HT 2009

Publicerat: 2009-08-31 Kl: 19:49:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Höst terminen 2009 har startat & vi är i full gång igen.
Idag hade vi först Kursstart. Information om upplägget av kursen samt litteraturen som behövs i kursen! Samtliga böcker är nu fixade för oss & förhoppningsvis får vi dem i postlådan i veckan. Perfa! Vart dyrt med litteratur till den här kursen men eftersom detta är böcker man vill ha kvar sedan efter att man pluggat klart till sjuksköterska så känns det som ett bra köp! :)

På lunchrasten tog vi tjejer en promis in till stan. Köpte med oss lunch från Bagetterian & satte oss i en park. Efter lunchen var det dags för första föreläsningen i kursen. Nutrition. Sondsättning osv. Intressant!

Efter att vi slutat cyklade vi hem. Bytte om & åkte till Birsta en snabbis. Kollade in lite nyheter! :)

Nu håller vi på med matlådor till morgondagen & ska snart ge oss iväg till Magdalena & Petter. Dem har hyrt Wallander- Tjuven som vi skall se ikväll! :)

Trevlig kväll på er!

Söndagsbio

Publicerat: 2009-08-30 Kl: 21:36:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nya Beckfilmen som går på bio just nu är absolut sevärd!
Jag tyckte den var bra! :) Jag ger den en 7:a!


Beck - I stormens öga

Nu har P precis åkt bort till jobbet & hade tänkt gymma lite. Själv tänkte jag hoppa in i duschen, fixa lite till morgondagen då skolan sätter igång & sen mys framför tvn. Imorgon blir det Ego för min del igen! :) Vi börjar inte förän 11.15 imorgon så det blir en liten sovmorgon innan jag, magdalena och pontus cyklar till skolan! :)

Natti på er!

Div. fyra

Publicerat: 2009-08-30 Kl: 17:34:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
En Gladfis i vårt hem!
Som huvudtränare & spelare har han fått upp laget till Division fyra!
Det är glädje för honom. Ett bra jobb av honom & desutom ett bra & duktigt grabbgäng i laget. Stort grattis! Så himla kul!!

Nu har vi varit och glädjeätit ute. Nu drar vi vidare på beck!
Glädjefesten sparas!

Sista helgen på "sommarlovet"

Publicerat: 2009-08-30 Kl: 11:43:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Fredag-Lördag
Jobbat 25h
Trav-Open Trot
Spelat 20 & vunnit 60
Tjejkväll i Söråker
Ätit onyttigheter
Killkväll här hemma då jag kom hem..
Sängen 02.00

Idag
Fotboll
Bio, Beck med Magdalena & Petter

Imorgon
Skooola igen!

Nu ska jag göra mig klar. Måste börja åka snart så att P hinner iväg till matchen. Flera som ska tas upp efter vägen och det är inte en sväng som tar 5 min att köra. Hemmamatch i Ljustorp! Men jag hoppar av i Timrå nu och åker med mamma till matchen sedan! :)


Glädje att shoppa

Publicerat: 2009-08-28 Kl: 12:12:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Gårdagens shopping med Magda!
Två blomvaser, en växt & kruka, mjukisdress & massa mer småsaker.

  

Nu ska jag göra mig klar. P ska skjusa mig till jobbet idag eftersom han ska åka på Open Trot efter! :)

Torsdagkväll på Invito

Publicerat: 2009-08-28 Kl: 00:15:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
En härlig torsdagskväll under infravärmen på Invito! :)



 

Birsta med Magda

Publicerat: 2009-08-27 Kl: 12:00:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Jobbat 24h & nu ger jag mig iväg på Birsta med Magdalena!
Äta en god lunch tillsammans och förhoppningsvis shoppa något fint.

Ha en bra dag i regn vädret!

 

tackitackis!

Publicerat: 2009-08-26 Kl: 11:11:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Tänkte bjuda på bilder på mina fina förlovningspresenterna! :)
Svarta jeans & 2st t-shurt med knappar bak i ryggen.

(Blommorna samt kortet fick ni se i Måndags inlägget! :))

Inte har karl allt för dålig klädsmak?!! :P Tackitackis sweetheart! :)




Nu ska jag åka iväg till jobbet. Har två 24h arbetspass kvar innan skolan sätter igång på Måndag.. Vart tog sommaren vägen? Den har sprungit förbi iår! Beror självklart på skitvädret som varit.

Hejsvejs!

