Positiva besked

Publicerat: 2012-09-13 Kl: 12:44:00 | I kategori:


Nu mina läsare ska jag uppdatera er med ett inlägg.. Trots bloggtorka ser jag att statistiken är ganska sig lik så jag måste nog skärpa mig! :-)

Det som hänt sedan sist jag uppdaterade er är att mitt fina hjärta har kommit in på en fotbollsledarutbildning som är 1 år. Det blev klart redan förra fredagen men eftersom han hade ansökt om 10% tjänstledighet så fick han besked om det i måndags- beviljad. Snabba puckar och positiva besked! Sånt gillas! Imorse vinkade jag av honom vid tåget kl 05.30. Fick ett samtal under förmiddagen då han sa att de kändes jätte bra, intressant och roligt. Det ska bli jätte spännande att höra hur dagen gått när han kommer hem senare ikväll! ♥

Jag känner sån glädje över att han kommit in eftersom jag vet att han velat detta. Precis som många andra undrar väll även jag ibland hur han hinner med sig! ;-)

 

 

Idag har jag min lediga dag. Jag jobbar 6 dagar den här veckan, för att sedan jobba tre dagar nästa vecka. Jag föredrar att jobba intensivt vissa veckor för att sedan jobba mindre vissa veckor! :-)

Nu lite lunch och sedan ge sig ut i friska luften!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0