2010!

Publicerat: 2009-12-31 Kl: 13:12:48 | I kategori: Resor | 0 kommentarer
Vi lever! :D Vi ar pa Phi Phi nu! Valdigt mycket folk dessa tider har och det verkar vara ratt stalle att fira nyar pa!! Folk, folk och fest, fest! :)

Gott nytt ar pa er allihopa! Ska uppdatera battre da jag far tid.. Nu har vi verkligen tagit var pa dagarna och kvallarna och gjort saker varenda dag!

Allt ar bara bra har. Varmt och skont! Var pa Bamboo island idag, Superfin o!! :) Har snorklat en massa idag ocksa! :) Vi har gjort sa himla mycket redan sa jag for skriva sedan nar vi kommer hem vad vi besokt, gjort! :)

Gott nytt ar!

Pa thailandsk mark

Publicerat: 2009-12-26 Kl: 15:24:41 | I kategori: Resor | 2 kommentarer
Brrrr.. vad det var KALLT i Peking. Inte direkt sommarvader... - 14 grader! Tror kineserna var radd att vi kom med svininfluensa.. De korde med munskydd nar vi anlande! :P Nu ar vi antligen framme i Bangkok och har ar det +31!

Flygresan gick jatte bra och vilket gigantiskt plan. Stort som tusan, sangar, egen tv m. skarm pa satet framfor. Fanns 15 olika tvspel att spela med speldosa, 14 radiokanaler och maaassa filmer! Perfekt underhallning!! Vi sov fem av 13 timmar. Vi ar fortfarande ratt trotta. Klockan ar nu 21.05 har och vi har kommit fram till hotellet. Det ar ett sott litet hotell som ligger 10 minuter fran flygplatsen. Det ar perfekt att bo nara flygplatsen da vi anda ska vidare om 12 timmar! Har har vi har precis njutit av en god thailandsk middag! Nu invantar massage och sen blir det sangen. Imorgon aker vi vidare soderut.







(Mormor, morfar, farmor, farfar...Tryck pa bilderna for storre bilder!)




Arlanda!

Publicerat: 2009-12-25 Kl: 14:03:22 | I kategori: Resor | 1 kommentarer
Tågresan gick finfint. Inget fulväder idag, MEN fruktansvärt mycket folk på tåget. Trodde inte det skulle vara så fullt som det verkligen var! :)

Flyget går inte förän kl 18.25. Men det känns skönt att vara här i tid, må gott och bara vara innan vi åker. hade velat shoppat loss på Taxfreen, men jag får nog stå över det. Har vi tur kanske vi kommer anlända på taxfreegången när vi återvänder hit på arlanda om 3 veckor! :) Jag börjar få lite småpanik inför flygresan också. Men man kan ändå inte påverka något så jag får försöka känna lugnet! När vi checkat in här 2 ½ timme innan planet går så hade P tänkt bjuda på middag här. Hörde något om Olearys! ;) Gotttttt! :) (Olearys har JAG, ISSA ..Pontus, Emil fina minnen från!) haha!

Föresten.. Läste på packningstips internet att man borde halvera packningen då man packat klart. Så det tog jag efter!  En klänning och några få underkläder är allt jag har med mig i kläväg. Vägde väskorna innan vi åkte imorse. Min väska väger 4,3 kg. Skulle vilja säga att det är alla krämer och lite annat smått och gott som väger! :) Pontus väska väger 2,3 kg! Ja.. Detta har aldrig tidigare hänt mig. JAG brukar ha med mig så fruktansvärt mycket grejer, dem som åkt med mig förstår vad jag pratar om!! Det är sickt.

Hade tänkt att lägga in några bilder men tydligen finns det inget usb-uttag som fungerar. Det finns USB på skärmen men det går inte att trycka fram mappen med bilderna!

Hoppas att ni har det bra och att ni får en härlig jul. Jag kommer sakna alla nära och kära!!
Kommer uppdatera lite titt som tätt. Har lovat många det, så bäst jag håller det! ;)

Kram på er!

