Vi har en favorit! Gissa vilket?

Publicerat: 2011-10-01 Kl: 10:38:00 | I kategori: Allmänt
Vi har varit på husvisningar x flera de sista två åren. Nu i somras var vi mitt uppe i en budkamp. Vi la det första budet, det höjdes, vi höjde ännu mer, det höjdes yttligare, vi chockhöjde, det höjdes ännu mer.. Ja, det rullade på.. Till slut la vi oss då det började rulla iväg. Det var ett hus på 165 kvm, byggt 1991 och krävde  en HELRENOVERING & desutom ville vi installera bergvärme! De hade kunnat blivit huuur fint som helst. Menmen.. Därefter har letandet fortsatt. Vi har haft både öronen & ögonen öppna, dagligen kollat på hemnet & det kommer bara inte in något av intresse! Det där drömhuset dyker bara inte upp! Men vi har även en annan dröm.. att bygga nytt!

Vi har en favorit! Gissa!
Jag är svag för två st.
Kommentarer
Postat av: Nikita

wow vilka snygga hus.. men ja törs inte gissa vilket som är din favorit =)

2011-10-01 @ 13:56:23
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: stina

vi funderar oxå på nytt :) har ställt oss i tomtkö och fick veta att ingen va före :D så nu funderar vi MASSOR! bara man har råd och får detta sålt kanske de blir ett nytt framöver :) är det finndomohus på bilderna? det längst ner gillar jag! :) tror du oxå gillar det ;) eller det andra 2 våningshuset med snetak! finns ju tomter i söråker, har dock hört att de står på sumpmark :/

2011-10-01 @ 15:00:21
Postat av: Victoria

Inte tror jag att det är det i mitten iaf..;)

2011-10-01 @ 17:51:34
URL: http://www.vickispedia.com
Postat av: Svar

Jag och P är svag för hus nr. 1, men även hus nr. 4 tycker vi är super fint.Stajna: Jasså? Vad roligt och spännande! Ni som redan bor såå himla fint och mysigt. Ert hus är ju super mysigt, det blir nog inga problem för er att få det sålt ifall ni väljer att sälja. Jag vet, de är riktig sumpmark där säger dem som vet så där vill vi ickesanicke bygga något hus! Vi är i valet och kvalet gällande husbyggandet. Det kostar mer, men då får vi PRECIS som vi vill ha det. Det finns ju en uppsjö företag, gäller att man går igenom allas huserbjudanden. Ja, visst är det sista huset fint?! Underbart fint. Men jag är mer för enplansvilla då jag tycker att det inte finns någon anledning att ha övervåning, Men det är ju som man känner de där.. Vi vill hellre ha en större enplansvilla, tror vi. Om vi nu ska bygga i framtiden.. Kanske dyker drömhuset upp snart på hemnet... ändå! :)Victoria: Jag tycker det tredje huset är rätt coolt faktiskt, men blir det något husbygge i framtiden blir det INTE ett sånt. Fy vad jobbigt att skotta taket på vintern... ;) Roligt att ses en snabbis idag!

2011-10-01 @ 20:18:36
Postat av: Bella

Nummer 2 och 4!:)?

2011-10-02 @ 09:52:07
URL: http://lovebybella.blogg.se/
Postat av: Svar

Vi är mest svag för hus nr. 1, men även hus nr. 4 tycker vi är super fint.Stajna: Jasså? Vad roligt och spännande! Ni som redan bor såå himla fint och mysigt. Ert hus är ju super mysigt, det blir nog inga problem för er att få det sålt ifall ni väljer att sälja. Jag vet, de är riktig sumpmark där säger dem som vet så där vill vi ickesanicke bygga något hus, desutom är småbåtshamnen nedanför och med alla båt"skjul"! Vi är i valet och kvalet gällande husbyggandet. Det kostar mer, men då får vi PRECIS som vi vill ha det. Det finns ju en uppsjö företag, gäller att man går igenom alla varianter. Ja, visst är det sista huset fint?! Underbart fint. Men vi är mer för enplansvilla om vi ska bygga nytt, då vi tycker att det inte finns någon anledning att ha övervåning, skulle vara så fint att ha allt i ett plan.. Öppet och fint! Men det finns för och nackdelar med allt.. :P Kanske dyker drömhuset upp snart på hemnet... ändå! :)Victoria: Jag tycker det tredje huset är rätt coolt faktiskt, men blir det något husbygge i framtiden blir det INTE ett sånt. Fy vad jobbigt att skotta taket på vintern... ;) Roligt att ses en snabbis idag!

2011-10-02 @ 22:05:14
Postat av: Svar

Vi är mest svag för hus nr. 1, men även hus nr. 4 tycker vi är super fint.Stajna: Jasså? Vad roligt och spännande! Ni som redan bor såå himla fint och mysigt. Ert hus är ju super mysigt, det blir nog inga problem för er att få det sålt ifall ni väljer att sälja. Jag vet, de är riktig sumpmark där säger dem som vet så där vill vi ickesanicke bygga något hus, desutom är småbåtshamnen nedanför med alla båt"skjul"! Vi är i valet och kvalet gällande husbyggandet. Det kostar mer, men då får vi PRECIS som vi vill ha det. Sen måste man ju tänka på VART man vill bo, reskostnader osv.. Det finns ju en uppsjö företag, gäller att man går igenom alla varianter. Men vi är mer för enplansvilla om vi ska bygga nytt, då vi tycker att det inte finns någon anledning att ha övervåning, skulle vara så fint att ha allt i ett plan.. Öppet och fint! Men det finns för och nackdelar med allt.. :P Kanske dyker drömhuset upp snart på hemnet... ändå! :)Victoria: Jag tycker det tredje huset är rätt coolt faktiskt, men blir det något husbygge i framtiden blir det INTE ett sånt. Fy vad jobbigt att skotta taket på vintern... ;) Roligt att ses en snabbis igår! :)

2011-10-02 @ 22:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0