Publicerat: 2013-01-14 Kl: 20:44:00 | I kategori:


I helgen har vi varit i mormor och morfars stuga tillsammans med vänner! Det är alltid lika mysigt att komma iväg och bosätta sig där några dagar! Det var första gången våra vänner Johanna, Glenn och deras lilla Lexie var med oss dit! :-) Den här gången hade vi dock otur med kylan. Vi hade planerat massa utemys men då temperaturen var mellan -14 & -23 fick vi ändra planerna litegrann men trots kylan har vi haft en jätte mysig helg ihop! Grabbarna bojkottade kylan helt och åkte x antal mil på skotrarna ändå. ♥ Den här helgen har bjudit på mycket skratt och galenskap!

 

 

Vi är så otroligt glad att vi har tillgång och får låna stugan i Åre hur mycket vi vill av mormor och morfar. ♥ Morfar har byggt alltihopa själv och det är verkligen bomull för själen att komma dit. Det är något alldeles speciellt med fjälluften och stugmys!

 

Jag och P blev med skoter ihelgen också! :-) Nu ser vi fram emot många härliga utedagar både uppe i stugan och här hemma! Eftersom Pontus dygn består av dubbelt så många timmar än för mig på så ska vi nog kunna klämma in några trevliga timmar och dagar ute innan våren och sommaren är här! ;-)

 

Kommentarer
Postat av: Nikita

Ja de brukar vara skönt å komma iväg sådär ett par dagar , å sen lika skönt å komma hem igen :-)

2013-01-15 @ 06:36:04
URL: http://nikital.blogg.se
Postat av: Anonym

Härliga bilder!

2013-01-15 @ 12:24:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0