Dags för grillning!

Publicerat: 2011-04-30 Kl: 17:20:43 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
   

Sista april!

Publicerat: 2011-04-30 Kl: 16:23:11 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Igårkväll var vi bjuden på kalas men eftersom P hade match så åkte jag själv och firade mina småkusiner som fyllt 6 & 8 år! :) Efter det tog jag en sväng till familjen och hälsade på! Hade en jätte mysig & trevlig kväll i Söråker! :)

När jag kom hem hade P ordnat för en myskväll. Vi såg film, drack gott, doppade grönsaker i dipp och bara tog det lungt! :)



Idag tog vi en sväng ut till Birsta innan P skulle iväg på praktik kl. 13.30. Lite lunch och shopping blev det! :) Ikväll blir det grillning hos Johanna & Glenn i Haga! Det blir en väldigt lugn kväll för vår del! Betydligt lugnare än förra året då vi var hos Bella & Emil. Glömmer aldrig Sista April 2010! :)

Trevlig kväll på er alla!

Så jäkla lycklig!

Publicerat: 2011-04-29 Kl: 16:46:45 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Idag kom resultatet på den kliniska sluttentan. Sjuksköterskeutbildningens sista tenta är GODKÄND! JAG ÄR SÅ JÄKLA LYCKLIG!!! Fick lite puls när P skickade ett sms idag om att han klarat den! :) Nu är det inte långt kvar till 1 Juni & EXAMEN! Underbart!

Fikatajm

Publicerat: 2011-04-27 Kl: 22:30:34 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Hemma från en mysig fika med Bella på Tant Anki och Fröken Sara! :) Underbart med lite tjejsurr! Innan jag skjusade hem Bella blev det ett stopp på Ica för lite småhandling. Innan fikadejten tog jag och hjärtat en promenad som slutade på 1 mil. Underbart att komma ut i frisk luft efter en hel dag på sjukhuset. Så skönt att komma ut, promenera och surra om allt mellan himmel och jord! :) Vi ställde alltså in Birstasvängen och tar det senare i veckan istället. För det gäller att ta vara på de soliga dagarna nu! :) Imorgon hoppas jag på finväder igen, då tänkte nämnligen jag & Sara ta en promis hem från sjukhuset! 

Nu efter fotbollen är vi redo att krypa ner! Imorgon ringer klockan tidigt igen! :) Godnatt!

27/4

Publicerat: 2011-04-27 Kl: 16:27:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Hemma från en intensiv men ändå en bra arbetsdag! Nu är det snart dags för lite middag som mannen i hushållet står och håller på med! Vet inte riktigt vad det bjuds på idag, men det luktar gott!! :) Lite senare ska jag möta upp Bella för en dejt. Vi jobbar om varandra hela tiden så det var ett tag sedan vi sågs, men ikväll är vi båda lediga  och det ska bli mysigt att träffas och surra! :) Innan det ska jag och P iväg till Birsta en sväng. Nya blomster till balkongen ska inhandlas! :)

Snart är det äntligen JUNI & SOMMAR!! :) Har en hel drös sommarskor nere i förrådet som vill komma fram nu till sommaren! Ska bli underbart med sommar! Förutom jobb blir det nog nån resa och sedan blir det självklart en massa annat trevligt, som sol&bad, trevliga fotbollsfruarkvällar på läktare och mysiga grillkvällar med familj/släkt och vänner! :) Åh vad jag längtar!


Idag blev det Conversssse! Jag skulle kunna åka till sjukhuset i pyjamas på morgonen. Jag kliver ut från lgh, går till bilen som är tre meter från porten, sätter mig i bilen, åker till sjukhusets garage, kliver ur bilen & går in i en av portdörrarna & låser upp omklädningsrummet som ligger precis intill, på samma våning som garaget! Där dras de underbart snygga vita arbetskläderna på och sedan vandrar man runt i dessa hela dagen. Kan bli lite värre sedan när man ska åka hem igen.. i pyjamasen! ;) Men man vet aldrig, nån dag kanske jag dyker upp i min pyjamas då jag prioriterat sovmorgon! ;)

Himlaavis!

