..

Publicerat: 2011-01-31 Kl: 23:16:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Har kanske inte nämnt det, P skadade handen i fredags och har haft ont hela helgen. Han besökte akutmottagningen redan klockan sju på lördag morgon då han gått av sitt nattpass. Eftersom smärtan inte lagt sig något ihelgen så åkte vi till vårdcentralen idag och sedan blev P hänvisad till akuten. Så här har vi spenderat några timmar både idag & ikväll. Vi var här tidigare idag och då fick P göra en röntgen. Efter 2 ½ timmars väntan på röntgen beskedet fick vi ge upp och åka hem och vidare mot Nordic och inomhusligan. Grabbarna vann med 4-2 och är just nu serieledare. Kul! :) Efter Nordic gav vi oss iväg mot akuten igen.. Nu väntar vi på beskedet... Evig väntan. Det är mycket folk i väntrummet och på 2 timmar har EN patient blivit uppropad... Så personalen verkar ha fullt upp...

Update kl 01.05: Röntgen visade ett avstånd mellan två ben i handen. Läkaren ansåg att en magnetröntgen bör göras.. Kallelse till de kommer via brev i veckan. Förövrigt en fantastisk stafettläkare(som tjänar sjuka pengar)- med ett FANTASTISKT bemötande! (Ja, de är ju självklart att man ska ha ett bra bemötande om man jobbar med människor och framförallt kan jag tycka om man tjänar tiotal tusen i veckan... Eller? ;)

Nu är vi dötrötta och ska krypa ner. Liten sovmorgon behöver vi imorgonbitti! :)

Lipgloss

Publicerat: 2011-01-31 Kl: 10:42:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

En ny favorit bland läppglansen! :)

30/1 2011

Publicerat: 2011-01-30 Kl: 21:55:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Godkväll! Jobbat långdag idag igen, 8-21. Trots att jag slutade för en timme sedan så har jag inte kommit hem än! ;) P har varit på tränarutbildning hela dagen och nu är han på ett fotbollsmöte. :) Svärföräldrarna hämtade mig på jobbet för en stund sedan och om en stund kommer nog P och hämtar upp mig här i Edsgården! :) Ikväll när vi kryper ner slår vi på veckans avsnitt av Solsidan! :) Veckans höjdpunkt numera! ;)

29/1 2011

Publicerat: 2011-01-29 Kl: 21:56:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Hemma från ett härligt 13h arbetspass! :) P har precis kommit hem från hockeyn han också så nu blir det myskväll här på Västermalm! Imorgon blir det jobb för min del igen och P ska iväg på tränarutbildning!

Dags att slå på filmen som vi hyrt nu! :)


Bild från i torsdags innan spelkvällen hos Magda! Med mig i handen har jag födelsedagspresenten som jag och P köpt till henne! Lykta och ljus från SIA!

Kvällspigg!

Publicerat: 2011-01-29 Kl: 00:19:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Skulle kunna springa ett maratonlopp just nu känns de som. Har jobbat, varit på en trevlig tjejkväll och är hur pigg som helst nu. P är och jobbar natt. Jag börjar jobba tidigt imorgonbitti så egentligen borde jag krypa ner snart... P mitt gohjärta har städat hela lägenheten idag så det finns inget att städa, annars hade de varit ett jätte bra alternativ nu när jag är full av energi och vill fixa med något! :)

Man kanske ändå ska krypa ner och läsa nyaste nummret av ELLE... Då kanske tröttheten smyger sig på..

Plööögg

Publicerat: 2011-01-28 Kl: 12:15:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi har bestämt oss för att ta helg tidigt idag eftersom vi varit så duktiga i veckan. Jag ska iväg och jobba alldeles strax! Ikväll efter jobbet blir det tjejkväll hos Johanna! :) Sedan kommer hela helgen att bestå av jobb!

Trevlig helg! :)

Avis!

Publicerat: 2011-01-27 Kl: 13:39:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
För ett år sedan kom vi hem från tre veckor i Thailand! Vart tar tiden vägen?

Familjen åker till Egypten om några dagar och dom har försökt övertalat oss att följa med. Men eftersom C-uppsatsen pågår just nu så känns de inte lägligt att dra iväg. Men de hade absolut inte varit dumt med en vecka all inclusive. Gud så underbart! Vi har varit väääldigt sugna (nära) på att haka... men vi blir tyvärr kvar här hemma med alla dessa engelska artiklar... De hade verkligen varit hur underbart som helst med en resa nu! Men tyvärr skrivs inte C-uppsatsen av sig själv...