Pirr i pirr

Publicerat: 2009-08-25 Kl: 19:13:45 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Jag är lycklig varje dag, men idag är jag lite extra lycklig!

Idag tog jag och min käraste en lunch på Bagetterian efter att jag uträtt några ärenden. Efter det åkte vi bort till Mittuniversitet.. :)

Det var meningen att vi bara skulle göra tentan i våras i  kursen vi läste dubbelt & göra examinationsuppgifterna med övriga klassen innan vi åker till Asien i December. Men vet ni vad? Vi har inte bara jobbat i sommar, vi har faktiskt också skrivit två examinationsuppgifter var. Jag måste faktiskt säga att jag fattar inte hur vi hunnit det, men vilket fall så ligger examinationsuppgifterna här hemma nu & är Godkänd!

Vi båda har slitit som djur och nu är vi sååååå lycklig och glad!
Långledig i 40 dagar blir belöningen! Asiiiiiien.. :)



Nu ska jag städa lite. P har stuckit iväg på fotbollsträning men när han kommer hem igen tänkte vi åka vidare och gymma! :)


  

För ett år sedan..

Publicerat: 2009-08-24 Kl: 21:37:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Förlovad i ett år idag!!
En dag med fina presenter, fina ord, rosor som luktar gott, god mat samt en underbar kväll tillsammans! :)

För ett år sedan..var vi på Makriaglios!
Hade en hemlighetsfull resa framför oss tillsammans med kära vänner som gjorde vår resa minnesvärd & som inte visste något om förlovningen i förväg, ingen visste något! Det var tidningen som avslöjade på morgonen efter att vi förlovat oss vid midnatt. Morgonen efter vår natt tillsammans fick våra vänner Isabelle och Emil syn på att vi hade ringar på fingrarna vid poolen! :) Pirrande känsla alltihopa! Det ringdes och det skickades sms till våra mobiltelefoner hela dygnet. Om jag inte minns fel så fick jag 26 grattis sms på min mobil. Det var en magisk dag. En underbar dag!!

Min kärlek till dig är obeskrivlig hjärtat!
Jag älskar dig så oendligt mycket!





Bilder från Makriaglios Sunwing Resort:












Underbara minnen! :)

Lördag

Publicerat: 2009-08-22 Kl: 21:51:11 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Har jobbat 8-21 idag! :)
Har precis kommit hem till Pontus & Maximilian! :)
Lillebror Maximilian skall sova här inatt. Första gången han sover över här. Tidigare har vi bara haft honom under dagen/kvällen hemma hos familjen eller här! :) Men eftersom familjen är på bröllop/fest så blir det övernattning idag! :) Idag har P & M varit på fotboll hela dagen & sen har Maximilian fått varit och shoppat gott till kvällen i egen kundvagn med P! :)

Maximilian har fått varit uppe & inväntat mig men nu börjar klockan ticka iväg. P har redan gjort honom klar för sängen! Nu blir det lite mer mys innan lilleman skall få hoppa ner i mitten av dubbelsängen! :)

Imorgon väntas jobb igen för min del, 8-21! :)
Grabbarna åker på P's bortamatch mitt på dagen! :)
Kul för dem! ;)

  

Fredagkväll

Publicerat: 2009-08-21 Kl: 20:43:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hemkommen från jobbet och vi har precis kommit hem från affären. P har bjudit hem några lagkamrater som nu kommit och de sitter och spelar poker inne i köket just nu. Själv smälter jag ner i soffan ikväll. Så skönt! Börjar jobba tidigt imorgonbitti så vad passar bättre än en soffkväll framför friidrotten? :)



Stugdag!

Publicerat: 2009-08-20 Kl: 18:03:44 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Hemma från Hälsingland igen! :)
Lastade på all ställningsmaterial tidigt imorse, köpte färg & åkte iväg till stugan tio imorse.
P byggde ställningen på ett ögonblick, sen blev det skrapa & måla sista väggen på gäststugan. Jag passade på att  sola & läsa sundsvalls tidning, hjälpte till mellan åt & sen fick jag sköta köttet då vi grillade. Ovanligt att jag får röra köttet då vi grillar, men idag fick jag det eftersom P hade fullt upp med att fixa gäststugan. Varför skall alltid killarna ha hand om grillen?! :P Jaja, Hela stugan & de andra småstugorna bredvid är verkligen superfin nu! Toppskick skulle jag vilja säga! Så otroligt fint! :)

   
 


Nu bär det av till tvättstugan! Hej och hå! Har inte tvättat på hela sommaren då jag haft turen att jobba jämt då vi haft bokad tid & P har fixat det istället! :) Men nu är det dags för mig också att tvätta lite. En halv tvättkorg är inget att gråta över! :)

Dags att sätta igång en maskin nudå!

