Söndagsfix

Publicerat: 2010-02-28 Kl: 23:26:16 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Lite nytt och fint i hemmet..


Tuplaner till vardagsrummet! :)


Nytt randigt bäddset till sängen, nu nytvättade och ibäddade till natten!


Två nya ljuslyktor som jag ska köpa dekoration till i veckan! :)

Sista perioden i ishockeyfinalen pågår just nu och är alldeles strax slut. Olycksfågeln får vänta till nån annan kväll! :) P börjar 7.00 imorgonbitti, och jag börjar 14.30 så då tar P bilen imorgonbitti. Jag håller tummarna att det är fint väder imorgon så att jag kan ta en långpromis upp till sjukhuset, annars får jag ta bussen dit.. Som tur är behöver jag inte ta bussen hem i mörkret, P kommer och hämta mig, som vanligt! :) Min lilla underbaring!

Vilket jubel det vart här hemma nu då.. :P
Oavgjort i sista sekundrarna... spännande med förlängning!

Jordgubbsdoft

Publicerat: 2010-02-28 Kl: 19:32:09 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Sovmorgon till 12,10 idag.... Jag som hade ställt väckarklockan på 10.00? Så kan det gå, men skönt och tydligen väldigt behövligt! :)

Idag har vi haft middagsfrämmande av Pontus föräldrar, farmor och bror! :)



Jag fick den här fina presenten P's bror m. flickvän i födelsedagspresent! Luktar jätte gott!! :) Har haft papaya, mango, grapefrukt och blåbär så det var roligt med en ny doft! :) Det är roligt att testa lite av varje tycker jag! Min oliv som jag har just nu är snart slut så den här vart perfekt i badrumshyllan! :)

P är träningsledig denna Söndag så nu ska vi få främmande och ska se hockeyfinalen här hemma! Blir till att mumsa på cheesecake som jag gjort till hockeyn! Vi är sugen på att se filmen Olycksfågeln ikväll, så det kanske blir den efter matchen! :)

Ha en forsatt trevlig Söndag,
och GRATTIS EMMA på födelsedagen! :)

Tjejutgång

Publicerat: 2010-02-28 Kl: 19:01:05 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Igår blev det middag med Victoria, Moa och Karin! :) Moas tacotårta och Victorias deluxefterätt blev det. Supergott! Det var jätte trevligt och vid halv tolvtiden tog vi taxi ner till oscar, där var det sjukt mycket folk! Där nere träffade jag desutom Marie och Sanna! :) Kul!! Dansade och höll igång natten lång. Strax innan stängning kom mitt hjärta P och hämtade upp mig, då var jag väldigt nöjd och belåten! En jätte trevlig och lyckad kväll vart det! :)










Halv åtta på Grönborgsgatan/ Västra allén

Publicerat: 2010-02-27 Kl: 16:22:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Vårt egna halv åtta hos mig!
Vi har dragit lott om ordningen och Magdalena var först ut igår!

Välkomstdrink och tilltugg, chiliräka.

Förrätt
Chevrétoast toppad med honung och solros.
Varmrätt
Fläskfilé med ananas och ädel.
Efterrätt
Vitchokladmousse toppad med färska jordgubbar.

Allt var smaskens och Magdalena hade verkligen gjort sig för, de var huur gott som helst!! :)

De vart en fantastisk trevlig kväll med mycket skratt. Efter maten spelade vi alias, killarna mot tjejerna! Killarna vann... :( Sedan vid midnatt tog vi en promenad genom stan bort till Casino. Hade från början ingen tur alls.. gick skit! Jag förlorade det jag hade tagit ut ganska fort, men som gubben i lådan kom mitt hjärta P och gav mig några 100-marker som han tyckte jag kunde få spela för! Världssnällaste hjärtat! Han hade turen med sig igår och till slut vände det för mig med och vi plussade och åkte hem nöjda och belåtna! :) Steg in i en taxi kl två och somnade som en stock då vi kom hem fem minuter senare!