Vi på Siam Ocean World i Bangkok!

Hålla koll-bok!

Publicerat: 2011-01-26 Kl: 21:29:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Eftersom det är många födelsedagar att hålla koll på så införskaffade jag mig en bemärkelsebok på Åhlens igår. För ynka 40 kronor. Var halva reapriset. En perfekt bok där man kan fylla i födelsedagar och speciella datum/minnen. Jag har många underbara människor att uppvakta, och jag brukar ha full koll på födelsedagarna men det kan ändå vara bra att ha alla födelsedagar uppskrivna (om man blir osäker någongång). Bara för att jag köpt boken och skrivit ett inlägg här om vilken bra koll jag ha på födelsedagar så fattas de ju bara att jag missar någon födelsedag nu framöver. Nä fy! Det får inte hända! 

Det första P sa när han fick se boken var: Du och morsan! ;) Haha! Jag tar de som något bra! Hon har ordning och reda! ;)





Födelsedagsfirande x2

Publicerat: 2011-01-26 Kl: 16:45:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Nu ska vi strax bege oss ut mot Timrå och Söråker på 2 st födelsedagsfiranden! :)


Inslagspapper & etiketter från märket Tilda som finns på Panduro!


Fyllt en presentpåse med fyra paket!

Tisdag

Publicerat: 2011-01-25 Kl: 17:29:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Artikelgranskningen till C-uppsatsen är i full gång! Inte så värst roligt, men ett måste. Idag har vi hunnit granskat några fler artiklar. Tog ett pluggbrejk mitt på dagen. Pontus skulle iväg på ett lunchmöte så vi sällskapade in till stan tillsammans. Salladsbestick och en perfekt bok (som jag visar er senare) fick följa med hem från stan. Efter mötet promenerade vi hem igen och satte oss med artikelgranskningen. Nu har vi precis lagt de åt sidan för idag!

Nu är det dags att inta middagen. Idag äter vi P mumsiga köttfärsbiffar!
Kvällen ska jag spendera med Bella! :)

Trevlig kväll!

Publicerat: 2011-01-24 Kl: 21:40:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Åre choklad

Publicerat: 2011-01-24 Kl: 14:28:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Såg precis att Åre Chockladfabrik har en webbshop..



Jag är tokig i Åre Choklad! Har testat flera olika smaker och blir aldrig besviken. Nu var de ett tag sedan jag köpte faktiskt. Sist vi var i Åre köpte jag två blåbär/vitchokladstrutar som smakade ljuvligt. När Tessan var här på middag hade hon med sig knäcktryfflar som också var från Åre Chokladfabrik. Mmm!! Riktigt goda!

Campadre- En sida med bra erbjudanden!

Publicerat: 2011-01-23 Kl: 21:49:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Jag blev tipsad av Sara om att bli medlem på Campadre, Skandinaviens första "Private Shopping Club". Man får unika erbjudanden på eftertraktade varumärken varje dag. Mode, heminredning, sport, resor och andra livsstilsprodukter - upp till 70 % under ordinarie butikspris.

Bli medlem 
här du med!

Helg!

Publicerat: 2011-01-21 Kl: 16:01:51 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Dags att göra helg! P har varit och skottat i stugan idag och jag har pysslat på här hemma samt varit en snabbis till skolan! Ihelgen blir det jobb och födelsedagsfiranden. Min lillasyster Tuvali fyller år imorgon och sedan ska även Elin firas! :)

Ikväll l
utar de åt restaurang och bio! Mysigt! :)


Har nu tagit fram de andra doftljuset från Village som doftar nytvättat. Luktar fantastiskt gott, precis som mandelljuset! :)

Shoes

Publicerat: 2011-01-20 Kl: 17:04:17 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Idag har jag lunchdejtat på Tant Anki & Fröken Sara med Sara! Vi hade mycket att prata om och de var jätte trevligt! :) Blev en liten shoppingrunda på stan både före och efter lunchen. Idag slog jag bland annat till på ett par Replay stövlar som jag är riktigt nöjda över! Dem är riktigt riktigt snygga. :)

19:e Januari

Publicerat: 2011-01-19 Kl: 16:24:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Imorse efter att vi lämnat in bilen tog vi en skön promenad från kuben och in till stan igen. Vi uträtte några ärenden och sedan har vi suttit med plugg. På eftermiddagen kom Johan och Leah förbi och åt lunch! Leah är så fantastiskt söt och stor har hon blivit också! Hon springer runt förfullt nu ju. Vi har busat, busat och busat! ;) Dem åkte för en liten stund sedan. Nu funderar jag på att forsätta rensa pärmskåpet som jag påbörjade igårkväll. Inte så värst roligt, men ett måste! :)

Sedan ikväll blir det mysfika med brudarna på Waynes! Mysigt!

