Snökaos

Publicerat: 2009-12-22 Kl: 01:32:45 | I kategori: Allmänt
En lång Birstadag!

Var bara att skotta fram bilen när vi skulle iväg till Birsta på förmiddagen. Vilket snökaos! Självklart hade vi turen att hamna bakom en långtradare som slirade och ställde sig tvärs över motorvägen strax innan birsta. Var bara att sitta och vänta 30 minuter tills att dem hade fått ordning på kaoset igen. Idag har vi handlat allt inför resan. Värktabletter, magtabletter, handdesinfektion, solskyddsfaktor, reseladdare till Pontus  ipod, underhållning (fyra tidningar och två pocketböcker) och gotta till tågresan + julklappen som P hade kvar. Så nu är precis allt handlat inför resan, ska bara ringa försäkringsbolaget imorgon och checka av så att allt är okej med tilläggs reseförsäkringen vi köpt till, ifall det skulle hända något under resans gång. Kl halv åtta hade vi tid på Specialistläkarhuset där vi fick vaccinet. Perfekt att dem har kvällsöppet!! Har även hunnit tagit en fika med Johanna och Glenn på Charm mitt på dagen. Till lunch åt vi max, tyvärr kunde jag bara ta två tuggor av hamburgaren, den smakade vidrigt. Kan inte sätta ord på vad felet var. Jag brukar inte vara petig i mat, äter det mesta, men något var fel! På kvällskvisten efter att vi tagit vaccinet gick P på bio med några kompisar och jag åkte tillbaka till Birsta för att shoppa lite. Jag hittade två klänningar, en kavaj och två leggings. Tänkte inte ta med något på resan utan tänkte att dem skulle få ligga i garderoben tills att jag kommer hem igen. :)

Jag och P hade kommit överänns om att inte köpa något till varandra i julklapp eftersom thailandsresan blir vår julklapp. Men så hittade jag ett paket här hemma som va till mig, så nu har jag även köpt till honom. Jag kunde inte låta bli att vänta med att ge paketen. Så han fick dem redan ikväll då han kom hem. En cardigan och två t-shirt. Hade tänkt att han skulle ha de på julafton, trots att han redan fixat det! Han vart jätte glad och nöjd så förhoppningsvis så får jag se kläderna på julafton! :) Jag är nyfiken på vad jag kommer få av honom! :D hihi.. TUR ATT JAG HITTADE PAKETET, tänk om inte jag hade köpt till honom då han köpt till mig.. Pinnnnnnigt! Men vi hade faktiskt kommer överänns om att INTE köpa något. Han trodde ALDRIG att jag skulle kunna hitta paketet han gömt, men tjiii fick han! :D

Nu börjar klockan dra iväg. Ska krypa ner nu. P har redan lagt sig för två timmar sedan, han ska jobba heldag imorgon. Jag ska upp tidigare än honom så jag borde lagt mig för länge sen! Vid åtta kommer min vän Petra på julfrukost. Det blir trevligt! :) Sen får vi se vad det blir, en runda på stan kanske! :)

Solskyddsfaktorer i alla möjliga sph. Rubb och stubb nytt och fräscht inför resan.


Kvällsshopping!
 

Godnatt!!
Kommentarer
Postat av: Sara

Vad klokt av er att bara ta med en liten summa i kontanter & sen ha två kort, precis så gjorde jag & Johan sist vi for. Överallt finns det bankomater såkallde ATM, fungerade alldles utmärkt. Tänk på att inte ta ut pengar bara för en dag då dom tar ut en liten utgift. Vi tog ut så det skulle räcka i minst tre dagar. Har ni hittat vart ni ska bo någonstans? Ett tips är att om ni hittar ett ställe som ni kan tänka er att bo i några dagar så betala alla dagar efter 1:a natten, vi fick bra med rabatt då. BRA med solkyddsfaktor, det är ett måste! Jag brukar börja med 15-20 sen så trappar jag ner ganska fort, min hy blir aldrig bränd, MEN man är ju livrädd för hudcancer!



Vart blir resmålet i thai? Själv så återvänder vi till ko tao & ko samui 31 januari!! :-)

2009-12-22 @ 10:47:13
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Wallin

Angående max. Min syster smsade till dom efter hon sett att de tog i pengar och stekte hamburgare samtidigt med samma handskar. Hon tyckte att det var skitäckligt och ville bara påpeka. istället fi´ck hon hur mycket rabatter som helst där, bara för att hon sa till. ha så trevligt i utlandet, tänk på oss blekfisar ibland.

2009-12-22 @ 23:32:39
URL: http://girlfight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0