En härlig kväll i Skatan!

Publicerat: 2011-06-29 Kl: 22:21:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

En båttur, middag i Galtström och en jätte mysig eftermiddag och kväll i det härliga vädret! Fanns en hel del gott att välja på från Galtströms meny. Alla utom jag åt kängru. Har faktiskt aldrig hört talas om att kängru serveras i Sverige. Men tydligen! ;)













Jordgubbar och melon

Publicerat: 2011-06-28 Kl: 22:59:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Precis kommit hem från ett fullspäckat kvällspass! Skulle egentligen behöva hoppa i säng direkt eftersom jag börjar 6.30 imorgonbitti. Men när jag kom hem fick jag syn på en lapp där det stod att de fanns något gott i kylen. P hade varit och köpt jordgubbar och melon till mig innan han åkte iväg och jobbade, så nu får det bli några minuter på balkongen innan det är dags att krypa ner! Mitt hjärta vet precis vad som behövs efter en varm och svettig kväll på sjukhuset! Tack hjärtis! 

Ikväll hade även grabbarna match, som de vann. Typiskt att jag missade den. Jag går ofta på matcherna eftersom jag tycker det är så mysigt att åka på fotboll och allt som hör till! Sitta på filt, tjejsurr, fika osv :)

Imorgon jobbar jag som sagt dag. Sedan på kvällskvisten lutar det åt att vi ska ut till Skatan och äta. Har hört att det ska bli lika fint väder imorgon, så håller tummarna för det!! :)





Nu ska jag rensa jordgubbar och sedan äta några innan det är dags för sängen! :) Godnatt på er!

Redo

Publicerat: 2011-06-28 Kl: 10:05:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
för en lunch på stan med tjejerna innan det blir kvällsjobb! :)

En tjuvtitt..

Publicerat: 2011-06-27 Kl: 15:18:00 | I kategori: Resor | 2 kommentarer

1/3- del av all shopping..



























Monster Truck Show

Publicerat: 2011-06-26 Kl: 20:18:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igårkväll gick vi på show och fick se monster...



Vilket härligt väder!!

Publicerat: 2011-06-26 Kl: 16:27:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Sitter på balkongen och läser nyaste nummret av Allt i Hemmet!



Har precis kommit hem från ett härligt arbetspass på 24h! :) Som jag nämnt tidigare så har jag tagit på mig 2st 24h pass i sommar på kommunen (på mitt tidigare jobb), utöver mitt ord. schema på sjukhuset! Igår var vi iväg och såg något väldigt häftigt, nämnligen monster truck show!

P hämtade mig när jag slutade idag och sedan direkt efter blev han avsläppt på sjukhuset för att avverka några timmar där. Han har haft några inbokade bonuspass, och från och med imorgon börjar han jobba natt, på ordinarie sommarschema.

Midsommarhelgen har varit bra! :) I fredags jobbade jag dag, och var sedan bjuden på middag hos mormor & morfar! P jobbade kväll så han missade den goda midsommarmaten! Men när han kom hem fixade vi en myskväll! Morfar hade gravat lax åt oss, så vi njööt var sin gravadlax-macka här på midsommarkvällen innan vi kröp ner! Båda jobbade ju igår så det blev en väldigt tidig och lugn midsommarafton! :)

Ikväll blir det lungt. Ska träffa Magda & Petter, fixa matlådor till kommande arbetsvecka och sedan kl. halv tio ska jag hämta hjärtat på jobbet! :) Eftersom vi båda jobbat om varandra och inte setts så mycket ihelgen så tänkte jag fixa en söndagsmyskväll! Känns som att jag har en hel del myskvällar att ta igen.. De är alltid P som överaskar mig med myskvällar, så ikväll är det min tur!! :)

