X

Publicerat: 2012-03-31 Kl: 16:11:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ta 4 betala för 3 på Hemtex.

 

Mot Bergsåker..

Publicerat: 2012-03-30 Kl: 19:57:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Efter lite kvällshopping på Birsta C är vi nu hemma och jag har precis gjort mig klar för tjejkväll hos Johanna i Bergsåker. Vi är ett gäng från jobbet som ska träffas hos henne ikväll! :-)

-

Fredag!

Publicerat: 2012-03-30 Kl: 19:11:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ledig dag & en heldag på stan idag. Sushilunch med finaste Petra! :-)

Sthlm

Publicerat: 2012-03-30 Kl: 18:20:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Det får bli ett tidsbestämt inlägg. Kom på att jag inte bjudit på några bilder från vår förra Sthlm tripp.


En trötting efter nattjobb, lite sömn och shopping på stan. Vi mötte upp Bella på jobbet, på Karolinska i Huddinge på kvällen..

Fanns många spännande mottagningar där..

Trött kille tar en vila-ben-paus!

Trevlig lunch med Magnus!

Promenad till Söder

Glada men hungriga..

Vet inte hur många fik:or vi tog dessa dagar..

Ett stopp på Globen köpcenter..

Issa! <3

Och.. lite fika till..

 

Härliga dagar i stor stan satt fint! :-)


Pontus ska på ett ytterligare tränarsymposium i juni, på Lidingö. Två utbildningsdagar som är på engelska. Han har varit lite orolig för det men så ofta som han sitter och läser massa engelska sidor så fixar han nog tränarspråket på engelska också. Han är så duktig. Min fina. Vi får väll se om jag har möjlighet till lite ledighet och kan tillbringa några dagar med Bella när han är ute på bosön! :-) Just nu längtar jag bara till det som komma skall, nya jobbet och ledighet får komma som de kommer..


 

Torsdagmys

Publicerat: 2012-03-30 Kl: 10:30:59 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Torsdagsmys med Johanna & Lexie! :-)

Godmorgon på er!

Publicerat: 2012-03-29 Kl: 08:14:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Idag bojkottade jag sovmorgon helt och klev upp när Pontus alarm ringde. Vaknade pigg som jag vet inte vad.. när alarmet pep till. Så de var lika bra att kliva upp. Finaste hjärtat har fått skjuts till jobbet och nu ska jag sätta igång med inlämningen så att jag kan checka av LPT och ÖPT helt!


 

Mot Söråker

Publicerat: 2012-03-28 Kl: 15:51:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Ikväll är P helt fotbollsledig så idag efter att han slutat jobbet ska vi åka och gratulera min fina farfar som fyllde år i söndags! :-)
Nä, nu ska jag ta mig lite frisk luft efter all plugg. Ska gå och låna lite kurslitteratur på Mittuniversitetet innan P kommer och hämtar mig där! :-) För visst borde man väll få låna böcker där fast att man inte pluggar på miun?.. Återstår att se!

En ledig dag som denna..

Publicerat: 2012-03-28 Kl: 12:39:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Underbart med sovmorgon! Jag måste ha varit väldigt trött med tanke på att jag inte hörde när P klev upp och gick till jobbet imorse..

Försöker komma någon vart i pluggväg idag.. Nu längtar jag bara tills detta är över och till den kommande sluttentamen. Ja.. Jag längtar till att skriva sluttentamen på kursen.. Är trött på uppsatser nu. Jag sitter mycket hellre med en stor tenta om sjukdomar framför mig än att sitta och skriva om vad olika lagar säger & hur jag tror att vårt samhälle skulle se ut om de inte fanns några lagar inom psykiatrin...

Håller just nu på att skriva om LPT (Lagen om psykiatrisk tvångsvård) och ÖPT (Öppen psykiatrisk tvångsvård). Nästa vecka då jag är lite mer ledig ska jag lägga ner några timmar på att skriva om LVM (Lagen om missbruksvård) för att sen redovisa dessa tre lagar i grupp, genom headset!


Att plugga på distans är inte så bökigt som man kanske kan tro.. Det är ett roligt pluggsätt tycker jag, om man har bra självdisciplin.. som jag faktiskt försöker ha.

