Nu ska jag berätta!

Publicerat: 2010-10-31 Kl: 20:21:41 | I kategori: Allmänt

För ungefär 1 månad sedan anmälde jag mitt intresse att åka iväg på en utbildningsresa, genom mittuniversitetet- Institutionen för Hälsovetenskap! Utbildningen är i Vasa, Finland. De är representanter från sjuksköterskeutbildningen i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Kursen är uppdelad i fyra olika ämnen, sedan fick man önska ett ämne man ville utbilda sig lite mer inom, och då valde jag självmord. Dem andra ämnena är droger, sexualitet och övervikt. Man får utbildning i alla fyra men man blir mer specialiserad på ett.

Det var tydligen ganska många som hade sökt, både från Sjuksköterskeutbildningen i Sundsvall och Östersund så det blev lottdragning. En av lotterna har fallit på mig! Så det är jag som åker från Mittuniversitetet i Sundsvall och en annan tjej som åker från Mittuniversitetet i Östersund! :) Åker tåg Sundsvall- Arlanda, sedan flyger vi vidare till Vasa. Blir borta i 5 dagar. 14-19 November! :)

Det ska bli superspännande och INTRESSANT!! Jag är väldigt glad att jag fick ämnet jag önskade. Men.. innan jag åker iväg på resan så måste jag plugga som tuuusan! Vi börjar snart kursen statistik som jag verkligen inte ser fram emot!! Jag har varit och fått instruktioner på vad jag ska göra för uppgift eftersom jag missar en vecka i skolan pga utbildningsresan. Egentligen är det ett seminarium men eftersom jag är borta då så får jag göra det skriftligt. Skit! Så i veckan ska jag börja göra den där förbannade statistikuppgiften som jag INTE vill göra. En tung och jobbig uppgift. Till uppgiften ska jag bland annat använda en hur tjock bok som helst.. på engelska!!.. Jag som äääälskar engelska!! verkligen.. Jaja.. DET SKA BLI ROLIGT ATT ÅKA IVÄG PÅ UTBILDNINGEN IALLAFALL och bo på hotell.. Hotellfrukost!!!!!!!! :D

Kommentarer
Postat av: Sara

Statistikkursen fixar du. No problems! Den är så flummig. Bara du kan skillnaden på kvantitatv & kvalitativ så är det lugnt ;-) Sen finns det en bra bok som är gul (minns ej vad den heter), den använde jag mig endast av! Ingen på engelska ;-) Men sen var det ju några år sen jag läste kursen.. hmm..Vad roligt att du ska få åka iväg, mycket intressant!

2010-10-31 @ 20:29:35
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Ann

Vad kul! Grattis:))

2010-11-01 @ 18:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0