Den 1/7

Publicerat: 2010-07-02 Kl: 00:50:47 | I kategori: Allmänt
Jobbat från igår tills idag! :) P kom och hämtade mig på jobbet i eftermiddag, vi uträtte några ärenden och stannade på IKEA för att köpa en present på vägen hem! :) Lite mat i magen och sedan åkte P iväg och tränade på gymmet på jobbet innan han skulle börja sitt nästsista nattpass för den här veckan! :)

Själv blev jag bjuden på torsdagsmys hos Magdalena! :) När P har jobbat några nätter nu så har vi fikat kvällsfikat ihop. Ikväll jobbade både Petter och Pontus så då passade vi på att umgås och surra lite tjejstrunt. Madde var också förbi en sväng. Det var roligt att träffa henne igen eftersom hon varit borta i tre veckor! Hon var FRUKTANSVÄRT brun efter sina veckor i Bali! :D

Nu har jag precis kommit hem från Magda. Gick källargången mellan våra lägenheter och när jag kom ner dit så funkade inte lamporna, så jag tokspurtade igenom gången! Avskyr mörker. Ingen skulle höra mig där nere ifall något skulle hända. Nästa gång blir det nog utevägen ifall det är sent och mörkt. Har nu hängt tvätt i badrummet och ska strax lägga mig. P jobbar som sagt natt men har jag tur så hinner jag kanske träffa honom en snabbis imorgon ifall han vaknar innan jag åker och jobbar vid ett! Om inte så ses vi inte förens på Lördagkväll. Jag jobbar kvällen imorgon och när jag slutar har han redan åkt och jobbat sin sista natt för den här veckan, men sen jobbar jag från morgon till kväll på lördag! :) Vi har jobbat om varandra hela veckan.. Men vi har hela söndagen att umgås!! :) ..och på Tisdag går jag ju på låååångledighet i 12 dagar.. :) Långledighet mitt i månaden och ändå heltids jobb. Lyx!! :) Blir härligt samtidigt som jag undrar vad jag ska göra alla dessa dagar.. Men jag behöver nog inte fundera på det, utan känner jag mig själv så kommer jag ha fullt upp.. Dagarna kommer springa iväg! :) Håller tummarna för att vädret blir toppen så man kan vara ute i solen!! :)

Nu blir det sängen!
Godnatt!
 


Fin tvättmedelsburk från Favoritsaker.se
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0