Hej!

Publicerat: 2013-02-01 Kl: 15:48:00 | I kategori:


Mina dagar rullar på kan man säga.. Jag hinner fasen inte med det här med att blogga längre..

Jag har haft expeditionsvecka, vilket betyder att jag jobbat dagtid hela veckan och även haft en  sjuksköterskestudent vid min sida! De är alltid kul och lärorikt! :-) Men vad det tar på krafterna att kliva upp kl 05.40 varenda morgon! ;-)

Nu är jag redo för helg & tjejutgång ikväll! Imorgonnatt ska jag dock hoppa in på mitt gamla jobb som har blivit en  ny stor akutvårdsavdelning, AVA! Spännande och roligt men också nervöst! Hoppas jag inte glömt allt för mycket! ;-) Vi får väll se om jag drömmer om infusionspumpar, sondsättningar, läkemedelsblandningar och blodtransfusioner inatt.. Hihi!

Annars händer det inte så mycket just nu.. Dagarna består av jobb och att umgås med nära och kära. I början av januari fick jag besked om att jag kommit in på barnmorskeutbildningen i Sundsvall, men tackade nej till platsen. Är väldigt nöjd med beslutet som jag bestämde mig för! :-) Jag trivs jätte bra inom psykiatri och kommer förmodligen söka in till psykiatrividarutbildningen (psykiatrisjuksköterska) med start till hösten! :-)

Önskar er alla en härlig helg!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Svårt de måste vara.. Jag är helt inne på att läsa till sjuksköterska och sedan operation.. Jag känner dig inte men får en känsla av att du är väldigt omhändertagande och duktig! Spännande med psykiatri.. Lycka till på extra passet ihelgen!

2013-02-02 @ 16:13:36
Postat av: Helen

Gud så fina blommor :D

2013-02-09 @ 15:03:22
URL: http://heleeens.bubbleroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0