Publicerat: 2011-04-26 Kl: 19:03:57 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Idag kom jag hem till två glada men trötta badkillar! P har varit barnvakt åt Maximilian och dem har lekt av sig på Himlabadet idag. Mer än 5 timmar bad och strax efter att jag kommit kom även grabbsen hem, de landade i soffan som två utslagna hjältar! :) Dem hade haft en toppendag och jag är verkligen avis. Hade jag inte haft praktik så hade jag givetvist hängt på! Vi har bestämt att vi ska försöka ta oss tid & besöka relaxen på Himlabadet något framöver! :) Vet att de är fler som är sugna, så vi får ta och fixa ihop en härlig relaxdag snart! :) 

Idag fick det bli thaimat från Cherrykiosken! Fantastiskt gott. Nu ska jag strax ge mig iväg ut på en promis upp mot Sidsjön med Vicky! Dags för lite girltalk!! :)

25 April!

Publicerat: 2011-04-25 Kl: 22:03:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Hej! Precis kommit hem från lite tjejtid med Magda! Innan det var jag och Sara ute och promenerade i eftermiddagssolen! Hur underbart som helst! :) Imorgon är det dags för praktikvecka 4 av 8. Imorgon kör vi igång med studentsal! Ska bli spännande då jag tidigare aldrig haft något som heter studentsal tidigare. På min förra praktik på sjukhuset blev jag tilldelad några patienter som jag hade hand om och ansvarade för, och det var väldigt lärorikt! Principen är densamma, man har ansvar för ett gäng patienter!

Nu är det läge att ta en dusch och sedan krypa ner! Imorgon är P ledig så då får jag lite sovmorgon innan det är dags att åka iväg. Sovmorgon till 06.10! ;)

Middag hos mormor & morfar igår!

Publicerat: 2011-04-25 Kl: 15:17:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

4 dagar ledighet!

Publicerat: 2011-04-24 Kl: 21:55:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Har snart varit ledig i fyra dagar! Hur underbart som helst! :) Den här veckan ska jag och Moa köra igång med studentsal, i 3v! Förra veckan la vi schemat och vi börjar den här veckan med att vara ledig idag. Anledningen till de är att Moa har haft praktik hela påskhelgen, så IMORGON kör vi igång! :) Efter den här härliga ledigheten är jag redo att gå tillbaka på Sjukhuset igen.

Idag ska jag gå ner till förrådet och börja fixa lite tror jag. Ner med allt som har med vinter att göra och upp med vår/sommarsaker! När P slutar sedan i eftermiddag ska vi åka och veckohandla! :)

Spontantripp

Publicerat: 2011-04-24 Kl: 21:25:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår tog vi en promenad till Sidsjön mitt på dagen. Vädret var på topp och under turen fick för oss att vi kanske skulle åkt iväg till stugan i Hassela! 20 minuter senare var vi hemma och i full gång med packningen. Ett stopp på ICA och sedan var vi på väg mot stugan! :) Vi har haft riktigt mysigt! Vi har haft toppenväder & grillat som tokstållar både igår och idag.  Imorse kom P in och väckte mig med att berätta att frukosten var klar, "frukosten" bestod av grillad korv m. bröd! Inte varje dag man äter grillad korv m. bröd till frukost! :P Till lunch blev det grillad fläskfilé och champinjoner. Riktigt härligt att komma iväg på en spontantripp sådär! Vi har legat i solen både igår och idag och fått lite färg! Igårkväll eldade vi som två tokar, som mest var vi uppe på 29,0 grader i stugan. Då var det varmt, (men skönt tyckte jag)! Igårkväll kikade vi på en film, spelade kort och bara myste på! :) Perfekt kvalitetstid- En helt perfekt lördag!






VARMT i stugan Kl. 00,30 då de var dags att krypa ner efter lite kortspel! :)

Långfredag

Publicerat: 2011-04-24 Kl: 20:10:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Efter allt fix här hemma var vi bjuden på påskmiddag hos P föräldrar i fredags! Den här söta påskbuketten fick följa med! :)




LÅNGfredag

Publicerat: 2011-04-22 Kl: 23:09:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Den här dagen har varit väldigt lång, vi har fått mycket gjort och dagens göra lista är avbockad. Nu är det bara förrådet kvar att vårstäda & ta ner vinter ytterkläderna. Nu ligger vi utslagna här i soffan och ska snart förflytta oss till sängen. Vi båda är dunder trötta! Vi har bara gått dagpass den här veckan vilket betyder att klockan har ringt 05.30 varje morgon. Eftersom vi var lediga idag så tog vi en välbehövlig sovmorgon imorse, jätte skönt! :) Härligt att det bara är lördag imorgon! :) Hoppas det är fint väder så man kan ta en promenad mitt på dagen! :) Familjen är i stugan i Åre och har det underbart & vi är väldans avis! I sommar ska vi iallafall försöka komma iväg till stugan över en helg! :)