God Jul!

Publicerat: 2009-12-25 Kl: 01:31:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vilken härlig och underbar julafton jag haft! Tack allihopa för en minnesvärd julafton m. fin gemenskap, god mat och jätte fina julklappar! :) Underbara ni, tack! :)

Några julbilder:









Imorgon (idag) ska vi upp 7.30! Åker med tåget till Arlanda kl. 10.08! :D

Julafton!

Publicerat: 2009-12-24 Kl: 01:20:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Det har varit uppesittarkväll och jag har inte vunnit ett dugg. Isabelle vann 100 kr! ;) Hon var väldigt nära att vinna en volvo desutom! ;) Det har varit en trevlig kväll och nu har jag hunnit träffa alla och önskat en god jul och allt innan vi åker! :) Tycker det är så mysigt med uppesittarkväll, även fast det kanske blir mest surr när jag och bella träffas! ;)

Nu ska vi packa klart allt. Både reseryggsäcken och alla julklappar! :) Imorgon åker vi till våra släktingar vid niotiden. Julfrukost står först på schemat. Sen delar vi på oss och då blir det mys hos släkten hela dagen, kvällen! :) Sen sent kvällen/natten ses vi igen och då kommer vi att sova hos Pontus föräldrar eftersom dem ska skjusa oss till tåget på morgonen efter! :) Tyckte det kändes helt rätt att dela på oss imorgon eftersom vi kommer vara tillsammans 24-7 i 21 dagar! :) Så det blir mysigt att umgås med släkten innan man drar iväg! :) Men först ska jag med en sväng till Pontus föräldrar och sen följer han med en sväng till Söråker på förmiddagen! :) Man vill ju träffa alla på julafton och önska en riktig fin jul! :)

God Jul på er allihopa!!

Imponerande

Publicerat: 2009-12-23 Kl: 18:16:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Har haft lillebror här från morgon till mitt på dagen idag. Han är bara för go!! Han är så fruktansvärt lättsam och det är jag glad för. Jag har kunnat fixat och trixat samtidigt som att han varit här idag. Det märks verkligen att han är ensam "litet" barn i familjen, han hittar på saker och ting självständigt och kan leka själv. P kom hem mitt på lunchen och då tog vi en sväng på stan tillsammans, alla tre! :)

Nu har jag precis tvättat sista tvätten. Jag måste nog köra maskinen efter att vi lagt oss ikväll också, vill inte ha ett endaste klädplagg i tvättkorgen! Vill ha det rent och fint när jag kommer hem. Det är så förbaskat skönt att komma hem till ett välstädat hem då man varit borta!

Har även packat det sista i ryggsäckarna. Jag blir förvånad över mig själv. Jag trodde aldrig att jag skulle klara det alla säger till mig, "ta inte med dig så mycket". Men det klarar jag. Två klänningar och underkläder för en vecka är nedpackat i klädväg.. Just det, en bikini också. Jag är imponerad. Jag kommer anlita tvättning under resans gång för att inte behöva gå i skitiga kläder! ;) Förmodligen kommer jag hitta hur mycket som helst i klädväg där nere också.. Så skitig behöver jag nog inte gå! :)

Nu ska jag dra snabeldraken några varv och sedan ta reda på de nytvättade kläderna! Ikväll kommer Issa och Emil. Vi ska spela bingolotto. Det är ju uppesittarkväll!! Detta är ett måste. Det är en tradition som jag och P skaffat oss! P dyker in när han slutar klockan nio så innan det sitter jag på två lotter! Hoppas på vinst!!

Natten till 23/12

Publicerat: 2009-12-23 Kl: 00:22:44 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Imorse kom Petra på julfrukost kl halv åtta. Det var mysigt och vi hade mycket att prata om. Även fast att jag var lite morgontrött och satt i nattlinne så fick vi ut några ord! ;) När hon pös hem skjusade jag P till jobbet klockan halv tio. Åkte därefter in till stan och fixade håret på Sax och Kam. Vart jätte nöjd med klippningen. Roligt att göra något nytt med håret såhär innan jul och resan.