Onsdag! :)

Publicerat: 2009-08-19 Kl: 17:39:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ändringar idag. P har jobbat & ikväll ska han på personalfest! Så vi åker till stugan imorgon istället! :) Idag tog jag en sovmorgon och sedan följde jag med mamma & syskonen på stan. De hämtade upp mig hemma vid ett & vi strosade runt i några timmar nere på stan. Jag hittade en jacka som jag tänkte börja använda snart. Börjar bli lite småkyligt och desutom är det ju snart höst också! :) Har en liknande jacka, men det är aldrig fel att uppdatera sig lite. De är gudiga detaljer på jackan & det är det inte på den andra jag har. P hämtade upp mig på stan då han slutade. Vi lyxade till det med kebabrulle till middag idag. Perfekt med hemkörning! Har aldrig beställt via internet förrut heller, helt nytt för oss! :)

När jag skjusat P till festen tänkte jag stanna på vägen hem & träna! :)
Sen tänkte jag kolla igenom min garderob! Har hur mycket kläder som helst som bara ligger & aldrig använts. Dags att göra en snabbkoll! :)

Kram, heddåj!






Måndag

Publicerat: 2009-08-17 Kl: 13:59:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Helgen har sprungit förbi & nu är jag ledig i fyra dagar. Förstår ni? 4 dagars ledighet! Dessutom är vi båda ledig samtidigt!! :)

Blev en liten sovmorgon idag! Nu har vi nyss kommit hem från en lång skön promenad! Idag ska jag på ett tandläkarbesök för vanlig koll & sen ska vi åka ut till söråker och hälsa på lite tänkte vi och sen på kvällskvisten blir det gym för oss båda! :)

Tänkte ta dagarna lite som de kommer nu i veckan! På onsdag åker vi till Hassela igen iallafall. P ska sätta upp ställning och måla sista väggen på gäststugan! :) Sen är all målning klar. Hur fint som helst har han (&jag) gjort!! :)

Nu ska jag ta en dusch, göra mat och sedan blir det att åka! :)

Fredag!

Publicerat: 2009-08-14 Kl: 16:31:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jobbat natt. Haft mamma på besök. Jag och P har varit på ärenden med mamma. Vi har ätit lunch nere på stan. Hämtat passet hos polisen. Varit på stan. Tittat i affärer & handlat. Gått en promenad. Besällt kurslitteratur.

Nu:
Selånger en snabbis. Strumpor skall införskaffas! Köper alltid strumpor där! :)
Sedan:
Födelsedagskalas innan P börjar jobba!


Ny hemtelefon!


Filmer..

Tre månader har blivit 1 timma!

Publicerat: 2009-08-13 Kl: 10:42:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag är det den stora dagen för P!
En dag han väntat på väldigt länge.
Idag är det äntligen dax!

Bilder kommer..
Måste bara få extremt bra tillfälle... :)

Hur skall han orka?!?! Jobbat natt och bara sovit 3 timmar...
Nääää.. måste åka snart! Snaaart! 20 min.

Solig kväll på Spillvärme

Publicerat: 2009-08-12 Kl: 23:48:54 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Startklar! Filt, Loka,Tuggummi & tidning till pausen!


Blev vinst! :)

Nu väntas snart sängen! Pontus skulle egentligen vara ledig inatt ju men dem ringde förrut och frågade om han kunde hoppa in extra och jobba natt direkt efter matchen så han släppte bara av mig hemma och åkte direkt på jobbet! :) Nä, nu ska jag ta en dusch innan jag lägger mig och sen ska jag lägga mig & läsa tidningen som jag inte hann läsa ur förrut. Imorgonbitti ska jag upp klockan sju hade jag tänkt, tänkte tvätta och träna lite på morgonkvisten! :) Har varit väldigt slö på träningsfronten i sommar, men det är ju inte så konstigt heller eftersom jag jobbat vääldigt mycket! Fast jag och P har tränat tre dagar tillsammans nu.. :) Bra gjort av oss (mig)!! :) Får ta tag i det bättre i höst!! :) Iallafall jag! P tränar ju varendra dag nästintill. Antingen gym på jobbet eller fotboll på kvällarna! eller båda! :) Så jag måste ta tag i det jag också.... Snart!