Halmstad

Publicerat: 2011-06-22 Kl: 23:01:36 | I kategori: Resor | 2 kommentarer
Vi lever! Har haft fullt upp nere i Halmstad, där av ingen uppdatering! Nu är vi iaf på hemmaplan igen. Har haft 5 fantastiska dagar med P & svärmor! :) Dagarna har varit intensiv men så otroligt trevliga. Det tog ett tag att ta sig ner till Halmstad (11h), vi hamnade mitt uppe i Vättern rundan (30 mil cykling) på väg ner. Vädret har inte varit på topp, molnigt och regnigt. Men det har inte gjort något då vi mestadels shoppat loss. P's moster som bor i Halmstad har guidat oss i affärer och allt möjligt, så vi har haft fullt upp morgon som kväll! Vi tog en tur till Tylösand igår, men eftersom vädret inte var på topp så blev det inget dopp! Som sagt, en hel del shopping har det blivit. Eller.. Hur mycket som helst rättare sagt. Framförallt inredning! Var knappt så vi fick med oss allt i bilen hem! ;) På Gekås blev det i stort sätt bara inredning. Fanns hur mycket som helst av det! Lampor, mattor, sängkläder, gardiner, blommor, ljuslyktor.. Ja.. hur mycket som helst. Nu väntas bara ett hus att inreda!

Vi har precis packat upp hälften av alla påsarna och om en liten stund ska vi krypa ner. Imorgon ska kulorna börja rulla in igen. Sommarens semester är nu slut och det är dags för jobb resten av sommaren. Imorgon jobbar jag kväll, sedan dag på midsommarafton!

Hoppas vädret blir på topp ihelgen. Vi jobbar båda två, men man blir så mycket piggare av fint väder!

Påväg

Publicerat: 2011-06-18 Kl: 10:32:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Nu är vi påväg söderut mot Halmstad! :)

Enl. GPS'n så kommer det vara rätt mycket vägarbeten genom landet. Så vi får nog räkna med att de kommer ta längre tid. 10 timmar bil kanske blir 12 timmar eftersom det är en massa vägarbeten och vi behöver ta lite mat & fikastopp efter vägen! :)

Ledighet

Publicerat: 2011-06-17 Kl: 21:38:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Har 5 lediga dagar framför mig och imorgon åker vi söderut! :) Ska bli sååå härligt! Hoppas bara de blir fint väder så vi kan bada i Tylösand nån dag! På söndag eller måndag blir det en tur till Ullared. Kan bli en dyr dag för mig som älskar att shoppa. Jag har aldrig tidigare varit där så det ska bli roligt! Hoppas på mycket inredningsprylar! :)

Inatt är vi barnvakt åt Maximilian, vi har varit på fotboll och haft lite fredagsmys här hemma. Myskvällen börjar nu lida mot sitt slut och lillprinsen ska snart krypa ner. Funderar bara på hur vi ska få honom att sova.. P har precis byggt en hemmagjord bilbana med hopp och grejer i vardagsrummet.... ;P

Trevlig helg på er alla!

Är ni läsare kvar?

Publicerat: 2011-06-15 Kl: 17:21:44 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Vad dålig jag varit på att uppdatera! Jag har haft fullt upp med jobb sista dagarna! Mina fem lediga dagar är snart här! På lördag bär det av söderut, mot destination Halmstad! :) Dessa 5 dagar blir min semester i sommar, sedan jobbar jag hela sommaren. Jag är som mest ledig 2 dagar/v. så det ska bli riktigt uuuunderbart med fem dagar i Halmstad! :)

Lovar att jag ska komma in i bloggfas igen!

Helgen

Publicerat: 2011-06-12 Kl: 18:37:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Trots att vi haft en fullspäckad jobbhelg så har vi haft en trevlig & mysig helg! I fredags efter vi varit och grillat i Timrå gick vi på Oleary´s och mötte upp härliga vänner för att sedan vid midnatt vandra vidare till Casino. Lördagen bestod av en skön sovmorgon innan vi begav oss till sjukhuset för var sitt kvällspass. Vi kom hem vid 22.10, då drog vi på oss promenadskorna och promenerade en tur i det härliga vädret! Imorse ringde klockan 05.20, då var vi allt annat än pigg men efter en smarrig frukost var vi redo för yttligare en dag i landstingets lokaler!

Idag har vi haft middagsgäster! Vi bjöd hit familj & släkt på lite mat idag! :)

Om en liten stund tänkte jag & P dra på oss promisskorna. Har hört att det ska bli fulväder till veckan, så det gäller att ta vara på det här kanon vädret!