Efter att jag fixat håret åkte jag ut till Birsta och tog en lunch med mamma och maximilian. Fick agera smakrådare och barnpassare. Senare åkte jag hem en sväng och sen åkte jag ut till Söråker och hälsade på. Lämnade några julklappar och så! :)

Idag träffade jag även Viktoria och Sanna på Birsta. Det var roligt eftersom det var ett tag sedan vi sågs sist. Roligt att bli lite uppdaterad nu när man inte träffas varje dag längre! :) Borde styra ihop något snart!!! :)

Nu ikväll när P slutade kom Petter och Magdalena på besök. Ville säga hejdå innan Magda åker till Sthlm och vi åker till Thailand! :) I samma veva som dem var här så dök även Pontus kusin Mathias upp m. flickvän!

Nu har dem precis pysit och vi ska snart gå och lägga oss. P jobbar heldag imorgon igen. Själv får jag besök imorgonbitti samma tid som P åker och jobbar.. Min lillebror ska vara här hemma med mig imorgon medan mamma och henke handlar de sista klapparna! :) Undra vad vi ska hitta på då... Hoppa i snöhögarna här utanför kanske? eller städa? Jag måste städa och fixa inför vi åker. Vi ska sova borta natten mot juldagen, så imorgon ska det rensas, städas och tvättas.

På kvällskvisten blir det uppesittarkväll, Bingolotto! Ett måste. Har köpt lotter redan! :)


Morgonfika halv åtta imorse! :)

Snökaos

Publicerat: 2009-12-22 Kl: 01:32:45 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
En lång Birstadag!

Var bara att skotta fram bilen när vi skulle iväg till Birsta på förmiddagen. Vilket snökaos! Självklart hade vi turen att hamna bakom en långtradare som slirade och ställde sig tvärs över motorvägen strax innan birsta. Var bara att sitta och vänta 30 minuter tills att dem hade fått ordning på kaoset igen. Idag har vi handlat allt inför resan. Värktabletter, magtabletter, handdesinfektion, solskyddsfaktor, reseladdare till Pontus  ipod, underhållning (fyra tidningar och två pocketböcker) och gotta till tågresan + julklappen som P hade kvar. Så nu är precis allt handlat inför resan, ska bara ringa försäkringsbolaget imorgon och checka av så att allt är okej med tilläggs reseförsäkringen vi köpt till, ifall det skulle hända något under resans gång. Kl halv åtta hade vi tid på Specialistläkarhuset där vi fick vaccinet. Perfekt att dem har kvällsöppet!! Har även hunnit tagit en fika med Johanna och Glenn på Charm mitt på dagen. Till lunch åt vi max, tyvärr kunde jag bara ta två tuggor av hamburgaren, den smakade vidrigt. Kan inte sätta ord på vad felet var. Jag brukar inte vara petig i mat, äter det mesta, men något var fel! På kvällskvisten efter att vi tagit vaccinet gick P på bio med några kompisar och jag åkte tillbaka till Birsta för att shoppa lite. Jag hittade två klänningar, en kavaj och två leggings. Tänkte inte ta med något på resan utan tänkte att dem skulle få ligga i garderoben tills att jag kommer hem igen. :)

Jag och P hade kommit överänns om att inte köpa något till varandra i julklapp eftersom thailandsresan blir vår julklapp. Men så hittade jag ett paket här hemma som va till mig, så nu har jag även köpt till honom. Jag kunde inte låta bli att vänta med att ge paketen. Så han fick dem redan ikväll då han kom hem. En cardigan och två t-shirt. Hade tänkt att han skulle ha de på julafton, trots att han redan fixat det! Han vart jätte glad och nöjd så förhoppningsvis så får jag se kläderna på julafton! :) Jag är nyfiken på vad jag kommer få av honom! :D hihi.. TUR ATT JAG HITTADE PAKETET, tänk om inte jag hade köpt till honom då han köpt till mig.. Pinnnnnnigt! Men vi hade faktiskt kommer överänns om att INTE köpa något. Han trodde ALDRIG att jag skulle kunna hitta paketet han gömt, men tjiii fick han! :D