19 Januari

Publicerat: 2011-01-18 Kl: 21:35:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Imorgon är det äntligen den 19:e Januari. Dagen då bilen ska lämnas in och bli hel och fin. Eftersom vi har helförsäkring på bilen så känns de bra att vi "bara" behöver betala självrisken på 4000kr. Försäkringsbolaget har verkligen varit guld att ha att göra med. Täänk om vi hade varit tvungen att betalat hela beloppet som reperationen kommer att gå på.... 4000 är nog surt. Menmen.. Ibland kan de bli utgifter som man inte räknat med. Så är det bara!

Är det inte en "frivillig" (vanlig service med kamremsbyte) som kostar 9000kr så är det något annat, denna gång: ny framfront, saker till underdelen av bilen och lackning! Undra hur många dagar/veckor det kommer ta innan vi får tillbaka bilen..

Snart kommer P hem, han har varit och tränat. Lite kvällsfika då kanske! :)

Imorgon ringer klockan 07.00. Då ska bilen lämnas in och sedan tar vi en promenad från Skönsmon till Mittuniversitet där vi ska sätta oss och börja granska engelska artiklar till C-uppsatsen.

Sorteringskväll

Publicerat: 2011-01-18 Kl: 20:26:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag tycker att de är jätte roligt att pyssla och göra fina paket. Mitt pyssellager här hemma börjar bli stort. Får inte in en grej till i pysselskåpet. Nu ska det rensas och sorteras. In med lite nytt som jag fyndade på Panduros rea förra veckan och bort med saker jag inte behöver, typ rullar med 0,5-1 meter papper på! ;)



Kan inte förstå

Publicerat: 2011-01-18 Kl: 18:13:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Är REDAN inne på vår 6:e termin. Helt otroligt. Idag på kursstarten pratades de om sista praktiken, examen och sjuksköterskebrosch. Herregud! Tänk, snart är pluggandet över! Ett pluggrejs på 15 år är snart över! Helt sjukt!

Mot Mittuniversitetet

Publicerat: 2011-01-18 Kl: 08:01:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag är det dags för introduktion av C-uppsatsen, samt praktikinfo! Därefter blir det 10 veckor egna studier. Då ska C-uppsatsen skrivas.

Kämpa!

Tentan skriven!

Publicerat: 2011-01-17 Kl: 22:02:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hej mina läsare! Jätte tentan är nu skriven och vi kan äntligen pusta ut!! En underbar känsla! Håller verkligen tummarna att man klarar den. Den här tentan av nån, vill man verkligen inte göra om. Fytusan!

Satt tiden ut på tentan (som jag aldrig gjort tidigare. Var hur mycket som helst som skulle skrivas och tiden räckte nästan inte till), sedan blev det en lunch tillsammans med mitt hjärta och lite shopping. Det var vi värda!! :)

Ikväll har jag, Bella och Madde varit och kikat på inomhusligan igen. Vi träffade även finaste Viktoria där! :) Grabbsen vann med 8-2. Roligt!

Tror P behöver en puss nu. Han är inte alls nöjd med sin insats i dagens match. Sur och grinig karl här hemma. Hihi!

Nu är det snart dags att krypa ner. Vart väldigt väldigt lite sömn inatt, eftersom jag inte kunde slappna av och somna. Jag kunde inte släppa tankarna från tentapluggandet. "Vad innebär Manifest & Latent?", "Hur fungerar den kvalitativa forskningsprocessen"? mm. for runt i mina tankar. Somnade vid 02.30 och klockan ringde 06.15. Det ska bli underbart att krypa ner och slappna av nu. Nyduschad och nybäddat. Solsidan (sista avsnitten på säsong 1) ska också slås på i sovrummet.

Lite sömn på det här så är man pigg när klockan ringer imorgonbitti, har skola 08.30!

