Halmstad

Publicerat: 2011-06-22 Kl: 23:01:36 | I kategori: Resor
Vi lever! Har haft fullt upp nere i Halmstad, där av ingen uppdatering! Nu är vi iaf på hemmaplan igen. Har haft 5 fantastiska dagar med P & svärmor! :) Dagarna har varit intensiv men så otroligt trevliga. Det tog ett tag att ta sig ner till Halmstad (11h), vi hamnade mitt uppe i Vättern rundan (30 mil cykling) på väg ner. Vädret har inte varit på topp, molnigt och regnigt. Men det har inte gjort något då vi mestadels shoppat loss. P's moster som bor i Halmstad har guidat oss i affärer och allt möjligt, så vi har haft fullt upp morgon som kväll! Vi tog en tur till Tylösand igår, men eftersom vädret inte var på topp så blev det inget dopp! Som sagt, en hel del shopping har det blivit. Eller.. Hur mycket som helst rättare sagt. Framförallt inredning! Var knappt så vi fick med oss allt i bilen hem! ;) På Gekås blev det i stort sätt bara inredning. Fanns hur mycket som helst av det! Lampor, mattor, sängkläder, gardiner, blommor, ljuslyktor.. Ja.. hur mycket som helst. Nu väntas bara ett hus att inreda!

Vi har precis packat upp hälften av alla påsarna och om en liten stund ska vi krypa ner. Imorgon ska kulorna börja rulla in igen. Sommarens semester är nu slut och det är dags för jobb resten av sommaren. Imorgon jobbar jag kväll, sedan dag på midsommarafton!

Hoppas vädret blir på topp ihelgen. Vi jobbar båda två, men man blir så mycket piggare av fint väder!
Kommentarer
Postat av: Victoria

Härligt att ha dig hemma igen! PÅ lördag vill och kan jag ses, hur ser det ut för dig? STOR KRAM!

2011-06-23 @ 12:15:33
URL: http://www.rujevi.blogspot.com
Postat av: Hanna Z

Hej! Ang husfrågan då:) Alltså vi har ju alltid vetat att vi vill flytta till villa. Både jag och Jens är uppväxta i hus så det var en självklarhet. Så vi älskar det! Älskar att ha en stor trädgård att kunna gå ut på, att inte ha grannar vägg i vägg osv. Vad det kostar är jätteolika. Det beror ju på hur mkt man måste ta lån på, vad huset kostar osv. I vintras hade vi svinhöga elräkningar och på somrarna kostar det inte så speciellt mkt:) Så det skiftar ju i årstider med. Men vi tycker helt klart att det är värt det! :) Lycka till med budgivningen:)

2011-06-23 @ 13:41:41
URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0