Nu börjar klockan dra iväg. Ska krypa ner nu. P har redan lagt sig för två timmar sedan, han ska jobba heldag imorgon. Jag ska upp tidigare än honom så jag borde lagt mig för länge sen! Vid åtta kommer min vän Petra på julfrukost. Det blir trevligt! :) Sen får vi se vad det blir, en runda på stan kanske! :)

Solskyddsfaktorer i alla möjliga sph. Rubb och stubb nytt och fräscht inför resan.


Kvällsshopping!
 

Godnatt!!

Fjärde advent

Publicerat: 2009-12-21 Kl: 01:45:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer





Igår hade vi främmande av Mormor, morfar, mamma, henke och maximilian mitt på dagen. Det var trevligt att dem kom förbi och fick se hur vi fått till det eftersom dem bara varit hit då vi var mitt i renoveringen! :) Kan tänka mig att det var en stor förändring sedan dem var här sist, då var golvet borsta och tapeterna revs för fullt.

Idag har vi haft främmande av min faster Anna, mina kusiner Alva och Elias och farmor! Jätte trevligt! :)

Sen vid sextiden kom André och Victoria på julmiddag. Det var mysigt! 



Vi har fått jätte fina presenter och P har fått perfekta födelsedagspresenter! Han har fått presentkort, pengar och lite annat smått och gott! :)

Tack tack underbara ni! :) Tänke lägga in bilder på presenterna! :)

 
Andre och Victoria passade på att sponsra Röda korset så här vid jul när de köpte dem här ljusstakarna! :) Dem är verkligen jätte fina dessa ljushållare! :)


Anna m. familj hade med sig Räven raskar över isen.. ;)


Den här fina tomten kommer från julmarknaden jämtli i Östersund. Den är gjord av Henrik Bjurström, en jätte duktig kille som tillverkar otroligt fina tomtar trots handikappet han har. Den tackar jag mormor och morfar för! :)


Har fått ett jätte fint överkast av farmor och farfar! :)

Tack allihopa för en trevlig helg! :)

Imorgon ska vi upp tidigt och utföra ärenden. P jobbar kväll (9.45-21) både tis och ons så vi tänkte få undan allt imorgon. Han har en julklapp kvar att köpa.. och sen är det fler saker vi behöver köpa inför resan.. b la Solskyddsfaktor (50+), värktabletter, pocketböcker.. och sen ska vi på specialistläkarhuset och vaccinera oss på kvällskvisten. För ni vet väll att Twinrix har tagit slut här i länet på alla apotek?..... Gävle är dem som ligger närmast och som har twinrix hemma! Så det får bli privatklinik istället helt enkelt... :)

Nu blir det nattinatt!
Godnatt!

SISSEL - STRÅLANDE JUL

Publicerat: 2009-12-20 Kl: 00:57:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Ikväll har jag varit på julkonserten Sissel på E-on arena med mormor och mamma! :) En trevlig kväll med underhållning i 3 timmar. Vilken sångröst Sissel har, helt fantastisk! :) Tack för en mysig kväll! :)





Just nu är jag ensam hemma! :) P är ute med vänner ikväll! Skönt att vi bor så pass centralt nu att man kan prominixa hem.. Inte för att jag tycker det är speciellt tryckt att gå själv nattetid.. men P bryr sig inte om det är dag eller natt när han går.. Har aldrig hört eller varit med om att han varit rädd. Inte vad jag kan komma ihåg iallafall.. Det är väll bara jag som är nojjig för det här med mörker helt enkelt... :P

Imorgon får vi främmande igen. Både mitt på dagen och sen på kvällskvisten. Det blir trevligt det! :)

Hoppas att ni haft trevlig kväll ni med. Roligt att ni skriver vilka ni är som läser.. Vill att ni andra 110 också ska skriva en kommentar om vilka ni är! :)

Vart en skinka i år också..

