Shopping!

Publicerat: 2009-06-15 Kl: 22:52:46 | I kategori: Allmänt
15:onde varje månad är vårt datum!
Idag har vi varit tillsammans 4, 6 år! :)
______________________________________________________________
Varje gång P köper fiskedrag för flera hundra fnyser jag till och tycker att det är skitdyrt med fiskesaker och att han borde välja billigare fiskedrag. Men det gör han såklart inte, det kostar att få fisk brukar jag få som svar. Hade varit helt annat om han hade fiskat "matfisk", men just nu är han i en period då han köper wobbler för gäddfiske dvs P strävar efter att få en sån stor gädda som möjligt. SVINDYR HOBBY ENLIGT MIG! Men nu, när jag har shoppat en massa kläder har jag kommit fram till att det kostar att ha ett intresse. Jag ska aldrig mer lägga mig i pontus fiskeköp har jag kommit på, eftersom jag alltid får höra hur fina kläder/saker jag köpt. Det säger självklart jag också till P, men inte när det gäller fiskeprylar! Nästa gång P köper ett drag ska jag säga: "Det där draget kommer du få en 15kgs gädda med, köp det!". Jag ska aldrig mer säga att han borde köpa ett drag för 149 kr istället för 249 kr. Bra Emelie!!

Häromdagen gav min älskling mig en peng som han tyckte att jag kunde unna mig något riktigt fint med. "Köp precis vad du vill". Hur snällt är inte det? Jag blev rörd och jätte glad såklart!! :) Jag tyckte det var hur snällt som helst, med tanke på utgifterna vi haft den här månaden med bilen och allt. Idag slog jag till! Shoppade först lite imorse innan jag åkte och hämtade P i stugan och sen blev det en birstatur med Bella på kvällskvisten! :) Jätte trevligt var det!

        
 

Blev som ni ser lite allt möjligt. Nagellack, håraccecoarer, örhängen, 6 klänningar, 2 t-shirt, 2 långarmade tröjor samt pennor till skolan!

Tack åter igen älskling!
Jag älskar dig så otroligt mycket. Dagen 15:onde Juni är snart förbi och jag vill påminna dig om att våra 4,6 år tillsammans har varit helt underbara! :)

Nu ska jag fika lite mysfika med P. Sen ska vi hoppa ner i sängen. Jag jobbar 7.30-13.00 imorgon! :)


Kommentarer
Postat av: Roxanna - kamp efter cancern

Fin blogg du fått stumpan.



vi syns snart

kramar

2009-06-16 @ 12:14:18
URL: http://sannassanna.blogg.se/
Postat av: Sara

Tack så mycket :)

Grattis till era 4.6 år :) Ha ett bra sommarlov

2009-06-16 @ 22:22:24
URL: http://sarasdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0