NORRPORTEN ARENA

Publicerat: 2011-09-30 Kl: 22:18:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vilken kanonkväll GIF bjöd på ikväll. 320 kr fattigare, men hela 6 mål fick vi se Giffarna göra ikväll. Det kallar jag valuta för pengarna!! ;)

@Stekhuset

Publicerat: 2011-09-30 Kl: 17:59:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

HEEEELG!

Publicerat: 2011-09-30 Kl: 14:59:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Som jag längtat efter lite ledighet. Nu har jag en ledig helg framför mig och jag ska njuuuuta! Dessvärre har min andra hälft en arbetshelg framför sig. Men idag är han ledig så senare ska vi ut och äta och sedan hade P tänkt att vi ska gå och titta på GIF. Eftersom det gått så bra för dem ska det bli roligt att titta! Dessutom är det en viktig match så då kan man allt sponsra och gå och kika! :)

Annars har jag inga speciella planer för helgen. Blir att njuuuuuta av ledigheten och en och annan tur till Timrå och Söråker kan det nog också bli!

Trevlig helg på er alla! :)

SÖMN, HIMLABADET & MIDDAGSGÄSTER

Publicerat: 2011-09-29 Kl: 16:06:02 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Hej på er! När man jobbar natt går dagarna så otroligt fort. Vips så var det redan torsdag & ett välstädat hemma vaknade jag upp till idag! Så underbart att komma ut från sovrummet och se de välstädade hemmet som P fixat. Jag är ganska bortskämd med det faktiskt! ♥ Inatt är det dags för den sjätte och sista natten för den här veckan. Idag är grabbarna på Himlabadet och har skoj! :) P var ut till Söråker och hämtade Maximilian på 6-års i fm. Mammsen skulle hämta upp honom här sedan då hon slutar jobbet så dem är nog hemma här om inte allt för länge skulle jag tro! :) Idag ska vi ha middagsgäster, Johanna & Glenn kommer och äter hos oss idag innan jag & Johanna ska iväg mot sjukhuset! Middagen kommer bestå av en kycklingrätt med teriyaki. Den är en favorit här hemma så jag hoppas våra gäster också tycker om den! ;)

Ha en fortsatt fin torsdag alla ni läsare!
Kram!

MANNEN I MITT LIV!

Publicerat: 2011-09-29 Kl: 15:50:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Sååå underbar och älskad. Han får mig alltid att le & jag känner mig ÄLSKAD varje dag, dygnet runt, året om! De är kärlek!! Han är oslagbar & jag är världens lyckligaste!

♥ 041115

Onsdag

Publicerat: 2011-09-28 Kl: 13:49:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Hej på er! Blev väldigt lite sömn idag eftersom jag ska iväg på schemamöte på jobbet om en liten stund. Det är egentligen valfritt, men jag vill gå. Senare ska jag ut och äta med Vicky & Sara innan jag ska iväg och jobba natt 2 av 3. De var nån vecka sedan vi sågs så vi har lite att ta igen! ;)

Nu en kopp te & en smörgås innan jag ger mig iväg..

En annan dag imorgon

Publicerat: 2011-09-27 Kl: 13:16:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Det är så otroligt lätt att ta saker för givet.. Jag får ofta mig en tankeställare & jag tycker att det är bra att man får det ibland! Det är nyttigt. Man uppskattar det man har och förstår hur bra man verkligen har det. Det är ju helt otroligt. Tänk vad fort livet kan förändras. Såg ett avsnitten av En andra chans på svt för några dagar sedan, och jag är såå jäkla blödig. Det var så känslosamt och tårarna bara rann och rann. I yrket där man möter patienter i svåra skeden hanterar man det på ett helt annat sätt, man kliver in i en profession och kan hantera dessa svåra situationer. Klart man visar känslor även på jobbet, men på ett helt annat sätt!

Ta vara på varje dag som om den vore den sista!
Livet är så ORÄTTVIST och livet kan förändras på bara ett ögonblick!

Är det redan måndag?