Njuter av ledighet

Publicerat: 2011-06-10 Kl: 15:41:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


På förmiddagen mötte jag upp finaste Petra för en lunch på stan. Eftersom det var så härligt väder så satte vi oss i stadshusparken och åt! Lite senare när P vaknat joinade han oss. Blev lite strosning på stan och slutligen lite solning vid ån. Vilket hääärligt väder det är! Jag har haft tur med vädret på mina två lediga dagar! Imorgon sätter allvaret igång igen. Lör-fre, med en ledig dag på tis! Så jag har önskat sol på tisdag!

Om ett tag blir det grillning i Timrå och sedan ikväll tänkte vi sätta oss på en uteservering! :)

VÄÄRME!

Publicerat: 2011-06-10 Kl: 00:05:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
När mitt hjärta vaknade kl. 13 idag efter att ha jobbat natt så tog vi en promenad till Sidsjön i det härliga vädret! :) På eftermiddagen uträtte vi några ärenden, var och handlade lite födelsedagspresenter och så. Till middag fick det bli kebab house innan P skulle iväg på träning. När han hade träning passade jag på att åka till Söråker och hälsa på farmor & farfar en sväng. Direkt efter träningen var det dags för nattjobb för P igen, så jag blev avsläppt här hemma vid 21-tiden. Eftersom det fortfarande var så härligt väder så fick det bli lite läsning och frukt på balkongen! :) Vilket härligt väder alla studenter fick iår! Jag hoppas på fint väder även imorgon då jag är ledig!

Nu ska jag strax krypa ner och fortsätta läsa lite inredningstidningar jag fått av mamma!

Jag är bortskämd

Publicerat: 2011-06-09 Kl: 11:40:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
av mitt hjärta!
Idag sitter jag i det härliga vädret på balkongen med en skål med jordgubbar & mjölk som mitt hjärta hade promenerat och köpt igår.

UNDERBART med ledighet en dag som denna!

Tycker synd om P faktiskt, det är tydligen guldtrofén (man tävlar om vem som ska gå ut först på trappen) på Hedbergska, och det spelas, skriks och ekar för fullt. Han har vaknat till och från sedan 8.30, men nu verkar dem lugnat sig på där borta. Nu borde han kunna sova ostört i några timmar till. Oftast vaknar han vid ett och känner sig utvilad. Men av allt detta skrik så behöver han nog mer sömn än så.

Jobb

Publicerat: 2011-06-08 Kl: 22:07:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag har jag tillbringat hela min dag på sjukhuset. Stämplade in mig 6.21 och ut 21.04. Slutade egentligen kl. 15.30 men jag tog på mig ett övertidspass då det fattades folk på kvällskvisten! Eftersom jag inte hade några speciella planer för kvällen så tänkte jag att jag lika gärna kunde ta några övertidstimmar. Jag är desutom ledig imorgon och på fredag så de gjorde mig ingenting att jobba långdag idag! :) P mötte jag i dörren när jag kom hem, då var han redo för ett nattpass. Så vi hann inte prata något, bara lämna över bilnyckeln! ;) Riktigt romantiskt va! Men han hade skrivit en  lapp här hemma som jag kunde läsa när jag kom in :) Som vanligt hade P varit i farten när jag kom hem. Gjort fint på balkongen, plockat och städat här hemma, tvättat & hängt massa tvätt, luktar så jäkla gooott här inne av vårt nya sköljmedel! Mmmmh!! & sist men inte minst hade han tagit en promenad & köpt jordgubbar som står i kylskåpet och väntar på mig. Muuuums! Han är helt fantastisk!!!

Nu ska jag sätta mig på balkongen med en tallrik jordgubbar & mjölk innan jag ska ta och krypa ner. Är såå trött. Jäspar hela tiden!

Det rycktas om att skattepengarna kommit? Såfall, vad hääääärligt!

Utbildningsdagar

Publicerat: 2011-06-07 Kl: 23:34:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Utbildning ETT av TVÅ är nu klar! Har haft system cross (datajournalsystem) utbildning idag! Imorgon jobbar jag dag, men har en brandutbildning mitt på dagen som jag ska gå på. Sedan har jag två lediga dagar innan jag går på helgjobb! :)

Idag har jag varit på Kick Off-grillning med mitt "gamla" jobb. Riktigt roligt att träffa alla! :) Som tur är har jag två pass inbokade där i sommar! Bland annat 24h på midsommardagen. Det är bra att jag får några ströpass då & då så jag får träffa alla emellanåt! :)

Vi kom precis hem från en skön promis uppe på Södermalm. Vart en väldigt sen promenad, men vi blev så sugna på att ta en runda. 45 minuter fick det bli & det var fantastiskt skönt ute! Nu är det SOMMAR!

