Rädda liv & Svar på tentan!

Publicerat: 2009-03-11 Kl: 20:47:38 | I kategori: Allmänt

Idag har vi haft Hjärt och lungräddning på skolan. Jätte intressant! Alltid bra att fräscha upp minnet eftersom det är jätte viktigt att kunna hjärt och lungräddning. Både för vårdpersonal men också för alla andra människor. Så, se till att ni får lära er det om ni inte kan!

Idag fick vi hämta ut tentan som vi skrev för 3 veckor sedan, Teori och Metod. Det gick jätte bra!! Fick 4,5p från fullpott! Till och med 5 poäng mer än Pontus, så då förstår ni att det gick bra för mig. Han brukar alltid annars ha ett helt annat betyg än mig, men nu slog jag han! ;) Tävling eller vadå? Nedå, men det är kul att jag också får vara liiiite bättre än honom! ;) De har aldrig hänt tidigare i skolan. ;P Vi har bara haft samma betyg, eller så har han haft ett eller två betyg högre än mig. Så nu satt jag det perfekt! ;) Lite roligt att se hur det går för båda eftersom vi tränar på samma saker, men med olika upplägg! :P

Idag har jag också hunnit ringt till min praktikplats där jag ska vara i fyra veckor! Känns jätte bra än så länge! :) Ska dit till veckan och träffa handledaren samt se hur det funkar där och så! :) Kul!

Idag har jag också hunnit  varit på Ego i tre timmar, dock bara tränat i 1h och 45 minuter. Först blev det Cirkelfys i 45 minuter och sen 50 minuter efter blev det spinning så idag har jag varit riktigt duktig! :) Tog en promis hem och tänkte nu göra i ordning lunchlådor till imorgon! :) Imorgon ska vi vara på sjukhuset hela dagen. Efter det ska jag iväg och fika nere på stan x2. Går från det ena fiket till det andra typ! Haha!

Hockey ikväll också, hoppas Timrå vinner.. :)
Blev många stycken i det här inlägget som börjades med IDAG.. :P

Kommentarer
Postat av: Carro

Tack så mycket ! Jag försöker så gott jag kan och det känns verkligen som att jag är på rätt spår.

Hoppas du har det bra också, det verkar som det rullar på för dig :) Underbart

Kram

2009-03-11 @ 21:24:55
URL: http://carrod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0