Vi har även lite andra planer för sommaren.. Men inget bestämt/bokat ännu! Vi väntar på att schemat ska komma innan vi bokar in något! :)

Långfredag

Publicerat: 2011-04-22 Kl: 11:53:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Dagens göra: Vårstäda & göra fint på balkongen, ta en promenad, uträtta ett ärende på stan och sedan påskmiddag hos P föräldrar! :)

Önskar er alla en Glad Påsk!














GLAD PÅSK!

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 22:21:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Nu på kvällskvisten smsade Magda, vi kom iväg ut på en promis och när klockan var 20.50 var vi hemma igen efter nästan 1 mil promenad! Vilket kanon väder!! :) Snacka om att tiden går fort när man går och pratar! Trots att jag redan hade varit ute på en promenad idag så var det hur skönt som helst att ta en till! Eftersom det var ett tag sedan vi träffades så hade vi mycket att prata om ikväll! :)

Nu har jag & P precis kommit hem, vi har varit och handlat lite inför påskhelgen! Vi ska alldeles strax krypa ner och se en film i sovrummet! :)



Fix & trix

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 20:49:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Imorgon när vi båda är lediga har vi lite småsaker att fixa och trixa med. Bland annat ska vi göra vårfint på balkongen. Har fått plantor av Johanna som jag sedan (när värmen kommer) ska plantera på balkongen. Jag hoppas jag lyckas, jag har ju en tendens att vattna ihäl allt grönt, men sedan i lördags (då jag fick plantorna) har jag varit försiktig med vattningen och det ska jag forsätta och vara så det blir några tomater! :)

Påskledigt

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 18:19:45 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Nu har jag fyra dagars ledighet framför mig och det känns jätte härligt! Jag har precis kommit hem från en härlig promenad runt Sidsjön med Sara! :) Härligt med en tjejsurrpromenad i det här härliga vädret! Nu är det dags för middag, en enkel & god fiskgratäng står och gottar sig i ugnen!

Lunchtajm

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 11:50:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Nu ska jag strax möta upp Sara över en lunch på Vårdhotellet! :) Men först ska jag byta om till mina vanliga kläder eftersom man inte får vara klädd i arbetskläder på Vårdhotellets restaurang!

Påsken börjar närma sig!

Publicerat: 2011-04-20 Kl: 19:46:06 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Imorgon får vi tillbaka bilen som varit inlämnad. Ny generator och några tusen kr fattigare! Alltid lika roligt med oväntade utgifter. Ja, de är aldrig roligt med oväntade utgifter, och det känns framförallt när man är student! Sen då..  Jo, datorladdar-adapten har blivit glapp IGEN, jag köpte ny adapter för 500kr i Januari, och nu har den nya blivit glapp också! Som ni märker, de går bra nu! ;) Inte nog med det så vill CSN ha tillbaka pengar av mig, jag har tjänat mer än vad jag uppskattat och har fått för mycket studiebidrag utbetalt 2009, som jag nu måste betala tillbaka! Helt plötsligt vart det flera oväntade utgifter.

Jag har inte nämnt det tidigare, men i februari blev jag erbjuden ett jobb som jag tackat Ja till. Idag har jag varit på ett informationsmöte inför det och när jag skrivit på papper ska jag skriva några rader om det. Jag kan iallafall avslöja att de blir inom akutsjukvård! De känns jätte spännande och intressant! När jag kom hem därifrån och skulle låsa upp dörren här hemma, så fick jag syn på en påse precis vid dörren, med en påskpresent i. Min faster hade varit i farten!
 
 
Tack, ni är ju för söta! :)

Grillpremiär

Publicerat: 2011-04-20 Kl: 16:31:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
I lördags blev det grillpremiär i form av knytis!! :)








Grabbarna skötte grillen.. Som vanligt.. ;)


Tjejerna vann kubb!! :D



Jordgubbar till kvällsfika!