Publicerat: 2009-12-19 Kl: 00:54:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

När jag och P kom hem från jobbet ikväll blev det en handlingssväng och sen griljerade vi skinkan som P vann igår på skinkcupen! :) Han har kämpat hårt för att vinna julskinkan som jag förstått det. Tredje året nu! Verkar handla om liv och död hela december då det är skinkcup!

Vi har rotat lite i papperen ikväll. Vi har gått igenom tågbiljetterna, flygbiljetterna och försäkringarna så att allt ligger samlat inför nästa fredag! :)

Imorgon får vi främmande! :) Bäst att krypa ner om man ska komma upp i bra tid imorgonbitti! :) Godnatt på er!




Vem läser min blogg? :)

Publicerat: 2009-12-18 Kl: 13:03:02 | I kategori: Allmänt | 9 kommentarer

P kommer strax och hämtar upp mig på hans lunch. Han ska skjusa mig ut till jobbet i Timrå.. Jag jobbar kvällen! :) Vi slutar samtidigt ikväll och sen ska vi bara hem och mysa, planera sista inför resan osv! :) Kolla så att vi har koll på alla biljetter osv! :D

Men innan jag gör mig klar för jobbet...

Min statistik har ökat kraftigt och jag är nyfiken på vilka som läser min blogg! Skriv en kommentar om vem du är! :)

Jag vill att ALLA som läser detta skriver! :D

(Ni får gärna lämna en bloggadress om ni har någon. För det är alltid roligt att läsa nya bloggar! :))

P i rampljuset

Publicerat: 2009-12-17 Kl: 22:55:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
I samma veva som P klev upp idag så kom ett brev in genom brevinkastet. Första meningen i brevet löd: "Pontus Melander.. Grattis, du är nominerad pristagare vid Medelpads idrottsgala".

Galan är den 10 Februari och på schemat står det är först fördrink sen underhållning och tre rättersmiddag, prisutdelning, stretching- eftersnack i baren och schlager på dansgolvet till kvällens slut. P får ta med sig en person och jag är den lycklige! :) Vet att det är fler från laget som tänkte köpa biljetter nu, Kul! :) Spännande och verkligen jätte roligt att han är en av de nominerade som gått vidare till galan! :) Jag är mest nyfiken på motiveringen/arna och vem/vilka som skrivit den/dem.

Kolla in här vettja! http://www.medelpadsidrottsgala.se/.

Jag är en stolt flickvän!
Jag hoppas han vinner sin kategori! Det skulle vara så himla roligt! :) Det är han värd!





Just det.. tänkte skriva några rader om shoppingen idag.. var idag och handlade små kläder igen. Denna gång handlade P från herrlaget som ska gratulera Johan på träningen ikväll. Jag trodde jag skulle få vara smakråd, men icke. P shoppade hejvilt själv. Jag försökte ta fram alla möjliga kläder, men det var inget som dög. Ni ser kanske på bilden här nere att det inte vart så tokigt ändå! ;P Det vart till slut tre olika klädset, två "leksaker" och ett gratulationskort. Kortet låter när man öppnar det. En skrikande gråtande bäbis som inte vill sova. I övrigt var det jätte sött! ;)

 

220 volt

Publicerat: 2009-12-17 Kl: 18:47:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår var vi över till Magdalena och Petter en snabbis mitt på dagen. På denna korta stund hann jag få i mig 220 volt. De gjorde så fruktansvärt jävla ont att jag trodde jag skulle dö. Magdalena och Petter håller på renovera köket i sin lägenhet och dem har tagit bort vägguttags "kåpan" för att komma åt när de målar osv.. så när jag står och pratar med magda och lutar mig mot väggen så lutar jag armen mot uttaget och får världens stöt. Hade inte en tanke på att detta kunde hända. Fy fasiken, stöten gick genom hela kroppen x2 och jag fick sjuka stickningar i armen efteråt. Jag trodde hjärtat skulle sluta slå på mig. Fick en liten brännskada på armbågen men jag klarade mig lindrigt måste jag säga. Jag är glad över att jag lever, jag vet inte hur farligt det är att få en sån stöt, men det gjorde jävligt ont i hela kroppen! Jag har tidigare fått flera stötar av häststängslet då jag hade hästar, men jag upplevde den här som mycket värre...... jag vet inte.. men gaaaah vilken känsla!