 

 

 

Plugg

Publicerat: 2012-03-28 Kl: 10:24:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

 

<3

Publicerat: 2012-03-27 Kl: 20:22:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

 

Igår

Publicerat: 2012-03-27 Kl: 16:39:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

fyllde en av mina närmaste vänner år, min äldsta barndomsvän, Isabelle! Hoppas att din dag blev fantastisk!! Vi ser fram emot att få fira dig när du kommer hem hit till Sundsvall igen! :-)

Ett stort fång med grattiskramar! ♥


 

 

Ser fram emot ledighet

Publicerat: 2012-03-27 Kl: 14:59:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Dagpasset är gjort och nu är jag ledig imorgon för att sedan jobba torsdag kväll & helgen. Det känns behövligt med lite ledighet efter arbetshelgen och även från gårdagens pass. Idag hade jag lagt halvdag på schemat så när klockan slog 13 gick jag hem! :-)

P kom med den bra'a idéen att besöka IKEA och Birsta C sedan när han slutar jobbet. Jag var inte sen på att tycka att de var ett bra förslag. Jag är på ett riktigt shoppinghumör idag och jag har spanat in en hel del fina saker som jag skulle vilja titta närmare på i butik. Bland annat har Lindex och Åhlens fått in mycket fint! :-)


Nu ska jag plocka lite här hemma innan jag ska hämta hjärtat kvart i fem!

 


Idag överraskade min arbetskamrat Cilla mig med en fin "sprutpenna" som hon tyckte att jag skulle ha med mig på mitt nya jobb! :-) De finns att beställa på vardvaskan.se för er som är sugen på en likadan eller som är sugen på något annat fint!

Veckan igång

Publicerat: 2012-03-26 Kl: 22:32:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Veckan startade med ett ytterligare dagpass! Jag kände mig allt annat än levande imorse när klockan ringde 05.10! Att jag var levande fick jag dock känna på då jag kom till jobbet! Tjockt med patienter på avdelningen och såklart även på varenda avdelning så förflyttningar kunde vi bara glömma idag. Härligt med överbeläggningar på en akutvårsavdelning.. Inga patienter var i hemskick heller och fler och fler patienter bara rullade in. Hjärnan var allt annat än tom. Tusen saker i hjärnan och allt skulle ske här och nu, på en gång. Nog för att vi är van snabbt och högt tempo då vi jobbar på en akutvårdsavdelning men idag var det MYCKET. Jag säger då det, vilken dag! Vi tog oss igenom den, trots att de såg mörkt ut där ett tag.. När jag gick hem från jobbet idag var jag helt slut... Och de var jag inte ensam om!


Ser fram emot min lediga dag på onsdag!!! :-)

Nu till något trevligare..

Ikväll har vi haft besök av Glenn, Johanna och den lilla underbara! :-)

 

 

 

Cykelpremiär

Publicerat: 2012-03-25 Kl: 20:04:16 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Trots en massa jobb ihelgen så har jag även hunnit umgåts med min fina. Vi har bara tagit det lungt ihelgen. Någon fest blev det inte igår då kroppen kändes helt slut igår. När jag kom hem från jobbet igår hade Pontus fixat middagen och bjudit hit sina föräldrar & syster på middag. Jag svirrade ihop en efterrätt som det bjöds på efteråt. En klassisk blåbärspaj med egengjord vanligvisp. Det alltså blev en lugn lördagkväll och massa omgångar av Drawe somethings med P mamma & syster! :-)

Sen blev det tidig uppstigning imorse. Jobb 06.30-15.00. Flexade ut så fort jag rapporterat över patienterna till kvällspersonalen och skyndade mig iväg till Vesthagen för att få tillbringa några timmar i solen samt för att få se grabbarna vinna sin träningsmatch mot Ljustorp! :-)

Nu ikväll har vi kört på en ytterligare hemmamyskväll. Gott i matväg och vi har precis sett klart en film. Då det blivit en hel del gott ihelgen ska vi nu ut och röra på oss. Vi tänkte cykla och pumpa däcken på cyklarna & även ta en premiär cykeltur.





Man ställer fram utemöblerna..

Publicerat: 2012-03-24 Kl: 22:24:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

& man ställer fram klockan..




NI GLÖMMER VÄLL INTE ATT STÄLLA OM KLOCKAN IKVÄLL INNAN NI LÄGGER ER?

Morfar ringde förrut ikväll och av en slump sa han att man ska ställa fram klockan inatt. Jag hade helt glömt bort det!! Jag som jobbar dagpass imorgon.. Vilken TUR han sa det alltså. Vi är alltid fem stycken på helgerna men hur tusan skulle de ha sett ut om jag kom försent när vi bara är två sjuksköterskor på avdelningen.. Jag får panik av bara tanken att sova över. De har aldrig hänt mig någon gång tror jag, att jag sovit över någonting. Men jag kan föreställa mig känslan att vakna och känna paniken (dumt att nämna det, bara därför kommer de väll hända!) Tack morfar för påminnelsen. De var guld värt!!! :-)


När jag nämner sova över så kan jag berätta att när jag jobbade natt och vaknade på dagen och tittade på väckarklockan så visste jag ibland inte om det var dag eller natt. Jag fick då panik och flög upp ur sängen. Läskigt att inte veta vad klockan är på dygnet och att inte veta om man sovit 5h, 12h eller två dygn.. Haha..