Publicerat: 2011-04-19 Kl: 21:45:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Känner mig väldigt nöjd! När vi kom hem idag så var jag sååå fruktansvärt trött. Ögonen gick nästintill i kors så det fick bli en liten powernap innan maten, när det vart dags för middag så var jag fortfarande lika trött, men trots det så gav jag mig iväg till gymmet sedan. Nu är jag nöjd över mina 80 träningsminuter!

Nu är snart P också på ingång! Då blir det jordgubbar & mjölk! Muums! :)


Godmorgon..

Publicerat: 2011-04-19 Kl: 06:48:00 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Inne på vecka 3 av 8!

22:08

Publicerat: 2011-04-18 Kl: 22:07:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


För en stund sedan kom hjärtat hem från sitt kvällspass. Imorgon ringer klockan 05.00 för oss båda så nu är det dags för några timmars sömn innan klockan ringer! Eftersom bilen väntar på lagning så får vi ta buss imorgonbitti, så tidigt som 05.50.. Då är man ju PIGG.. eller? ;)

Full rulle

Publicerat: 2011-04-18 Kl: 17:11:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hej på er! Har haft fullt upp ihelgen!

Helt omöjligt att säga hur tentan gick i fredag, den första känsla jag hade när jag kom ut från tentasalen var "Fan". Men som sagt, omöjligt att säga hur de gick. Det var mycket omvårdnadsfrågor, palliativvård & så. Jag kan inte göra annat än hålla tummarna nu! Jag hoppas det inte dröjer allt för länge tills resultatet kommer!

Efter tentan blev det 24h's arbete. När jag gick av på lördagen kom P och hämtade mig, vi åkte hem & gjorde oss klar & sedan blev det knytis-grillpremiär hos Johanna & Glenn! Tack åter igen för en lyckad kväll!! :)

Igår blev det sovmorgon till 9, gofrukost & sedan en hel dag i Söråker! Vid 22 tiden var vi hemma igen! :)

Idag har jag haft praktik 7-14.30, därefter tog jag en sväng på stan & ska nu strax börja med middagen. P jobbar kväll så det blir en ensam-middag idag. Får bli något väldigt lätt. Typ pastasås!

Börjar närma sig..

Publicerat: 2011-04-14 Kl: 21:02:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Har suttit och pluggat lite ikväll inför tentan.. Känner mig inte alls förberedd då precis vad som helst kan komma från de här 3 åren.. Snart kommer P hem från träning och då blir det en sväng till Kvantum för att handla inför tentan. Blir nog frukt eller något annat som ger en sockerkick i tentaskrivandet! :)



Imorgon ska alltså den kliniska slutexaminationen skrivas! Nervöst. Direkt efter tentan ska jag iväg och jobba 25h. På Lördag blir det grillpremiär hos Johanna & Glenn! :) Mysigt!

Torsdag

Publicerat: 2011-04-14 Kl: 16:14:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår på eftermiddagen uträtte vi några ärenden i Birsta & P klippte sig. Sedan blev det lite tjejsurr hemma hos Victoria på kvällskvisten.

Idag har jag haft en bra dag på praktiken. Slutade 14,30, stannade & handlade, kom hem till mitt hjärta som varit ledig idag och till ett mycket välstädat hem! Lika underbart varje gång att mötas av ett nystädat hem när man kommer innanför dörren! :) Middagen står och gottar till sig i ugnen just nu och sedan tänkte jag ta mig ut på en promenad i det sköna vårvädret!

Ny favorit

Publicerat: 2011-04-13 Kl: 15:43:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Äntligen vår!

Publicerat: 2011-04-13 Kl: 14:58:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Underbart med värme och sol! Jag börjar dock känna av pollen nu. Hoppas jag mår bättre snart nu när jag börjat medicineringen! :)

Är nu hemma från en händelserik och intressant dag! Hade mycket att stå i på förmiddagen innan jag mötte upp Charlotta på lunchen, därefter hade vi föreläsning i avd. konferensrum. Vi är två avdelningar som har lite "Workshop" ihop, då och då. Då får vi lära oss mer om saker som vi kommer i kontakt med dagligen. Jätte lärorikt och uppskattat från hela gruppen! :)

Nu blir det en snabbsväng till Birsta! :)

Ledig dag

Publicerat: 2011-04-12 Kl: 22:00:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Idag har vi varit lediga. Har varit en härlig dag! Jag har varit och tränat nu på kvällskvisten och nu har jag hur mycket energi som helst..