Tack för en otroligt trevlig kväll underbara grannar! :)


  
 


Idag har vi varit på IKEA/Birsta med Magdalena och Petter. Ätit lunch och shoppat lite småsaker hem hit! :)

Jag VANN! ;)

Publicerat: 2010-02-26 Kl: 13:00:49 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Har jobbat natten inatt och när P hämtade mig tio imorse, åkte vi hem.. Sen kom två killar hit och mätte fuktigheten i badrummet eftersom vi tänkte renovera badrummet nu framöver och vi ville vara säker på att det inte är någon fuktskada eller liknande som borde gå på försäkringen, men nej! Ingen fukt.. Så nu planeras det för fullt här hemma. Ska spara ihop lite till och lägga undan 2000 var i några månader nu, sen ska badrummet anlitas bort.

Killarna som var här idag trodde att badrummet skulle gå på 60.000 med golvvärme osv. Till veckan ska vi boka in en träff med killarna som ska göra arbetet, för ett prisförslag!

Det kommer bli en dyr historia, men fantastiskt att få badrummet precis som vi vill ha det!

Men... till det roliga, efter att killarna varit här och mätt fuktigheten ringer min telefon.. och.. JAG HAR VUNNIT EN DUSCHVÄGG FÖR 6.700 kr!

För två dagar sedan skickade jag in en motivering till en tävling, där man kunde vinna valfritt kakel för 7.000 kr eller duschväggar som man kan fälla in mot väggen för 6.700 kr. Idag ringer en kvinna, som söker två fattiga studenter som vunnit en duschvägg! Blev superglad!!! Vi hade tänkt införskaffat oss en duschvägg vilket fall, och nu har vi vunnit en! Åh vad glad VI är! Vilken bra start på helgen.. Till veckan kan vi åka och hämta vinsten på CC Höganäs här i Sundsvall! :)

Nu ska vi forsätta plugga på uppsatsen, sen kommer min lillasyster L och ska låna en klänning som jag köpte i Thai, och sen ska jag och p åka och kolla in priser på kakel på Eurokakel!

Skulle kunna tänka mig att ha en skiffervägg i badrummet..

 
men vi får se! :)

Ikväll är vi bjuden på en trerätters middag hos Magdalena och Petter! :)
Ser fram emot en härlig fredagskväll! Resten av helgen har vi inte planerat, vi tar dagarna som de kommer.. :)

Önskar er en trevlig helg!

1,5 år

Publicerat: 2010-02-24 Kl: 13:02:45 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Imorse vaknade jag av att min älsklings älskling väckte mig med två presenter i handen! Ett stort hårt paket och ett mjukt. Grattis sa han! Jaha, till vadå tänkte jag? Ganska snabbt slog det mig, förlovade i 1,5 år!! Jag hade helt ärligt glömt bort det, jag som alltid brukar ha koll på datum.. Men tjii fick jag! Jag fick jätte fina presenter som jag vart super glad över!! :) Jag älskar överaskningar då jag inte har en aning om vad som ligger i paketen och desutom har P bra smak på saker och ting, så jag behöver aldrig vara orolig för det! ;)

Titta vad fina saker jag fick..

 
Jag är dunder förtjust i cult-serien och har mycket saker i den serien här hemma! :)
Det som fattades var badrums serien, och nu har jag ju den med!! :) Taaaaack hjärtat!!


Jätte fin tröja från Gina! Funderar på om P sett Tv reklamen? ;)

Nu har vi precis kommit hem från Charm. Vi promenerade dit, brrr vad kallt det var! Men mysigt med en fika nu innan vi ska åka vidare till praktiken! :)

Jag har världens bästa sambo!!! och jag älskar han såååå mycket!! :) Den bästa!!!

Nu åker vi mot sjukhuset... och håller tummarna för en bra kväll!! :)

Middag och OS

Publicerat: 2010-02-20 Kl: 12:13:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår blev det middag och OSkväll i goda vänners sällskap! :) Alltid lika trevligt! :) Tack för allt de trevliga och goda!

