GRATTIS TILL MIN FINA!

Publicerat: 2012-01-17 Kl: 22:25:22 | I kategori: Allmänt
Dagarna innan jul blev Pontus erbjuden fast tjänst som sjuksköterska på Rättspsyk.. Vilken julklapp kan man tycka.. :-) Han tackade dock nej till den fasta tjänsten pga de inte kommer kunna gå ihop med fotbollen då jobbet innebär att man jobbar både dagar/kvällar & varannan helg. (många har skakat på huvudet.. Och undrat vad han tänkt med då han tackat nej till tjänsten).. Samtidigt som han fortsatte jobba på rpk (samma arbetstider som den fasta tjänsten. Där han går på ett pappa vik. sedan i sommras) så började han titta sig omkring och fick intresse för ett helt annat jobb där dem sökte sjuksköterska, så han sökte det några dagar efter att han tackat nej till den fasta tjänsten. Ett arbete som inte alls är likt det han nu jobbar med. Han sökte, han blev uppringd, han fick komma på intervju för 2 veckor sedan och IDAG kom beskedet. Han fick jobbet!!!! Han har gått och väntat som sagt i två veckor på besked och ja... Magsår? Hihi. Han är så otroligt glad att han fått tjänsten. Det hade varit hela 50 sökande (sjuksköterskor) så det är helt sjukt egentligen att han fått det. Så jäkla roligt!!

Jag önskar att jag filmade honom idag när han kom utspringandes ur hissen till garaget med världens största leende och bara ropade rakt ut när jag såg honom, YYYYYEEES!!! Jag rös till i hela kroppen eftersom jag vet hur mycket han ville ha jobbet! Från och med 1 Februari kommer Pontus jobba som Medicinsk riskbedömare på ett av försäkringsbolagen här i Sundsvall! Han är så sjukt sjukt glad. Han ser fram emot jobbet och tycker att de ska bli spännande:-) .. Och helt perfekt med dagtids jobb då han har så mycket fotboll på kvällarna. Perfekt!! :-)

Sjuksköterskeyrket är verkligen brett. Det finns så MÅNGA olika vägar. Man kan jobba på allt från försäkringskassan, försäkringsbolag, rådgivning till vårdcentral och sjukhus! Finns massa specialistutbildningar och ja.. massor att välja på! :-)

Passar även på att berätta att jag har fått fortsättning på mitt vikariat som jag gått på sedan i somras! Beskedet kom fre den 13:onde & det känns verkligen kanon! :-)
Kommentarer
Postat av: Linnéa

Grattis, till er båda :D

2012-01-17 @ 23:24:25
URL: http://evamarialinnea.blogg.se/
Postat av: sannas rum

Sv; Oj, det var konstigt... vilken webbläsare har du?

2012-01-18 @ 10:06:40
URL: http://sannasrum.se
Postat av: *SARASDIARY*- Gravid v. 26

Ååå vad roligt för Pontus! :-)

2012-01-18 @ 12:00:01
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Vicky

fasiken vad roligt!! Du må gratta P från mig så hoppas jag vi ses snart igen! KRAM

2012-01-18 @ 12:18:26
URL: http://www.vickispedia.com
Postat av: Ida

Grattis till er båda, vad härligt! :)

2012-01-18 @ 21:10:40
URL: http://idaantbro.blogg.se/
Postat av: KIKKI

härligt att det flyter på så bra med jobb för er :D ja, sjuksköterskeyrket måste vara det bästa! =) så bra att man kan byta "område" om man känner för det :)

2012-01-19 @ 09:10:22
URL: http://kikkiiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0