Nu blir det duschen och sedan sängen så jag orkar upp 5.30 då klockan ringer!

Godnatt!

Resa i examenpresent!

Publicerat: 2011-06-06 Kl: 13:11:57 | I kategori: Resor | 0 kommentarer
Eftersom vi fick 1 veckas semesterresa i examenpresent så har vi börjat kika efter lite resor! Hade gärna åkt nu i sommar men eftersom vi har en fullspäckad sommar framför oss så hinns det inte med. Så vi har inte riktigt bestämt oss för när vi ska åka, men det lutar åt hösten då P går på fotbollsuppehåll, eller till vintern. Allt beror på jobbfronten.

Om ni sitter på några restips så får ni gärna dela med er av de. Allt är välkommet! Vart är det bäst väder under hösten? Vart är det bäst väder under vintern?


Side Juni 2010.

Måndag 6 Juni

Publicerat: 2011-06-06 Kl: 11:21:01 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Balkong & blomfix och en sväng på stan härnäst! Ikväll har hjärtat match, vet dock inte om han ska spela eftersom han varit lite småkrasslig. Men känner jag honom rätt så kommer han spela. Kl. 05.30 var han ute och sprang imorse också, innan jobbet! Vart får han all energi ifrån? Så jag kan nog ställa in mig på att han ska spela! :)

Släktmiddagen

Publicerat: 2011-06-06 Kl: 10:43:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
i lördags! Vi var 17 st samlade vid middagen & vi hade en jätte härlig kväll tillsammans! :)





















Middag

Publicerat: 2011-06-06 Kl: 00:05:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

hos Magdalena & Petter! Potatisgratäng, grillat kött och en god sallad till! Till efterrätt gjorde Magda fruktsallad! :)Tusen tusen tack för allt gott! Eftersom det tokblåste så satt vi inne och åt, men nästa gång inviger vi nog uteplatsen! :) Blir väldigt sugen på nytt, helt nytt! Så härligt med helt nytt och fräscht! :) Luktade verkligen NYTT inne!

  
 

Söndag

Publicerat: 2011-06-05 Kl: 15:47:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Goddag! Idag skulle vi egentligen på födelsedagsfirande, men det vart inställt och istället vart vi bjuden till Magdalena och Petter på middag! De flyttade in i veckan och vi har inte varit där än så det ska bli spännande att se hur fint de fått det i deras nya bostad i Sidsjön! Vi har promenerat upp dit några gånger tidigare och kikat och det ser riktigt härligt ut. Härlig utsikt över stan! :)

Innan det är dags för middagen ska vi ta en promenad i det härliga vädret samt åka ut till Plantagen i Birsta och köpa lite mer växter till balkongen! :) Senare ikväll ska vi åka ut till Timrå och hälsa på P syster som är hemma en snabb sväng! :)

Hoppas ni haft en bra helg allihopa! Vår helg har varit toppen! :)

Brosch

Publicerat: 2011-06-05 Kl: 11:32:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Någon efterlyste bild på broschet. Här är den! :)

Lördag 4/6

Publicerat: 2011-06-04 Kl: 11:43:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Godmorgon! En ordentlig och härlig sovmorgon tog jag idag. Igårkväll mötte jag upp Issa, Madde, Sanna och grabbarna på Allstar, kikade på Sverigematchen! :) P tog det lungt hemma då han skulle upp och jobba tidigt idag. Kl. 5.20 ringde klockan & strax därefter var han påklädd och klar för en löprunda innan jobbet. Idag gör han sitt första RIKTIGA pass som ensam sjuksköterska på avdelningen! :)

Idag är det dags för den årliga sommarsläktmiddagen! Ska bli jätte trevligt! :) Hoppas vädret håller sig på topp så vi kan vara ute och köra lekar!


Förra året!