Blev lite ändringar på jobbfronten ihelgen.. Jag ska strax åka iväg och jobba ett 24h pass istället för 13h pass som jag skulle jobba imorgon.. :) Frågar ni mig, så tycker jag mer om 24h passen så jag vart bara glad! :D Så nu ska jag göra mig klar, packa väskan och sen ska P skjusa mig! :)

Önskar er alla en trevlig helg! :)

    

Långhelg

Publicerat: 2010-02-18 Kl: 20:50:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Ledig från praktiken både imorgon och hela helgen, vilken lyyx! :) På Söndag ska jag jobba ett 13 timmars pass på jobbet och det ska bli roligt att träffa småtrollen där! :) Ihelgen blir det lungt, har planerat att vi ska ut och äta, ha ett litet kalas för mig och sen ska vi umgås med vänner och bara njuuuuta! :) Även min familj ska få sig ett besök ihelgen! :)

Jag har lärt mig massor denna vecka, och förra veckan!!! :) Jag lär mig massor varje dag! Medicindelningen flyter på bra och nu har jag blivit riktigt hajj på att blanda all antibiotika som används på avdelningen. Mina patienter går hem en efter en. Det kommer nya patienter hela tiden och jag ser varje dag som en utmaning. Tar kontroller med jämna mellanrum, sätter PVK dagligen och överrapporteringen flyter också på bra! Rapport tillsammans med läkaren har också gått bra, ibland är det grekiska men då har jag en underbar handledare bakom axeln! I övrigt fungerar allt bra och jag känner mig självständig! :) Det är super spännande och jag stormtrivs på avdelningen! :) Min handledare är fantastisk! Längtar redan till Måndagkväll!! :) Även fast det är lite skönt med ledighet i några dagar! De har hänt mycket de sista dagarna så nu behöver jag rensa huvudet lite och inte tänka på patienterna som varit dåliga.. Mitt huvud snurrar på kvällarna, jag försöker gå igenom läkemedelslistorna i huvudet, är orolig att jag missat något.. :) Jag måste träna på att lämna praktiken på praktiken och inte ta med det hem, jag går igenom dagen/kvällen som varit och tänker efter på kvällarna om allt vart fixat osv.. :) Jag är medveten om vad jag måste träna på! :) Nää.. Nu ska jag slappna av och njuuuuta av ledighet!!! :) med normal PULS! ;)

Idag har vi elever på avdelningen varit på sårcentrum och fått lärt oss om sår och omläggningsmaterial. Spännande att veta när man ska använda vad, eftersom det finns hur mycket material och sår som helst.

Har haft handledning på KTC idag också. Jag tycker att det är givande att få höra hur andra har det och vad dem stött på för problem, funderingar under praktikens gång. Vi, gruppen kommer att träffas en gång till innan praktiken är slut! :) 

Har nyligen kommit hem från en promis med Magdalena! :) Nu sitter jag framför skidskytte och P har åkt och tränat och kommer inte hem förän halv tolv. Tänkte duka fram mysfika till midnatt innan han ska krypa ner och sova. Han ska upp 06.00 imorgon! :) Så något mumsigt kan han behöva i magen efter träningen! :) Själv tänkte jag skriva på B-uppsatsen imorgon!! :) Ge mig ork!!

Fem engelska artiklar om Hepatit C har vi iallafall hittat, så det är väll bara att sätta igång med skrivningen imorgon!

shopping

Publicerat: 2010-02-16 Kl: 19:36:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igår efter praktiken tog jag en sväng till Timrå gårdsbutik och sen blev det Härnösand för att spana lite i affärer! :) Eftersom P jobbade kväll så passade det utmärkt för mig att ta en sväng, annars är bilen alltid bokad på kvällskvisten för träning. Hittade bland annat en stege och lite annat smått och gott som jag tänkte lägga in bilder på här nedan! :) Efter att jag varit i Härnösand stannade jag och hälsade på mormor och morfar, farmor och farfar i Söråker innan jag åkte vidare mot sjukhuset och hämtade P halv tio! Hann även med en storhandling till kylskåpet! :) Det vart en perfekt shopping och hälsapådag igår! :)

Nu ska jag ta en promenad bort till Hemköp, tänkte fixa några matlådor som vi sen kan frysa in och ta fram dem dagar vi jobbar sent och börjar tidigt dagen efter. Men en av kryddorna saknas, och den är ett MÅSTE i det jag ska göra. Bulgur, Kycklingfilé m. mumsig sås blir det iallafall! :) Och sen ska jag även göra en supergod stor sallad till morgondagen! :) Muuuma!