Arbetshelg

Publicerat: 2012-03-24 Kl: 05:50:39 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Godmorgon..
Jag blir tokig på influensan som bara snurrar runt runt. Det verkar vara dags för en släng av det nu igen. Vi båda två kände oss lite hängiga igårkväll och javisst, nu har jag värk i hela kroppen så där kom det.


Vi är bjuden på 80-tals fest ikväll men vi får väll se hur det blir med det. Har sett fram emot det hela veckan och bytt arbetspass, också känner man sig nu såhär. Så typiskt. Får väll se om en vila efter jobbet kanske gör susen.. :-)

Nu ska jag åka mot jobbet iaf.. Trevlig lördag på er! :-)

 

Fredagsmys

Publicerat: 2012-03-23 Kl: 20:28:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

 

Besök

Publicerat: 2012-03-23 Kl: 17:47:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Idag har jag haft besök av en gammal klasskamrat som jag inte träffat på flera månader. En stark tjej som tagit sig upp från liggande till stående efter sjukdom! Trots att de var flera månader sedan vi sågs så kändes de som att de var igår. Den lilla magen som växer på hennes kropp pryder henne så fint och som alltid annars hade vi jätte trevligt! :-)

Tack för idag fina du!

 

 

Nu håller P på att göra potatisgratäng och jag ska strax fixa köttet.. De hör inte till vardagligheten att jag fixar köttet kan jag tala om! De brukar vara mannen i hushållet som gör det! Vi får väll se om de går att äta.. ;-)

 

Alessi

Publicerat: 2012-03-23 Kl: 10:12:00 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

 

 

 

Fina glasburkar som jag fått av finaste farmor. Dem är sååå fin och passar perfekt bredvid vårt woodoo knivställ i köket. Den stora burken är till för spagetti och i den andra som är i medium storlek tänkte jag ha müsli i! :-)


Idag är jag ledig. Nu dags för ett besök hos tandis innan jag ska möta upp en gammal klasskamrat.

Inga hål får jag hoppas på! :-)

 

Torsdag

Publicerat: 2012-03-22 Kl: 16:27:58 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

 

 

 

Tulpanerna som Bella hade med sig ihelgen står fortfarande och är fin på köksbordet. De har börjat blivit brun på bladtopparna men vad kan man begära efter 5 dgr? :-) Idag har jag fått hem H&Ms nya katalog så ikväll vet ni vad jag bläddrar i.. ;-) Nu ska jag åka och hämta hjärtat på jobbet för att sen åka hem igen och fixa dagens middag som blir pasta carbonara ala P! :-)

 

Drawe somethings

Publicerat: 2012-03-21 Kl: 21:13:19 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



 

Efter middag på stan blev det att krypa upp i soffan och ta hem appen Drawe somethings ikväll. Ett sjukt roligt spel där man spelar mot varandra och de går ut på att man ska rita och gissa. Vi har skrattat som två tokstållar här hemma ikväll. Jag försökte nyss rita Shrek och de kändes som att jag inte kunde misslyckas med det, men de kunde jag tydligen göra. P höll på att skratta ihjäl sig när han fick se vad jag hade ritat och gissade på att jag ritat en av rumpnissarna i Ronja Rövardotter.. Ja ni förstår ju! På tal om de skulle ni ha sett Pontus rabbit. Svårt att bedöma om det var en människa eller ett djur. Haha.

 

Är det någon som tagit ner appen? Visst är det kul? :-)


De är en app som jag tycker ni ska ta ner om ni inte gjort de! :-) Finns att ta ner på både telefon och på ipad. Orden är på engelska och de kan vara klurigt ibland men då finns de ju ordlista på internet.. Perfekt träning för mig som hatar engelska!!

 

Nu har vi tagit spelpaus och P har åkt ut till Timrå för att spela korpenboll med de gamla arbetskamraterna på Rättspsyk. De skulle möta Polisens lag ikväll och P var inte sen att tacka ja till det! :-) Ska dock bli (o)spännande och se hur han tar sig ur sängen imorgonbitti med ljumsken som han får problem med så fort han spelar! Undra hur många gånger under de senaste 4 åren jag har hört "ja men jag kan ju testa spela iaf, och för att sen få höra: "jag skulle inte ha spelat matchen....jag kan ju inte gå nu efter"...men... Det tar en vecka sen är det som bortglömt igen.. Hehe..