Publicerat: 2011-09-26 Kl: 22:17:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Hej på er! Jag är dagvild, känns som att det är söndag idag. Haft fullspäckade jobbnätter, fullspäckade dagar som i stort sätt bara bestått av sömn, men lite mys här hemma har vi också hunnit med ihelgen! Men det är nog allt. Nån tur ut till Timrå & Söråker har vi också hunnit med föresten. :)

Tack för alla kommentarer hurrni! :) Väljer jag att lösenordskydda min blogg framöver så skickar jag ut lösenordet till er. Lämna gärna fler förslag om vad ni vill läsa & om ni vill ha lösenord i framtiden! Fick nån fråga som jag tänkte försöka besvara i dagarna! :) Roligt med lite frågor då man inte annars aldrig vet vad ni vill läsa om.. ;)

Ikväll har vi haft en urmysig kväll här hemma med fina vänner. Middagsbjudning och en helt underbar kväll! Nu har Magda och Petter precis promenerat hemåt och hjärtat är på väg mot sängen alldeles strax eftersom han ska upp tidigt imorgon. Löpning kl. 05.30 innan han börjar jobba kl. 07.00, fattar inte vart han får energin ifrån? :) Själv blir jag nog uppe ett tag till ikväll då jag enbart har en ledig natt. Imorgon är det dags för nattjobb igen så vill försöka att inte vända allt för mycket på dygnet. Inga planer för imorgon, mer än att jag ska sova ut inför de kommande tre nätterna. Så skönt att inte ha något inplanerat imorgon känner jag. Tar dagen som den kommer. Är det fint väder blir det kanske en promenad upp till Sidsjön!

Ha det så gott. Kram på er!

Ber om er hjälp!

Publicerat: 2011-09-24 Kl: 13:42:23 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer
Hej på er eller godmorgon som det är för mig! Natt 1/6 är gjord och jag är för pigg för att kunna sova längre idag! :)

Jag har sett att besökssiffrorna ökat och vill hälsa er varmt välkomna hit! :)

Nu ber jag er om hjälp. Gamla och nya läsare: Vad vill ni läsa om? :)

Är också jätte nyfiken och undrar vilka ni är som läser! Så lämna gärna en kommentar här nedan! Skulle vara jätte kul! :) Jag har funderat på att lösenordskydda bloggen framöver, är i valet och kvalet. Skulle ni vilja ha lösenordet så lämna en kommentar med namn, mail eller blogg så skickar jag det när det blir dags! :)

Nu blir det en lördag med familjen! Dem är nog alldeles strax här! :)

KRAM!

Kvällsfika

Publicerat: 2011-09-22 Kl: 22:33:04 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Vart 6km på gåbandet samt lite ben & armar på Ego! Nu har jag hämtat hjärtat och vi ska fika lite till kvällens avsnitt av robinson! Imorgon är det dags att ladda för natt nr 1. Har sedan fem nätter till efter den, men det ska nog gå finfint. Hoppas på varierande nätter! :)

Träningsdags!

Publicerat: 2011-09-22 Kl: 19:16:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Triss i tulpaner!

Publicerat: 2011-09-22 Kl: 12:05:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Den här tavlan fick vi i sommras av P moster & familj! :) Den är mycket större än på bilden och den dagen vi bor större ska den få sig en plats på väggen. Jag har en bild framför mig hur det ska se ut där den ska sitta i vårt framtida hus! :) Frågan är ju bara om man hittar drömhuset snart?

Ons 21/10

Publicerat: 2011-09-21 Kl: 22:10:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hej på er! Ännu en underbar dag! Idag blev det en tur ut till Birsta med Magda innan jag skulle iväg på MIG-utbildning på sjukhuset på eftermiddagen. MIG-utbildningen handlar om att man ska fånga upp allvarligt sjuka patienter så att de ska få rätt behandling i rätt tid och på rätt vårdnivå! En jätte bra utbildning som alla sjuksköterskor på huset skall gå. Det är en arbetsmodell som skall användas på alla avdelningar från och med i höst! :)

Ikväll har vi varit ute en sväng i Timrå och sedan tog vi en kvällspromis runt Sidsjön. Vi kom precis hem därifrån faktiskt. Skall nu koka lite te & sedan krypa ner. Imorgon jobbar P långdag, likaså fredag. Själv tänkte jag ta en sväng förbi Rummet och spana och sedan kan det nog bli en sväng på stan imorgon också..