Trevlig kväll på er allihopa!










Människokroppen på riktigt

Publicerat: 2010-02-16 Kl: 16:52:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Idag har jag varit med på två kanonspännande saker. Först en obduktion imorse och sen på eftermiddagen var jag på en utbildning i hot och våld.

Obduktion? Jaaa, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om den! Det var spännande att få se alla organ, hur de verkligen ser ut i en människokropp. Tidigare har man ju bara sett i böcker, nu har man sett i verklighet hur allt ser ut! Innan han kom in till alla inre organ, så var det bara gaah, tjuvtittade i omgångar för att inte få en chock på när han öppnade upp. Men som sagt, intressant var det. Ingen i gruppen svimmade så de är väll ett bra betyg! ;) OCH.... JÄTTE SPÄNNANDE ATT SE HUR VI SER UT PÅ RIKTIGT!! :)

Utbildningen i Hot och våld var också bra tycker jag! Nu tar jag mig förhoppningsvis ur situationer som jag förhoppningsvis inte kommer behöva hamna i! :)

Nu ska vi göra i ordning middag.. men är vi verkligen sugen på mat efter det vi sett idag?

Joooodå, kycklinggryta blir bra det innan P har träning! :)

hjärtekväll med film!

Publicerat: 2010-02-14 Kl: 21:06:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Praktiken forsätter imorgon, ända till på fredag! Då är det min första lediga dag på tio dagar! :D Jag lär mig massor just nu och det är jätte roligt!! Det är jag själv som lagt upp så att jag är där nästintill varje dag. Jag frågar om jag kan få gå med någon annan då min handledare är ledig, för det är alltid saker som jag vill vara med på. Undersökningar, biopsi osv. Jag tycker det är super intressant och jag vill lära mig massssssor! :) På Tisdag ska vi elever få gå på en utbildning i hot och våld som avdelningen fixat! Ska bli spännande! :) Tänkte också se till att få vara med på en leverbiopsi på mottagningen! :) Jag har alltså en häändelserik vecka framför mig!!!! :)


NU: Filmtajm

Glad alla hjärtans dag!

Publicerat: 2010-02-14 Kl: 15:59:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Önskar er alla en riktig fin alla hjärtans dag! :)
Massa kärlek till mina nära och kära från mig!


Såhär fint såg det ut när jag kom hem från praktiken idag! :) Min lilla älsklingsälskling!
Nu ska vi på stan en snabbis, sen åka på kalas och sen blir det gomat och sen ikväll har P träning. Sen blir det MYS framför en film!! :)

70% REA

Publicerat: 2010-02-14 Kl: 00:08:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Fyndade stövlar på EuroSko för två dagar sedan! Ord pris 1695 kr, Nu 500! :)

Det känns verkligen som man tjänat huuuur mycket som helst då man fyndar saker på rea! ;) Inte att man gjort av med pengar, utan tjänat pengar!!

Såg att jag inte studieförsäkrat i år! Så det måste jag göra nu så att man får en liten slant av CSN.. Jag brukar ha full koll på läget, men detta hade jag helt glömt bort... Härligt att jag kommer få en liten större summa nudå, både från januari och februari! :) Perfeeeekt!

Har jobbat från morgon till kväll idag! :) Så borde gå och lägga mig nu, ska upp 05.30 till praktiken! Men vi sitter och kollar på filmen Sommaren med Göran! Härligt att man får skratta ut lite energi! ;) Som tur är har mitt gohjärta fixat korvstroganoffmatlåda till imorgon! :) Fantastiskt bra! Nu ska vi se klart filmen, sen sussa!

GODNATT! :)

Uppför-promenad!!

Publicerat: 2010-02-12 Kl: 12:12:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Solen skiner för fullt och jag ska ta en promenad upp till sjukhuset idag. Jag blev förvånad över att det bara är 3,8 km dit! :) Jag får väll se hur lång tid det tar att promenixa! Med bil tar det max 6 minuter, så jag får väll gångra det med 10. ;) Jag har alltså ett kvällspass framför mig, börjar 14,30! Jobbar desutom hela helgen! :).

