Om en vecka..

Publicerat: 2011-10-10 Kl: 18:57:12 | I kategori: Allmänt


Vad brun jag var här, till skillnad från nu! Sol & värme kommer sitta gött! När vi valde resa så använde vi oss av Vings värmeguide, och de tre varmaste resemålen i Okt är Gambia, Thailand och Egypten. Därav blev valet Egypten då vi bara kan vara borta 1 vecka! :) Vi får hålla tummarna att det blir varmt och soligt!! :) 1 VECKA kvar!!
Kommentarer
Postat av: sanna

Tack så jättemycket, va roligt att du tycker de! :)Vart i Egypten är det ni ska åka förresten? :)

2011-10-10 @ 19:56:48
URL: http://sannabacklund.blogg.se/
Postat av: Ida A

Åh om ni ska åka i oktober nästa år också så åk till Gambia! Var där i mars och det var riktigt bra faktiskt tyckte jag :) Mycket roligare och mindre plastturistigt än mina tidigare erfarenheter av charter. Och billigt. Men Egypten är ju också härligt :)

2011-10-11 @ 16:29:39
URL: http://idabitar.blogspot.com
Postat av: Ida

Kommer nog bli jättebra det, när vi var i Egypten för tre år sedan så åkte vi sista-minuten, så just vårt hotell var inte femstjärnigt, men ändå helt okej tyckte jag. Vi bodde en bit utanför Sharm el Sheik och det var bra stränder, man kunde handla lite billiga grejer på Old Market och sådär. Men kallt på kvällarna! Vi gjorde en snorkelutflykt också som var superhärlig, häftigt att se korallreven. Den här tiden på året kräver jag inte så mycket för att jag ska kalla en resa för bra, ge mig lite sol och möjlighet att gå i flipflops så är jag nöjd ;)

2011-10-12 @ 07:29:50
URL: http://idabitar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0