Räknar även ner till avresa & VÄRME, snart så åker vi! Inte alls många veckor kvar nu!

TIS 20/9

Publicerat: 2011-09-20 Kl: 15:38:53 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Ännu en ledig dag ihop och det är sååå underbart med ledighet mitt i veckan. Idag har vi varit duktig på träningsfronten. P gick på träningsuppehåll igår & det brukar inte dröja många dagar innan han känner sig sugen att träna igen. Vi tog vi oss en promenad runt stan & senare på eftermiddagen blev det ett gympass på Ego. Nu är vi hemma igen och maten står i ugnen och är snart redo att ätas. Idag blir det kasslergratäng, hittade ett recept med franskaörter som jag tänkte vi skulle prova idag! :)

19/09/11

Publicerat: 2011-09-19 Kl: 12:57:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Njuter av ledighet! Jag har sammanlagt en veckas ledigt! Jag är ledig fram till fre natt och sedan jobbar jag sex nätter av sju nätter. Men det tar vi då.. Nu njuuter jag av dessa lediga dagar först! Hoppas bara att vädret blir lite bättre nu! Idag har även mitt hjärta varit ledig, helt underbart med en sovmorgon & gofrukost ihop! Lite senare, efter en lunch på stan åkte vi till Söråker och där har vi spenderat resten av dagen & kvällen. Myyyys! Vet ni vad det bästa är? Vi har en ledig dag ihop imorgon också! ♥

PERFEKT på fötterna en dag som denna..

Publicerat: 2011-09-19 Kl: 12:42:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Skara 412-1109 gummi svar 

Skara 412-1109 gummi svar Skara 412-1109 gummi svar Skara 412-1109 gummi svar Skara 412-1109 gummi svar Skara 412-1109 gummi svar

KIWI

Publicerat: 2011-09-18 Kl: 16:41:21 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Hej på er! Hemma från en härlig 1½h söndagspromis! Vart ett stopp på affären så nu har jag laddat upp fruktfatet med några yttligare godingar. Kiwi, vindruvor & apelsiner! Jag är helt tokig i kiwi! Så sjukt gott. Nu tänkte jag sätta igång och plocka lite här hemma och köra igång tvättmaskinen. Hjärtat jobbar långdag idag, slutar 21.30 så det blir en singelmiddag här hemma för mig idag. Tycker att det är så sjukt tråkigt att laga mat åt bara sig själv. Får nog bli nån pastasås eller nått i den stilen! Trevlig söndag på er allihopa!

Tack finaste du!

Publicerat: 2011-09-18 Kl: 11:56:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Tänkte visa er vad vi fått för fint av finaste Petra! Ett jätte fint fruktfat! :)



Fotboll och mys med familj & släkt!

Publicerat: 2011-09-17 Kl: 22:06:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Sista matchen för denna säsong & vilket härligt fotbollsväder dagen bjudit på! Hade inte kunnat varit bättre väder. Solen stekte under hela eftermiddagen i Ljustorp!! Grabbarna har avslutningsmiddag & fest ikväll så efter matchen blev det en tur till Söråker för min del. Nu är jag hemma i stan igen & tänkte krypa ner och se en film! :) Underbart med en myslördag! :)

Taxfreekatalogen

Publicerat: 2011-09-15 Kl: 17:48:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag kom taxfreekatalogen och det finns hur mycket som helst att beställa! :) Jag glömmer aldrig då jag & P var i Makriaglios med Isabelle & Emil, fyfasiken vad vi alla handlade på taxfreen! Jag och Bella shoppade loss på kosmetika & grabbarna var inte direkt blyg på att handla alkohol. Personalen måste ju trott att dem var törstigast i stan.