 

De blev alltså ingen fotbollsfri dag idag heller.. ;-)

 

Nu ska jag läsa lite bloggar och titta på "tvål"hemsidorna som ni tipsat om! Tack så mycket för tipsen!! :-)

 

 

Ceasar

Publicerat: 2012-03-20 Kl: 22:22:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Hemma från ett relativt lugnt arbetspass, inväntar sambon som har sen träning och inväntar att kycklingen ska bli klar i ugnen. Jobbar dag imorgon och i lunchlådan blir det ceasarsallad! :-)

 

 

SOAP

Publicerat: 2012-03-20 Kl: 10:22:11 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


De här är en tvål som har gått varm här hemma hos oss och nu när den är slut har jag försökt hitta en ny, gärna med samma doft. Jag och Bella var på Rummet i fredags men där kunde jag inte hitta någon plastflaska. Det fanns bara glasflaskor och de vill jag inte ha. Är det någon som vet vart man kan beställa, köpa denna pumptvål, i plastflaska? :-) Får kanske titta PUB nästa gång vi åker till Sthlm, som förhoppningsvis blir i Juni.


Dags att sätta igång med psykiatri inlämningen. Förhoppningsvis håller tidsplanen och den blir klar innan kl. 13 då jag ska iväg och jobba! :-)

Plugg..

Publicerat: 2012-03-19 Kl: 22:27:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

hemma från ett kvällspass, utkommen från duschen och nu dags att göra lite i pluggväg. Har två spännande föreläsningar om ätstörningar och ångest att lyssna på samt börja med en uppgift innan jag intar sängläge. Jobbar kväll imorgon igen så tänkte därför passa på att plugga lite nu ikväll! Jag pluggar mycket bättre kvällstid än på morgonen.. :-)

Bäst att sätta igång..

 

 

 

@ jobbar

Publicerat: 2012-03-19 Kl: 17:51:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

 


Nu

Publicerat: 2012-03-19 Kl: 11:21:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

.. Dags för lite bäbisgos och sedan ett kvällspass! :-) Den här veckan har jag en sexdagars arbetsvecka! Det är absolut inte synd om mig.. Är ledig hela kommande påsken!! :-)

Önskar er alla en riktig härlig vecka! :-)

 

Helgen

Publicerat: 2012-03-19 Kl: 10:41:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

En härlig helg har passerat! :-) I fredagskväll var vi och tittade på en fotbollsmatch och sedan gick vi spontant ut och åt middag på Olearys följt av fredagsmys här hemma! Påväg hem gick vi förbi hemmakväll och hyrde med oss tre filmer! :-)

I lördags blev det en härlig sovmorgon, storstädning och en hel del fotboll och lite bäbisgos och senare på kvällen körde vi på lördagsmys. Åt gott och bara mådde! :-)

Igårmorse tog oss en promenad och sedan var vi på fotboll igen, denna gång på Nordichallen och kollade på P brors match. Efter det åkte vi ut till Timrå där vi fick busa av oss lite med Ebba. Det var ett tag sedan vi träffade henne och nu gick det undan kan jag tala om.. Småbenen gick som bara den! :-)

Senare på kvällskvisten kom vår fina Bella på middag. Som alltid lika trevligt och tiden gick undan! Vi pratade om sommaren & kollade på resor innan vi skjutsade hem henne till Haga! Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge tills vi ses igen!! :-)

 

 

 

 

Fotboll dagarna tre

Publicerat: 2012-03-18 Kl: 21:46:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

för mig och 24/7 för min fina som ägnar nästan all sin tid åt fotboll! :-) Snart sätter seriematcherna igång och jag längtar faktiskt. Det är härligt med sommar och fotboll!! :-)

 

 

Mjukgörande

Publicerat: 2012-03-18 Kl: 20:09:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

som är underbar!

 

 

 

Fint till lilla tjejen

Publicerat: 2012-03-17 Kl: 21:51:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Nu när det har börjat kommit bäbisar i vår umgängeskrets så har vi spenderat en och annan timme åt att handla barnkläder. Och det finns ju så himla mycket fint. Hur mycket som helst. Jag vill köpa typ allt jag ser till våra vänners små småttingar! Finns alldeles för mycket fint!

 

 

 

Fotboll och bäbisdoft

Publicerat: 2012-03-17 Kl: 17:27:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Grabbarna vann matchen idag (och alla matcher tidigare i veckan) och ska spela snart igen, om 25 minuter! I väntan på matchen har vi varit och käkat och fått en dos med bäbismys hemma hos Johanna & Glenn! :-)

Nu ska jag klä mig varmt och ge mig iväg på matchen! Håller tummarna att de även vinner denna! :-)

 

 

 

Solsken

Publicerat: 2012-03-17 Kl: 11:36:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Idag har Sundsvall ett underbart väder! Solen skiner för fullt och det är flera plusgrader! Idag har alnögrabbarna match och om en liten stund kommer mammsen förbi här och vi ska sedan iväg på Vesthagen och se matchen! :-) Tråkigt att min fina inte kommer spela denna säsong tycker jag, men jag kommer ändå hänga där och se matcherna eftersom det är roligt att se hur set går och eftersom jag vet att Pontus går in helhjärtat för det här. P bestämde sig tidigt i år för att enbart fokusera på tränarrollen. Men jag är ganska så säker på att de kliar i benen på honom.. Han skulle egentligen behöva spela och göra av med lite energi, mannen med energi till tusen! ;-)


Nä, nu ska jag hoppa in i duschen innan mammsen knackar på dörren!