Imorgon ska jag träffa Charlotta över en lunch på vårdhotellet. Charlotta var en av mina handledare på Vårdcentral-praktiken och vi har inte träffats sedan dess, alltså i höstas. Så nu tog vi tag i saken och ska ses imorgon över en lunch. Eftersom man inte får vara klädd i arbetskläder på vårdhotellet så får jag byta om snabbt som tusan, så vi hinner träffas en stund, äta och surra! :)

Imorgon har jag dagpass: 7-16 (föreläsning på eftermiddagen), torsdag 7-16 & på fredag är det tentadags 9-13. Den nationella kliniska sluttentan ska skrivas då. Det är två examinationer (ett skriftligt och ett praktiskt) som flera lärosäten valt att vara med i. På fredag har vi som sagt det skriftliga och det är omöjligt att veta vad som kommer. Vi har fått reda på att de kommer vara två patientfall, ett medicinskt och ett kirurgiskt. Det praktiska provet kommer att utföras på praktikplatsen & man bli tilldelad en patient när man kommer på morgonen som man sen ska ha hand om, sköta, behandla och ronda med läkaren. Det praktiska provet ligger lite längre fram då vi haft praktik några veckor. Är de nått av proven jag är nervös för så är det den skriftliga eftersom vad som helst kan komma.

Nu har P precis också kommit hem från träningen så nu blir det lite kvällsfika och sedan är de dags att förflytta sig till sovrummet. Tidig morgon imorgon!

Dagens middag

Publicerat: 2011-04-12 Kl: 17:20:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Kasslergratäng- Enkelt och gott!

Koka ris enligt förpackningen.
Skär kassler i bitar
Skiva purjolök
1 burk champinjoner

Sås:
2 dl grädde
0,5 dl majonäs
1 dl chilisås

Krydda med peppar, salt, paprikspulver & cayennepeppar
Blanda samman ris, kassler, purjolök, champinjoner. Lägg i ugnsäker form.
Häll över såsen.
Strö över riven ost.
In i ugnen 225 grader i 15-20 min.
Serveras med en god sallad!

Vi är så sugen..

Publicerat: 2011-04-10 Kl: 20:34:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
på att resa igen! :)

Resa?

Publicerat: 2011-04-10 Kl: 20:21:55 | I kategori: Resor | 0 kommentarer
Vi har under studietiden lagt undan pengar varje månad på våra gemensamma konton, på vårt resekonto och vårt framtidskonto & nu är vi väldigt väldigt sugna på en långresa. Förmodligen nästa vinter! En långresa till värmen! Vi har pratat om att kanske ta en sista minuten-1v-examenresa i sommar, och en långresa nästa år. Nån som sitter på något restips? Vi vart väldigt förtjust i Thailand och vår förra tripp såg ut såhär: Bangkok, Krabi- Ao Nang+öar, Phuket-Karon, Phi Phi+öar runt omkring, Koh Lanta+Koh Ngai+Koh Kradan, Phuket-Kata & Bangkok. Har säkert missat något nu.. Finns en hel del ställen & öar som vi inte har besökt i Thailand men som vi gärna skulle vilja besöka. Bland annat har Sara pratat gott om Koh Tao. Men som sagt, ni får gärna lämna lite restips! :) Thailand eller något annat resemål!


Det jobbiga är att man inte vet hur det ser ut nästa vinter, framförallt när det gäller jobb. Har inte en aning. Om vi bokar en resa är det på ren chansning.

Lasagne

Publicerat: 2011-04-10 Kl: 15:13:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Vi hade en grym kväll igår & vi avrundade kvällen vid ett, halv två-tiden. Vi vaknade pigg och alert kl. 9 imorse, vi klev upp & gjorde en mysig söndagsfrukost ihop! P är på träningsmatch nu och jag tänkte börja med middagen om en liten stund, blir lasagne toppad med permesan & en god sallad till. Lättsamt och gott!


Hela lgh luktar gott av det här ljuset! Nån som vet vart man får tag i dessa? Dum som jag var kollade jag inte vad företaget hette som sålde dessa på Vårmässan.

Lördag 9/4.

Publicerat: 2011-04-09 Kl: 17:24:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Har nu arbetat helgens långpass! :) Tycker tiden oftast går väldigt fort, vips så har 24h gått och man är på väg hem igen. Idag blev det en bussresa hem. P jobbar kväll på sjukhuset så där i garaget står vår bilen! :) Känns så drygt att åka buss, men de gick faktiskt väldigt fort och smidigt. 15 minuter och sedan var jag i stan.