Imorgon ska

Publicerat: 2011-01-16 Kl: 21:59:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

statistik tentan skrivas!! Håller tummarna att rätt frågor kommer! :)

Januari är månaden med flest födelsedagar och kalas! :)

Publicerat: 2011-01-16 Kl: 15:05:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Förra veckan fyllde Linnea år. Idag är det min andra syster Elins födelsedag! Grattis på 14 års dagen fina du! :)

Publicerat: 2011-01-15 Kl: 14:27:51 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Idag är det den 15 Januari och jag och finaste P varit tillsammans i 6 år och 2 månader!! Underbart!! :)

P har jobbat inatt och slutade 07.00 imorse, han åkte vidare direkt ut till NCC-hallen för tränarutbildningen. När han kommer hem från tränarutbildningen vid 18-tiden blir det middag och lördagsmys! Han lär nog vara ganska trött, med tanke på att han inte sovit en blund efter nattjobbet inatt. Nu ska jag kika runt på lite recept.. Något med fläskfilé blir det iallafall! :) 

14 Januari

Publicerat: 2011-01-14 Kl: 19:21:37 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag blev det middag hos svärföräldrarna och sedan på kvällskvisten har vi firat P farmor som fyller år idag!  P ska iväg och jobba natt om en stund, men först ska vi se lite av let's dance tillsammans! Senare ikväll ska jag sätta mig och repetera lite av de jag pluggade tidigare idag. Jätte härligt med plugg på en fredagkväll....

Större delen av helgen kommer att bestå av plugg. På måndag efter tentan kan vi pusta ut! Riktigt ordentligt, oavsett om de går bra eller dåligt!

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll! :)

Torsdag

Publicerat: 2011-01-13 Kl: 21:01:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Tog ett brejk i pluggandet, åkte och kikade på inomhusligan i Nordichallen som drog igång ikväll. Jag och Madde fanns på plats för att kika på grabbarna! Vart tyvärr oavgjort för P och grabbsen, 1-1 mot Timrå!

Nu är vi hemma igen, sitter & kikar på hockeyn. P smuttar på en powersmoothie och jag har precis gjort i ordning en varm kopp citronte! Mmm! 



Dags för

Publicerat: 2011-01-13 Kl: 10:27:53 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
plugg även idag!



Mitt i veckan

Publicerat: 2011-01-12 Kl: 22:39:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Usch för det här! Känner mig som ett riktigt bittert pluggmonster. Fy!

Har precis kommit hem från underbaraste Madde och Issa. Den här veckan har vi suttit alla fyra här hemma tillsammans och försökt kämpat på inför tentan som är på måndag.

P har åkt och jobbat natt 2/3. Han gör det otroligt bra med tanke på att han pluggar på dagarna och sedan åker och jobbar natt kl. 21. Han hinner få några timmars(4,5-5) sömn på förmiddagen innan han kliver upp och pluggar. En människa med energi utan dess like! Skönt att han bara har en natt kvar sedan efter den här, då får han ordentlig sömn igen. :)

Nu ska jag krypa ner i sängen, läsa lite hermeneutik och sedan sova!
Imorgon kör vi på igen!

Tentaplugg hela veckan..

Publicerat: 2011-01-11 Kl: 11:56:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Kalas!

Publicerat: 2011-01-10 Kl: 16:42:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Ikväll firas 18 åringen! :) Det rycktas om smörgåstårta och gosaker! Faarligt, men gott! :)

NU: Mot Söråker..

Doft av mandel

Publicerat: 2011-01-09 Kl: 17:20:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

DRÖMMAR-ljusen finns på Village och doftar ljuvligt! Själv fick jag två stycken av systrarna i julklapp! :) Kan varmt kommendera! Doftar gott och länge!

Precis kommit hem. Uträtt några ärenden på eftermiddagen, skjusat P till jobbet och ätit middag hos svärföräldrarna! Nu väntas en promenad och sedan mysis med Madde innan jag ska hämta P på jobbet klockan 21.30! :)

Såg precis att det inte är Solsidan ikväll. Jag som längtat efter det hela veckan, och så är det tydligen nästa Söndag.. Typiskt!

Söndag!

Publicerat: 2011-01-09 Kl: 11:42:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Redan söndag! Vart har helgen tagit vägen?!
Både i fredags och lördags umgicks vi med vänner! :) Helgen har rusat fram! Hade velat haft två lediga dagar till eftersom jag inte alls vill sätta igång med pluggningen imorgon! Menmen..

Idag står veckohandling på schemat innan P åker och jobbar kväll. Själv ska jag ta en promenad i plusgraderna senare. Men först nu ska vi ta en promenad in till stan! :)


Härlig bild som P knäppte sist han var i England, December 2010!

18 bast!

Publicerat: 2011-01-09 Kl: 11:33:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Idag fyller min fina lillasyster 18! Hipp hipp hurraaaa! ♥ Linnea firar vi imorgon då P är ledig! :)

Powersmoothie!

