HEMMA IGEN!

Publicerat: 2008-08-29 Kl: 21:21:49 | I kategori: Resor | 3 kommentarer

Sådärja!
Då var vi hemma igen!
Har haft det underbart!! började dock inte allt för bra dagen då vi skulle flyga, issas resväska gick sönder men med lite tur så höll den hela resan. men.. resan forsatte och de har varit kanon fint väder hela veckan. inte sett ett moln och det har varit mellan 33-40 grader i skuggan hela veckan! Vi har haft så fruktansvärt roligt tillsammans! :)

nu ska jag bjuda på bilder.. bilderna får visa vad vi gjort och vad vi skrattat åt!
sen har jag en god nyhet också. pontus har kommit in på högskolan!!! :)
ALLT ÄR BARA SÅ BRA! :)


Tack för en otrolig trevlig resa!! :)
Rekommenderar Sunwing Resort på Kreta varmt!

 

Vi, mot världen!

Publicerat: 2008-08-25 Kl: 21:03:03 | I kategori: Resor | 15 kommentarer
ja, som många kanske redan vet så har vi förlovat oss här nere på Makrigialos.. Igår rättare sagt, då var det våran dag! Tusen tack för alla sms, kommentarer och allt! Ni är underbara, allihopa! Tack!!

Vi har förlovat oss!
Pontus Melander och Emelie Thunfors
Makrigialos, 24/8 2008

Bilder från resan kommer förståss då vi landar hemma på östermalm på torsdagskvällen!
Hoppas att allt är bra med er där hemma! Här lever vi livet och njuter av gemenskapen tillsammans, alla fyra!


bilden är från http://static.flickr.com/30/48200469_4252f50cf9.jpg

37 i skuggan!

Publicerat: 2008-08-23 Kl: 19:59:25 | I kategori: Resor | 4 kommentarer
Hej på er där hemma!
VI MÅR TOPPEN ALLIHOPA!!!
Nu har vi äntligen kommit fram till efterlängtade grekland!
Första dygnet vart långdraget. de bestod av bilresa, flygresa och transfer. så vi var uppe i 38h innan vi hoppade ner i en nybäddad skön säng på hotellet, då var vi riktigt sliten allihopa, av olika anledningar! ;) När vi väl var framme på Sunwing Resort fick vi uppleva ett otroligt fin ställe. Helt underbart fint! Nu har vi varit här i snart 2 hela dagar och vi har istortsätt bara badat båda dagarna. från morgon till kväll. det har varit 37grader i skuggan båda dagarna så havet och poolen har vi isortsätt bott i. Nu har vi precis ätit en god middag tillsammans och ska snart gå på hotellets show. Här är det Show varje kväll. Jag och Bella är i full gång med träningen här nere också. Dans, Vattengympa och core är vad vi kör!

Nä, nu vill grabbarna att vi ska gå så nu får det blir det en glass i kvällsvärmen!
Återkommer om någon dag igen.
KRAAAAM!!

RESDAGEN!

Publicerat: 2008-08-20 Kl: 12:43:52 | I kategori: Resor | 4 kommentarer

Nu är det 12 timmar kvar tills vi rullar ner mot Arlanda. Pontus har precis gått och lagt sig igen för att få lite mer sömn så han ska orka köra inatt. det mesta är klart nu inför resan, vi packade till halv två inatt så all packning är klar! Det enda som behövs göras nu inför resan är att tanka och växla pengar och det ska vi göra senare idag, vi tänkte även äta ute idag! :)

Det ska bli hur underbart som helst att åka nu! perfekt innan skolstarten och allt. jag älskar att resa men det kanske inte var någon nyhet eftersom vi har rest rätt mycket på slutet.. 
jaja, i love it!

uppdaterar nog ikväll innan vi åker för nu ska jag städa så att man kommer hem till ett nystädat hem!


min väska packad och klar!         handbagaget nästan färdigpackat!

0 planering

Publicerat: 2008-08-18 Kl: 13:20:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
nu har jag fått min första riktiga långledighet. jobbade sista passet igår så nu är jag ledig i 12 dagar! :) igår fick vi besök av isabelle och emil på kvällskvisten så då blev det gino för hela slanten! supermumsigt!

idag är det 0 planering!
det är massvis med saker som ska göras antingen idag, imorgon eller på onsdag, bland annat

tvätta kläder
beställa böcker
träffa bella
hämta den andra resväskan
hämta mina nya glasögon
växla pengar

nä nu måste jag få ordning på det här. pontus ska iväg och fiska ikväll så nu är det planering som gäller!
imorgon ska jag träffa tjejerna och det ska bli jätte kul!
sen blir det att packa både imorgonkväll och dagen på onsdag!
sen på kvällskvisten drar vi söderut, mot arlanda.. och vidare till kreeeeeeeeeeta!

det ska bli underbaaaart!

15- på selånger

Publicerat: 2008-08-16 Kl: 22:38:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
efter att jag hade slutat jobbet ikväll tog jag upp pontus och styrde mot selångermarknad för att köpa det vi alltid brukar köpa där. tragiskt men sant så kändes det som om vi var äldst av alla så det blev en väldigt snabb sväng. desutom hade mer än hälften av alla stånd stängt. men vi fick med oss det vi var ute efter.. dvs korv, strumpor och tunnbröd!

vilket fall som helst så jobbar jag hela helgen lång! :)
jobbar mitt sista 12 timmarspass imorgon innan vi drar till greece! det ska tvättas, växlas och packas så det blir skönt med lite ledighet innan vi åker. desutom ska jag ju träffa alla tjejer på tisdag med. inte dåligt!

nä.. nu blir det tunnbröd, renkorv och te!
smaskens!

kvällsfika på stan!