Nu förstår jag P som höll på fiffla med proppskåpet här och sa att han fick en ordentlig stöt. Den måste varit 4 gånger värre än den här stöten. Nä.. El är inte vår grej. Även fast P verkar tro det! ;)

JAG KOMMER ALDRIG I HELA MITT LIV GÖRA OM DETTA!



Idag då.. När P vaknade vid tolv strosade vi på stan. Åt en god lunch och handlat smått. Visar er ikväll. Har även varit i skolan på praktikinfo och växlat pengar på forex. En härlig men kall dag har det varit!

Natten till torsdag

Publicerat: 2009-12-17 Kl: 01:52:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Dags att gå och krypa ner nu. Har precis gjort klar en cheesecake tills på Lördag då vi får främmande. P fyllde år 24 november men då var vi mitt i renoveringen så på lördag tänkte vi ta igen det. Vi tänkte även passa på att bjuda på inflyttningsfika! två i ett kan man säga! :) Imorgon medan P sover tänkte jag köra igång med lite bak igen! :) Nån som sitter på något smarrigt recept? :)

En idé från mig själv. När P jobbar natt så skriver jag ett litet medelande på griffeltavlan tills han kommer hem på morgonen. Han tycker det är roligt att gå in i köket och läsa vad som står på den... ;) Jag brukar skriva lite allt möjligt. Känslor, Önskningar, Framtidsplaner mm.. :) Jag tycker att det är en fin idé. Jag skulle själv uppskatta detta om jag suttit vaken en hel natt och så får jag sedan på morgonen något fint att somna på! ;) hihi. Jag brukar faktiskt få en och annan text jag med, någon gång i veckan sådär! :)

Sängen för min del nu!
Godnatt!

Smygtitt..

Publicerat: 2009-12-16 Kl: 22:14:03 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer
hemma hos oss..



































..en liten inblick på hur vi bor just nu! :) Badrummet hade vi funderingar på att leja bort till något företag nu när vi åker till Thailand, men vi väntar med det tills vi vet hur vi vill att det ska se ut. Vill inte göra något förhastat. Vill åka runt och kolla på lite olika klinker, kakel först.. :)

Nu blir det en lång dusch och sen ska jag läsa lite om thai! :) Imorgon har vi praktikinfo på skolan som kan vara bra att gå på och sen blir det en sväng på stan! :) P jobbar just nu, han jobbar hela natten. Jag känner själv att jag inte är lika mörkrädd här. Det känns tryggare på något vis, kanske för att vi bor längst upp i huset nu! :)

God kväll på er! :)

Besök

Publicerat: 2009-12-16 Kl: 17:44:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag har vi haft besök av Johan, Emelie och lilla Leah som är en vecka gammal idag. Hon är så otroligt söt!!! :)

Har nyss ätit Lasagne och nu inväntar vi lite glögg på maten. Isabelle och Emil tänkte komma förbi och kika hur vi har det! :)

Det blir en lugn hemmakväll! P börjar jobba 20.45! :) Ikväll tänkte jag att ni ska få se några kort på lägenheten! :)


Julmys!

Publicerat: 2009-12-16 Kl: 00:56:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag köpte vi ett lackset på Panduro och nu ikväll efter P's träning så har vi haft julmys. Lyssnat på julmusik, julfikat och slagit in sista paketen! :)

Idag fick jag en jätte söt liten mp3 som jag ska ha med mig på planet till Thailand! Perfekt eftersom mobilen inte får vara påslagen under resan.. vet att det finns att installera något skydd på mobilen så att man kan använda den och lyssna på musik.. men nu fick jag ju en behändig liten spelare som jag kan ha med mig istället. Den tackar jag mitt hjärta för! :)









Nästa vecka bär det av till Thai...

