Semester, London, Jul, Ledighet

Publicerat: 2012-12-21 Kl: 19:34:00 | I kategori:


Jisses vad fort dagarna och veckorna går! Om några få dagar är det julafton och vi konstaterade igår att vi är redo att möta julen och allt som hör till! Vi är klar med julklappsinhandlingen och idag har vi varit och julhandlat i matväg. Det brukar inte bli så mycket ätande ur vår egna kyl och frys under julen då vi för det mesta är hos familj och släkt. Men att kunna ta en skinkmacka hemma är ett måste! :-)

Nu har vi gått på julledighet och jag är hör och häpna, ledig till på annandagen. Lyx då jag faktiskt nyss haft semester. Pontus har tagit ut extra semesterdagar då han har en hel drös dagar kvar att ta ut, så han tog ut två dagar i mellandagarna bara för att! Han är verkligen värd långledighet. Det har varit mycket på slutet. Jobb, mycket i skolan, tentor, inlämningar, diplomering, planeringsmöten, försäsongsförberedelser osv. Han imponerar mig som orkar med allt! Det måste vara den där extrema drivkraften som gör att han fixar veckorna med allt vad de innebär just nu!

Ni som följt mig på Instagram vet att vi varit i London i 5 dagar. Vi kom hem i onsdags och hade då fyllt på med massa energi! Vi har haft en helt fantastisk långweekend! De blev mycket shopping och då också onda fötter! Men en fantastisk resa. Mycket skratt och mycket glädje! De var första men ABSOLUT inte sista gången jag var i London. P har länge pratat om att jag skulle älska staden, och mycket riktigt!

Förutom shopping och andra sevärdheter var vi på fotboll och såg Tottenham. Vi hade pratat om att vi kanske skulle gå på någon premier league match när vi ändå var där. Pontus var väldigt skeptisk till att köpa biljetter på plats eftersom han vet av erfarenhet att de kan bli slutsålt fort, men jag (som aldrig varit på en sån stor fotbollsmatch) tyckte att vi kunde avvakta och se hur dagarna i London såg ut och därefter ta ställning till om vi skulle gå eller inte. Jag fick bestämma (igen, hihi). Och jag tänkte och sa: klart de måste finnas biljetter. De är ju över 36.000 platser. Vi var ute i god tid, 2,5h innan på arenan och då var det som P förstod. Biljetterna var slutsålda. Långnäsa på mig! Men vi fick som tur var tag på biljetter utanför arenan, på den så kallade svarta marknaden. Åter igen, mycket skratt och även lite spänning. Har vi köpt fejkbiljetter eller inte?

 

Tusen tusen tack hjärtat för resan! ♥

 

 

Ja, vi har haft en härlig resa och vi är nu laddad för jul och mer ledighet!

 

Fler bilder från vår tripp kommer! ♥

 

Här hemma har vi nu JULMYS! Det spelas julmusik, P griljerar julskinkan, jag ska ta fram inslagningspapper och pyssel och en härlig juldoft sprids från glöggljusen.

 

Vi ska strax slå in lite julklappar och förbereda lite inför lilla julafton imorgon. En lilla julafton med vänner! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0