ikea=värre än före jul!

Publicerat: 2008-12-27 Kl: 18:16:25 | I kategori: Allmänt

idag har jag och pontus, precis som 100000000 andra varit på birsta city! de var sjukt mycket folk, vilka bilköer!!!! folk är helt galna, river och sliter. tycker synd om personalen på vissa affärer!! de var hur mycket folk som helst!! kan tänka mig att  kevin och co drog många besökare. det hördes nästintill flickskrik i hela huset. jag köpte det jag var ute efter och skulle även byta en julklapp, de var det ända. vi var in på typ fem butiker, åt lunch och sen åkte vi. Pontus shoppade lite på carlings och där fick vi köa till kassan i cirka 15 min. inte klokt. vi åkte sedan upp till elgiganten för att kolla vad de hade för externa hårddiskar eftersom vi var i behov av en till! :)

...jag fick ett nytt thomas sabo armband i julklapp iår, eftersom det förra armbandet jag fick av Pontus förra julen är spårlöst borta, men vart tvungen att åka och byta det nya idag till en större storlek. dock fanns det inte rätt storlek så det fick bli det lite tjockare armbandet. just nu sitter jag och spanar på lite fler berlock än de jag har. det finns massa fina och jag tänkte köpa två stycken till veckan tror jag! :)


P och hans bror har nyss åkt på casino och själv tänkte jag ta en promis eftersom man varit så jääkla onyttig i jul! ångest.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0