Hoppas ni alla får en härlig lördag! :-)

 

Fint till sovrummet!

Underbart

Publicerat: 2012-03-16 Kl: 20:51:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Ni anar inte hur skönt det är att ha ett badrum igen. Vi är så nöjda med renoveringen! Jag vill knappt gå ut därifrån när jag är där inne. Det är sån skillnad och så fint! :-)


 

Vi fick nya handdukar i julklapp av Pontus bror med familj och nu kommer de väl till anvädning! :-) Lite färg till de beiga ska det bli! Hade tänkt mig limegröna alt. chockrosa från Hemtex. Men där kunde jag inte hitta några idag!

Fredagsledigt

Publicerat: 2012-03-16 Kl: 17:41:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Städning imorse och resten av dagen har jag tillbringat med fina vänner, familj och lite shopping på det, både i Birsta och i stan! :-)

Det vart en födelsedagslunch med bästa Magdalena, Petter och Svante idag! Tack fina ni! Lilla Svante hade blivit så himla stor sedan jag såg honom sist! Han är nu hela 2,5 månad och såklart en riktig charmör!

Issa har anlänt hem till Sundsvall igen, i några dagar. Det är alltid lika underbart att få tillbringa tid med henne. Hon saknas allt för ofta!

Vi har inga planer för kvällen! Vi tänkte fortsätta fixa lite här hemma nu och sedan får vi se vad det blir! :-)

 

 

 

3 dagars ledighet

Publicerat: 2012-03-16 Kl: 09:36:38 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Igår blev det en härlig helkväll i Söråker! :-) Hälsade på familjen, hälsade på farmor & farfar och hälsade på mormor & morfar! ♥

Nu ni, är badrummet klart! 3 kvm har fått sig en rejäl make over! Vi är så himla nöjd över resultatet! Vilken skillnad!

Har precis kört det sista från hantverkarna på blåbärstippen & nu ska jag börja med det jag läängtat så efter.. Att städa här hemma och fixa i ordning i badrummet!

En dejt med Magdalena m. familj och Isabelle ska det förhoppningsvis också bli idag! :-)

Nu ska jag sätta igång! Först ut.. Moppa badrummet och starta en maskin med tvätt!

 

Ett minne blott.

Härligt fotbollsväder..

Publicerat: 2012-03-14 Kl: 22:09:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Eller inte. Regn, snö och kyla! Brr! Men en varm dusch på det gjorde susen.. Ja.. duschen är på plats sedan igår och tvättmaskinen likaså! Snart är badrummet helt klart! Härlig känsla! :-)

Nu har vi precis druckit lite varm choklad och ska strax krypa ner! Väntar bara på att tvättmaskinen skall bli klar..

 

Ett dagpass imorgon och sedan har jag tre lediga dagar! Underbart! :-)

 

 

Fotbollstime

Publicerat: 2012-03-14 Kl: 17:56:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 


Efter lite mat i magen som idag blir korvstroganoff ska vi klä oss varmt och promenera bort till Vesthagen, där värmecupen (fotbollscup utomhus) är i full gång! :-)

P har match imorgon så vi intar läktarplats tillsammans idag!
En trevlig onsdagskväll helt enkelt! :-)

 

Kycklinggratäng

Publicerat: 2012-03-13 Kl: 15:30:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Tänkte dela med mig av en underbart god kycklingrätt som passar till alla tillfällen!


Ingredienser
8 port.
6 kycklingfiléer
2 paket bacon
4 dl crème fraîche
3 dl matlagningsgrädde
1 dl riven ost
2 msk sweet chili sauce
2 st vitlöksklyfter finhackade
3 msk kycklingfond
1 tsk salt och peppar efter behag

Skär kycklingfilén i längsgående bitar. Skär baconet i bitar.
Stek upp detta. Salta och peppra. Blanda crème fraîche, grädde, sweet chili sauce, pressade vitlöksklyfter och kycklingfond.


Lägg kycklingen och bacon i en ugnsfqst form, häll blandningen över. Täck hela ytan med den rivna osten. Grädda i ca 25 min, i 200 grader.


Serveras till ris och sallad! :-) Hoppas ni gillar det!

 

 

Härligt fotbollsväder igår!

Publicerat: 2012-03-12 Kl: 23:31:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Såååå underbart med vår! För visst är det väll vår nu? ;-)

 

 

 

Hemma från ett kvällspass och nedkrypen för att orka kliva upp 05.10 igen! Då P behöver ha bilen imorgon blir det även en tidig morgon för honom, som ska skjutsa mig! :-) Nu ska väll även jag slå igen de blå.. Tänkte hoppas på det jag inte lyckats med ännu, vakna pigg när klockan ringer strax efter fem! Men hej och hå, så fort jag kommit upp ur sängen är jag pigg iaf! :-)

 

 

Erbjudanden

Publicerat: 2012-03-11 Kl: 22:50:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Ni har väll inte missat att anmäla er här?