Ikväll är vi bjuden till Simon & Patricia. Simon & jag är barndomskompisar och vi har många roliga minnen ihop. Min mormor & morfar, och hans mormor & morfar har åkt landet runt med oss. Som Leksand Sommarland, Åre, osv. De är så roligt att kika på alla kort som mormor & morfar har på oss! Ska bli trevligt med lite partaj där ikväll. Får se om P kommer över efter kvällspasset ikväll. Vi bor ju bara ett stenkast från Simon & Patricia så på 1 minut är man där.

Trevlig kväll på er alla! :)

7 April

Publicerat: 2011-04-07 Kl: 21:37:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Har nu tagit helg från allt som har med sjukhus att göra. Har varit en väldigt lugn vecka! Allt känns väldigt bra gällande praktiken och jag hoppas att jag kommer suga åt mig mycket kunskap inför sommaren. Det ska bli så fantastiskt skönt att bli klar, samtidigt som de är pirrigt och nervöst! Jag kan inte fatta att vi snart är klar! Tre år på universitet är snart ett minne. Även fast det är skönt att vara klar så kommer man ju sakna alla fina klasskamrater och gemenskapen man haft dessa 3 år, det kommer ju bli annat nu när alla jobbar på olika ställen och man inte träffas lika ofta som tidigare (~flera ggr i veckan). Men som sagt, de ska bli skönt att bli klar! Jag ser fram emot jobbet och yrket som sjuksköterska! :)

Idag har jag & P varit och införskaffat oss nya träningskläder till våren & sommarens promenader. Vi var egentligen bara ute efter nya löpskor till P, men det blev lite mer än så. Sedan mötte vi upp mamma, Elin & Maximilian på Birsta C. Det visade sig att BikBok hade 50% på hela butiken ikväll så där fyndade jag lite av varje! :)

Ihelgen ska det jobbas! Ett pass på 24h ska arbetas! :) Jag vet att jag började inlägget med att jag tagit helg.. men de var från sjukhuset.. :P

6 April

Publicerat: 2011-04-06 Kl: 21:35:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ikväll har vi firat farmor som fyller år idag. Farmor bjöd på härliga tre rätters och de satt väldigt fint i magen efter en dag på kirurgen! Hjärtat kom direkt från Umeå till kalaset och allt hade gått bra! :) Nu återstår bara att träna upp handen allt eftersom.

Imorgon går jag dag igen. Klockan ringer 05.55 så om en stund är det dags att krypa ner. Kl. 7 ska jag vara på sjukhuset, ombytt och klar för rapport från nattpersonalen. Har varit jätte trött när klockan ringt på morgonen, vilket har lett till att jag Snoozar=Pontus tjatar på att jag måste kliva upp om jag ska hinna=Får skynda mig=Bråttomt & stressigt! Jag hoppas att de blir bättre med tiden & att jag vänjer mig snart! :)

GRATTIS

Publicerat: 2011-04-06 Kl: 11:50:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

till farmor! ♥


Håller tummarna att de går bra för mitt hjärtat i Umeå idag! :)


Första omgången i Umeå!

Pasta Carbonara

Publicerat: 2011-04-05 Kl: 20:03:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Hej! Nu är praktiken i full gång och det känns bra! Idag blev det en promis från sjukhuset & hem på eftermiddagen, mötte sedan upp Victoria för middag & strosning på stan. Både jag och Viktoria hittade lite av varje! :)

Håller nu på att fixa lunchlådor med pasta carbonara! P jobbar kväll och har träning & tidigt imorgonbitti åker han upp till Umeå och tar bort stiften i handen. 9 veckor med gips är snart förbi, imorgon ryker det! Som han längtat! :) Jag tycker dock att dessa veckor gått fort, men de tycker inte herrn med gipset!

När älsklingen kommer hem blir det att pysa till sängs och ladda för morgondagen. Imorgonbitti halv 7 blir jag avsläppt på sjukhuset för ett dagspass, och P kör vidare till Umeå! På kvällskvisten är vi bjuden till farmor & farfar. Farmor fyller år! Jämnt till och med!! :)

Maximilian 6 år!

Publicerat: 2011-04-04 Kl: 14:02:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Stort grattis gubben! :)

Idag är det också 4 år sedan jag tog körkort! :) Vad tiden går FORT!