Var på Birsta igår.. Fyndade rejält! Bild kommer... :)

Bilder från 10 Februari 2010

Publicerat: 2010-02-11 Kl: 16:06:53 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

















Det bjöds på superduper god trerätters och Fredrik Swahn m. band stod för fantastisk underhållning hela kvällen! & Paolo Roberto ledde Medelpads idrottsgala! :) En jätte trevlig kväll vart det!

Den fantastiska goda menyn

Förrätt
- Sockersaltad lax med salladscreme och sojalingon.
-Dryck: Vitt vin Sinclair Estate, alt. alkoholfri dricka

Varmrätt
- Grillad hjortfilé med fikonvinägerkokta smålökar samt västerbottenost-potatiskaka.
- Dryck: Rött vin Hagelberg Robyn, alt. alkoholfri dricka

Dessert
- Vit choklad- och vaniljbavaroise på browniebotten med citron- och pepparkrydde bär.
- Dryck: Avec, alt. alkoholfri dricka

En fantastisk trevlig kväll!

Publicerat: 2010-02-10 Kl: 23:50:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hemma från en fantastisk trevlig kväll på Södra! Nu måste jag skynda mig att pysa till sängen, klockan kommer ringa om ca fem timmar.. både jag och p har dagpass imorgon!

Imorgon kommer fler bilder från galan! :D




GODNATT!

Heeeeeeeja!

Publicerat: 2010-02-10 Kl: 17:31:15 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Nu packar vi oss iväg mot galan! :)
Hejsvejs!

Spenderarbyxorna på!

Publicerat: 2010-02-10 Kl: 15:38:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag älskar att handla! Jag mår bra av att shoppa och göra av med pengar! :) Mår kanske inte bra av att göra av med pengar, men shoppa! ;) I Söndags var jag och Magdalena iväg och detta kom jag hem med..



Servetter, två madrasskydd, ljus, skjorta, två t-shurt, strumpbyxor och en bh! :)


Presenter i massor! :)

Publicerat: 2010-02-10 Kl: 14:17:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Tänkte visa er alla fina presenter jag fick i födelsedagspresent! :) Förutom dessa fina presenter så fick jag massa pengar, presentkort på Birsta City och presentkort på Gårdbutiken i Timrå! :) Ni är för goa allihopa!!!! :)
























TACK SÅ MYYYYYCKET ÄN EN GÅNG ALLA NÄRA OCH KÄÄRA! :)

ser fram emot varendra praktikdag! :)

Publicerat: 2010-02-09 Kl: 16:33:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Det är super spännande på praktiken och jag lär mig hur mycket som helst varje dag! Jag stormtrivs och tycker det är jätte roligt! :) Idag har jag satt flera nålar (PVK) utan handledning, och jag har lyckats sätta alla! Detta gjorde min dag idag!!!

Nu ska vi göra lite mat och sen ska vi åka ut på Birsta. P ska köpa nya skor som han bland annat kan ha imorgon! :) Själv måste jag testa kläderna ikväll som jag tänkt ha imorgon! :) Kanske bjuder på en outfit bild imorgon! ;P

Imorgon är det alltså Medelpads idrottsgala på Södra Berget!! :)
Ska bli så spännande! Min älsklingsälskling är en av de tre som är nominerad och som gått vidare till galan!!! Så himla roligt! :D



(Jag lovade att lägga ut bilder på presenterna! Det kommer!!! :)

Sista Nordic-måndagen nu..

Publicerat: 2010-02-08 Kl: 18:03:13 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Nu är det dags att dra oss bort mot inomhusligan i Nordichallen! Sista matchen idag.. Vi ska snart åka för vi ska hämta upp tre till som ska åka med! :) Jag och Victoria ska hålla tummarna för grabbarna, men....vi kommer nog sitta och surra sjuksköterskejobb och bara se hälften av matchen! ;) Men det är ganska underhållande det med! :D

Ha en fin kväll vänner!

Magdalena och Petter på besök!