För er som är sugen på att resa i sommar finns nu chansen att beställa en resa till Grekland och få hela 25% rabatt på Camprade. Researrangör Apollo.

Det finns även en hel del andra fina erbjudanden! Att bli medlem är lätt och smidigt, tar nån enstaka minut och sedan har du möjlighet att ta del av alla fina erbjudanden! Allt från dam, herr & barnkläder, skor, inredning till resor och hotellnätter!

 

 

Här på Makrigialos i Grekland förlovade vi oss aug-08. Ett ställe som jag gärna åker tillbaka till i framtiden! Hotellet är Vings egna Sunwing Resort! :-)

Söndagsmys

Publicerat: 2012-03-11 Kl: 20:48:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Det här är en typisk hemmamys klädsel!

 

 

Lexie

Publicerat: 2012-03-11 Kl: 17:56:09 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

 

Se så vacker hon är! ♥

 

Nu ska jag alldeles strax tillbaka och mysa ännu mer medan P har träning! Jag kan inte få nog! Hon är så fin!

Bäbismys

Publicerat: 2012-03-11 Kl: 11:37:25 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Idag ska vi få träffa den lilla tjejen som kom till världen i veckan. Våra fina vänner Johanna & Glenns dotter Lexie. ♥

Nu har flera av våra vänner fått barn samt väntar och det är såå underbart. Vilken lycka och vilken glädje! :-)

Det är något stort när de närmsta vännerna får barn. Det är enormt. Det är sån lycka! ♥

Som ni ser kör vi på rosa för hela slanten idag!

 

 

Nu först en sväng till Birsta & Jysk innan vi ska till den nyblivna familjen! :-)

Melodifestivalmys

Publicerat: 2012-03-10 Kl: 20:37:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


 

& här hemma kör vi på en liten tippningstävling! :-)

Mello

Publicerat: 2012-03-10 Kl: 18:21:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Sambon är hemma från tränarutbildningen och nu är det snart dags för middag. Ikväll ska vi se finalen av Melodifestivalen! :-)

Vem håller ni på? Jag håller på Loreen och P på Ranelid. Jag vet inte om han skämtar.. haha..

 

Lite lördagsgotta till Mello ska vi också åka och köpa! :-)

 

Världens finaste och bästa!

 

Fin får lida pin

Publicerat: 2012-03-10 Kl: 14:12:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Igår gjorde jag ett bifynd! Jag hittade dessa i förrådet, som jag helt glömt bort att jag köpt förra året. Jag fick så satans ont i fötterna av dem efter första gången, så de åkte ner i förrådet till "bättre" tider.. Nu har dem fått en plats på skohyllan igen. Använde dem på Casinot igår och mina fötter värkte lagomt efter 4 timmar.. Vi får väll se om jag ger det ett försök till.. En sula som man kan lägga in i skon kanske borde införskaffas?

Vi hade en toppenkväll igår, ingen vinst men sällskapet var nog så underbart och det räckte för att ha en toppenkväll! :-)

 

 

Idag är mitt hjärta på tränarutbildning och när han kommer hem ska vi laga en mysig lördagmiddag ihop! Själv har jag suttit på balkongen och lapat en massa sol idag (och gör fortfarande)! Underbart sportlovshelgsväder! :-)

Gott i magen

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 21:40:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


&
Casino Cosmopol! :-)

 

 

Tjuvtitt..

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 20:20:50 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

 


Vi tittar in i badrummet med ett leende på läpparna. Så nöjdEn vecka till, sen så är det klart! :-)

Kakel och klinker från CC Höganäs. Taket sänkt, med fem spottar i borstat silver och badrumsfläkt från PAX.

Sen ska de roliga upp, inredningen. Handdukstork, badrumsmöbel m. blandare, takdusch, duschväggar, tvättmaskin & förvaringsskåp! :-)

Trevlig helg

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 17:21:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Vill bara kika in här och önska er alla en riktig härlig helg!

Själv ska njuta som bara den av den lediga helgen! ♥

Kram på er!

 

 

 

Rent på skärmen

Publicerat: 2012-03-08 Kl: 12:59:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Ett tips..

Jag har tidigare alltid använt mig av en microduk när jag gjort ren dataskärmen & tycker att de har fungerat bra, men nu när min kära sambo har fått något så bra som ett rengöringskit till sin iPad brukar jag vara där och tjuvlåna lite ibland och skärmen blir som NY. Det blir mycket bättre än med en microduk. Då händerna är det enda redskapet till ipaden blir det ju en hel del fingeravtryck.. Så jag kan varmt rekommendera detta! :-) (Vet dock inte vart kitet är köpt!) men teknikmagasinet, kjell och Co., eller Clas Ohlson kanske?