Jag glömmer aldrig denna resa!! Ojojoj vad skratt & galenskap! Skulle kunna skriva hur mycket roligt som helst om resan. SKRATT, GALENSKAP & FÖRLOVNING! Vilken underbar resa!! :) Bella, jag skrattar och tänker på flygstarten & 3h transfern fram till Makriaglios!!

Underbara glas från iittala!

Publicerat: 2011-09-14 Kl: 15:38:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Hej på er! Idag blev det en skön sovmorgon här hemma. P jobbar dag och det börjar närma sig middagsdags strax. Jag har precis ställt in dagens middag i ugn & väntar nu bara på att hjärtat ska komma hem. Dagens middag blir en lättlagad kycklingrätt med sambal oelek! :) Har nu två nätter framför mig! Men innan jobbet ikväll ska jag iväg och umgås med Johanna! :)

Frukost!

Publicerat: 2011-09-13 Kl: 09:10:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Jag har blivit besatt av grovråg! En smoothie och två grovråg håller jag mig länge på! På rågen ska det vara mormor & morfars växthusgurka! Muuuums! :)

Jag har varit väldigt dålig på att äta frukost i sommar. Då jag jobbat dag & behövt åkt hemifrån 5.50 har jag inte alls varit sugen på någon frukost innan jag ska iväg. De har varit för tidigt på morgonen!! Jag har tvingat i mig men det ha slutat med att jag bara tagit nån tugga av smörgåsen och nån sked av filen/yoghurten. De har istället blivit att jag tagit nått smörgåsrån på jobbet efter jag rondat patienterna med läkarna & innan jag ska sätta mig och skriva rondanteckningar. Nu när jag börjat jobbat natt har jag fått börjat tänka om ang måltiderna. Jag försöker att få i mig något i magen innan jag lägger mig på morgonen så jag inte sover på tom mage när jag kommer hem på morgonen & försöker att inte småäta under natten. Det är väldigt varierat vad jag äter på natten, ibland tar jag med mig Kesella el. yoghurt & hallon, och ibland blir det en smörgås & te. Försöker helst äta innan midnatt men det beror helt och hållet på hur läget på avd. ser ut! 

Nu är det dags för lite frukost! :)



Tummen upp för groovråg!

Hej på er!

Publicerat: 2011-09-12 Kl: 21:03:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Helgen är nu förbi & den har i stort sätt bara bestått av nattjobb, sömn & mys här hemma. Det var väldigt tufft att kliva upp idag efter sista nattpasset. Jag var såå trött & hade säkert kunnat sovit till 16.00, men eftersom jag är ledig inatt så var det bara att pallra sig upp i bra tid så man kan somna i tid ikväll! :)

Nu är jag ledig fram till ons natt! Imorgon ska jag möta upp Sara över en lunch på Invito & senare på kvällskvisten blir det en tur ut till Söråker. :) Min faster har fyllt år ihelgen så vi tar igen det imorgon.

Nu när vi kommit hem från en tripp i Birsta kröp vi ner i soffan och det fanns ju en hel del att välja på ikväll..

19:15 Fotboll, HIF-GIF
19:30 True talent
20:00 Ensam mamma söker
20:00 Idol 2011 audition
20:00 112 - på liv och död

IDOL
fick det iaf bli & HIF-GIF i idol-pauserna! :)

Fint från Odd Molly

Publicerat: 2011-09-11 Kl: 18:31:05 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
fullsize

fullsize

odd molly

Längtar!!

Publicerat: 2011-09-10 Kl: 19:09:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Vi har en mycket spännande höst framför oss och en natt som denna, då det är en ganska lugn natt på jobbet  sitter jag och tittar på bilder från Makadi dit vi ska om drygt en månad. Det ska bli så fantastiskt underbart att komma iväg efter en fullspäckad sommar! Som vi LÄNGTAR! :)

Tack farmor!

Publicerat: 2011-09-10 Kl: 18:54:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Är dunder förtjust i våra fina ljuslyktor 2lights som kommer från Design house! Dem är stilrena och såå underbart fina med två brinnande ljus i! :)

Torsdag

Publicerat: 2011-09-08 Kl: 20:59:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Hej på er! Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här sista dagarna.. Idag har både jag och P varit ledig så imorse kom vi på idén att åka söderut, mot Hudiksvall! Lite strosing & lunch på stan och sedan påväg hem stannade vi till på Albert & Herbert. Blev inga direkta superfynd då jag tycker att det alltid är samma och samma saker på A & H.