Publicerat: 2009-12-15 Kl: 15:36:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Som rubriken lyder... Nästa vecka åker vi och vi lääääääääängtar såååå!! :) Jag börjar få lite resfeber, Inför Packningen.. Är rädd att jag ska glömma något viktigt! :)

Igår blev det en hel shoppingdag! Vi var både i Härnösand, Sundsvall och Birsta. På kvällskvisten tog jag en sväng till Söråker och hälsade på medan P var på möte. Efter mötet blev det jobb för P, för mig blev det hemmaspa och hemmamys. Så förbaskat skönt. Vet inte när det hände senast... :)

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Har uträttat så många ärenden som bara gått. Har även hunnit med att springa lite på stan, köpte kläder jag tänkte ha på julafton. Jag köper alltid nytt inför julafton, när jag var mindre fick jag alltid paket under sängen på julaftonsmorgonen med fina julkläder i! :)

Jag har varit klar med alla julklappar sedan ja-a... Länge.. Men jag kunde inte hålla mig från att köpa fler julklappar idag. Man hittar hela tiden något som man tycker är sött och fint som man vill ge bort! :)

Nu ska jag ringa forex och be dem lägga undan 115,468.58 Bath till nästa vecka. Sen ska jag och P på Birsta! :)

Lite julstämning...

Publicerat: 2009-12-14 Kl: 00:57:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Imorgon börjar kursen Palliativ vård (vård vid livets slutskede) för klassen. Vi läste dubbla kurser i våras och läste den då eftersom vi ska åka bort nu i december-januari. Det känns konstigt att man inte har någon skola förän den 18 januari igen. Helt otroligt! Då har vi föresten inte skola heller, utan då går vi ut på praktik i 8 veckor! :)

Har pysslat lite ikväll..

Hjärtat har jag sytt och stoppat själv och trä skylten kommer från Gårdsbutiken i Timrå. Skylten är egentligen en julklappsetikett! Jag köpte flera stycken så passade på att pynta dörren med en.


Några fler klappar är nu inslagna!


Vi har nyss fikat lite! Nu blir det att krypa ner i sängen för imorgon måste vi vara pigg för då ska vi ut på julklappsjakt! :) P jobbar natt imorgon också, så han behöver nog sova så länge som möjligt imorgonbitti för att orka jobba! :) Vi har ju hela dagen på oss... Vi har ju JULLOV! :D

HEEELG!!

Publicerat: 2009-12-12 Kl: 13:09:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår fyllde min vän Petra 20 år! Vi hade såklart väldigt roligt och hon fick roliga uppdrag! Efter uppdragen blev det välkomstdrink och midddag hemma hos Isabelle och Emil där tjälknöl och potatisgratäng stod på menyn. Otroligt gott. Till efterrätt blev det vitchokladmouse, Muums! Vi avslutade kvällen med att spela ett spel som jag och P hade med oss, lika par leka bäst. Roligt att se vad man kan om varandra! ;) Tack för en jätte trevlig kväll allihopa!!! :)

Nu sitter jag och inväntar att klockan ska bli två. Börjar jobba då. P jobbar idag men han skulle ta sen lunch vid halv två för att kunna skjusa mig till jobbet i Timrå! Det kallar jag snällt! :)

Vilket fall.. Vi börjar komma i ordning och det känns så himla skönt! Nu är det bara börja packa igen.... snart! :) Om två veckor åker vi till thailand i 21 dagar! :D Vi lääängtar efter att få komma bort och koppla av lite! :) Det är vi värd efter denna höst! :)

Trevlig helg på er!

inflyttad!