 

Yes!

Publicerat: 2012-03-08 Kl: 11:48:33 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer

 

Nytt jobb, nya utmaningar! Jag ser fram emot det här, Jätte mycket. Men den där klumpen i magen (samtidigt som jag var jätte glad) fanns där i fredags då jag pratade med chefen och berättade att jag hade fått jobbet. Jag hade redan innan beskedet berättat att jag sökt det och att jag väntar på svar. Ärlighet varar längst! Det här är något jag vill och något som jag tycker ska bli jätte intressant. Att jobba som sjuksköterska inom psykiatri, på en avdelning för yngre personer!

Som jag nämnt tidigare läser jag en psykiatri kurs via Luleå universitet och de är så himla intressant och jag vill bara lära mig mer, mer och mer. Därför tog jag nu chansen att söka det här jobbet och jag längtar tills jag börjar!

Jag är redo för det som komma skall och ni anar inte vad glad jag blev när jag fick beskedet förra veckan! Det ska bli jätte spännande! Det nya jobbet för med sig en hel del fördelar, bland annat fler lediga helger och de tycker jag är värt mycket nu när P bara jobbar dagtid mån-fre och har träningar flera kvällar i veckan.

Det känns såklart tråkigt att "lämna" alla fina arbetskamrater jag nu jobbar med. Jag har haft underbara arbetskamrater, en fantastisk chef och jag har lärt mig så otroligt mycket. Jag har utvecklats och så mycket som jag lärt mig dessa 10 månader har jag inte lärt mig på... Ja jag vet inte vad.. Jag har lärt mig så sjukt mycket och det är tack varit att jag har jobbat på den avdelning jag gjort och att jag har haft super duktiga arbetskamrater. Jag har fått med mig så mycket. Mycket roligt och positivt, men också mycket som fått mig att fundera, hur fort saker och ting kan förändras. Och att man inte ska ta saker och hälsan förgivet.

Då jag är en känslomänniska utan dess like (och lite nervös som jag var) så vart jag ju tvungen att släppa några tårar när chefen sa att jag alltid är välkommen tillbaka. Det värmde i hjärtat!

 

 

Nu ska jag börja göra mig klar, åka med bilen till P jobb och ta en promenad till sjukhuset därifrån- Kvällspass! :-)

Publicerat: 2012-03-07 Kl: 20:40:44 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

 

Idag är en stor dag! Idag har våra fina vänner Johanna och Glenn blivit föräldrar till en underbar liten dotter! Det blev såklart en skvätt glädjetårar på jobbet idag när jag tog upp mobilen och såg vad jag precis hade fått för nyhet! Vilken dag! Vilken lycka! ♥

Vi sänder massor med lyckokramar till er!

 

STORT GRATTIS!


 

En radda lunchlådor!

Publicerat: 2012-03-06 Kl: 22:39:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

 

Har precis stoppat in en underbar kycklingrätt i ugnen! :-) En rätt som jag hade tänkt fylla några matlådor med! Då P äter lunch på restaurangen på jobbet behöver vi bara göra matlådor till mig nu för tiden! :-)

Nu kom hjärtat hem från träningen. Dags för lite varm chocklad ihop, göra matlådor och hopp i säng! Väckarklockan är ställd på 05.10! ..Mitt i natten.. ;-)

 

 

 

Tisdag!

Publicerat: 2012-03-06 Kl: 16:43:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ett dagpass är gjort och nu sitter jag i bilen utanför sambons jobb och väntar på att han ska sluta för idag! Vi hade tänkt åka ut till Birsta för att kolla på takduschar och tvättställsblandare samt äta IKEA middag! :-)

Nu kommer världens finaste kille gåendes här! Tjing på er! :-)

Semester

Publicerat: 2012-03-06 Kl: 00:00:02 | I kategori: Resor | 4 kommentarer

 

 

När jag tittar tillbaka bland våra resor som vi har i bagaget längtar jag genast tillbaka, tillbaka till det varma och underbara. Alla resor har varit helt underbara och gett oss massvis med minnen. Fina, roliga & tokiga minnen. ♥
Idag har vi pratat lite om den kommande sommaren, fotbollsledigheten och semestern. P har ett sug att komma bort en vecka eller två i sommar och har pratat ett tag om att vi borde åka iväg under fotbollsuppehållet (och jag åker mer en gärna!) men då jag precis tackat ja till ett nytt jobb så är det inte säkert att vi kommer ha semester samtidigt! Vi får väll se! :-) En Sthlm-tripp hade vi tänkt boka in iallafall!
Har ni börjat planerat sommaren? :-)

Bäst att krypa ner nu. Klockan ringer om drygt fem timmar!
Godnatt! :-)

Min lediga dag

Publicerat: 2012-03-05 Kl: 16:51:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Först lunch på Birsta med Sara och nu en tur tillbaka till Birsta City för lite strosing och middag med sambon! Jag klagar absolut inte! ;-)

Förkylningstider..