Har inte gjort annat än ätit i sommar känns det som... Buhää!

Godnatt på er! :)

Hundvakt & fotboll

Publicerat: 2009-08-12 Kl: 16:46:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Hundvakt åt lilla Harry idag. Har hunnit gjort massvis med saker idag. Harry har fått varit med hela dagen på alla möjliga äventyr! Nu åker vi ut mot Njurunda på fotboll! Perfekt fotbollsväder idag! :)


Morgonpromis!


Påväg till stan!


..en till som gillar fotboll! ;)

Tisdag

Publicerat: 2009-08-11 Kl: 23:55:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Två dagars ledighet för både mig och P. Inte dåligt! :) En dag kvar av ledigheten imorgon & då ska vi vara hundvakt, åka och beställa nytt pass till P, köpa en födelsedagspresent & på kvällen har P match som jag sjävklart hade tänkt att kolla på! :)

Idag har vi varit allerta. Klev upp tidigt. Åkte till stugan. Har målat. Klippt gräs. Grillat. Tränat. Ätit nyttigt. Varit på birsta & shoppat och på kvällskvisten blev vi bjuden på filmkväll hos M&P! :)

Nu ska vi skutta till sängen!
Måste vara pigg & allert imorgon då Harrygubben kommer! :)

Godnatty!

Min kärlek till dig är stark!

Publicerat: 2009-08-08 Kl: 20:41:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
..det blir ett tredje inlägg på bara några timmar!
Bara för att berätta vilken underbar pojkvän jag har som alltid ställer upp JÄMT!
Vare sig det kommer något i mellan eller inte så ställer han alltid upp för mig i första hand. Det är KÄRLEK.

Idag när jag öppnade dörren här hemma fick jag se att hela lägenheten glänste trots att vi båda jobbat som två tokar senaste veckorna. (Ni vill inte veta hur måånga timmar vi jobbat! inte kommunen eller landstinget iallafall!) Vi har knappt varit hemma. Man orkar inte ta tag i storstädning då man väl är ledig. Men det spelar ingen roll för P. Han visar KÄRLEK hela, hela, hela, hela, tiden, igår genom att städa. Att komma hem till ett nystädat hem är Kärlek för mig!Jag har haft turen att hittat den bästa. Den absolut bästa killen. Jag älskar dig!!

Jag älskar & jag är älskad.
Det är underbart & mitt liv är underbart tillsammans med dig! :)


Turkiet -06



Fynd

Publicerat: 2009-08-08 Kl: 20:01:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
När jag kom hem från drakbåtsfestivalen idag möttes jag av detta precis vid ytterdörren till vår lägenhet:

  

Jag tog en närmare titt.
En mördarkniv av plast.

I solljuset såg den väldigt äkta ut. Vågade först inte kolla på den & inte heller ta i den för den delen. hihi.

Hoppas att det bara är ett barn som lekt här utanför. Om inte ska jag be min sambo säga upp sig på jobbet imorgon. Mordförsök med plastkniv. Nä. fy! Hemska tankar.

Usch!

Drakbåtsfestivalen dagtid

Publicerat: 2009-08-08 Kl: 17:28:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Har jobbat från igår eftermiddag till idag. Åkte på förmiddagen in till Drakbåtsfestivalen & kollade på lite båtar+ fikade. Vilket kanon väder de vart. Efter att jag slutat jobba igen kom P på lunchen till Timrå och hämtade mig. Tack hjärtat! Vi stannade på Drakbåtsfestivalen under hans lunch. Där mötte vi upp mamma, henke & maximilian. Vi blev bjuden på god mat i tältet av Henke. Efter att P åkt iväg igen till jobbet passade jag på att stanna kvar och kolla på tävlingarna med mamma & Maximilian. Först kollade vi på Henke som paddlade & sen när Henke paddlat klart kollade vi på Rättspsykriatiska kliniken där vi kände några som paddlade! Vet inte riktigt hur det gick för dem eftersom jag åkte hem. Men får säkert höra senare hur de gick! :) En härlig dag har det iallafall varit!! :)

Ikväll är både jag och P ledig. P slutar nio. Vi har tänkt att bara ta det lungt ikväll. Ska bli jätte skönt! :) Kanske tar oss en cykeltur ner till stan senare och njuter av sommarvädret! :)

Nu ska jag rensa pärmar här hemma tänkte jag.
Roligare saker finns det att göra. Men detta är ett måste eftersom alla pärmar börjar bli full här i skåpet. Vill ha ordníng och reda!!! :)

Hej på er!