Ikväll blev det en sväng på Birsta C med Magda. Hon hittade massa fint till bäsen på polarn & pyret. Gud så mycket fint det finns till de små! :) Nu är snart hjärtat hemma från träning & då ska vi se Robinson via tv4play!

Imorgon är det dags för jobb igen. Har 3 nätter framför mig ihelgen, men innan det blir det sovmoorgon och en tur till Timrå! :)

Mot jobbet..

Publicerat: 2011-09-05 Kl: 20:32:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Dags för natt 2/3! :) 

Söndag

Publicerat: 2011-09-04 Kl: 15:52:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Strax dags för en promenad! Idag går det inte att klä sig i linne och shorts inte. Fram med kläder som passar höstväder!!

Ikväll är det dags för natt 1/3. Men först lite IDOL! :)

Lördagkväll!

Publicerat: 2011-09-04 Kl: 12:36:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer








Lördag

Publicerat: 2011-09-03 Kl: 14:13:53 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Goddag! Vilket härligt väder vi har i Sundsvall idag! Har precis kommit hem från en härlig promenad runt Sidsjön! :)

Ikväll kommer Johanna, Glenn, Angelica och Jocke hit på ost och kex-kväll! Men innan osten, frukten och kexen åker fram ska vi äta middag ihop! :)

Idag ska jag se dokumentären Barn med cancer kl.15.45, på svt2. Jag missade det för några dagar sedan, och idag är det repris!!

- Varje år insjuknar ca 300 barn och ungdomar i cancer. I dokumentären får vi möta några av dessa barn och deras föräldrar. Vi får också träffa läkare och sköterskor på Drottning Silvias barnsjukhus, som ger oss en inblick i hur det är att vårda barn med cancer.

Jag hatar cancer! (.. Är nog inte ensam om det!) Det gör ont i mig när jag hör ordet cancer. I vården möter man dagligen männsikor med diagnosen cancer, stora som små och det gör så ONT i hjärtat. Livet är så fruktansvärt orättvist!!!

Favoriter

Publicerat: 2011-09-03 Kl: 11:39:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Jägarna 2

Publicerat: 2011-09-02 Kl: 18:54:43 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Idag har vi uträtt några ärenden och därefter bara tagit det lungt. Hur skönt som helst! P sov till kl. 12 efter nattjobb och sedan tog vi en sväng in på stan. Ikväll ska vi på biopremiären av Jägarna 2... Ja det är sant, fast att det är fotbolls EM! P kom hem tidigare i veckan och frågade om vi skulle gå på bio ihelgen, och då vi ska ha främmande här imorgon så gav jag förslag om att se den idag, fredag. Sagt och gjort, 3 minuter senare var biljetterna betalda och tio min senare slog det herrn, fasiken.. missar EM matchen! :P

Nu har vi precis ätit upp den goda middagen som hjärtat fixat! Riktigt mumsigt! Han är alltid så himla filurig och gör alltid så god mat. Kanske skulle man anmäla honom till Halv åtta hos mig? ;)


Nu verkar det vara dags för efterrätt! Mmm!

UNDERBARA ÄLSKLING!

Publicerat: 2011-09-02 Kl: 13:21:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Robinson

Publicerat: 2011-09-01 Kl: 20:04:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Precis kommit hem från en fika på Tant Anki med bästa Sara! Nu ligger jag nerbäddad under en filt och inväntar kvällens avsnitt av Robinson! Ska bli spännande att se kvällens avsnitt! :)

Hur tycker ni att årets Robinson verkar?
Själv tycker jag vissa bara är för mycket... och grinig!

Picknicklådor från rice

Publicerat: 2011-09-01 Kl: 15:24:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Perfekta matlådor/picknicklådor köpta på Nordljus!

RSS 2.0