Publicerat: 2012-03-05 Kl: 07:25:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

En ledig dag och de är mer än välkommet efter en arbetshelg och tro på tusan att förkylningen har slagit till IGEN! Nu har jag precis skjusat mitt fina hjärta till gymmet & jobbet och jag hade egentligen tänkt ta mig en sväng till Birsta lite senare, men jag kryper nog ner istället. Ögonen är blanka, huvudet dunkar, rösten är hes och näsan rinner. Rudolf med röda mulen! En dålig ledig dag men ack så skönt att slippa vara på jobbet i detta tillstånd och gå runt & snora på där! :-) Mår jag bättre i eftermiddag får det kanske bli en shoppingsväng ändå! ;-) Vi får se!

Nu ska jag krypa ner i soffan och se Biggest loser!

Snyggt

Publicerat: 2012-03-04 Kl: 18:19:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Från Hafa

Lördag

Publicerat: 2012-03-03 Kl: 21:23:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

Dagen har bestått av jobb för min del och P har fixat en massa här hemma. Hyrt släp och varit på blåbärstippen med en massa renoveringsskrot från badrummet igen. Trots alla verktyg och renoveringsmaterial som finns överallt i detta hem just nu hade P kunnat gjort lördagsfint här hemma. Jag fattar inte hur han har lyckats med tanke på all renoveringskaos. Helt obegripligt. De var helt underbart att komma hem till något jag saknat.. Ett välstädat hem! ♥ (på måndag vänder det dock igen då hantverkarna kommer.. ;-) Men fint & städat i några dagar iaf! Efter en sväng i Timrå är vi nu hemma och har nyligen avnjutit en härlig men sen lördagsmiddag. Nu inväntar vi efterrätten som står och gottar till sig i kylskåpet. Efterrätten har jag inte gjort tidigare så de ska bli spännande att se om jag lyckas! ;-) Har ätit den på jobbet tidigare och den var så god så god.

 

 

 

Önskar er

Publicerat: 2012-03-02 Kl: 11:19:26 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

 

en härlig helg! :-)

Själv har jag en arbetshelg framför mig. Först ut ett kvällspass idag! :-) Helst skulle jag vilja vara ledig alla helger nu när P jobbar dagtid mån-fre & eftersom han har träningar flera kvällar i veckan och vi inte hinner ses så jätte länge då. Nu låter det som att vi aldrig ses, men de gör vi!! ;-) En liten önskan att jobba färre helger bara!

Ne, nu ska jag börja göra mig klar för jobbet och invänta att DHL ska ringa och säga att de är på väg med den nya duschväggen som vi har beställt. Behändigt med hemleverans! :-)

 

Trevlig helg!!

 

Jag erkänner en sak...

Publicerat: 2012-03-01 Kl: 20:59:26 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer

 

Jag är känd för att vattna sönder blommor. Här hemma brukar(de) vattenkannan vandra runt var och varannan dag. Men titta på den här.... Superfin orchidee som jag fick av Pontus bror med familj när jag fyllde år. Det har snart gått en månad och den är vid liv!! ;-)



Men vet ni vad sanningen är?


Jag har inte rört vattenkannan.. Det är Pontus som är växtansvarig här hemma! :-)

Orchidee är vattnad 2 gånger sedan jag fick den och den är superfin! Blommorna som P fick av pat och dess anhöriga på RPK lever också.. Så jag fortsätter hålla mig borta från vattenkannan. ;-)

Nu har hjärtat precis kommit hem fån träning och vi ska ha torsdagsmys. ♥ Sofias änglar och gott kvällsfika.

En ledig dag

Publicerat: 2012-03-01 Kl: 10:07:49 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

 

En ledig behövlig dag! Idag ska jag iväg på ett möte på förmiddagen och när de är klart ska jag hämta upp min fina hög gravida vän Johanna. Vi tänkte göra Birsta ihop idag! :-)

Sedan när P slutar ska vi åka och hämta ut badrumsmöblerna som kommit! :-) Underarbetet är snart klart och det nya taket är på plats. Igår hämtade vi ut all kakel, klinker och fog mm. Vi trodde att de svåraste valen var gjord, men absolut inte.. De finns en mängd olika fogar. Och fogen gör ju hela badrummet! Det blev en mörk fog till det mörka golvet och en ljusgrå fog till de högblanka vita kaklet.

Behöver jag ens skriva att det ser ut som ett bombnedslag här hemma? Fyfasen... Men snart så!

Nu ska jag klä mig och åka iväg på det som komma skall idag! :-)


RSS 2.0