Stan

Publicerat: 2009-08-04 Kl: 18:47:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Mår bättre idag. Mycket bättre. Men tror att jag fortfarande har kvar lite feber. Men snart så är jag frisk! :) Jag har för mycket energi för att bara ligga och vänta på bättre tider i soffan. Så istället stannade jag på stan efter jobbet för att spana in nyheterna som kommit in inför hösten. Var länge sedan jag var på stan så det var kul att uppdatera sig lite  vad som säljs i affärerna. Fyndade både nyheter & rea! :)

Det var meningen att jag tänkte cykla ner till Ego men eftersom jag känner mig småsjuk fortfarande så tar jag en promis på Söder istället nu på kvällskvisten.

Vi hoppade över filmtittandet igårkväll eftersom jag hade feber. Men idag då P slutar kl 21 blir det film, paj & mys! :)

Och det bästa av allt: Både jag och P är ledig tillsammans imorgon! Wiihooo! :)
Ska umgås med Mormor på förmiddagen & sen är det fotboll på kvällen som gäller.
Vi tar dagen lite som den kommer däremellan! :)

Bilder på dagens köp


  
 

Lång farfarströja, två tjocktröjor, underkläder, kjol, sandaler, foundation & hårnålar! :)

1 år sedan sist

Publicerat: 2009-08-03 Kl: 18:26:00 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer
VAD ÄR DET SOM HÄNDER?
JAG SOM ALDRIG BRUKAR VARA SJUK! :(

Igår då jag åkte och jobbade mitt 24h pass kände jag mig lite hängig. Ont i kroppen, småförkyld och så. Tog temp & urinsticka igårkväll på jobbet. Visade sig att jag hade 38,8 + utslag på urinstickan. Så har förmodligen nån infektion i kroppen! Tog en alvedon och somnade lagomt vid midnatt på jobbet. Imorse när jag vaknade hade jag fått ännu högre feber. 39,2. Tog en Alvedon & försökte trolla bort febern med en storstädningen på jobbet. Självklart försökte jag dölja  febern både för mig & omgivningen..K änner mig fortfarande sleten men håller tummarna att febern försvinner snart. Ska nämnligen jobba imorgon också. Dock bara 7.30-17.00 :) vanligt arbetspass kanske de kallas för er som jobbar mån-fre! :P ..njääe..Bort med febern nu! Tror jag ska försöka trolla bort den med en promis! Blir så rastlööös av att bara ligga i soffan!!

När jag slutat jobbet idag kom P och hämtade mig. Jag möttes av två söta prinsar.
Pontus har varit hundvakt hela dagen till Harry! :)
Kolla in snyggingen! :D





Vi har hyrt nya Wallander så ikväll tänkte vi kolla på den tillsammans med Magdalena & Petter. Håller tummarna att jag mår lite bättre då! :)

Nu ska jag lägga mig och vila en stund eller ta en promis!
Hej på er!

Timråland

Publicerat: 2009-08-02 Kl: 14:08:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår när jag gick av mitt 24h pass mötte jag upp Mamma & Maximilian på toget i Timrå för att kolla på Mora Träsk. Efter uppträdandet gick vi på "Olearys" (som bytt namn) & där blev jag bjuden på middag. Jätte god mat och trevligt sällskap! :)

När P sluta jobbet åkte vi direkt på födelsedagskalas! :) 

    

Nu kommer snart P och hämta mig på sin lunch. Vi ska stanna och köpa en glass i finvädret innan han skjusar mig vidare till jobbet. Vi jobbar ju om varandra hela tiden, så vi får ta vara på den tid vi får! ;) Själv börjar jag 15 idag och slutar 17 imorgon! :)

Ha en bra dag allihopa!! :)

Minigolf

Publicerat: 2009-08-01 Kl: 22:29:45 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
I Torsdags då jag gick av nattpasset på morgonen blev det först blodgivarcentralen, minigolf, sen pizzabuffé på Biteline & på kvällskvisten Söråker! :)
Bjuder på några bilder från minigolfen! Tänker inte berätta vem som vann eller förlorade! ;) Måste helt klart göra om det igen!! :)





     
RSS 2.0