Ikväll åker vi utomlands!

Publicerat: 2010-06-09 Kl: 15:02:18 | I kategori: Resor
Yes! Ikväll drar vi iväg på vår sistaminuten resa som vi bokade för några dagar sedan. Ska bli superskönt att komma iväg. Telefonfritt blir det också!! P har typ inte gjort annat än pratat i telefonen de senaste dagarna. Ringer inte tidningarna så är det någon annan som ringer om fotbollen. P säger själv att så många samtal han haft den här veckan så många samtal har han inte haft på hela förra året. Så då förstår ni ju att han levt i telefonen dessa dagar, därför ska det bli otroligt skönt att komma iväg tycker vi båda. Imorgon kommer en nyhet ut i tidningen tror jag. Vi hade velat läst det, men vi drar iväg och det ska bli fantastiskt skönt! Resan behövs! Vi lär nog hålla oss uppdaterad via datorn iallafall! :)

Nu ska P börja packa sin resväska, sista minuten som alltid då det ska packas! ;) Sen skjusar P mig på 40+50års fest. Incheckningen öppnar 20.05 och stänger 21.05 så vi dyker in på Midlanda vid 20.30! :)

Ni får ha det så gott och hoppas vädret blir toppen här hemma. Hoppas att skolavslutningen blir fin för er som har den imorgon & på fredag! :)Toppen! Nu håller vi bara tummarna för att flygresan går bra!! Man känner sig så kontrollös i ett flygplan, men det är väll bara att lita på piloterna.. att dem är nykter och kan styra bra! ;)
Hejdå!
Kommentarer
Postat av: Petra

Jag läste i tidningen :) Skojj! Hoppas ni har det underbart på resan :) Hälsa P! Kram!

2010-06-11 @ 11:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0