Publicerat: 2008-08-13 Kl: 22:48:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

igår blev det en hel kväll med sarah! det var jätte länge sedan vi sågs så det var jätte trevligt! :)
idag har jag jobbat ett kort pass, mellan 9 och 14 och därefter stannade jag och gjorde en synundersökning och köpte glasögon som kommer nästa vecka.. pengarna rök ur plånboken fort! hua! sen åkte jag och hämtade pontus i stugan. blev en snabb sväng och efter det blev det timrå igen. och sen drog vi oss hemöver igen för vi skulle iväg och fika med isabelle och emil nere på stan. verkligen super trevligt! :) sedan åkte vi hem till oss och planerade lite inför resan och så.
.... FÖR SNART ÅKER VI. om en vecka sitter vi i bilen och är på väg till arlanda!!
längtar som en toooooooooooooook! :)



inte riktigt grekland på bilden.... men nästan! ;)

helgen som varit!

Publicerat: 2008-08-11 Kl: 20:49:35 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Har jobbat i helgen. i lördags då jag kom hem från mitt 12h pass visade det sig att vi hade främmande här hemma, och att det var utgång som gällde. blev en rätt lugn kväll på drakbåtsfestivalen för min del, eftersom jag började jobba 8 dagen efter. hann få en sömn på 4 ½ timme iallafall! sen var man på topp igen, jobbade 30h så nu är jag supertrött och ska snart hoppa ner i sängen och ladda för imorgon. imorgon är det APT tidigt på morgonen så då gäller det att vara pigg. annars jobbar jag precis varje dag, hela den här veckan! nästa måndag får jag långledigt och då på torsdagen åker vi till grekland! ska bli underbart att komma till värmen, för här hemma verkar det ju ha blivit höst redan! nu ska vi se playa del sol och längta till värmen! :P

      

blodgivare

Publicerat: 2008-08-07 Kl: 13:00:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

idag har jag hunnit med mycket! så nu sitter jag och inväntar att klockan ska bli tre så jag kan börja med maten tills pontus kommer hem. tror jag ska göra någon fiskrätt till middag idag! jag har precis alldeles nyss anmält pontus till blodcentralen så att han kan bli blodgivare. jag fick till uppgift att göra de då han har  blod som ja, en häst! otroligt tråkigt väder idag också, inget promenadväder direkt! nä, nu ska jag hämta posten!

heida!


zakynthos, studentresa juni 2008 

härnösand

Publicerat: 2008-08-07 Kl: 00:14:15 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

nu har jag och p haft två lediga dagar tillsammans! jag är väldigt tacksam för att jag har ett otroligt bra schema! jag jobbar långa pass men är ledig mycket! :) jag tycker det är bra för man längtar till jobbet då man ska jobba! :) jag tycker synd om dem som har de vanliga arbetstiderna, dvs 7-16 fem dagar i veckan! Hua! :P

igår var vi i stugan och höll på med lite allt möjligt. jag och P,s farmor plockade en massa blåbär så nu tänkte jag använda dem till något bak framöver! vi vart bara där över dagen och igår kväll tog vi det bara lungt, var ute och åkte lite och så. idag åkte jag och p upp till härnösand vid tolvtiden, där strosade vi omkring på gatorna, åt en lunch och solade i det fina vädret. vilken otrolig mysig stad härnösand är!! vi tog även en tripp till dollarstore, där fyndade jag en massa saker till lägenheten för 700! inget att dekorera i lägenheten utan sånt där som är bra och ha.. :P efter att vi hade varit i härnösand besökte vi våra föräldrar. och på kvällskvisten hoppade jag in och jobbade två timmar på jobbet medan P var och fiskade. därefter blev det en lugn hemmakväll! :)

imorgon ska det tvättas! :) jag är kanske sjuk, men jag tycker om att tvätta! men det är värre med strykningen kan jag säga..... men den uppgiften brukar jag ge bort....... ;)
jag jobbar natt imorgon och då brukar jag kunna få mycket gjort under dagen så vi får se vad jag hinner med! :)

nu ska jag sova så jag kommer upp till tvättiden klockan sju! men de brukar sluta med att jag snozar till typ nio eller nått...

jag läääängtar bort..
..till grekland!


taxfree time!

Publicerat: 2008-08-04 Kl: 12:21:13 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

veckorna bara rullar iväg.... bara 17 dagar kvar tills vi åker till greece! taxfree katalogen har kommit så igår kväll hade vi taxfreekväll här hemma. det kommer bli sjukt mycket saker vid våra stolar på vägen hem. att en person ska köpa dryck  för drygt 4000 säger väl en hel del? de gör man rätt i, för man tjänar bra mycket på att handla sånt på taxfree!! jag och pontus har inte beställt något än, vi tänkte beställa ikväll! :) toppen att det är ta 4 betala för 3. jag tänkte köpa nån parfym då min bästa Laura börjar ta slut(som jag köpte i juni). Sen ska jag också beställa en Lancome Hypnose mascara! sen vet jag inte vad jag ska köpa mer.. vi får se ikväll! :) igår efter att vi hade suttit och kollat på taxfreen vid halv tio tog jag och isabelle en promenad i regnet medan grabbarna såg film. vi har börjat kommit igång med promisarna igen och det känns skönt! Promenader i stekande sol är ingen hitt direkt! så nu när sommaren är över kan vi börja igen!

nu ska jag ta en promis ner till stan,
ska lukta på några parfymer som jag funderar på att införskaffa mig på taxfree
sen ska jag hem igen och börja med maten.
ikväll ska vi till mormor och morfar och hämta en röding som morfar fiskat till oss!

får skriva ett roligare inlägg någon annan dag... för det här inlägget var inget att hurra för!
byebye


bilder från förra helgen!

RSS 2.0