Hehe, där var han inte stor lillgubben!

110403

Publicerat: 2011-04-03 Kl: 21:47:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Imorgon ska jag vara på avdelningen kl. 9. Introduktion med information och så inför de kommande 8 veckorna. Jag har ingen anning om hur lång tid de kommer ta, men P ska iaf skjusa mig eftersom han ska vara på sin introduktion efter min, kl. 10! Känns skönt med praktik nu när vi suttit flera veckor med papper, penna & dator! Känns väldigt behövligt och spännande!

Imorgon fyller min lillebror 6 år! Så på kvällskvisten ska vi åka och fira honom! Tänk att han redan är 6 år! Jag minns de som igår när han föddes och när han kom hem från BB & jag och P satt och höll i honom i min säng, men tydligen är det 6 år sedan! :) Lillskrutten Maximilian har blivit stor!

3 April

Publicerat: 2011-04-03 Kl: 18:46:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Idag mötte vi upp några vänner på Charm vid lunchtid & sedan tog vi en sväng på vårmässan! Det var tredje dagen vi var där idag, och nu tror ni säkert att vi tyckte den var super. Men så var inte riktigt fallet. Hade trott att det skulle vara mer intressanta saker faktiskt. Men trots besvikelsen har vi varit där alla tre dagarna! ;)

Nu har vi varit och hyrt film som vi ska krypa ner i soffan och se ikväll! Mysigt!

Imorgon sätter praktiken igång! Ska bli spännande! :)


Köpte ett stort doftljus på Vårmässan idag!

Publicerat: 2011-04-03 Kl: 17:54:49 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Tack för en kanon kväll! :)







I födelsedagspresent fick Issa örhängen i den nya fjärilkollektionen från Efva attling! :)

Inatt..

Publicerat: 2011-04-03 Kl: 12:47:37 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Inatt vid två tiden när vi hade släppt av J & A "hittade" jag och P en tjej som inte alls såg ut att vara i form, hon halvlåg i busskuren och rörde inte en fena. Det var mörkt, inte ett gatlyse var tänt och det var avsidigt. P bromsade in, gick ur bilen och gick fram till tjejen i busskuren för att höra hur hon mådde, om hon levde. Hon verkade yr och "borta" och svarade att hon missat bussen och hade legat där 4-6h trodde hon. Eftersom hon inte verkade vara i form så kontaktade vi polisen som kom. Hon hade försökt fått tag på sin mamma, men utan resultat. Hon var frysen och förmodligen minderårig. Inte så konsigt att man är frysen efter 4-6h på en bänk. Vilken tur att vi såg henne!!! Det är ju fruktansvärt farligt att somna sådär, tänk vad mycket hemska och oärliga människor det finns!!

För bara en liten stund sedan ringde polisen. De ville ha lite mer uppgifter om vad vi hade sett och hört och sa att vi gjorde en insats som dem var tacksamma för och att de hade kunnat slutat illa om ingen hade larmat.

2 April

Publicerat: 2011-04-02 Kl: 11:02:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Godmorgon Lördag!
Vi låg och drog oss i sängen till kl. 10 idag & nu har vi precis ätit frukost. Idag har grabbarna träningsmatch på Västhagen och senare på eftermiddagen tänkte vi ta en sväng på Vårmässan för att kika lite igen innan vi ska vidare till Timrå & hälsa på! Ikväll blir det även partaj på Böleängen, Bella ska firas! :) Ska bli riktigt roligt!

Nu

Publicerat: 2011-04-01 Kl: 17:40:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

..mot Johan & Emelie! Middag och trevligt sällskap väntar! :)


Rosa blomster till J & E! :)

Vårmässan

Publicerat: 2011-04-01 Kl: 15:58:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Skönt med fredag & helg!
Idag på förmiddagen blev det webtenta & nu på eftermiddagen tog vi en sväng till vårmässan. Där fanns de lite smått och gott! Gjorde dock inga jätte fynd, däremot kom jag hem med en massa kataloger. Allt från resekataloger till bygga hus-kataloger! En salig blandning som ni förstår! Blev också lunch på mässan, langos. Otroligt stora langos. Trodde först att P hade beställt dubbel-langos till mig! ;) Haha.. Orkade inte änns äta upp hela! Langos påminner mig om sommaren, och såklart gatufesten! :)

RSS 2.0