky! :)


Och nu var studentkvällen över...

Vi hade iallafall tur med vädret, igen!?

Publicerat: 2009-06-08 Kl: 23:52:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu är vi hemma efter en helg i stugan. Vädret har varit precis som i Sundsvall. 10 grader. Men vi har haft trevligt ändå! :)

Idag har jag och P varit på Norra Berget med Mamma, Henke och Maximilian. Jätte skönt  väder och mycket folk där! Vi tog därefter en lunch nere på stan och strosade runt i affärer. Köpte en blommig sommarklänning och två par sommarskor. Ett par ballerina och ett par sandaler! På kvällskvisten åkte vi och kollade på syrrans vårshow i Söråker. Hon går ur nian nu och börjar gymnasiet i höst! :) Showen var helt klart sevärd, talang 2009 som tema. Syster sjung för glatta livet till en super fin låt. Hon är så duktig att sjunga! 

Veckan för övrigt då...
Både jag och P är ledig i veckan från jobb, vilket betyder att vi njuuuter av sommarlovet just nu. Jag börjar jobba till helgen och sen drar arbetet igång för oss båda. I veckan blir det en hel del fika nere på stan med vänner, shoppa studentpresent, personalfest, lämna in bilen på Service och på Torsdag och Fredag är det studentfirande och avslutningar som gäller. Det blir trevligt! :)


Nu har vi nyss köpt hem den här filmen.. Hoppas den är lika rolig som den första. Då kommer jag få skratta mycket! :D
 

Det kostar att ha bil!

Publicerat: 2009-06-04 Kl: 18:24:23 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer

Jippi! Vår bil skall in på service nu och för att behålla värdet på bilen så behöver man byta lite småsaker och få en volvostämpel, desutom gäller inte nån försäkring om motorn skulle gå sönder på bilen. Vad tror ni kalaset kostar på Volvo?

12.000:-

Hur roligt är det att lägga pengar på en service, då det inte änns syns att man lagt ner massvis med pengar på bilen? BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!

Bilen ska lämnas in nästa vecka iallafall. Rolig utgift! Men det kostar att ligga på topp!


Önskar jag åkte omkring i denna och slapp servicen!

SOMMARLOV!

Publicerat: 2009-06-04 Kl: 10:39:55 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!
Tänk att vi redan gått ett år? Ett år av tre är avklarat.

Äntligen är tentan skriven. På två timmar var 20 frågor besvarade. Hade otur med frågorna tyckte jag. Var ungefär 5 frågor som varit på tidigare tentor, resten var helt nya. Vilket betyder att jag upplevde den väldigt svår. Hade inriktat och pluggat utifrån gamla tentor. Jag håller verkligen tummarna. Träffade några utanför tentamensalen och de tyckte också att det var en grymt svår tenta. Bara vänta och se! Men jag SKA klara den!

Idag blir det sommarlovsfika hos Magda!
Wiiiihoooooo! Men vart tog sommarvärmen vägen?
Jag hoppas den kommer snart igen. Börjar inte jobba förrän 13 Juni så nu ska det njutas i en vecka!
De är avslutningar och studenter som ska firas. Jag har en trevlig vecka att se fram emot helt enkelt! :)

2 dagar till sommarlov!

Publicerat: 2009-06-02 Kl: 15:09:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag fick vår klass sommarlov efter opponeringen, själv får jag och P lov på torsdag, om TVÅ dagar eftersom vi läser en annan kurs samtidigt! Idag har vi haft opponering och det kändes jätte bra. Nu tänkte vi hårdplugga  två dagar till tentan vi har på Torsdag! Sen efter tentan ska det njutas! SOMMAR OCH SOOOOL OCH JOBB! Underbart att inte behöva tänka så mycket på skolan under sommaren! Tänk.. snart har vi gått ett år. Ett år med goda resultat! Helt fantastiskt!

Här kommer bilder från middagen hos oss och klassfesten.
Kycklingsallad till huvudrätt och vitchokladtårta till efterrätt blev det! :)

            
RSS 2.0