Kvällsutflykt

Publicerat: 2012-07-16 Kl: 14:04:54 | I kategori:

 

Vi har länge pratat här hemma om att åka ut på någon mysig kvällsutflykt innan fotbollen sätter igång igen, men vädret har varit riktigt dåligt senaste tiden och vi har inte kommit iväg. Igår, äntligen kom vi iväg och de var så mysigt. Vi åkte till Spikarna som ligger ute på Alnö. Har ni varit där någon gång? De är så mysigt att promenera längs efter småstugorna bort mot klipporna. Vi pratade om att besöka något mysigt café eller restaurang senare i veckan och tänkte höra med er, har ni något tips? :-) Vad rekommenderar ni?

 

..Skatan? Galtström? Juniskär? Vindhem? Hamnstugan? Idyllen?

 

Precis när vi packat ihop och skulle åka från Spikarna igår kom regnet, igen. Det regna ju varenda dag... Jag är glad att jag har sen semester (mitten på aug) och att jag sparar ytterligare semesterdagar till vintern då vi funderat på att resa! :-)

 

 

När vi åkte från Spikarna igårkväll mötte vi tiotal poliser, hundar, människor från hemvärnet och massa massa andra människor och bilar intill en stuga i Havstonviken. I luften cirkulerade också en helikopter! Ni har kanske läst att en dement man har försvunnit från en stuga på Alnö ihelgen? Fy, vad hemskt!
 
Kommentarer
Postat av: Millan

Kan tipsa om lörudden! :)

2012-07-16 @ 21:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0