Examen presenter

Publicerat: 2011-06-03 Kl: 21:53:00 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer

Eftersom vi hade Öppet Hus hela e.m & kvällen här hemma på examen så hann inte alla se vad vi fick i present, och det är många som frågat, så jag tänkte därför bjuda på lite bilder! Men vill börja med att tacka x1000 för alla fina presenter vi fick på vår dag! Tack för all uppvaktning! Obeskrivligt tacksam!!




Var sitt halsband med sjuksköterskeberlock!


Var sin förbandslåda med stress"kudde" formad som en tablett.










Pengar & presentkort!





Semesterresa för två, 1 vecka vart vi vill!








Hade hoppats på att vinna lite pengar så vi slipper jobba.. ;)







Två flaskor rosévin fick vi också, men de hann drickas upp innan jag hann knäppa kort! :D

Åter igen, tusen tusen tack för alla fina presenter! Jag hoppas verkligen att jag inte glömt fotat något! Då måste ni säga till!! :)

Blommor i mängder!

Publicerat: 2011-06-03 Kl: 17:47:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Luktar riktigt härligt med alla dessa blommor här hemma! Tusen tack för alla fina blommor på examendagen!

Tänkte lägga upp ett inlägg med alla fina presenter vi fick också! Fixar det ikväll! :)















EXAMEN

Publicerat: 2011-06-03 Kl: 16:10:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Tjejlunch på Invito innan examen







Självaste examen










Allstar

Publicerat: 2011-06-03 Kl: 14:51:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vi var ett stort gäng från klassen som möttes upp på Allstar sent i onsdags och firade allt en sista gång! :) Innan vi gick på Allstar hade vi förfest hemma hos oss! Vart ett sista farväl till Magnus, Robban & Jossan som flyttar hem efter dessa tre år i Sundsvall! Jag & P är otroligt glad att jag fått lärt känna så fantastiskt roliga och fina människor som dem! :) Vi tänkte försöka boka in en liten tripp till Sthlm i sommar, så då kan vi träffa Magnus och Robban där! :)

Man känner att man kommer sakna alla nu när man börjar jobba. Tidigare har man ju träffats flera gånger i veckan i skolan..



Ombytt &

Publicerat: 2011-06-03 Kl: 06:21:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
redo för ett dagpass!

1:a passet= Check!

Publicerat: 2011-06-02 Kl: 23:29:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Första passet avklarat! :) Kände mig inte alls hemma på att presentera mig om sjuksköterska idag! Emelie, sjuksköterskestudent... Eller just de.. Emelie Sjuksköterska.Efter dessa 3 år som sjuksköterskestudent så känns de så naturligt att säga det. Kändes härligt att få ta på sig namnskylten och sjuksköterskebroschet idag! :)

När jag kom hem ikväll hade P storstädat hela lgh efter examenfirandet & förfesten igårkväll, hur underbart är det inte att komma hem till ett kliniskt rent hem som doftar nystädat? :) Underbart! När jag kom hem tyckte P att vi skulle ta en sväng till Olearys, äta lite mat, prata och umgås. Trots att klockan var 21,30 & jag ska upp och jobba imorgon så tyckte jag att vi absolut skulle ta en promis dit! :) Så nu har vi precis kommit hem från en mysig kväll på uteserveringen. Jätte skönt väder!!

Nu är det läge att ladda om batterierna för ett dagpass imorgon! Godnatt!



Sjuksköterska

Publicerat: 2011-06-02 Kl: 13:10:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
och det är dags för mitt första pass på sjukhuset ikväll!

Publicerat: 2011-06-02 Kl: 12:30:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ett STORT TACK till alla nära och kära- familj, släkt & vänner som firade oss igår på examendagen! Tusen tack för all uppvaktning!! :) ♥ Självklart ska jag bjuda på lite bilder från både examen, firandet och alla fina presenter framöver! :)

Åter igen, tusen tack!!

Examendagen!

Publicerat: 2011-06-01 Kl: 08:54:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag blir vi sjuksköterskor! Äntligen är dagen här! Dagen vi kämpat för i 3 år! Obeskrivlig känsla att vi äntligen är klar. Tittar man tillbaka så känns det som att de här 3 åren gått otroligt fort, men när man var mitt uppe i allt pluggande kändes det som en evighet. En evighet till examen! Helt ofattbart! 15 års plugg och nu ska jag ut i arbetslivet IMORGON! Känns fantastiskt!
RSS 2.0