Publicerat: 2010-02-07 Kl: 23:30:35 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Ikväll kom våra vänner Magdalena och Petter på kalasfirande! :)
Tack för en jätte trevlig kväll och jätte fina presenter!! :)





(Tänkte lägga in bilder på alla fina presenter jag fått imorgon! :)
Men nu måste jag sova. Börjar 06.45 på praktiken imorgon! Ska bli spännande!!

Födelsedagsfirande

Publicerat: 2010-02-07 Kl: 18:41:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Tack för en grymt trevlig kväll allihopa! :) Måste absolut göras om.... :)
 


















Som sagt, en fantastisk trevlig kväll! :)

Utgång

Publicerat: 2010-02-06 Kl: 18:55:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ikväll blir det utgång! Vi är fem par+ två "ensammare" som ska ut och försöka vinna lite slant! :) Förpartaj hemma hos oss med swiss och båål. Sen vid midnatt är det tänkt att vi ska ta oss vidare mot Casino! :)

Ska bli KUL!!!! :D

1 år äldre

Publicerat: 2010-02-05 Kl: 21:13:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ett år äldre idag och ompysslad till 1000! Redan imorse när jag klev upp halv sex så var P uppe med tuppen och fixade frukost och presenter, även fast att han var ledig! :) Jag fick två jätte fina underklädsset samt två fina blommor till fönstren! Inte nog med det så fick jag en trerätters på restaurang som vi ska ta framöver! :)

Har varit på praktiken hela dagen. Har varit jätte roligt! :) Det känns bara såå rätt! Har varit med på en TTE och en TEE idag! Det är två väldigt intressanta röntgenundersökningar av hjärtat, där man kan se hjärtats funktion väldigt tydligt! :)

När jag kom hem från sjukhuset och öppnade dörren så står P och gräddar kakor i köket. Två sorter desutom! Dem vart supergooda! :) Lyxade till med en middag ute idag också! Det är bra att fylla år har jag märkt! :D

Har precis haft främmande! Jag har fått jätte fina presenter, som jag vill tacka än en gång för! :) Jag har bland annat fått pyjamas, tjocksockar, handdukar, ansiktsrengöring, vas, choklad, presentkort, pengar, lotter och massa fina blommor! :) Taaack än en gång!

Nu ska vi snart pysa över till Magdalena och Petter och dricka lite vin! :) Imorgonkväll kommer tjejerna m. respektive! :) Det ska bli jätte roligt! :)

Min dag har varit kanon! Tack för alla gratulationer! :)

Onsdag

Publicerat: 2010-02-03 Kl: 22:25:49 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Underbart rolig dag på praktiken idag! :) När jag slutade åkte jag och hälsade på farmor, farfar, mormor, morfar och faster m. familj! :) Nästan rubb och stubb! ;) När sedan P ringde och sa att han slutat vid nio så åkte jag och hämtade honom. Nu sitter vi i soffan, utslagna och ska snart krypa ner! :) Idag hade P varit och shoppat på stan innan han åkte upp på praktiken, tänk att han kan finna snygga saker utan mig! ;) Imorgonbitti ringer klockan på 05.30 igen! :)

Just det..
Idag i korridoren blev jag stoppad av ett par (jag tyckte att jag kände igen dem..) som nyligen fått barn! Pappan stoppad mig och tog upp ett visitkort ur plånboken. Han hade tydligen tagit några bilder då vi pysslade om den lilla! :) Gick in på hemsidan nu ikväll. Det kändes roligt att han stoppade mig och att jag kunde få visitkort med internetadress och spana in! ;)

Nu ska jag koka spagetti!
Blir spagetti och köttfärssås till lunch imorgon! :)

G-natt!

Mitt livs första förlossning-ar(!)

Publicerat: 2010-02-01 Kl: 23:08:45 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Nu har ett kvällspass swissat förbi och idag har jag varit på förlossningen och varit med på två förlossningar! Det var fantastiskt spännande!! :) Går nästan inte att beskriva i ord hur häftig denna upplevelse är! Jag kom på mig själv att jag stod och tröck på då barnmorskan ropade, "Ta i!! Bebisen är snart ute!! :)". Det är verkligen fascinerande att vi kvinnor kan föda barn! Såååå himla spännande var det! :)

RSS 2.0