Publicerat: 2009-12-10 Kl: 12:29:51 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Hej igen!
Nu börjar det äntligen bli lite lugn och ro!
Vi har renoverat, stökat och bökat.
Och.. FLYTTAT IN! :) Vi har sovit här i 4 nätter! :)

I Tisdags gjorde vi den sista redovisningen (gick jätte bra!). Det betyder att vi nu har JULLOV! Helt fantastiskt..... Så skönt! Har bara någon enstaka kartong kvar att packa upp och det tänkte vi göra idag! :) Sen ska P också jobba idag! :) Så då ska jag pyssla på lite här hemma.. :)

Tänkte bjuda på lite renoveringsbilder nu så får ni se fler bilder på hur lägenheten ser ut då allt är uppackat sedan! :)

Nu ska vi skutta ner för trapperna här och se hur det går för Magdalena och Petter som fick nycklarna till sin lägenhet igår! Magda är där själv idag och hårdkör! De kommer bli fint när de blir klart!! :)

Bäst att röra på sig så man hinner med sig! :) Vi tänkte ta en promis till affären efter vi varit förbi Magda! Hemköp i stan är närmast men för att röra på sig lite så blir det Ica Nacksta! :)

           

Tapet

Publicerat: 2009-12-01 Kl: 21:07:45 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

För tre veckor sedan satt jag och kollade i inredningstidningar och fick syn på en tapet jag verkligen ville ha. Den fanns med i tidningen Elle Interiör! Jag tog reda på vilket tapetmärke den tillhörde och efter några dagars övertalning så fick jag P att gå med på att ha tapeten som en fondvägg i vardagsrummet! ;) Jag fick bestämma en sak och han en annan sak! Resten har vi kommit överäns om tillsammans! ;) Vi beställde tapeten och nu sitter den på väggen!! Jag fastnade för den direkt då jag såg den i inredningstidningen! :)

 

Ni ska få se fler bilder så småningom!! :)

Snart mål...

Publicerat: 2009-12-01 Kl: 20:50:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ja.... då är det kanske dags att uppdatera här också då! ;) har haft fullt upp varenda dag. Vi körde igång med renoveringen förra veckan som jag tidigare skrev. Slet som djur med att dra ut allt. Klinker är kanske inte det roligaste att få lös, men med vilja gick det! Drog bort allt... flera lager tapeter, lister, parkettgolv, klinker, garderob m.m... ja.. allt förutom kökssystemet och toan. Så efter att vi slängt ut allt "skit" så blev det till att börja finslipa! Fixa väggarna, sätta upp en vägg, spackla, slipa, tapetsera, måla, lägga golv osv! :) Vi har fått ändrat lite saker i renoveringsplanen, saker man inte visste som är NO NO NO! Jag är tacksam att vi haft kunniga släktningar som har hjälpt oss med tips och ideér!

Jag har verkligen världens underbaraste och duktigaste sambo som kämpat hårt med renoveringen. Han har ett öga för renovering och tycker det är jätte roligt! Är det inte stugan han renoverar så är det något annat.. Så hans intresse för renovering har verkligen varit bra i detta fall!! Renoveringsnisse! Själv har jag jobbat 48h i helgen! :) Så det var en jäkla skillnad då jag kom in genom dörren igår morse! :) Annars har vi hjälpts åt alla andra dagar! :) Jag tycker det är jätte roligt med renovering!! :)

Idag har vi haft heldag i skolan. Skulle hålla en undervisning inför en grupp. Jag höll en undervisning om hjärtinfarkt- med inriktning mot stress o sömnsvårigheter! Alla fick bedömningen direkt efter, och det gick jätte bra! :) Så det känns jätte skönt! Efter skolan åkte vi till lägenheten.. P la golvet i sovrummet idag! :) Just nu är det bara golvet i hall och kök kvar. Detta ska fixas imorgon. Sen börjar "finslipningen", listerna ska på! Sen storstädning!! På sju dagar hinner man mycket, fixa en lägenhet! Men då har vi verkligen tagit vara på tiden också, jobbat från morgon till kväll! :)

Bilder kommer!!! :)
RSS 2.0