Juldagarna

Publicerat: 2010-12-27 Kl: 00:04:00 | I kategori: Allmänt

Haft fullt upp, därav dåliga uppdatering. Igår (juldagen) blev det en sväng ut till Mediamarkt och Elgiganten när P slutat jobba (kl.12). I samma veva ringde mammsen och frågade om vi ville komma ut och äta jullunch. På mediamarkt och elgiganten skulle försöka hitta en tv som ska stå på vår nya byrå (som vi fick i julklapp) som ska stå i sovrummet. Vi kom dock därifrån 0 kr fattigare. Den vi hade sett ut och som vi var sugen på, var slut. Tydligen skulle de komma in fler, så det får bli en tur ut till Birsta i veckan! På eftermiddagen blev vi bjuden på middag hos svärföräldrarna och sedan på kvällskvisten var det dags för biopremiären, Änglagård - tredje gången gilt. Kan varmt rekommendera den om ni sett dem två tidigare filmerna!! :) Vi var jätte nöjda över beslutet att gå på bio på juldagen istället för att gå ut! Vi hade en jätte mysig kväll tillsammans!! :)

Idag (Annandag jul) ställde vi klockan, mötte upp Bella & Emil ute i Birsta för kika in mellandagsrean. Var galet mycket människor. Människor överallt! Blev lunch på IKEA där de inte var lika fullt med människor. Vi allihop kom hem med flera påsar! Grabbarna shoppade kläder och Jag & Bella shoppade bland annat massa SIA saker! På eftermiddagen var det dags för annandagsmiddag som P's farmor brukar ha varje år. Fem timmar senare, klockan 20 befann vi oss hemma i stan igen efter en kanondag! :)

Imorgon ska vi pyssla på här hemma. P har monterat upp Hemnes-byrån nu ikväll så imorgon ska det sorteras och grejjas här hemma! Blir en perfekt fixardag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0