FORTSATT JOBB!

Publicerat: 2011-08-21 Kl: 22:23:00 | I kategori: Allmänt
Nu är jag trött. Blev en powernap på eftermiddagen när jag slutade. Har jobbat 12 av 14 dagar, så därav tröttheten! :) MEEEN... Till det underbara, som jag vetat några veckor! Jag blir kvar i höst!! Jag kommer fortsätta inom akutcentrum, på samma avdelning som nu i sommar & jag är verkligen överlycklig för det! :) Mitt schema kommer bestå av 100% natt. Känns jätte spännande att jobba natt! I framtiden vill jag hänga med till blivande AVA, skulle vara sååå roligt!! (Tänk Sara- vad roligt & jobba ihop!!) Det ryktas om att AVA kommer öppnas 2013. För er som inte vet vad AVA innebär så är det att man ska slå ihop två akutvårdavdelningar (avd. jag är på nu & en medicinsk akutvårdsavdelning) ska bli en stoor akutvårdsavdelning vid akutmottagningen. Spännnande!!! Har tjuvkikat på ritningarna och jaa.. de kommer nog bli kanoners!! :)

P började på sitt nya jobb som sjuksköterska på Rättspsyk tidigare i veckan! Då det inte fanns några vikariat på den avd. han varit på i sommar/senaste året (allmän psyk) så sökte han ett långtids vikariat på rpk- som han fick. Han är jätte glad för det och verkar trivas toppen. Vart trivs han inte? Psykiatri är verkligen hans grej och i framtiden är han sugen att läsa psykiatri-specialistutbildningen. Men just nu är han nöjd över sina 3 år på universitetet och jobbar gärna ett tag innan! :)
Kommentarer
Postat av: Sara *Sarasdiary*

Ja tänk vad skoj det kommer bli =)!KRAM!

2011-08-21 @ 23:18:48
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: KIKKI

Grattis :D vad roligt, och gud vad spännade det lät med AVA! :)

2011-08-22 @ 08:02:47
URL: http://kikkiiii.com
Postat av: Nikita

Vad skönt att ha jobb, det är ju inte det självklaraste nuförtiden..JA Det är sjuksköterska ja är sugen på sen finns det mkt ja skulle vilja vidareutb mig till men framförallt barnmorska.

Gjorde ni högskoleprovet då ni sökte ssk utb du eller p? eller sökte ni på gymnasiebetyg ?

2011-08-23 @ 19:53:30
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Ida - Isabellas mamma

Vad kul att du trivs med ditt jobb :) Fin blogg för övrigt, här kommer jag kika in fler gånger :)

2011-08-29 @ 15:40:56
URL: http://dagarmeder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0