Helgen

Publicerat: 2012-04-22 Kl: 14:47:16 | I kategori: Allmänt

 

En härlig helg har snart passerat.. Min fina har varit på träningsläger med laget ihelgen och jag har spenderat helgen med fina vänner! :-)

Fredagkväll- P hade en liten tillställning hemma hos oss med ett gäng grabbar och jag var på födelsedagsfirande och myskväll hos Johanna m. familj, släkt och vänner! :-)

Lördag- Skjusade hjärtat på träningsläger i Ljustorp på morgonen och åt frukost hos farmor och farfar. Vidare till Johanna, Glenn och Lexie på eftermiddagen. Heldag & helkväll ihop. Åt en mysig lördagsmiddag och på kvällen bokade vi en resa. Myskväll med ost och kex. Åkte hem vid halv elva snåret på kvällen och kröp ner på P sängsida strax efter midnatt!

Söndag- Sovmorgon. Lunchade med Magdalena, Svante och Isabelle på Tant Anci och fröken Sara. Vi tog sväng på stan. Och nu har hjärtat kommit hem fr träningslägret och är på väg till Västhagen där dem har träningsmatch idag. Vi är några stycken som ska dit och kolla på den sedan kl 16 :-) Trots att solen skiner idag så är det lite småblåsigt så de får bli varma kläder! :-)

 

 

Kommentarer
Postat av: Nikita - mamma till Albin&Meja

Härlig helg :-) måste prova att fika på tant anci nån dag , verkar mysigt där :-)

2012-04-22 @ 19:37:42
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0