Publicerat: 2011-01-08 Kl: 11:28:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


1,5 dl hallon, frysta
1 dl yoghurt
1 dl kesella 1%
1 msk linfröolja
Om man vill kan man även ha i 1 banan

Mixa ingredienserna. Häll i några droppar vatten ifall du vill att den ska vara mer flytande i konsistensen. Taada, klart!
 
Njut!

Fredagsmys!

Publicerat: 2011-01-07 Kl: 19:34:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Dags för Let's dance ikväll! Bella & Emil är på ingång! :)

Tiffany & Co

Publicerat: 2011-01-07 Kl: 16:12:00 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Inviger mitt nya fina armband idag! :)


Istappar på balkongen..

Publicerat: 2011-01-07 Kl: 14:56:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vi har inte vågat oss på att ta bort dem eftersom de är stora och kommer ända upp ifrån hus taket. Idag är snöskottarna på taket.. Kanske åker dem idag.. För bort måste de!! Farligt!

Slut på julen

Publicerat: 2011-01-06 Kl: 17:26:07 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer

Ikväll ska julgranen pyntas av och alla julsakerna ska bäras ner till förrådet! :) Igårkväll var vi bjuden till Simon och Patricia som nyligen flyttat in i en lgh ett stenkast bort från oss. Jätte fin lägenhet! Åt tacos, såg JVM-bronsmatchen och sedan spelade vi Xbox- Kinect. Hur roligt som helst. Vi spelade Sport och Adventures! Riktigt riktigt roligt. Nästa gång tänkte vi testa Zumba! ;)

Idag har vi pluggat, uträtt några ärenden i Birsta, P har varit på ett tränarmöte & nu ska vi strax äta middag. Vi testar ett nytt lasagne recept idag. Ett nyttigare alternativ. Ska bli spännande att testa. Till lunch testade P ett nytt recept också, tacosoppa. Nyttigt och riktigt riktigt gott.

Ikväll blir det lungt här hemma. Julen ska bort och Madde kommer över senare ikväll. Hon har nämnligen kommit hem från Thailand så det ska bli roligt att höra hur hon haft det och se alla fantastiska bilder!

Ni får ha det så bra så länge! Kram!


                                    
                                            

Tisdag

Publicerat: 2011-01-04 Kl: 23:21:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Hemma från en trevlig kväll hos Petter och Magdalena! :)

Har varit dålig på att uppdatera här senaste dagarna. Man skulle kunna tro att jag haft fullt upp med plugg (önskar att det var så), men vi har haft fullt upp med annat. Idag reparations besiktade vi bilen på Volvo, och fick tid för reparation i mitten på Januari! Vi trodde att vi skulle få vänta längre, men hade tur! Lite-lite plugg har vi hunnit med, problemet med pluggningen är att man inte vet vart man ska börja någonstans. Men någonstans måste man ju börja....

På torsdag åker julsakerna ner i kartonger och det känns väldigt skönt att få upp de "vanliga" sakerna igen!

De var allt jag hade den här gången! :)

Slut på ledigheten

Publicerat: 2011-01-03 Kl: 11:17:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Nu sätter vi punkt på jullovet! Jag som var så otroligt skolless innan jul har nu samlat ny kraft och känner mig redo för plugg igen. Hoppas de håller i sig! Eftersom att jag suttit som ett frågetecken på flera föreläsningarna så är det nog bäst att sätta igång med pluggandet nu. Vi har en stor tenta i Statistik (kvalitativ & kvantitativ metod) den 17 Januari, så de är bara kämpa på!!



                                          

Muums!

Publicerat: 2011-01-02 Kl: 22:46:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag känns det som att vi hunnit med massor! Städat, bökat på här hemma, storhandlat, varit hos farmor & farfar- mormor & morfar i Söråker & sedan på kvällskvisten myskväll framför film. Mormor & morfar bjöd på gomiddag idag!


Bild på förrätten som bestod av Hummer med en underbart god hummerstuvning i! 
Allt som serverades var 10 poängare! Riktigt riktigt gott! :)

Nyårsafton!

Publicerat: 2011-01-01 Kl: 22:54:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Godkväll (tidsbestämt inlägg)! Vi var inte hemma förrän efter 04 inatt då taxin kom och hämtade oss i Haga. Vi hade en fantastisk kväll med fina vänner! Middagen var riktigt riktigt god och allt var jätte lyckat! Vi skålade in det nya året ute i Haga med utsikt över hela staden så vi kunde se stans alla fyverkerier! En riktig toppenkväll! Tack åter igen för en fantastisk kväll! :)

Ikväll blir det spelkväll hemma hos Joakim & Angelica! :)






Värdparet! :)












RSS 2.0