mina dagar

Publicerat: 2008-07-29 Kl: 23:52:33 | I kategori: Allmänt
igår var jag och maximilian och badade i lilla bandsjön! vi var där i stortsätt hela dagen och det uppskattades verkligen av maximilian! vi badade, lekte i sanden och fikade, badade, lekte i sanden och fikade.. och så rullade det på! :) maximilian var väldigt trött då han kom hem. på kvällskvisten efter badet tog jag och mamma oss en shoppingtur på birsta city. där fyndade vi lite småsaker och sen åkte vi på willys och handlade mat. :)

idag tog jag sovmorgon till tio. åt frukost och därefter drog mig neröver backen till stan. där mötte jag upp issa som väntade i solen på mig. vi gick på café och tittade lite i affärer. Jag köpte faktiskt ingenting förutom på cafet! igårkväll hade jag min planerar budget-planering! och jag kom fram till att nu blir det inge mer shopping på ett tag. pengarna kommer dock ändå rulla bort från kontot, det ska betalas hyra, mat, bensin och räkningarna ska betalas. men resten ska sparas för jag ska ju bli fattig student om ungefär en månad! huhu... sen åker vi ju utomlands också snart! ska bli så kuuul! :)

ikväll har jag och p varit ute på promenad efter att han slutade vid 21. såklart så skulle pontus ha mig till att springa. de var sjukt jobbigt att jogga med någon som kan sin grej. gör nog aldrig om denna tur alltså.. tog en bra stund för min del att komma in i andra andningen....... får göra något åt de där......det är pinsamt!

nu ska vi sova!
imorgon går jag på mitt 24h pass så då gäller det att vara pigg och allert! :)

Godnatt på er!

Kommentarer
Postat av: viktigt

kan du be viktoria gå in på sin blogg?

2008-07-31 @ 10:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0