Hemma!!

Publicerat: 2010-06-17 Kl: 22:15:12 | I kategori: Resor


Vi landade på Midlanda igårkväll vid åttatiden så nu är vi på hemmaplan igen! Vi har haft en kanonvecka! :) Superfint väder varje dag, mellan 30-40 grader varmt i skuggan, ätit god mat, träffat underbart trevliga människor.. Ja, helt fantastiskt bra har vi haft det! :)

En kväll under resan åkte vi och ca 25 personer till iväg med hotellbussen bort till en fotbollsarena där det skulle spelas en fotbollsmatch. Svenskarna/norskarna mot hotellpersonalen. Det var väldigt seriöst och man kunde hyra fotbollsskor där. Haha! Typ alla fick skavsår! Som tur var hade P med sig ett par joggingskor som han kunde använda, så han hade tur som klarade sig från blodiga skavsår. Vi tjejer var hejaklack på läktaren och grabbarna slet som djur! Det blev vinst för turisterna! ;) Superroligt var det! Åker gärna tillbaka till Side! Fantastiskt fint och rent ställe!! :)

Min arbetskamrat Stina m. familj åkte till Turkiet igår med planet som släppte av oss. Dem hamnade på samma hotell som oss, i hotellrummet bredvid. Helt otroligt! ;) Hoppas ni också får en kanonvecka!! :) ♥

Bjuder på massa bilder från resan.
En litet tips till er som inte är så haj på det här.. farmor, farfar och mormor, morfar! förlåt! ;) Men tryck på bilderna så blir det större bilder! :)



Kommentarer
Postat av: Sara

Vad underbart ni verkar ha haft det :-) Roligt att träffa massa folk att umgås med.



VÄLKOMMEN hem till sundsvall :-)

2010-06-18 @ 11:37:37
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Erika

Tack så mycket! :)

2010-06-19 @ 15:36:43
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: Nikita

åååååååååååh vad underbart det ser ut :D

33dagar tills vi ska till side, längtar ju inte mindre då ja kollar på dina bilder :O



2010-06-21 @ 19:29:26
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0